Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από danirifle »

Myron Markevych
Slaven Bilić
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τον μπίλιτς τον πάω

Και ο προπονητης της Ρούμπιν μ αρέσει
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Νέος, εμπειρία σε τοπ επίπεδο, τίτλοι, ταπεραμέντο κ μπόνους εμπειρία με ρώσο ιδιοκτήτη ... Jose Mourinho!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και το γιδι. αλλα με αραβες. :mrgreen:

εγω ψηνομαι για Βαλκανιο ή για Μεσογειο παντως. για τοπο γεννησης οριζοντια ή καθετα τελοσπαντων καμια 5-6000 μακρια χλμ .. :mrgreen:

40-50 ετων, να εχει εμπειρια απο ομαδες 1-2-3 θεσης, να εχει καλο ειναι καποιο τροπαιο, να παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο, να θελει την κατοχη μα να ζηταει το αποτελεσμα κατα βαση και να εχει γενικα ενα φυσιολογικο και συγχρονο προφιλ. σταθερο μεσοπροθεσμο πλανο,δευτερα σχεδια. να ξερει το πρωταθλημα ή να μπορει να προσαρμοστεί γρήγορα σε αυτο.

οχι μεγαλοστομιες, οχι οτινανισμους και αρλουμπες με υπεκφυγες (μην τα πω χειροτερα). να εχει την απαραίτητη τρελα για να μας αντεχει με τη μλκια που μας δερνει, αλλα όχι, να μην ειναι τρελος.

να στελεχωθει οχι με αναλωσιμους γιατρους ή φυσικοθεραπευτες (εκτος αν υπαρχουν προσθηκες) αλλα με μονιμο προσωπικο που θα εχει καθημερινη σταθερη επαφη και εξετασεις με τους παιχτες και θα τους καθοδηγουν στα παντα. η προληψη κανει τη διαφορα.

να εχει ενα μπατζετ διαθεσιμο ο τδ ή ο ιδιος ο προπονητης να παει να δει καποιους 15-20 αγωνες με παιχτες που μπορει να θελουμε. να μπορει να μιλησει και ο ιδιος μαζι τους μαζι με τδ να τους εξηγησουν τι παιζει, τι θελουν κτλ κτλ...

φυσιολογικη, απλη, παναθρωπινη λειτουργια ενος ποδοσφαιρικου σωματειο ρε γμτ....

ενα τριετες εξαρχης, το ιδιο και τον τδ και επειτα θελω να βλεπω 1-2 προσθηκες στην ενδεκαδα καθε χρονο και περισσοτερες στο υπολοιπο ροστερ. να μπαοινουν και δυο τρεις πιτσιρκαδες καθε χρονο στο ροστερ και τελος. υποσχομαι οτι δεν γκρινιαζω για κανενα, με κανενα και για τιποτα. και μονο θα ποσταρω ολη μερα παιχτακια. :opaokara:

υγ: θα μου πειτε ολο αυτο θελει και...φυσιολογικο πρωταθλημα αλλα οκ, ελπιδα υπαρχει, μπορει ακομα να μην ηρθε, αλλα υπαρχει. :mrgreen:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Razvan Lucescu : Ο Γιωργος Δωνης της Ρουμανιας.Πολλοι δυθιραμβοι εχουν γραφτει γι'αυτον,οπως οτι ειναι φερελπις και παιζουν καλη μπαλα η ομαδα τους,αλλα απο τιλους 0.Εφερε ορισμενα εντυπωσιακα αποτελεσματα με την Ξανθη ,but that's all.Στα αρνητικα του οτι πηγε σε μικρη ηλικια στο Kαταρ,κατι που δειχνει οτι δεν πρεπει να εχει και πολλες φιλοδοξιες.Στα θετικα του οι αρκετες διασυνδεσεις που εχει,λογω του πατερα του.Αν ειναι αυτος ο επομενος coach της ΠΑΟΚΑΡΑΣ,μας βλεπω να ψαχνουμε παλι τετοιο καιρο προπονητη
Μια χαρα μου κανει εμενα ο Λουτσεσκου.Αυτο που εχω εντοπισει εγω ως αρνητικο ειναι η παρεμβαση κατα την διαρκεια του παιχνιδιου,εχω την εντυπωση οτι εκει εχει ενα θεματακι.Κατα τα αλλα η Ξανθη παιζιε ωραιο,συγχρονο και στρωτο ποδοσφαιρο.Τιτλους εχει 4.Πρωταθλητης με την μπρασοβ το 2008 στην Β ρουμανιας,2 κυπελλα το 2006 και το 2007 με την ραπιντ και κυπελλο Καταρ το13 με την Ελ τζαις..
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

gergeo4 έγραψε:ο συγκεκριμενος μου αρεσει πολυ!μακαρι~να φερει και γουτα ομως :D
μαζι σου για τον Γουτα
παντως στο ματς της Ξανθης με τον ΟΦΗ για το κυπελλο, εδω στα πηγαδια ηταν στον αγωνα ο Περειρα του γκευ για να τον δει και μαλιστα ηταν με φουσκωτο μαζι, καλου κακου μη του την πεσουν
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ωραία το αλλοιώσαμε το τόπικ.

Θυμάμαι για τον Λουτσέσκου όταν ήταν προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας για δύο χρόνια όπου τα είχε πάει άσχημα και όλοι παρακαλούσαν πότε θα φύγει, αδύναμος χαρακτήρας και λούζερ, αν δεν ήταν ο γιός της αλεπούς δεν θα τον ήξερε κανείς..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω προέχει η απόκτηση ΤΔ ο οποίος θα επιλέξει τον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Φερτε Αυτον... Τουλαχιστον θα τρωμε 4 αλλα θα βαζουμε 5 !! :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Που χαθηκες εσυ ?

Εικόνα
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Να πω κατι μου ηρθε πριν λιγο.

Αν και δεν παω τα μουτρα του :mrgreen: και θεωρω οτι εχει κακη νοοτροπια σε καποια πραγματα, βλεπω οτι το συμβολαιο του Αναστασιου ληγει τον Ιουνιο και θα τον καλεσουν για ανανεωση αυτες τις μερες. Δεν παμε να του δωσουμε τα διπλα απο αυτα που του δινει ο βαζελος να τον παρουμε εμεις;

Μια χαρα δουλεια κανει, δουλευει με τους μικρους, δουλευει και πανω στην ατομικη βελτιωση των παιχτων και με τα ψεματα (και την δικια μας ανικανοτητα) καθε χρονο δευτερους τους βγαζει. Συν οτι θα ειναι και τρυπημα που δεν εχουμε κανει ποτε εμεις και μας το εχουν κανει πολλες φορες.

Το ξαναλεω οτι δεν τον παω και τρελά και θεωρω οτι εχει την νοοτροπια προπονητη μικρης ομαδας ωρες ωρες, αλλα εργο εχει δειξει στην Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προτιμώ Ivic από τον Αναστασίου.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Συμφωνώ, το εχω πει και σε άλλο τοπικ. Όταν έρθει η ώρα ας είμαστε εμείς αυτοί που θα δώσουμε την ευκαιρία για το βήμα παραπάνω του Ιβιτς. Έχει δείξει ότι μπορεί (και η ώρα έχει έρθει;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ας αφήσουμε το βλανταν στην ησυχία του είναι πολύ νωρίς να τον κάψουμε κι αυτόν! Ας έρθει πρώτα ΤΔ και μετά προπονητής. Ας λειτουργήσει σωστά μια φορά η ομάδα!
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ποτε εδειξε οτι μπορει ο Ιβιτς;

Περσι πηρε το πρωταθλημα με την Κ20, φετος ειναι στο -18 απο την Κ20 του Ολυμπιακου. Οχι οτι μετραει και τοσο που θα τερματισει η Κ20. Ο σκοπος της Κ20 δεν ειναι να παιρνει πρωταθληματα, αλλα αν βγαζει σχεδον ετοιμους παιχτες για την πρωτη ομαδα.

Ο Ιβιτς παντως ποτε εδειξε οτι μπορει;

Δεν λεω αν θα γινει καλος ή κακος προπονητης, λεω οτι δεν τον εχω δει σε κανονικη ομαδα οποτε δεν μπορω να ξερω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”