Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Δε νομιζω....το τσ λου δεν μπορει να αποτελει στοχο....οι 3 4 μετεγγραφαρες πρεπει ν αρθουν οπως και ναχει....
Για σκονδραο μαλλον καθυστερουμε μηπως γινει τραμπα με ιτανζ....και γλιτωσουμε λεφτα...οποτε εκει κολλαει ισως ο αλεξιτς...?
Για σκονδραο μαλλον καθυστερουμε μηπως γινει τραμπα με ιτανζ....και γλιτωσουμε λεφτα...οποτε εκει κολλαει ισως ο αλεξιτς...?
ε μαλλον το στεφενς θα περιμενουν
επισης απο α σε α ειναι και το πρωθυπουργο το αντωνι σαμαρα
guardian4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.
Κοντη γιορτη.
Eλα μπρε,ευκολακι ειναι... @@ Καπαμα...

Εμένα από την πρώτη στιγμή μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το συμπαθές και φιλότιμο και εξελίξιμο μπακ της Μπάγιερν, ο Αλάμπα. Παίζει σε θέση που ψάχνουμε παίκτη, καλύτερος από Πόουλσεν και Ζίγκλερ.guardian4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.
Κοντη γιορτη.
- desperando
- Επικοινωνία:
γιατι ειστε τοσο σιγουροι οτι ο κατσικας εχει θεση στο ροστερ της επομενης περιοδου?koseco έγραψε:Αποστολη θα σε παρακαλέσω να αναγραφεις ορθά το όνομα απο το συμπατριωτακι μουΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ο Λόπεθ θα είναι ο Νο 3 ο Κολοβάτσιος τι θα είναι; 5;![]()
Επειδή αναφέρεται το όνομα του στα τελευταία ρεπορτάζ (ο Θεός και η ψυχή να τα κάνουν ρεπορτάζ), ρώτησα μερικούς φίλους μου οπαδούς της ΑΕΛ να με διαφωτισουν.
Οταν ο Κολοβετσιος 18-19 χρ. έπαιζε μαζί με Νταμπιζα είχε μια πολύ καλή και σταθερή πορεία. Στη συνέχεια, και με την πτοτική πορεία της ομάδας, έπεσε η απόδοση του. Στα Γιάννινα φαίνεται ότι αναγεννηθηκε, ΑΛΛΑ με πολύ χαμηλότερο επίπεδο αντιπάλων σε σχέση με πριν 3-4 χρόνια.
Απο τη στιγμή που Λοπεζ και Κατσικας θεωρητικά είναι 3-4 στην άμυνα, δεν φαίνεται να έχει θέση, όπως σωστά ανέφερε ο Απόστολος. Αν πάλι έχει γίνει τόσο καλό scouting και θεωρούν ότι χρειάζεται ας τον πάρουν. Ελληνας 22 χρ. αμυντικός με χαμηλό συμβόλαιο...
οσο για τον κολοβετσιο θυμαμαι οτι ξεκινησε παρα πολυ καλα με την λαρισα, οπου σε ενα απο τα πρωτα του παιχνιδια ειχε σβησει τον σισε με αποτελεσμα πολλοι να προσπαθουν να εκμεταλευτουν επικοινωνιακα τις εμφανισεις του πιτσιρικα. δυστυχως για τον παικτη η λαρισα εκανε μια πολυ κακη χρονια και υποβιβαστηκε με αποτελεσμα να εχει διοικητικες αναταραχες και καπου εκει την πτωτικη πορεια της ομαδας ακολουθησε και ο νεαρος παικτης. φετος σε μια πολλη καλα δουλεμενη ομαδα εκανε μια παρα πολυ καλη χρονια, βεβαια στο αρκετα υποβαθμησμενο με αλλα χρονια Ελληνικο πρωταθλημα.
προσωπικη μου αποψη παντως ειναι οτι αν θελουν να επενδυσουν σε καποιον νεαρο αμυντικο αυτος θα επρεπε να ειναι ο κουρμπελης
hitman έγραψε:Πότε θα παρουσιαστεί ο Σκόνδρας να σκάσουμε τίποτα τέτοιο;;;

- PAOKSaLoNiCa
- soflodoras
Don't forget alexi tsiprabarlow4 έγραψε:ε μαλλον το στεφενς θα περιμενουν
κουρμπελης και οικονομου του πας ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη στην ελλαδα στη θεση τους και στην ηλικια τουςPAOKSaLoNiCa έγραψε:+1926 Έδειξε πολύ καλά στοιχεία φέτος ο Κούρμπελης.