4. Σωτήρης Μπαλάφας
Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας
Σωωωωωωωωωτήρης Μπαλάάάάάάάάάφαααας (κατά το Εεεεεεερνέστο Βαλβέέέέρδεεε
)
Πάει και το Φραααααααααντσίσκο Ζουέέέέέέέέέέέέέέλαααα αλλά βγαίνουμε off topic.

Πάει και το Φραααααααααντσίσκο Ζουέέέέέέέέέέέέέέλαααα αλλά βγαίνουμε off topic.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αυτός είσαι! Πες τα!olivares έγραψε:O Μπαλάφας είναι ο πιο επαγγελματίας από όλους και θα πάρει ευκαιρίες και έχει υπομονή, άλλοι δεν έχουν.
ναι..περιμέναμε καμια 40αρια χρόνια τον βαγγελή να παιξει τωρα θα περιμένουμε τον μπαλαφα
δεν μπορεί να το χωρέσει το κεφαλι μου οτι τέτοιοι παίκτες πληρώνονται για ποδοσφαιριστές ρε γαμοτη....και μεις τη κάναμε τοσα χρόνια? τιποτα

δεν μπορεί να το χωρέσει το κεφαλι μου οτι τέτοιοι παίκτες πληρώνονται για ποδοσφαιριστές ρε γαμοτη....και μεις τη κάναμε τοσα χρόνια? τιποτα
- ΑποστόληςΑ
Για να ζητάμε Μπαλάφα πρέπει να είμαστε στα όρια της απόγνωσης. Ένα βήμα πριν από το απονενοημένο (άπελπι) διάβημα.
Τουλάχιστον εσύ ρε Σώτο ούτε φανέλα του Σισέ ζήτησες, ούτε έδωσες κανα δικαίωμα και τα ακούς και βάζεις κάτω το κεφάλι...
Τώρα εγώ θα φταίω να πω πως με το χάλι που βλέπουμε φέτος ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, πρέπει να σου δωθεί εστώ ΜΙΑ ευκαιρία???
Μου λείπεις ρε Σώτο...
Τώρα εγώ θα φταίω να πω πως με το χάλι που βλέπουμε φέτος ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, πρέπει να σου δωθεί εστώ ΜΙΑ ευκαιρία???
Μου λείπεις ρε Σώτο...
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Στο δίλημμα πάντως Σώτος το κογιότ ή Βασιλάκης ο Μπιπ Μπιπ, Σώτος δαγκωτό!!!
Στο δίλημμα πάντως Σώτος το κογιότ ή Βασιλάκης ο Μπιπ Μπιπ, Σώτος δαγκωτό!!!
Η επιλογή εξαρτάται από τον αριθμό τον ηρεμιστικών που προσφέρει ο καθένας..