9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
zoomgr

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από zoomgr »

"φιλότιμο" γκολ και σήμερα!!!
για μερικούς μερικούς φιλότιμους του site.....
:mrgreen:
black death

Δημοσίευση από black death »

Από ένα σημείο και μετά παίζαμε με σέντρες και γιόμες και φυσικά έτσι αχρηστεύεται τελείως ο Σάλπι ειδικά όταν δεν έχει ψηλό δίπλα του.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πω πωωωω.
Καλά που δεν μπαίνω σε τόπικ παικτών. Δεν ξανάρχομαι.
Μ' ανεβαίνει η πίεση στον νέο προπονητή και την διοίκηση, αλλά εδώ θα πλακωνόμουνα στα λεξοτανίλ.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

δεν πειραζει..παρε καβαντζα κανα δυο ...παντα χρειαζονται... :D :D :D

εν κατακλειδι και για να μη κουραζω..Η μονιμη υπερασπιση ή κραξιμο των παικτων ειναι λαθος...Αντιλαμβανομαι την στηριξη την οποια ολα τα παιδια χρειαζονται αλλα οτιδηποτε παραπανω κατανταει αστειο

η ομαδα γενικα εχει ντεφορμε παικτες , δεν παιζει καλα αλλα ολοι δειχνουν να προσπαθουν υπερβολικα και αυτο ειναι καθολα σεβαστο.τιποτε παραπανω ,τιποτα λιγοτερο..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Να αρχίσουμε τα ευχαριστώ τώρα ή αύριο πρωί πρωί;
Τη δουλειά του έκανε. Αυτό πρέπει να κάνει. Για αυτό τον πήρε η διοίκηση.
Στον ΠΑΟΚ δε περισσεύει κανείς. Πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ενταξει ρε συ τεο,αλλά αν δεν το εβαζε κ σημερα θα ακουγε τα μυρια οσα.τωρα που το εβαλε,ηταν υποχρεωση επαγγελματικη κ δεν αξιζει ουτε ενος μπραβο!να τον αντιμετωπιζουμε με ισα μετρα κ σταθμα σε καθε περιπτωση,οχι οπως βολευεται ο καθενας ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έτσι ακριβώς.
Στην γωνία είναι όλοι για καλοπροαίρετη κριτική.

Άλλα 12 Σάλπι μείνανε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ωραιο πλασε κατα τα αλλα τπτ σπουδαιο..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

D.A.A.T. έγραψε:μπορεις να δεις το προηγουμενο ποστ μου μετα το αχαστο στον εορδαικο αν εχω κομπλεξ..αν καποιοι πιστευουν με το να γλειφουν παικτες μετα απο μετριες ή κακες εμφανισεις κανουν καλο δικαιωμα τους...

εσυ μπορεις να υποστηριζεις σαπλιγγιδης F.C.εγω υποστηριζω ΠΑΟΚ..επαναλαμβανεις συνεχεια τα ιδια..και αν ειδες καλη εμφανιση σημερα εχεις προφανες προβλημα..Γενικοτερα μιλαμε για τραγικη αποδοση απο τους περισσοτερους και με αυτα που διαβαζω νοιωθω οτι δεν ειδα το ματσ

Ειλικρινα..καθετε ο καθενας που εχει ξεφτελιστει απο τις ασχημες ή της καλες αποδοσεις καποιων παικτων και γραφει συνεχεια λες και νοιαζεται κανεις αν θα εκπληρωσει τον εγωισμο του..κουραστικα θεματα ....Σε 200 ποστ να διαβαζω τα ιδια ,ιδια,ιδια και να βλεπω παικτες να τα ξυνουν με αρρωσταινουν..λαθος μου..αλλα δεν αντεξα να μη στο πω

Καλα αστο, με το "εσυ μπορεις να υποστηριζεις σαπλιγγιδης F.C.εγω υποστηριζω ΠΑΟΚ"... μου εδειξες οτι δεν αξιζει καν να σου απαντησω. Το αν εχω προβλημα η οχι δε θα μου το πει ενας ασχετος απο ποδοσφαιρο που στο σφυριγμα της ληξης τρεχει να κραξει τους παντες και τα παντα. Καληνυχτα και συνεχισε τη μιρλα σου
Ευτυχως οι περισσοτεροι θελουν το καλο του ΠΑΟΚ και οχι του εγωισμου τους
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

teod1980 έγραψε:Να αρχίσουμε τα ευχαριστώ τώρα ή αύριο πρωί πρωί;
Τη δουλειά του έκανε. Αυτό πρέπει να κάνει. Για αυτό τον πήρε η διοίκηση.
Στον ΠΑΟΚ δε περισσεύει κανείς. Πάμε παρακάτω.
Απο αυριο ρε συ, τι να ξεκινας βραδιατικα? Αλλα που'σαι.. μην ξεχασεις να τον κραξεις και για το ανυπαρκτο οφσαιντ που του χρεωσαν.
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

gash04 έγραψε:Έτσι ακριβώς.
Στην γωνία είναι όλοι για καλοπροαίρετη κριτική.

Άλλα 12 Σάλπι μείνανε.
Μην μου το χαλάς 6 με 7 έχω πει και κερδίζω τραπέζι από μέλος του φόρουμ
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

dj_timo έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:μπορεις να δεις το προηγουμενο ποστ μου μετα το αχαστο στον εορδαικο αν εχω κομπλεξ..αν καποιοι πιστευουν με το να γλειφουν παικτες μετα απο μετριες ή κακες εμφανισεις κανουν καλο δικαιωμα τους...

εσυ μπορεις να υποστηριζεις σαπλιγγιδης F.C.εγω υποστηριζω ΠΑΟΚ..επαναλαμβανεις συνεχεια τα ιδια..και αν ειδες καλη εμφανιση σημερα εχεις προφανες προβλημα..Γενικοτερα μιλαμε για τραγικη αποδοση απο τους περισσοτερους και με αυτα που διαβαζω νοιωθω οτι δεν ειδα το ματσ

Ειλικρινα..καθετε ο καθενας που εχει ξεφτελιστει απο τις ασχημες ή της καλες αποδοσεις καποιων παικτων και γραφει συνεχεια λες και νοιαζεται κανεις αν θα εκπληρωσει τον εγωισμο του..κουραστικα θεματα ....Σε 200 ποστ να διαβαζω τα ιδια ,ιδια,ιδια και να βλεπω παικτες να τα ξυνουν με αρρωσταινουν..λαθος μου..αλλα δεν αντεξα να μη στο πω

Καλα αστο, με το "εσυ μπορεις να υποστηριζεις σαπλιγγιδης F.C.εγω υποστηριζω ΠΑΟΚ"... μου εδειξες οτι δεν αξιζει καν να σου απαντησω. Το αν εχω προβλημα η οχι δε θα μου το πει ενας ασχετος απο ποδοσφαιρο που στο σφυριγμα της ληξης τρεχει να κραξει τους παντες και τα παντα. Καληνυχτα και συνεχισε τη μιρλα σου
Ευτυχως οι περισσοτεροι θελουν το καλο του ΠΑΟΚ και οχι του εγωισμου τους

το να με θεωρεις ασχετο απο ποδοσφαιρο ειναι σεβαστο..τα αλλα περι κραξιματος ειναι εκτος τοπου και χρονου..εισαι τοσο τυφλωμενος που πραγματι πιστευεις οτι με πειραζει να παιζει καλα ο Σαλπιγγιδης?????????????????
μακαρι να βαλει 30 γκολ φετος...εσυ φερεσαι ετσι και δινεις την εντυπωση οτι σε νοιαζει τι θα κανει μονο ο σαλπιγγιδης..

αν ο σαλπιγγιδης τελειωσει την χρονια με 20 γκολ και τρεξεις εδω μεσα για να πεισεις τον εαυτο σου οτι δικαιωθηκες ,σε παρακαλω μην εννοεις και εμενα..πιστεψε με..θελω να σκοραρει ,οσο το θελεις και εσυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.A.A.T. την Δευ 01 Νοέμ 2010, 04:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

καλα ε, το θεμα εδω μεσα εχει πολλη πλακα...
χανει γκολ... ειναι αχρηστος η ντεφορμε...
τρεχει ολο το ματσ... γιατι τρεχει αφου η δουλεια του ειναι να βαζει γκολ...
δινει ασιστ-γκολ ... γιατι δεν βαζει αυτος γκολ αφου ειναι η δουλεια του...
βαζει γκολ... αυτη ειναι η δουλεια του ή θα το εβαζε και η γιαγια μου...

ο ΠΑΟΚ του ιντερνετ, του playstation και της tv στο μεγαλειο του...
τελικα ποσο κακο ειναι να μην εχεις παιξει ποδοσφαιρο μεσα σε γραμμες με διαιτητη κλπ κορακια, να μην εχεις βγαλει σεζον κλωτσοντας την μπαλλα, να μην εχεις παιξει μεσα στην λασπη και στην βροχη,να μην εχεις φαει κλωτσιες και να μην εχεις τραυματιστει σε ματς, να βγεις τετ-ατ-τετ με τερματοφυλακα και να σκοραρης,να ειναι γαμημενη η ψυχολογια σου απο τους καραγκιοζιδες της κερκιδας...

και η κωμωδια συνεχιζεται....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

h απάντηση είναι μία. Ζοζέ Μουρίνιο
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

navigator11 έγραψε:ενταξει ρε συ τεο,αλλά αν δεν το εβαζε κ σημερα θα ακουγε τα μυρια οσα.τωρα που το εβαλε,ηταν υποχρεωση επαγγελματικη κ δεν αξιζει ουτε ενος μπραβο!να τον αντιμετωπιζουμε με ισα μετρα κ σταθμα σε καθε περιπτωση,οχι οπως βολευεται ο καθενας ...
Καλό θα ήταν φίλε ναβι να μην απαντάτε γενικά σε όλους με αφορμή κάποιο πόστ.
Ότι θέλετε να το λέτε σε αυτούς που θέλετε και όχι αναφερόμενοι σε άλλους να μιλάτε γενικά.
Ούτε έκραξα ούτε ζητωκραύγασα στις εμφανίσεις και στα χαμένα και στις ασσίστ και στα γκολ.
Απλά εξέφρασα την άποψή μου. Ποιο το κακό;
Και όταν τον κράξαν δε πήρε θέση απλά μίλησα για δουλειά και τώρα τα ίδια.
Απαγορευμένο τόπικ είναι δε κατάλαβα; Όταν γράφουν και βρίζουν άλλους παίκτες που είστε για να την πείτε σε εκείνους;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”