για μερικούς μερικούς φιλότιμους του site.....

D.A.A.T. έγραψε:μπορεις να δεις το προηγουμενο ποστ μου μετα το αχαστο στον εορδαικο αν εχω κομπλεξ..αν καποιοι πιστευουν με το να γλειφουν παικτες μετα απο μετριες ή κακες εμφανισεις κανουν καλο δικαιωμα τους...
εσυ μπορεις να υποστηριζεις σαπλιγγιδης F.C.εγω υποστηριζω ΠΑΟΚ..επαναλαμβανεις συνεχεια τα ιδια..και αν ειδες καλη εμφανιση σημερα εχεις προφανες προβλημα..Γενικοτερα μιλαμε για τραγικη αποδοση απο τους περισσοτερους και με αυτα που διαβαζω νοιωθω οτι δεν ειδα το ματσ
Ειλικρινα..καθετε ο καθενας που εχει ξεφτελιστει απο τις ασχημες ή της καλες αποδοσεις καποιων παικτων και γραφει συνεχεια λες και νοιαζεται κανεις αν θα εκπληρωσει τον εγωισμο του..κουραστικα θεματα ....Σε 200 ποστ να διαβαζω τα ιδια ,ιδια,ιδια και να βλεπω παικτες να τα ξυνουν με αρρωσταινουν..λαθος μου..αλλα δεν αντεξα να μη στο πω
Απο αυριο ρε συ, τι να ξεκινας βραδιατικα? Αλλα που'σαι.. μην ξεχασεις να τον κραξεις και για το ανυπαρκτο οφσαιντ που του χρεωσαν.teod1980 έγραψε:Να αρχίσουμε τα ευχαριστώ τώρα ή αύριο πρωί πρωί;
Τη δουλειά του έκανε. Αυτό πρέπει να κάνει. Για αυτό τον πήρε η διοίκηση.
Στον ΠΑΟΚ δε περισσεύει κανείς. Πάμε παρακάτω.
Μην μου το χαλάς 6 με 7 έχω πει και κερδίζω τραπέζι από μέλος του φόρουμgash04 έγραψε:Έτσι ακριβώς.
Στην γωνία είναι όλοι για καλοπροαίρετη κριτική.
Άλλα 12 Σάλπι μείνανε.
dj_timo έγραψε:D.A.A.T. έγραψε:μπορεις να δεις το προηγουμενο ποστ μου μετα το αχαστο στον εορδαικο αν εχω κομπλεξ..αν καποιοι πιστευουν με το να γλειφουν παικτες μετα απο μετριες ή κακες εμφανισεις κανουν καλο δικαιωμα τους...
εσυ μπορεις να υποστηριζεις σαπλιγγιδης F.C.εγω υποστηριζω ΠΑΟΚ..επαναλαμβανεις συνεχεια τα ιδια..και αν ειδες καλη εμφανιση σημερα εχεις προφανες προβλημα..Γενικοτερα μιλαμε για τραγικη αποδοση απο τους περισσοτερους και με αυτα που διαβαζω νοιωθω οτι δεν ειδα το ματσ
Ειλικρινα..καθετε ο καθενας που εχει ξεφτελιστει απο τις ασχημες ή της καλες αποδοσεις καποιων παικτων και γραφει συνεχεια λες και νοιαζεται κανεις αν θα εκπληρωσει τον εγωισμο του..κουραστικα θεματα ....Σε 200 ποστ να διαβαζω τα ιδια ,ιδια,ιδια και να βλεπω παικτες να τα ξυνουν με αρρωσταινουν..λαθος μου..αλλα δεν αντεξα να μη στο πω
Καλα αστο, με το "εσυ μπορεις να υποστηριζεις σαπλιγγιδης F.C.εγω υποστηριζω ΠΑΟΚ"... μου εδειξες οτι δεν αξιζει καν να σου απαντησω. Το αν εχω προβλημα η οχι δε θα μου το πει ενας ασχετος απο ποδοσφαιρο που στο σφυριγμα της ληξης τρεχει να κραξει τους παντες και τα παντα. Καληνυχτα και συνεχισε τη μιρλα σου
Ευτυχως οι περισσοτεροι θελουν το καλο του ΠΑΟΚ και οχι του εγωισμου τους
Καλό θα ήταν φίλε ναβι να μην απαντάτε γενικά σε όλους με αφορμή κάποιο πόστ.navigator11 έγραψε:ενταξει ρε συ τεο,αλλά αν δεν το εβαζε κ σημερα θα ακουγε τα μυρια οσα.τωρα που το εβαλε,ηταν υποχρεωση επαγγελματικη κ δεν αξιζει ουτε ενος μπραβο!να τον αντιμετωπιζουμε με ισα μετρα κ σταθμα σε καθε περιπτωση,οχι οπως βολευεται ο καθενας ...