Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
sporos123

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από sporos123 »

ναι κ η παε εχει νομιζω στανταρ εσοδα απο την εκχωρηση του μανατζμεντ στη πουμα... :?
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Κάθε φορά που γράφεις ρε brigate4... αναστατώνομαι... :D
Εικόνα
ο λόγος προφανής... ;)
Εικόνα
Εικόνα
ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΕΡΗ ΡΙΓΑ?
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Dinos_Liverpool έγραψε:Μπράβο σας, ρε παλικάρια ! Τι ωραία πράγματα που κάνετε εδώ ? Δεν τα πάτε και στην ομάδα, μπας και μπορέσει να τα ζητήσει από την Puma ? Να πω και γω τη γνώμη μου, σαν βετεράνος της U-47 πλέον !!!

Η ριγέ που λέει ο Zorro4 και ο Άκης, είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. RESPECT ! Με λαιμόκοψη ... εννοείται ! Εμείς μεγαλώσαμε με τον Π.Α.Ο.Κ. να φοράει λαιμόκοψη. Ο πρώτος γιακάς που θυμάμαι, ήταν μετά το 1982 όπως στο πρωτάθλημα του '85 με διαφήμιση "ΑΓΝΟ", νομίζω. Ο γιακάς θυμίζει polo μπλουζάκια που είναι σαν "στολή" εξόδου των αθλητών και δεν μ' αρέσει μέσα στο παιχνίδι. Να τρέχεις και να "χοροπηδάει" ο γιακάς ? Ε, δε λέει. Γούστα είναι αυτά, θα μου πείτε. Δεκτό !

Δεύτερη η μαύρη και τρίτη η άσπρη όπως στο post λίγο πιο πάνω(Τρί Ιουν 07, 2011 4:06 pm για το παιδί απ' τα Γιάννενα).

Θα μου άρεζε και σαν extreme ιδέα, για 4η στολή, μία πορτοκαλί (το χρώμα των οπαδών - τα πορτοκαλί μπουφάν στην Θ4 έκαναν "πάρτυ" κάποτε, πολύ μεγαλύτερο απ' ότι τώρα) όχι όμως όπως σε μία φωτό λίγες σελίδες πριν, αλλά με μαύρες ρίγες (στυλ Sahtar) και πάνω στο μοτίβο της ασπρόμαυρης. Εάν είναι δυνατόν κάποιο δείγμα fofanaserres, pls, για να το δω και γω καλύτερα.

Συνεχίστε παιδιά έτσι να θαυμάζουμε τις ιδέες σας.

Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,
Ζω ΜΟΝΟ για σένα, ομαδάρα μου.

ΕΤΣΙ ... ("ΠΕΡΣΙΚΑ" ΗΤΑΝ.)
Για την πορτοκαλι ... μονόχρωμη.... με το αστερι μαυρο και το 4 πορτοκαλι μεσα... ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΚΑ ΟΜΩΣ VAGGIO4... ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ... (πάνω απο το νούμερο διακριτικα)
ΘΥΡΑ 4 ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΛΥ... ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο VAGGIO4... AYTH ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ.
ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Πάρε κόσμε...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Φανέλες για όλα τα γούστα....Έρχονται κι άλλες....
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εικόνα

:lol:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Όχι γαλάζιο μωβ λέμε :D

Zorro4 έγραψε:Κάθε φορά που γράφεις ρε brigate4... αναστατώνομαι... :D
Εικόνα
ο λόγος προφανής...
Συνεχίστε παιδιά έτσι να θαυμάζουμε τις ιδέες σας.

Άσε τη τρέλα σου Πάντσερ ξέρω ότι το όνειρο σου είμαι μια τέτοια για τη ΠΑΟΚΑΡΑ...

Εικόνα

:o :shock: :lol: :o :shock: :lol: :o :shock: :lol:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

η γκρι με την ασπρομαυυρη ριγα στο πλαι ΤΑ ΣΠΑΕΙ......χωρις δευτερη σκεψη αυτη θα ηθελα να ειναι η δευτερη εμφανιση μας φετος.... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
vaggio-4-

Δημοσίευση από vaggio-4- »

εχεις δίκιο φίλε ΖΟΡΡΟ4......το αστερακι πισω και κατω απο το γιακα με πορτοκαλι γεμισμα.....με το νουμερο 12 απο πισω....ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ταχύτητα ΑΣΤΡΑΠΗ ρε αλάνια !!! Μωρέ μπράβο !

Sorry για την ανακρίβεια με το "ΑΓΝΟ" ... δε θυμόμουν καλά. Φυσικά και ήτανε "ΠΕΡΣΙΚΑ" στο πρωτάθλημα του 1985-86. Πάντως και τότε Puma ήτανε, ε ?

Thnx, fofanaserres για τον κόπο σου, αλλά εγώ είπα κάτι άλλο για την 4η στολή. Εϊπα, πορτοκαλί και μαύρες ρίγες, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η ασπρόμαυρη ριγέ που έχει κάνει πάταγο και με ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ. Αφήστε τους γιακάδες για τα πουκάμισα, ωρέ !!! :lol: :lol: :lol:

Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,
Ζω ΜΟΝΟ για σένα, ομαδάρα μου.
Άβαταρ μέλους
lockg4

Δημοσίευση από lockg4 »

Παιδιά έχετε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά και πιστεύω θα προσγειωθούμε ανώμαλα.....Χίλια μπράβο πάντως.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Νέος ον δε μπλοκ,και είπα να πω και εγώ τη γνώμη μου... Καλό ότι κάνατε ρε παιδιά,αλλά για να κάνει τέτοιο η Πούμα... ΔΕΝ νομίζω.Πάντως έκανα κι εγώ κάτι,εμπνευσμένος κι εγώ από την κλασσική εμφάνιση,ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με το χρυσαφί των λεπτομερειών (φοντ να βάλω δεν έβρισκα,χορηγούς δεν έβαλα για να μη χαλάσω τη φανέλα)

Εδώ αυτό που έφτιαξα:

Εικόνα

Η αλά ΠεΕςΒε δε λέει,τι κουτάκια τώρα ρε και αηδίες... ΡΙΓΕΣ ΛΑΙΜΑΙ!Εμένα θα μου άρεσαν 4 έτσι:Μια ριγέ,μια ολόμαυρη με άσπρα τελειώματα,μια Άγιαξ-στάιλ που είχαμε το 2002-2003 αν θυμάμαι καλά,και μια για Ευρώπη μπλε-άσπρο με πορτοκαλί τελειώματα.Θα κάνω και άλλες αν ζητηθεί,προς το παρόν πάρτε αυτό και βλέπομεν.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Καλωσήρθες!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Εικόνα

απλά γ@μηστερή!! :opaokara: