Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Κάθε φορά που γράφεις ρε brigate4... αναστατώνομαι...

ο λόγος προφανής...

ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΕΡΗ ΡΙΓΑ?
ΕΤΣΙ ... ("ΠΕΡΣΙΚΑ" ΗΤΑΝ.)
Για την πορτοκαλι ... μονόχρωμη.... με το αστερι μαυρο και το 4 πορτοκαλι μεσα... ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΚΑ ΟΜΩΣ VAGGIO4... ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ... (πάνω απο το νούμερο διακριτικα)
ΘΥΡΑ 4 ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΛΥ... ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο VAGGIO4... AYTH ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ.
ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.

ο λόγος προφανής...

ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΕΡΗ ΡΙΓΑ?

Dinos_Liverpool έγραψε:Μπράβο σας, ρε παλικάρια ! Τι ωραία πράγματα που κάνετε εδώ ? Δεν τα πάτε και στην ομάδα, μπας και μπορέσει να τα ζητήσει από την Puma ? Να πω και γω τη γνώμη μου, σαν βετεράνος της U-47 πλέον !!!
Η ριγέ που λέει ο Zorro4 και ο Άκης, είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. RESPECT ! Με λαιμόκοψη ... εννοείται ! Εμείς μεγαλώσαμε με τον Π.Α.Ο.Κ. να φοράει λαιμόκοψη. Ο πρώτος γιακάς που θυμάμαι, ήταν μετά το 1982 όπως στο πρωτάθλημα του '85 με διαφήμιση "ΑΓΝΟ", νομίζω. Ο γιακάς θυμίζει polo μπλουζάκια που είναι σαν "στολή" εξόδου των αθλητών και δεν μ' αρέσει μέσα στο παιχνίδι. Να τρέχεις και να "χοροπηδάει" ο γιακάς ? Ε, δε λέει. Γούστα είναι αυτά, θα μου πείτε. Δεκτό !
Δεύτερη η μαύρη και τρίτη η άσπρη όπως στο post λίγο πιο πάνω(Τρί Ιουν 07, 2011 4:06 pm για το παιδί απ' τα Γιάννενα).
Θα μου άρεζε και σαν extreme ιδέα, για 4η στολή, μία πορτοκαλί (το χρώμα των οπαδών - τα πορτοκαλί μπουφάν στην Θ4 έκαναν "πάρτυ" κάποτε, πολύ μεγαλύτερο απ' ότι τώρα) όχι όμως όπως σε μία φωτό λίγες σελίδες πριν, αλλά με μαύρες ρίγες (στυλ Sahtar) και πάνω στο μοτίβο της ασπρόμαυρης. Εάν είναι δυνατόν κάποιο δείγμα fofanaserres, pls, για να το δω και γω καλύτερα.
Συνεχίστε παιδιά έτσι να θαυμάζουμε τις ιδέες σας.
Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,
Ζω ΜΟΝΟ για σένα, ομαδάρα μου.
ΕΤΣΙ ... ("ΠΕΡΣΙΚΑ" ΗΤΑΝ.)
Για την πορτοκαλι ... μονόχρωμη.... με το αστερι μαυρο και το 4 πορτοκαλι μεσα... ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΚΑ ΟΜΩΣ VAGGIO4... ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ... (πάνω απο το νούμερο διακριτικα)
ΘΥΡΑ 4 ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΛΥ... ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο VAGGIO4... AYTH ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ.
ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.
- fofanaserres
- pagotatzis
Όχι γαλάζιο μωβ λέμε
Άσε τη τρέλα σου Πάντσερ ξέρω ότι το όνειρο σου είμαι μια τέτοια για τη ΠΑΟΚΑΡΑ...

Zorro4 έγραψε:Κάθε φορά που γράφεις ρε brigate4... αναστατώνομαι...![]()
ο λόγος προφανής...
Συνεχίστε παιδιά έτσι να θαυμάζουμε τις ιδέες σας.
Άσε τη τρέλα σου Πάντσερ ξέρω ότι το όνειρο σου είμαι μια τέτοια για τη ΠΑΟΚΑΡΑ...

η γκρι με την ασπρομαυυρη ριγα στο πλαι ΤΑ ΣΠΑΕΙ......χωρις δευτερη σκεψη αυτη θα ηθελα να ειναι η δευτερη εμφανιση μας φετος....

εχεις δίκιο φίλε ΖΟΡΡΟ4......το αστερακι πισω και κατω απο το γιακα με πορτοκαλι γεμισμα.....με το νουμερο 12 απο πισω....ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

- Dinos_Liverpool
Ταχύτητα ΑΣΤΡΑΠΗ ρε αλάνια !!! Μωρέ μπράβο !
Sorry για την ανακρίβεια με το "ΑΓΝΟ" ... δε θυμόμουν καλά. Φυσικά και ήτανε "ΠΕΡΣΙΚΑ" στο πρωτάθλημα του 1985-86. Πάντως και τότε Puma ήτανε, ε ?
Thnx, fofanaserres για τον κόπο σου, αλλά εγώ είπα κάτι άλλο για την 4η στολή. Εϊπα, πορτοκαλί και μαύρες ρίγες, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η ασπρόμαυρη ριγέ που έχει κάνει πάταγο και με ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ. Αφήστε τους γιακάδες για τα πουκάμισα, ωρέ !!!
Sorry για την ανακρίβεια με το "ΑΓΝΟ" ... δε θυμόμουν καλά. Φυσικά και ήτανε "ΠΕΡΣΙΚΑ" στο πρωτάθλημα του 1985-86. Πάντως και τότε Puma ήτανε, ε ?
Thnx, fofanaserres για τον κόπο σου, αλλά εγώ είπα κάτι άλλο για την 4η στολή. Εϊπα, πορτοκαλί και μαύρες ρίγες, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η ασπρόμαυρη ριγέ που έχει κάνει πάταγο και με ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ. Αφήστε τους γιακάδες για τα πουκάμισα, ωρέ !!!

Παιδιά έχετε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά και πιστεύω θα προσγειωθούμε ανώμαλα.....Χίλια μπράβο πάντως.
- pirate_salonica
Νέος ον δε μπλοκ,και είπα να πω και εγώ τη γνώμη μου... Καλό ότι κάνατε ρε παιδιά,αλλά για να κάνει τέτοιο η Πούμα... ΔΕΝ νομίζω.Πάντως έκανα κι εγώ κάτι,εμπνευσμένος κι εγώ από την κλασσική εμφάνιση,ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με το χρυσαφί των λεπτομερειών (φοντ να βάλω δεν έβρισκα,χορηγούς δεν έβαλα για να μη χαλάσω τη φανέλα)
Εδώ αυτό που έφτιαξα:

Η αλά ΠεΕςΒε δε λέει,τι κουτάκια τώρα ρε και αηδίες... ΡΙΓΕΣ ΛΑΙΜΑΙ!Εμένα θα μου άρεσαν 4 έτσι:Μια ριγέ,μια ολόμαυρη με άσπρα τελειώματα,μια Άγιαξ-στάιλ που είχαμε το 2002-2003 αν θυμάμαι καλά,και μια για Ευρώπη μπλε-άσπρο με πορτοκαλί τελειώματα.Θα κάνω και άλλες αν ζητηθεί,προς το παρόν πάρτε αυτό και βλέπομεν.
Εδώ αυτό που έφτιαξα:

Η αλά ΠεΕςΒε δε λέει,τι κουτάκια τώρα ρε και αηδίες... ΡΙΓΕΣ ΛΑΙΜΑΙ!Εμένα θα μου άρεσαν 4 έτσι:Μια ριγέ,μια ολόμαυρη με άσπρα τελειώματα,μια Άγιαξ-στάιλ που είχαμε το 2002-2003 αν θυμάμαι καλά,και μια για Ευρώπη μπλε-άσπρο με πορτοκαλί τελειώματα.Θα κάνω και άλλες αν ζητηθεί,προς το παρόν πάρτε αυτό και βλέπομεν.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία: