Ταινίες - σειρές
Re: Ταινίες - σειρές
ε κοιτα δε θα ξενερωσω κιολας.δε με τρελανε.ωραια ιδεα η κεντρικη, αν κ οχι πρωτοτυπη αλλα καπου εχανε.
Γι'αυτο το λεω, επειδη ειναι μετριο σεναριακα, στο τελος, νιωθεις λιγο μλκας, εστω για ικανοποιηση της περιεργειας.
Συνιστώ το Penny Dreadful, με Eva Green και Josh Hartnett στα καλά τους! Τρεις σαιζόν, 27 επεισόδια σύνολο. Μια μικρή 'κοιλιά' στα μισά της πρώτης σαιζόν, αλλά μετά ''απογείωση''.
Παιδιά πέστε μου μια γνώμη για τα παρακάτώ αν υπάρχει βεβαια άποψη
-The OA
-Shooter
-Mars
-The Missing (2ος κύκλος)
-Designated Survivor
-3%
-The Young Pope
-The OA
-Shooter
-Mars
-Designated Survivor
-3%
-The Young Pope
Δυναμικό ξεκίνημα,αλλά μέτρια συνέχεια..Προσωπικά περίμενα περισσότερα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Westworld, εντυπώσεις;
- PAOK_Antarctica
STRAFNIK έγραψε:Παιδιά πέστε μου μια γνώμη για τα παρακάτώ αν υπάρχει βεβαια άποψη
-The OA
-Shooter
-Mars
-Designated Survivor
-3%
-The Young Pope
Για το the young pope έχω δει τα δύο πρώτα επεισόδια. Περίεργο αλλά καλό. Δεν ξέρω μετά τι κάνει ας σου πει κάποιος ολοκληρωμένα. Πάντως ο jude law πολύ καλός
- Kostomanolis
Το shooter ειναι η μεταφορα της ομωνυμης ταινιας σε σειρα. Λιγο διαφορετικη πλοκη, αλλα η κεντρικη ιδεα ειναι ιδια. Σε γενικες γραμμες ειναι καλο.STRAFNIK έγραψε:Παιδιά πέστε μου μια γνώμη για τα παρακάτώ αν υπάρχει βεβαια άποψη
-The OA
-Shooter
-Mars
-Designated Survivor
-3%
-The Young Pope
Το designated survivor ειναι πολυ καλο, αλλα εχω την αισθηση οτι το καστινγκ θα μπορουσε να ειναι καλυτερο.
Τα αλλα δεν τα εχω δει αλλα το young pope ειναι στην waiting list
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Ειδα 3 ταινιες που παιζονται τωρα.
1) Assasin's Creed. Για τους παικτες του παιχνιδιου πιυ γνωριζουν την μυθολογια, μας προαφερει μια ιστορια στο κενο που υπαρχει μεταξυ τoυ Ezio και της Αμερικανικης Επαναστασης. Επισης απο την μεση και μετα σου αποκαλυπτει κατι που εισαι ψιλιασμενος. Αν δεν ξερεις την ιστορια, ειναι λιγο τραβηγμενη μεν η τεχνολογια, αλλα εχει μαχες, περιπετεια, βλεπεται ανετα. Γενικα απο μενα παιρει καλο βαθμο, αν και πηγα σιγουρος οτι θα δω μουφα.
2) The Great Wall. O Mat Damon ειναι απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους, αλλα νομιζω οτι οι πραδοκιες της ταινιας δεν εφτασαν αυτο που περιμενα να δω. Εχει δραση, εχει τοπια, εχει μια αληθοφανη κινεζικη μυθολογια, αλλα το αποτομο τελος και κατι απροσδιοριστο δεν με αφησαν πληρως ικανοποιημενο.
3) The passengers. Μου αρεσε αρκετα αυτο. Πρωτοτυπο σεναριο, καλη φωτογραφια, καλοι πρωταγωνιστες, εφε, πλοκη. Προτεινεται...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
1) Assasin's Creed. Για τους παικτες του παιχνιδιου πιυ γνωριζουν την μυθολογια, μας προαφερει μια ιστορια στο κενο που υπαρχει μεταξυ τoυ Ezio και της Αμερικανικης Επαναστασης. Επισης απο την μεση και μετα σου αποκαλυπτει κατι που εισαι ψιλιασμενος. Αν δεν ξερεις την ιστορια, ειναι λιγο τραβηγμενη μεν η τεχνολογια, αλλα εχει μαχες, περιπετεια, βλεπεται ανετα. Γενικα απο μενα παιρει καλο βαθμο, αν και πηγα σιγουρος οτι θα δω μουφα.
2) The Great Wall. O Mat Damon ειναι απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους, αλλα νομιζω οτι οι πραδοκιες της ταινιας δεν εφτασαν αυτο που περιμενα να δω. Εχει δραση, εχει τοπια, εχει μια αληθοφανη κινεζικη μυθολογια, αλλα το αποτομο τελος και κατι απροσδιοριστο δεν με αφησαν πληρως ικανοποιημενο.
3) The passengers. Μου αρεσε αρκετα αυτο. Πρωτοτυπο σεναριο, καλη φωτογραφια, καλοι πρωταγωνιστες, εφε, πλοκη. Προτεινεται...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
- Kostomanolis
- Kostomanolis
Να προτεινω και μια ακομα σειρα. 2 κυκλοι εχουν βγει και μπορειτε να τους δειτε και μεμωνομενα. Ειναι δηλαδη ο καθε κυκλος μια υποθεση 10 επεισοδιων. Secrets and lies λεγεται...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ