Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από gash04 »

Συγχαρητήρια στον Στόκο ε λάθος στον Σκόκο μεγάλος παιχταράς.
Παίρνει το Καραγκούνιο βραβείο της αγωνιστικής.
Του χρόνου μπορεί να κατέβει στους Ολυμπιακούς Καραγκουνιακούς αγώνες.
Το αγώνισμα τέτραθλο είναι πολύ δύσκολο.
Πιστεύω να διακριθεί στο άλμα εις μήκος άλμα εις ύψος άλμα είς πλάτος και το άλμα εις βάθος.
:o
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

novito έγραψε:Καραγεωργίου: "Γ@μώ την αγανάκτησή μου"

Εκτός εαυτού ήταν ο Νίκος Καραγεωργίου στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ρίχοντας τα βέλη στις μεγάλες ομάδες και την διαιτησία ενώ κατά την αποχώρησή του φώναξε: "Γ@μώ την αγανάκτησή μου δεν μας αφήνεται να κερδίσουμε". Επεισόδιο με το πούλμαν της ΑΕΚ.

"Οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται κάθε Κυριακή. Κάθε Κυριακή ευνοείται η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Δεν υπήρχε πέναλτι ούτε στον Νέμεθ ούτε στον Σκόκο", δήλωσε έξαλλος ο Έλληνας τεχνικός.

Ερωτηθείς για το αν η ΑΕΚ ευνοείται όσο και οι δύο "αιώνιοι" τόνισε: "Βεβαίως και ευνοείται! Αν ήταν η φανέλα του Εργοτέλη θα έδινε αυτό το πέναλτι στο τέλος. Κοιτάξτε τώρα να γράψετε ό,τι θέλετε. Γι' αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά".

χαχαχα πεστα ρε Νικο ΠΑΟΚαρα!!! :!: :!: :!: :!:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Κάτι άκουσα για οφσαιντ το 2ο γκολ του βαζελου..
Η αληθεια ειναι οτι δεν το χω δει ομως.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μπραβο ρε νικολα τα ειπες ολα αλλα ποιος σε ακουει το ΠΟΚ να κερδιζει και ολοι να πανε να γα.....ουν......
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ρε παίδες αυτός ο καρμοίρης στον σκαι πρέπει να το πηγαίνει πάρα πολύ το γράμμα...
εκτός αυτού είναι εντελώς άσχετος απο στυλ...
φοράει ότι να ναι ρούχα και κίτρινη γραβάτα...έλεος...δεν ασχολούμαστε και ιδιαίτερα με τις μόδες αλλά κάποια πράγματα χτυπάνε στο μάτι...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Αυτές είναι δηλώσεις. Το ποκ ζει και βασιλεύει και δε βλέπω να αλλάζουν τα κόζια. Μπράβο ρε Καραγεωργίου... Αλλά ποιος θα σε ακούσει?

Μ'αρέσει που πολλοί από μας, συμπάσχουμε με αυτά που περνάει η άεκ. Βρε ουστ από δω με τα βρωμοχάνουμα. Στον αγύριστο να πάνε. Ήταν 100% δεδομένο ότι θα την σπρώξουν την άεκ. Και όσο δε θα παίζει μπάλα, τόσο πιο πολύ θα σπρώχνεται.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ποιος συμπάσχει αδερφέ...στα τάρταρα και ακόμη πιο κάτω...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

paok87 έγραψε:Κάτι άκουσα για οφσαιντ το 2ο γκολ του βαζελου..
Η αληθεια ειναι οτι δεν το χω δει ομως.

Ο Βαρούχας που το είδε απο reverse camera δήλωσε πως εδώ δεν υπάρχει κανένα offside κατηγορηματικά. :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πανιώνιος
Γ@μώ την αγανάκτηση ΙΙ

Καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας αλλά και του συνδρομητικού καναλιού που κάλυψε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος χρησιμοποιώντας την φράση του Νίκου Καραγεωργίου: "Γ@μώ την αγανάκτησή μου".

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για το οφσάιντ του Σισέ στο πρώτο γκολ, την κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε ποτέ στον Δάρλα για δολοφονικό μαρκάρισμα όπως γράφει, ενώ οι "κυανέρυθροι" έχουν φρικτά παράπονα από το συνδρομητικό κανάλι που δεν έδειξε ριπλέι στο πρώτο γκολ του Σισέ και αντιμετώπισε τον Πανιώνιο σαν ομάδα του εξωτερικού.

Ιδού η ανακοίνωση:

"50 χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο

"Γαμώ την αγανάκτηση". Η σημερινή φράση του προπονητή του Εργοτέλη κ. Καραγεωργίου, περικλείει όλο το νόημα αυτών των 50 χρόνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Πανιώνιος σήμερα δεν ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ. Ο Πανιώνιος σήμερα έπαιξε ως άξιος εκπρόσωπος όλων αυτών που βιώνουν 50 χρόνια στο πετσί τους τι σημαίνει ΠΟΚ. Όλων αυτών των υγιών φιλάθλων που χαίρονται να βλέπουν ποδόσφαιρο και που ίσως χρειαστεί να περιμένουν άλλα 50 χρόνια μήπως και τους αφήσουν να δουν...

Βιώσαμε σήμερα την αδικία για μία ακόμα φορά. Η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες επί 84 ολόκληρα λεπτά (!) επειδή κάποιος "δεν είδε" τον Σισέ να φεύγει από θέση οφ-σάιντ. Κάποιος δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να φάει ο Δάρλας για το δολοφονικό μαρκάρισμα επάνω στον Εστογιάνοφ. Κάποιος δεν είδε και δεν ξαναείδε...

Όμως αν οι διαιτητές της συνάντησης έχουν μία δικαιολογία του "ανθρώπινου λάθους" που συμβαίνει φυσικά μόνο σε βάρος των αντιπάλων του ΠΟΚ, αυτοί που δεν έχουν καμία δικαιολογία είναι οι υπεύθυνοι του συνδρομητικού καναλιού που έχουν και τα μέσα και την τεχνολογία να δουν τις φάσεις πολλές φορές.

Το κανάλι λοιπόν που μετέδιδε τον αγώνα λες και ο Πανιώνιος ήταν ομάδα του εξωτερικού, ανακάλυψε μία λήψη από τη λεωφόρο Κηφισίας, ίσως από το κινητό τηλέφωνο κάποιου περαστικού και την πρόβαλε για να δώσει άδικο στον Πανιώνιο και δίκαιο στον ΠΑΟ, αφού σύμφωνα με την απίθανη αυτή λήψη (βοηθούμενη από στραβές πλάγιες γραμμές) ο Σισέ είχε φύγει από κανονική θέση και άρα ο "κακός" Πανιώνιος δεν δικαιούται δια να ομιλεί...

"Γαμώ την αγανάκτηση" λοιπόν. Όχι μία, ούτε δύο, αλλά πενήντα φορές…

Υ.Γ. Αφήνουμε το βήμα στους λειτουργούς της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας και είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα διαβάσουμε για το πόσο κακός ήταν ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ και όχι φυσικά για το εάν ήταν καλός ό κάθε "Νιόνιος" ή ο κάθε "Τέλης" του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Εργοτέλης
Καραγεωργίου: "Γ@μώ την αγανάκτησή μου"

Εκτός εαυτού ήταν ο Νίκος Καραγεωργίου στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ρίχοντας τα βέλη στις μεγάλες ομάδες και την διαιτησία ενώ κατά την αποχώρησή του φώναξε: "Γ@μώ την αγανάκτησή μου δεν μας αφήνετε να κερδίσουμε".
"Οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται κάθε Κυριακή. Κάθε Κυριακή ευνοείται η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Δεν υπήρχε πέναλτι ούτε στον Νέμεθ ούτε στον Σκόκο", δήλωσε έξαλλος ο Έλληνας τεχνικός.

Ερωτηθείς για το αν η ΑΕΚ ευνοείται όσο και οι δύο "αιώνιοι" τόνισε: "Βεβαίως και ευνοείται! Αν ήταν η φανέλα του Εργοτέλη θα έδινε αυτό το πέναλτι στο τέλος. Κοιτάξτε τώρα να γράψετε ό,τι θέλετε. Γι' αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά".

ΠΑΟΚ
Πάμπλο Γκαρσία: «Καλύτερα να μην κατεβούμε με ΑΕΚ!»

Έκλεψε την παράσταση ο Πάμπλο Γκαρσία για μία ακόμη φορά! Ο Ουρουγουανός μέσος του ΠΑΟΚ, μετά τις δηλώσεις του για τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» επί της Ξάνθης, αναφέρθηκε στο ματς της 12ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «… ίσως ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα! Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό, παρά να παίξουμε εκεί! Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι μου γιατί θα μας κλέψουν»… τόνισε και άφησε άφωνους τους πάντες!

«Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί…

Προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί, ούτως ή άλλως, δεν θα μας αφήσουν, αφού υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία», τόνισε ο Γκαρσία, αναφερόμενος στη διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ME ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ...
ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο.....
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σφαγή Πανιωνίου. Αποβολή στο 9' ! Ποιός θα το έκανε αυτό; Κρίμα για τον Πανιώνιο που δεν τους κέρδισε, να τους ξεφτυλίσει τελείως...Ακόμα και με 10 τους έκανε καρδιακούς...

Ελληνικό πρωτάθλημα σου λέει. Τελικά, το ελληνικό πρωτάθλημα παίζεται δίκαια, από την 3η θέση και κάτω. Αυτή πρέπει να είναι για μας η πρώτη θέση!

Αϊ σιχτίρ πια, καραγκιόζηδες...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κρίμα ρε και τους συμπάθησα!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

Μάρτος:"Ζω κωμικοτραγικές στιγμές στην ομάδα"

Ο Χαβιέρ Μάρτος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικά Μέσα, μίλησε για τα φοβερά γεγονότα που έχει ζήσει στην Ελλάδα και τον Ηρακλή, δίνοντας έμφαση στα επεισόδια των οπαδών του Γηραιού μετά τις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και Λεβαδειακό.
Μπορεί ο Χαβίερ Μάρτος βρίσκεται στην χώρα μας από το καλοκαίρι του 2008, όμως όπως φαίνεται έχει προλάβει να τα ζήσει όλα!

Με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Γρανάδας, ο 25χρονος άσος μίλησε για τα τραγελαφικά επεισόδια που έχει βιώσει στο διάστημα που αγωνίζεται στον Ηρακλή, με αποκορύφωμα το ματς με τον ΠΑΟΚ όπου οπαδοί του ζήτησαν να κάψει την φανέλα των αντιπάλων για να μπορέσει να φύγει!

"Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πήγαμε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούμε. Εκεί μας περίμεναν οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι μας είπαν πως είδαν δυο από εμάς να ανταλλάσσουμε φανέλες με τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την λήξη του αγώνα.

Εκεί μας απείλησαν πως αν δεν τις κάψουμε, θα μας βάλουν φωτιά και πως δεν θα φύγουμε! Μάλιστα μερικοί από εμάς ήταν έξω από το ξενοδοχείο και έφυγαν, αφήνοντας μας μόνους".
Λίγες μέρες αργότερα όπως δήλωσε, πήρε το τρένο με κάποιους συμπαίκτες του και χρειάστηκε να τους ακολουθήσει ειδική φρουρά.

"Οπαδοί σταμάτησαν το λεωφορείο και άρχισαν να το χτυπούν"!

Μετά την επιστροφή του Ηρακλή από το ματς με τον Λεβαδειακό, όπου ο Γηραιός ηττήθηκε με 1-0, οπαδοί της ομάδας σταμάτησαν το λεωφορείο προκαλώντας επεισόδια. Ο Μάρτος μίλησε για το γεγονός, περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο τα όσα συνέβησαν.

"Ήμασταν έξι ώρες μέσα στο λεωφορείο και περνώντας από τα τελευταία διόδια, περίπου 100 οπαδοί μας περίμεναν το λεωφορείο. Μας σταμάτησαν και άρχισαν να το χτυπάνε. Υπήρχε σχέδιο από την αστυνομία και από ιδιωτικούς σεκιούριτι, αλλά ήταν αρκετός ο κόσμος και δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι.

Στη συνέχεια οι οπαδοί ζήτησαν από τον προπονητή να κατέβει κάτω, αλλιώς δεν θα έφευγαν από μπροστά μας. Τελικά αποφασίστηκε να κατέβουν κάτω μόνο οι αρχηγοί της ομάδας, αφού αν κατεβαίναμε όλοι υπήρχε κίνδυνος να γίνουν σοβαρά επεισόδια.

Δόξα τον θεό μου συμπεριφέρθηκαν καλά

Ήμουν ο πρώτος που κατέβηκε κάτω και δόξα τον θεό μου συμπεριφέρθηκαν με σεβασμό. Μας μιλούσαν στα Ελληνικά, στα Αγγλικά και λίγο στα Ισπανικά σε ήρεμο κλίμα. Στη συνέχέια όμως ένας από αυτούς νευρίασε χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε εκείνη την φάση πως είχε τόσο κόσμο που έσπρωχνε και φώναζε, που δεν πατούσα στο έδαφος!

Τελικά, αφού μιλήσαμε μαζί τους και ηρέμησαν, μας άφησαν να μπούμε μέσα στο λεωφορείο και να φύγουμε".

"Με τέτοια γεγονότα σκέφτομαι να φύγω"

Τέλος ο Μάρτος μιλώντας για το μέλλον του, είπε πως έχει κουραστεί με όλα αυτά που έχει ζήσει στην Ελλάδα και πως θέλει να αγωνιστεί στην Ισπανία.

"Είμαι κουρασμένος που βρίσκομαι τόσο καιρό μακριά από την Ισπανία. Γεγονότα όπως αυτά με κάνουν να αισθάνομαι ακόμα πιο άβολα. Πλέον σκέφτομαι πως το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά και να περνάω όμορφα στα παιχνίδια. Όσο αφορά το μέλλον μου θα δω στη συνέχεια τι θα κάνω. Θέλω πολύ όμως να παίξω στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Ανδαλουσία."

http://www.sport24.gr/html/ent/380/ent.325380.asp
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Φιλε free τωρα το ειδα . Υπεροχο . :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κι εγώ σας λέω πως ο Κούπερ δε θα έρθει (διαφορά 200 χιλιάρικα) και τα σκουλήκια θα τραβούν τα βυζιά τους.. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”