Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αν είχε ο Σαββίδης τον έλεγχο της ΠΑΕ (όπως τον εφαρμόζει τώρα) σε εκείνο το παιχνίδι
τίποτα απ όλα αυτά δε θα είχε γίνει.Στην πρόληψη και αντιμετώπιση της κατάστασης η
ΠΑΕ ήταν απούσα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

kataramenos5 έγραψε:
ABOLEYTOI έγραψε:
dimbar έγραψε:.Από την άλλη ίσως να έχουν αλλάξει οι καιροί και να μην το πήραμε εμείς χαμπάρι, ίσως να είναι ώρα για να γίνει ο ΠΑΟΚ ένα μέσο οικογενειακής ψυχαγωγίας όπως είναι το ποδόσφαιρο σε όλη την ''πολιτισμένη'' Ευρώπη.Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα να ''καθαρίσει'' η κερκίδα και να μάθει να συμπεριφέρεται συνολικά ''πολιτικά ορθώς'' ;) και από οπαδοί να γίνουμε φίλαθλοι.

Οι σκέψεις μου ακριβώς.
είχα γράψει πριν καιρό ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι οι νοικοκυραίοι. Δεν το λέω με την έννοια ότι προς τα εκεί πρέπει να πάμε, το λέω με την έννοια του αναπόφευκτου, του προδιαγεγραμμένου.

ΥΓ χάρηκα με την τοποθέτηση του Δώνη για το χαλάρωμα της ομάδας μετά το 60.

Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ.Κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξει η κουβέντα για το πώς πρέπει να κινηθούμε απο δώ και πέρα πριν είναι πολύ αργά.Η εποχή των στρατηγών και των πιστών στρατιωτών έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

ΥΓ Όταν ακολουθείς ένα δρόμο πρέπει να περπατάς ή στη μια άκρη ή στην άλλη.Αν περπατάς στη μέση ειναι σίγουρο πως θα σε πατήσει κάποιο κάρο.Κινεζικη παροιμία.

Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να ανοίξει αυτή η κουβέντα έστω και σε φιλοσοφικό/θεωρητικό επίπεδο.Αν μπορεί
κάποιος ας ανοίξει ένα τόπικ.Δεν μπορώ να φανταστώ τίτλο.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να ανοιξει μια τέτοια κουβέντα, πρέπει όμως να φράφει ο καθένας (προεραιτικά αν θες) και την ηλικία του παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.αλλιώς τα βλέπω εγω με 2 παιδιά αλλιώς τα βλέπει ο 18χρονος που βράζει το αίμα του και με λιγότερες σαφως εμπειρίες.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μην το λες, leftis, διότι εγώ πχ 19 είμαι αλλά είμαι κατά της βίας, των ντου, των πυρσών σε διαιτητές και αντίπαλους ποδοσφαιριστές/οπαδούς κτλ...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

θεωρω οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι (το εχω ξαναπει)τζαναμπετης,ασυμβιβαστος,αντιδραστικος,ενοχλητικος και επικινδυνος.ακομα κ αυτοκαταστροφικος αλλα με αιτια.
ο ΠΑΟΚ πρεπει κατα την αποψη μου να ειναι κοινωνικο φαινομενο και οχι φιλαθλη μαζα.η τουμπα πρεπει να βγαζει δυναμικη ανατροπης αποφασεων και λογο αναστολης αλλων.πρεπει να φοβιζει.η φωνη της τουμπας με οποιον τροπο κ αν εκφραζεται πρεπει να λαμβανεται σοβαρα υποψην σε καθε κοινωνικη εκφανση του τοπου.
ενας ΠΑΟΚ εμπορευμα θεαματος ειναι καταδικασμενος κατ εμε.
νομιζω οτι προς εκει οδευει το πραμα και για αυτο δε γεμιζει το γηπεδο.εχει χασει παααρα πολυ σε δυναμικη.
γενικα ειμαι υπερ της ενισχυσης των μαζικων λαικων εκφρασεων.και πλεον με το ιδιωνυμο εγκλημα περι αθλητικης βιας,την καταργηση του δικαιωματος συλλογικης εκφρασης εμμεσα με το νομο συστασης κ λειτουργιας εγκληματικης οργανωσης αλλα και τον εκβιασμο αφανισμου λογω χρεων και οικονομικων ποινων το μελλον προδιαγραφεται ζοφερο.οχι για τον ΠΑΟΚ συλλογικα μονο αλλα και για τον καθενα ξεχωριστα.η τουμπα φιμωνεται και αδειαζει.και συμβαλλουν κατα την αποψη μου αποψεις οπως οι παραπανω.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

χαχαχα σιγα μην γινει ο ΠΑΟΚ μονο για οικογενειες :lol: :lol: :lol:
παρακαλω οπως μεταφερθουν τα προηγουμενα ποστ στα ανεκδοτα.

Οπως ειπα και στο τοπικ για το τι λεγετε στο φορουμ, συζητουνται ολα μεχρι ενα σημειο.
Το οποιο μολις ξεπεραστηκε κατα πολυ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Απο ειρωνεία καλά πάμε, απο προτάσεις πάσχουμε. :(
Εκτος κι αν θεωρείς οτι όλα πάνε καλά στο γήπεδο με την
εικόνα που έχουμε τα τελ.χρόνια, οπότε πάσο.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Με καλυπτουν πανω κατω αυτα που ειπε ο barlow.
Ο ΠΑΟΚ ειναι μια ομαδα που επιβιωσε λογο της αντιδραστικοτητας της. Οποιος θελει κατι αλλο , παντα υπαρχει και η μπαρτσελονα.
Τις προτασεις μου τις κανω κατευθειαν εκει που πρεπει και οχι εδω, αλλα αν καποιος ειναι μακρια απο ενα οργανωμενο ΠΑΟΚτσηδικο συνολο μπορει να γραψει εδω τις ιδεες του...για καλυτερη κερκιδα .
Αν θελετε συζητηση φιλοσοφικου επιπεδου μπορουμε να συζητησουμε για το ρολο του νερου στη φυση, αλλα και για το αν υπαρχουν εξωγηινοι. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι κατι αυθορμητο , αντιδραστικο, αυθεντικο, και γενικα πολλα αλλα που δεν εχω τον χρονο να γραψω.
Σιγουρα αυτο δεν προκειτε να αλλαξει, και σιγουρα εχουμε πολυ σημαντικα πραματα να συζητησουμε που αφορουν τα τεκτενομενα στην οπαδικη οικογενεια του ΠΑΟΚ.
Τελοσπαντων παιδια, ισως σε αλλο φορουμ που θα συζητησουν και για τα παραλληλα συμπαντα να συζητησετε για ενα παραλληλο (παω κ)αναπε που δεν θα μοιαζει με το σημερινο, και θα απαγορευετε και να σηκωθεις απο την καρεκλα σου , η οποια θα χει μαξιλαρακι και θα αναδυεται απο το μπετο και αναψυκτικο, ενω στο ημιχρονο θα εχει τουρνουα φιδακι και οποιος νικησει θα κερδιζει ενα εισητηριο για το επομενο ματς.
Ο πολυς ελευθερος χρονος ειναι επικινδυνος

Υ.Γ. Παντα υπαρχει και η μπαρτσελονα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

ΟΚ κάνε τις προτάσεις σου εκεί που πρέπει και άσε μας και μας να κάνουμε την κουβέντα μας εδώ.
Προσωπική αντιπαράθεση δε γουστάρω, το "Προβλήματα και λύσεις" ακόμα γεμίζει αλλα εμεις δε μαθαίνουμε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

barlow4 έγραψε:θεωρω οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι (το εχω ξαναπει)τζαναμπετης,ασυμβιβαστος,αντιδραστικος,ενοχλητικος και επικινδυνος.ακομα κ αυτοκαταστροφικος αλλα με αιτια.Διαφωνώ με το αυτοκαταστροφικός
ο ΠΑΟΚ πρεπει κατα την αποψη μου να ειναι κοινωνικο φαινομενο και οχι φιλαθλη μαζα.η τουμπα πρεπει να βγαζει δυναμικη ανατροπης αποφασεων και λογο αναστολης αλλων.πρεπει να φοβιζει.Συμφωνώ με την έννοια οτι ο ο ΠΑΟΚ είχε-έχει(?) δυναμισμό και πρέπει να ακούγεται αλλα αυτό δε το βλέπυμε πια κι εκεί είναι το πρόβλημα η φωνη της τουμπας με οποιον τροπο κ αν εκφραζεται πρεπει να λαμβανεται σοβαρα υποψην σε καθε κοινωνικη εκφανση του τοπου.
ενας ΠΑΟΚ εμπορευμα θεαματος ειναι καταδικασμενος κατ εμε.
νομιζω οτι προς εκει οδευει το πραμα και για αυτο δε γεμιζει το γηπεδο.εχει χασει παααρα πολυ σε δυναμικη.
γενικα ειμαι υπερ της ενισχυσης των μαζικων λαικων εκφρασεων.και πλεον με το ιδιωνυμο εγκλημα περι αθλητικης βιας,την καταργηση του δικαιωματος συλλογικης εκφρασης εμμεσα με το νομο συστασης κ λειτουργιας εγκληματικης οργανωσης αλλα και τον εκβιασμο αφανισμου λογω χρεων και οικονομικων ποινων το μελλον προδιαγραφεται ζοφερο.οχι για τον ΠΑΟΚ συλλογικα μονο αλλα και για τον καθενα ξεχωριστα.η τουμπα φιμωνεται και αδειαζει.και συμβαλλουν κατα την αποψη μου αποψεις οπως οι παραπανω.Δε νομίζω οτι οι απόψεις αυτές είναι η αιτία της ζοφερής εικόνας που βλέπουμε τελευταία

Το θέμα είναι οτι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να βρεθεί μια λύση.Για να μή παρεξηγούμαστε ,δεν τίθεται θέμα ανάμεσα σε μια δυναμική Τούμπα όπως παλιά η μια Τούμπα με οικογενειακή ατμόσφαιρα οπου θα πετάμε κομφετί και θα κρατάμε πλακατ που θα γράφουν "DEFENSE".Σαφώς και προτιμώ το πρώτο.Όμως αυτή η Τούμπα που γουστάρουμε όλοι νομίζω δεν υπάρχει πλέον.Το ζήτημα είναι άδεια Τούμπα η κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συνάδελφε guardian, θα σε πω κάτι εντελώς φιλικά:

Άσε τις ειρωνείες και γράψε κανένα ποίημα!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

guardian4 έγραψε:Με καλυπτουν πανω κατω αυτα που ειπε ο barlow.
Ο ΠΑΟΚ ειναι μια ομαδα που επιβιωσε λογο της αντιδραστικοτητας της. Οποιος θελει κατι αλλο , παντα υπαρχει και η μπαρτσελονα.
Τις προτασεις μου τις κανω κατευθειαν εκει που πρεπει και οχι εδω, αλλα αν καποιος ειναι μακρια απο ενα οργανωμενο ΠΑΟΚτσηδικο συνολο μπορει να γραψει εδω τις ιδεες του...για καλυτερη κερκιδα .
Αν θελετε συζητηση φιλοσοφικου επιπεδου μπορουμε να συζητησουμε για το ρολο του νερου στη φυση, αλλα και για το αν υπαρχουν εξωγηινοι. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι κατι αυθορμητο , αντιδραστικο, αυθεντικο, και γενικα πολλα αλλα που δεν εχω τον χρονο να γραψω.
Σιγουρα αυτο δεν προκειτε να αλλαξει, και σιγουρα εχουμε πολυ σημαντικα πραματα να συζητησουμε που αφορουν τα τεκτενομενα στην οπαδικη οικογενεια του ΠΑΟΚ.
Τελοσπαντων παιδια, ισως σε αλλο φορουμ που θα συζητησουν και για τα παραλληλα συμπαντα να συζητησετε για ενα παραλληλο (παω κ)αναπε που δεν θα μοιαζει με το σημερινο, και θα απαγορευετε και να σηκωθεις απο την καρεκλα σου , η οποια θα χει μαξιλαρακι και θα αναδυεται απο το μπετο και αναψυκτικο, ενω στο ημιχρονο θα εχει τουρνουα φιδακι και οποιος νικησει θα κερδιζει ενα εισητηριο για το επομενο ματς.

Δεν κατάλαβες καν σε τι αναφερόμαστε!
Άβαταρ μέλους
guardian4

RoMaN έγραψε:Συνάδελφε guardian, θα σε πω κάτι εντελώς φιλικά:

Άσε τις ειρωνείες και γράψε κανένα ποίημα!

Ειπα οτι δεν προκειτε να ξαναγραψω αν δεν φυγει ο σερ. Οπως τα λεει ο μοικαν ισως να γραψω και αυριο.

dimbar, ξαναδιαβασα τι γραψατε. Δεν μπορω να καταλαβω σε τι αλλο μπορει να αναφερεστε.
Οχι δεν οδευει ουτε κατα διανοια ο ΠΑΟΚ προς τα κει.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

guardian,
δεν λέμε ότι οδεύει, ούτε ότι θέλουμε να οδεύσει.Είμαι σίγουρος όμως ότι γίνονται και θα γίνονται απόπειρες.Γενικότερα ο προβληματισμός μου είναι ο εξής

σε μια κοινωνία που αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο πώς θα επιρεαστεί αυτό που καλώς ή κακώς λέμε ΠΑΟΚτσήδικο DNA όπως το ζω εγώ τουλάχιστον εδώ και 5 δεκαετίες

Μακάρι να χα την σιγουριά σου αλλά αν δεν μας προβληματίσει φοβάμαι ότι η ματάλλαξη μπορεί να συμβεί χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι.
Οσο κι αν ακούγεται ακραίο μη σου φανεί παράξενο κάποια στιγμή να ''ποινικοποιηθεί'' και το < ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ>.
Εύχομαι η εκτίμηση μου και όσων άλλων προβληματίζονται να είναι λανθασμένη.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

guardian4 έγραψε:Με καλυπτουν πανω κατω αυτα που ειπε ο barlow.

Μαλλον δν κανεις σωστες προτασεις ή εκει που τις λες δν σε ακουν...γτ η Τουμπα ειναι σε μαυρο χαλι οπαδικα εδω και 2 χρονια...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”