Αποκλείεται ο Λουτσεσκου να έχει κάνει τέτοια δήλωση. Σας θυμάμαι πότε να είπε θέλω αυτόν η εκείνον. Μόνο για τον Μειτε έλεγε ότι θα τον ήθελε.Equalizer έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:20 Μπορεί παρακαλώ κάποιος να στείλει ένα λινκ ή σκρινσοτ από τη δημόσια δήλωση Λουτσεσκου ότι θέλει τον Μαρίν;
@dev
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- These users thanked the author dev for the post (total 3):
- paokspren, Polichni1926, tonipap801
-
Δεν έκαναν μόνο τον μεϊτε γιο γιο από ότι θυμάμαι...ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 20:52 Panostas1995, ο Μειτε που είναι
και παιχταρας ήρθε 27 Αυγούστου.
Τον Οκτώβρη τα χανουμια τον
κάνανε γιο-γιο. Τον Δεκέμβρη ήταν άλλος παίχτης. Μιλάμε τώρα για παίκτη υψηλού επιπέδου για slgr......
Επειδή δεν ανοίγω βιντεάκι από το μουστάκι μην κολλήσω κανέναν ιό , μήπως είδε κανείς ποιον εννοεί όταν είπε πριν λίγο στην εκπομπή του ότι πουλάει και άλλον παίκτη ο ΠΑΟΚ;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Δεν βλέπω να έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ αυτό που λέει.
Για την εθνική Ρουμανίας είναι η απάντηση του, σε ερώτηση δημοσιογράφου.
Τέλος πάντων καταλαβαίνουμε ότι να ναι.
Άμα έλεγε 13 - 21 θα ήτανε πιο κοντάPsagmenos4 έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:07 Ο Στεργιαδης ουσιαστικά φωτογράφισε τον Γιάνσεν για φορ. Μίλησε για παίχτη με καλό βιογραφικό που δεν ειναι σε ομάδα από τα top5 πρωτάθληματων, που τα τελευταία χρόνια βάζει 14 με 17 γκολ
-
Είχε γραφτεί πολλές φορές ότι ο Λουτσεσκου αν δεν κρατούσαν τον Μειτε είχε ζητήσει είτε τον Μισιτς είτε τον Μαριν. Ο πρώτος κοπηκε από ψηλά , ο δεύτερος ήταν ακριβός..
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
- Logistis, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
''Για τον παίκτη της Ρουμανίας που θα έπαιρνε στον ΠΑΟΚ: «Χμ, δεν μπορώ να πω ότι τους ξέρω όλους πολύ καλά. Αλλά λοιπόν, τον Ραζβάν Μαρίν, τον Στάντσιου, ποιον άλλον; Τον Ντραγκουσίν; Άλλους όχι, όχι, δεν τους ξέρω, δεν τους ξέρω καλά. Αυτούς τους ξέρω, τους έχω δει, τους ξέρω περισσότερο»''.
ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...... ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ...... ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΙΦΤΕΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΛΛΟΥ
να μου πει καποιος οτι φετος με Μειτε και μαντι δεν χωραει στο πλανο του να το δεχτω ως συζητηση αλλα οτι σαν παικτη γενικα θα τον ηθελε στην ομαδα του το ειπε ο ιδιος μην λεμε οτι θελουμε τωρα.
ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...... ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ...... ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΙΦΤΕΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΛΛΟΥ
να μου πει καποιος οτι φετος με Μειτε και μαντι δεν χωραει στο πλανο του να το δεχτω ως συζητηση αλλα οτι σαν παικτη γενικα θα τον ηθελε στην ομαδα του το ειπε ο ιδιος μην λεμε οτι θελουμε τωρα.
Τον ρωτάνε ποιο παίκτη της εθνικής Ρουμανίας θα έπαιρνε στον ΠΑΟΚ και απαντάει τον Μαρίν, τον Στάντσιου και τον Ντράγκουσιν.theo-drama έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:34 Δεν βλέπω να έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ αυτό που λέει.
Πέρυσι τον θέλαμε. Φέτος μάλλον δεν τον θέλουμε, αλλά συγχρόνως ψάχνουμε παίκτη σε αυτή την θέση. Δεν καταλαβαίνω που είναι η διαφωνία.
Πέρυσι πάντως πήραμε τελικά Μπακαγιόκο, για να δούμε ποιον θα πάρουμε φέτος.
Μια ερώτηση όσον αφορά τον ρουμάνο.
Υπάρχει περίπτωση εάν τον θέλαμε να κατέληγε ποτέ στο σκουλήκι?
Δεν θα αναλύσω ούτε θα αναλωθώ στο εάν σωστά δεν τον θέλουμε ή όχι
Υπάρχει περίπτωση εάν τον θέλαμε να κατέληγε ποτέ στο σκουλήκι?
Δεν θα αναλύσω ούτε θα αναλωθώ στο εάν σωστά δεν τον θέλουμε ή όχι
- These users thanked the author renegade for the post:
- black death
Αρα μας λες οτι ζητησε και Σταντσιου και Ντραγκουσιν. Κοιτα να δειςdev έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:29 https://www.forzaonline.gr/news/loutses ... ston-paok/
βασικα πραγματα
- WestBlock4
Τόσες πωλήσεις τόσο ζεστο χρήμα κ για αλλη μια χρονιά δειχνει οτι θα παζαρευουμε κ το τελευταιο ευρώ λες κ γίναμε Real κ παίζουμε chl κ ολοι θέλουν,να έρθουν τρέχοντας.
Δε μαθαίνουμε απο τα λάθη μας κ αν η ομαδα μείνει γυμνή κ στα 100 χρόνια τότε ο ιβαν ας πουλήσει την ομάδα θα έλεγα εγω.
Υγ. Βεβαια κ γυμνή να μείνει εχουμε το λουτσεσκου που θα φταίει πάλι για ολα
Δε μαθαίνουμε απο τα λάθη μας κ αν η ομαδα μείνει γυμνή κ στα 100 χρόνια τότε ο ιβαν ας πουλήσει την ομάδα θα έλεγα εγω.
Υγ. Βεβαια κ γυμνή να μείνει εχουμε το λουτσεσκου που θα φταίει πάλι για ολα
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- bane1980
aivas οταν δεν σε συμφερει η απαντηση και το θεμα απλα καις τη συζητηση και πετας οτι ναναι ασχετο
για τον Μαριν τεθηκε η συζητηση για τον Μαραντονα θα μας πεις σε λιγο οκ. σε διαβαζουμε.
για τον Μαριν τεθηκε η συζητηση για τον Μαραντονα θα μας πεις σε λιγο οκ. σε διαβαζουμε.
Αυτός ο Chedira που ακούγεται μου φαίνεται οτι έχει ποσοστά Τανζανού. Πρώτη φορά τον ακούω στην ζωή μου. Τον Γιάνσεν το ξέρω φυσικά.
Αν ξέρει κανείς κάτι ας γράψει ...
Αν ξέρει κανείς κάτι ας γράψει ...