tonipap801 έγραψε:vasgias έγραψε:Τσάπρα είχαμε. Πέρασε εργομετρικά στα Σπάτα (λέγεται).
Αλλη μια στρατηγικη ηττα σε Ελληνα παιχτη.
Γραμματειο καλων σχεσεων λεγεται(δανεικος απο κουλα ο βασικος τους φορ περσι).
tonipap801 έγραψε:vasgias έγραψε:Τσάπρα είχαμε. Πέρασε εργομετρικά στα Σπάτα (λέγεται).
Dimitrisou έγραψε:tonipap801 έγραψε:vasgias έγραψε:Τσάπρα είχαμε. Πέρασε εργομετρικά στα Σπάτα (λέγεται).
Γραμματειο καλων σχεσεων λεγεται(δανεικος απο κουλα ο βασικος τους φορ περσι).
Hayate έγραψε:Ας αρχίσουμε να κλαιμε που χάθηκε ο Τσαπρας....
Ettien26 έγραψε:Τι είπε ο Λου ? " Εγώ δεν προτείνω παίκτες. Πολύ σπάνια έχω προτείνει ονομαστικά συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή" ?.
Οχι δεν πάει έτσι. Είπαμε να μείνει, έμεινε και καλώς έμεινε. Αλλά πρέπει σε συνεργασία με το scouting team να προτείνει και παίκτες της απολύτου αρέσκειας του. Και να αναλάβει και τις ευθύνες του. Και καθήκον της διοίκησης είναι να πραγματοποιεί τις επιθυμίες του. Ο Σάντος δηλαδή πως έφερε Βιερίνια, Λίνο κ.λ.π. Ο Μπόλονι πως έφερε τον Λαζάρ ? Και μάλιστα σε εποχές δυσκολότερες...
tonipap801 έγραψε:Hayate έγραψε:Ας αρχίσουμε να κλαιμε που χάθηκε ο Τσαπρας....
Αν οντως ηταν η βασικη μας επιλογη για μπακ απ του βασικου δεξιου οπισθοφυλακα, ναι ηταν σημαντικη ηττα.
Μια ο Βαγιαννιδης, μια ο Τσαπρας, ποσοι καλοι Ελληνες δεξιοι μπακ πιστευεις υπαρχουν στον πλανητη?
aivas19 έγραψε:tonipap801 έγραψε:Hayate έγραψε:Ας αρχίσουμε να κλαιμε που χάθηκε ο Τσαπρας....
Αν οντως ηταν η βασικη μας επιλογη για μπακ απ του βασικου δεξιου οπισθοφυλακα, ναι ηταν σημαντικη ηττα.
Μια ο Βαγιαννιδης, μια ο Τσαπρας, ποσοι καλοι Ελληνες δεξιοι μπακ πιστευεις υπαρχουν στον πλανητη?
Τονι δεν νομιζω ποτε να ειχαμε πιθανότητες για Βαγιαννιδη
tonipap801 έγραψε:GEOL έγραψε:O Valentin Rosier κλείνει Οσασούνα.
κριμα, ηταν πολυ καλη περιπτωση
tonipap801 έγραψε:aivas19 έγραψε:tonipap801 έγραψε:[quote="Hayate"]Ας αρχίσουμε να κλαιμε που χάθηκε ο Τσαπρας....
Τονι δεν νομιζω ποτε να ειχαμε πιθανότητες για Βαγιαννιδη
Ettien26 έγραψε:Τι είπε ο Λου ? " Εγώ δεν προτείνω παίκτες. Πολύ σπάνια έχω προτείνει ονομαστικά συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή" ?.
Οχι δεν πάει έτσι. Είπαμε να μείνει, έμεινε και καλώς έμεινε. Αλλά πρέπει σε συνεργασία με το scouting team να προτείνει και παίκτες της απολύτου αρέσκειας του. Και να αναλάβει και τις ευθύνες του. Και καθήκον της διοίκησης είναι να πραγματοποιεί τις επιθυμίες του. Ο Σάντος δηλαδή πως έφερε Βιερίνια, Λίνο κ.λ.π. Ο Μπόλονι πως έφερε τον Λαζάρ ? Και μάλιστα σε εποχές δυσκολότερες...
renegade έγραψε:tonipap801 έγραψε:GEOL έγραψε:O Valentin Rosier κλείνει Οσασούνα.
κριμα, ηταν πολυ καλη περιπτωση
Δηλαδή είμαστε σίγουροι ότι ο ένα χρόνο μεγαλύτερος του λυρατζης αν έπαιζε στον Λεβαδειακό δεν θα έδειχνε τουλάχιστον τα ίδια με τον τσαπρα?
Hayate έγραψε:Ας αρχίσουμε να κλαιμε που χάθηκε ο Τσαπρας....