Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
proedros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από proedros »

joshua έγραψε:Πόσο εύκολο είναι τέτοια ώρα να βρεις επιτελικο η εξτρεμ να δεκαριζει, να είναι σχετικά οικονομικός αλλά ικανος και να δέχεται να περνάει αρκετή ώρα στον πάγκο γιατί δεν πρέπει να θαφτει ο Ντελιας...
Πάντως και πάλι θα μείνουμε με ανεκπλήρωτο στόχο μεταγραφών παρα τη γενική ευφορία.
Διαβάζω τα ρεπορτάζ που λένε πως μονο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ.Ακόμη και οι ελεύθεροι Σανσόνε , Ελ γκάζι κλπ. έχουν απαγορευμενα συμμβόλαια τα οποία η ομάδα δεν είναι διαθετειμένη να τα δώσει.Επομένως πολύ δύσκολο να κινηθεί για παίκτη
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

επιτακτικη αναγκη η αποκτηση καποιου που θα παιζει αριστερα
ο Τάισον δυστυχως δεν μπορει να βγαλει ουτε πολλα ματς
ουτε ολοκληρα,δεν θα αργησει να κλαταρει.....αν αργησε
proedros

Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένα ξεχασμένο 10ρι σε καμιά ομάδα που δεν υπολογίζεται και το πάρουμε μόνο ως δανεικό.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Μακαρι να ερθει και ο Σανσον για να γινεται πιο ορθολογικο το ροτεισον...
Ηταν θεμα χρονου να επιστρεψει στα παλια ο Μουργκ,οχι οτι σημερα ηταν ο χειροτερος αλλα ρε φιλε κατι τετοια ματς τον περιμενω να μου δειξει την αξια του και 3 χρονια τωρα δεν το εχει κανει,δυστυχως δεν κανει και ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να στηριχτει σε αυτον αλλο....
Τραγικη η χρησιμοποιηση του Κεντζιορα δεξι μπακ αλλη μια φορα,ενας παικτης που επιθετικα ειναι πιο ακινδυνος και απο τον Σναουτσνερ...Οταν παιζεις με ομαδες που στηνουν λεοφωρειο δεν μπορει να μου βαζεις τον Πολωνο μεσα..
Αν δεν πιστευει σε Λυρατζη και Σαστρε,δωσε δανεικο τον Λυραττζη και πανε παρε δεξι μπακ με ανεβασματα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Περσι να θυμησω πως ανεξαρτήτως προσφοράς θεωρητικά ξεκινήσαμε με μεταγραφη 2 μυριων Κουαλιατα,Ντελια,Μπισεσβαρ,Καντουρι,Ζιφκοβιτς,Ναρει,Ταισον από Γεναρη και τον Μουργκ εκτός ομάδας και αυτή τη στιγμή ο Μουργκ ανέβηκε 5ος και 6ος ο Βρακας. Μπορεί ο Ντεσποτοφ ποιοτικά να μας ανεβάσει σε σχέση με πέρσι αλλά σε βάθος έχουμε θεματακι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έχει έναν στο Κρασνοντάρ, λίγο κωλοχαρακτηρας αλλά αν έρθει θα δούμε μαγικά πράγματα
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Τον Σουλεϊμάνοφ ,νομίζω ότι έχει τιμωρηθεί πολύ βαριά στο Ισραήλ. Ψάχνουν να βρουν αν ισχύει και σε άλλα κράτη και τον ήθελε και ο Άρης λεγανε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν μπορουμε να λεμε οτι δεν πιστευει σε Λυρα και Σαστρε, οταν περσι ειδικα ο Ισπανος ηταν απο ενα σημειο και μετα απο τους καλυτερους παιχτες μας.
Δεν γινεται να παιρνει ευκαιριες ο Μουργκ και να ειναι εκτος αποστολης ο Σαστρε με τον Λυρατζη!
Ο Μουργκ σε ανοιχτα ματς ως δεκαρι ισως να μπορει να προσφερει. Απεναντι σε κλειστες αμυνες ομως δεν εκανε ποτς καλο ματς. Ουτε στο δεκα ουτε δεξια.
Βασικα δεξια δεν εκανε ουτε μισο καλο ματς,αλλα ο Λουτσεσκου το βρηκε έξυπνο να τον βαλει δεξια και να ακυρωσει και τον Ζιφκο! Λες και ηρθε χθες στην ομαδα.
Να βρει τροπο να ενταξει ξανα στο παιχνιδι τους Λυρα και Σαστρε και να αφησει τον Κετζιορα ως αλλαγη του Εκονγκ και μονο.
Εναν αριστερο εξτρεμ εχει αναγκη η ομαδα, και δεν πιστευω οτι μπορει να περιμενει μεχρι τον Γεναρη
renegade

Δημοσίευση από renegade »

panpangr77 έγραψε:Τον Σουλεϊμάνοφ ,νομίζω ότι έχει τιμωρηθεί πολύ βαριά στο Ισραήλ. Ψάχνουν να βρουν αν ισχύει και σε άλλα κράτη και τον ήθελε και ο Άρης λεγανε
Αθώο μου παιδί :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παρά τις τελευταίες θετικές εκπλήξεις λίγο πολύ γνωρίζουμε πως λειτουργεί η ομαδα και ξέρουμε ότι από τη στιγμή που δεν ήρθε άλλος,όχι τόσο πριν τη λίστα ,αλλά πιο πολύ τη διακοπή για να έχει χρόνο να δουλέψει,είναι σχεδον απίθανο να έρθει αργότερα. 99% τέλος.

Υ.Γ Αν λες τον Σουλειμανοφ ρενε αν ο Ίλιτς είχε καλή άποψη νομίζω αποκλείεται να τον έστελνε στον Ρουλη.
panpangr77

Λοιπόν η ομάδα έχει μέσοεπιθετικα 3 παίκτες Ντεσποντοφ,Ζιβκοβιτς,Τάισον και τον μικρό ,όπου είναι λογικό μια θα είναι του 10 μια του 8 και μία θα κλαταρει φυσιολογικα. Τα μαθηματικά μου λένε πως αν δεν παρθεί και άλλο εξτρέμ ,στο δέκα παίζει και ο Τάισον και σε μικρά παιχνίδια ο Μουργκ αντί του Ντελια ,επομένως η ομάδα πρέπει να πηγαίνει σε 4-3-3 με έναν αμυντικό χαφ και 2 οκταρια . Δεν υπάρχει κάτι άλλο .Πρέπει να αλλάξει συνήθειες ο κοουτς.
panpangr77

renegade έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Τον Σουλεϊμάνοφ ,νομίζω ότι έχει τιμωρηθεί πολύ βαριά στο Ισραήλ. Ψάχνουν να βρουν αν ισχύει και σε άλλα κράτη και τον ήθελε και ο Άρης λεγανε
Αθώο μου παιδί :lol:
Αγαθός τουλάχιστον :lol:
proedros

Σίγουρα θα έχουν ξεμείνει και άλλοι παίκτες σε ομάδες...το θέμα είναι πως η ομάδα ψάχνει ή όχι?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ πάλι πιστευω ότι μόλις η ομάδα ρολάρει και ενσωματωθούν οι 3 νέες προσθήκες δεν θα έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Παντός ο Σαματά μπορεί να παίξει άνετα αριστερό εξτρέμ ή 10αρι/2ο φορ πχ.
Ίσως 'ένα φορ κορυφής να έλυνε τα χέρια σε πολλά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η ομάδα σε Ελληνικό πρωτάθλημα με τις ομάδες ταμπουρια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”