70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
xrisitsapa

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από xrisitsapa »

psykoman έγραψε:Το συστημα του Λου ειναι προσαρμοσμενο στο να δημιουργει σκορερ...να βαζουν γκολ ολοι εκτος του φορ...

Το πως παιζει η ομαδα δεν βγαζει το φορ σε θεση βολης...δεν εχασαν τις απιστευτες ευκαιριες τα φορ μας...απλος δεν βγαινουν σε θεση για γκολ...

Ο Λου δεν θελει η ομαδα να ειναι προσαρμοσμενη στο φορ γιατι αν σου κλεισουν το φορ...εχει καρτες ...τραυματιστει..τελειωσες...θελει να βγαζει πολλους σκορερ...και να εχει επιλογες...

Ζιφκο 13 γκολ...Δεσποτης 11...Ντελιας 10... Τομας 9...Μουργκ 9...Σβαμπ 6...Οζντοεφ 6

Για να ειμαι ον τοπικ...ο Σαματα σε τελικες προσπαθειες ειναι 76ος στην Σουπερ Λιγκ...
Αν και σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου, μόνο στα τελευταία 2 ματς έχουμε χάσει ευκαιρίες από τα φορ, που θα μας έδιναν τις νίκες πχ η ευκαιρία του Σαματα με την ΑΕΚ ή του Μπράντον και του Σαματα με το βαζελο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουμε να παίρνουμε φορ που δεν έχουν το γκολ στην καριέρα τους.
Ολιβέιρα, Σαματα ποτέ δεν ήταν σκόρερ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

τσιριγωτης έγραψε:Ε τότε μη βάζει φορ
Χαριτωμένο...δροσερό... πιπεράτο....
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ο Σαμάτα το 2018-19 είχε 32 γκολ σε 51 αγώνες στην πρωταθληματική χρονιά της Γκενκ στο Βέλγιο, τα επόμενα χρόνια δεν είχε παρόμοια παραγωγικότητα σε Άστον Βίλα και Φενέρμπαχτσε αλλά εκεί δεν ήταν και βασικός.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Μα δεν είναι ότι δεν βάζουν γκολ λόγο “συστήματος ραζβαν” αλλά λόγο ανικανοτητας ο μπραντον έχει χάσει πολλά αχαστα, δείτε μόνο με τον ΠΑΣ στην τουμπα, έχει χάσει 3 τετ α τετ στην σειρά αχαστα. Δεν είναι θέμα τρόπο παιχνιδιού, εγω πιστευω είναι καθαρά θέμα scouting και προπονητή όσων αναφορά την επιλογή, 5 χρόνια έχουμε να δούμε φορ της προκοπής από εποχή Πριγιο-ακπομ. Ολιβειρα και Σαματα έφυγαν ως άκρως αποτυχημένοι από τις ομάδες τους, για ποιο λόγο να τους μαζέψεις εσυ και να τους κανεις το βασικο σου φορ; Και δεν έφυγαν από καμία καταξιωμένη ομάδα από την Αεκ και την φενερ ήρθαν. Για παράδειγμα ο krasso και ο vipotnik που είχαν ακουστεί το καλοκαίρι είχαν κάνει φοβερή σεζόν και στις ομάδες που πήγαν φέτος έχουν τα ίδια γκολ με τον μπραντον έχοντας παίξει τα μισά παιχνίδια από ότι ο μπραντον όμως, ο σαματα είχεχρόνια πολλές σεζόν που έδειχνε ότι δεν σκοραρει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Σάβ 17 Φεβ 2024, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχεις παραδεχτεί ποτέ σου ότι έχεις κάπου λάθος;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

ρε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Θα θελαμε Αραουχο?
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

καθόλου
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

AlxNeapoli1 έγραψε:Θα θελαμε Αραουχο?
Καθόλου. Αλλά και να τον ήθελε κανεις, ακουσα σε κάτι εκπομπές ότι με αυτό το θέμα που έχει στο γόνατο πλέον δύσκολα στέκεται σε υψηλούς ρυθμούς
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Πολλές φορές.. αλλά η περίπτωση σαματα φώναζε από το καλοκαίρι..δες τι έλεγα τότε.. δύο παιχνίδια χρειάστηκε για να σχηματίσω την άποψη μου. Μια άποψη που αποτυπώνεται από πολλούς τώρα. Στο μόνο που λαθεψα ήταν στη σύγκριση που του έκανα με Τσόλακ. Θεωρώ τον κροατη καλυτερο του..

Εσύ αυτοκριτική κάνεις; ; λες εμένα ειρωνα, αλλά κ εσύ δεν πας πίσω. Σε κάθε ποστ που διαφωνείς ξεχειλίζει η ειρωνεία... δες το και πες μου
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Leonardo10 έγραψε:Μα δεν είναι ότι δεν βάζουν γκολ λόγο “συστήματος ραζβαν” αλλά λόγο ανικανοτητας ο μπραντον έχει χάσει πολλά αχαστα, δείτε μόνο με τον ΠΑΣ στην τουμπα, έχει χάσει 3 τετ α τετ στην σειρά αχαστα. Δεν είναι θέμα τρόπο παιχνιδιού, εγω πιστευω είναι καθαρά θέμα scouting και προπονητή όσων αναφορά την επιλογή, 5 χρόνια έχουμε να δούμε φορ της προκοπής από εποχή Πριγιο-ακπομ. Ολιβειρα και Σαματα έφυγαν ως άκρως αποτυχημένοι από τις ομάδες τους, για ποιο λόγο να τους μαζέψεις εσυ και να τους κανεις το βασικο σου φορ; Και δεν έφυγαν από καμία καταξιωμένη ομάδα από την Αεκ και την φενερ ήρθαν. Για παράδειγμα ο krasso και ο vipotnik που είχαν ακουστεί το καλοκαίρι είχαν κάνει φοβερή σεζόν και στις ομάδες που πήγαν φέτος έχουν τα ίδια γκολ με τον μπραντον έχοντας παίξει τα μισά παιχνίδια από ότι ο μπραντον όμως, ο σαματα είχεχρόνια πολλές σεζόν που έδειχνε ότι δεν σκοραρει
Συμφωνώ απολύτως
Άβαταρ μέλους
ymgy

Δημοσίευση από ymgy »

Η άποψη όσων πηγαίνουν γήπεδο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την δική μου που μένω σε νησί και με δύο μικρά παιδιά, αναγκαστικά βλέπω τα παιχνίδια από την τηλεόραση. Γιατί στο γήπεδο καταλαβαίνεις καλύτερα την τακτική της ομάδας στην άμυνα και στην επίθεση. Πώς ανοίγεται η ομάδα, πώς κλείνει διαδρόμους κλπ. Προσωπικά δεν μ'ενδιαφερει ποιός θα βάλει γκολ. Αυτό που μετράει είναι όποιος μπαίνει μέσα να αφήνει την ψυχή του εκεί. Ο Σαματα δεν με έχει θαμπώσει με την απόδοση του, αλλά με έχει θαμπώσει η ομάδα με τον τρόπο που παίζει και με τα αποτελέσματα που φέρνει. Αν δεν είμαστε ελαστικοί με τους παίκτες που παίζουν τώρα που είμαστε πρώτοι, πότε θα είμαστε. Ο Σαματα είχε δηλώσει ότι ο προπονητής είναι ευχαριστημένος από αυτόν. Κάτι κάνει καλά προφανώς, τουλάχιστον σύμφωνα με τον προπονητή που τον εμπιστεύεται. Και ξαναλέω δεν τρελαίνομαι που τον βλέπω, προτιμώ να βλέπω τον Τζίμα, αλλά εγώ δεν είμαι προπονητής και αν ήμουν δεν θα είχα την ομάδα πρώτη όπως την έχει ο Λουτσεσκου.
Σήμερα θα τους γ@μησουμε κι ας τα βάλει ο Κοταρσκι τα γκολ. Δεν με απασχολεί καθόλου.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

psykoman έγραψε:Το συστημα του Λου ειναι προσαρμοσμενο στο να δημιουργει σκορερ...να βαζουν γκολ ολοι εκτος του φορ...

Το πως παιζει η ομαδα δεν βγαζει το φορ σε θεση βολης...δεν εχασαν τις απιστευτες ευκαιριες τα φορ μας...απλος δεν βγαινουν σε θεση για γκολ...

Ο Λου δεν θελει η ομαδα να ειναι προσαρμοσμενη στο φορ γιατι αν σου κλεισουν το φορ...εχει καρτες ...τραυματιστει..τελειωσες...θελει να βγαζει πολλους σκορερ...και να εχει επιλογες...

Ζιφκο 13 γκολ...Δεσποτης 11...Ντελιας 10... Τομας 9...Μουργκ 9...Σβαμπ 6...Οζντοεφ 6

Για να ειμαι ον τοπικ...ο Σαματα σε τελικες προσπαθειες ειναι 76ος στην Σουπερ Λιγκ...
Όταν ο Χ Σαματα δεν ξέρει πως να κάνει κίνηση σαν φορ, λογικό να μην κάνει τελικές
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

τσιριγωτης έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Πολλές φορές.. αλλά η περίπτωση σαματα φώναζε από το καλοκαίρι..δες τι έλεγα τότε.. δύο παιχνίδια χρειάστηκε για να σχηματίσω την άποψη μου. Μια άποψη που αποτυπώνεται από πολλούς τώρα. Στο μόνο που λαθεψα ήταν στη σύγκριση που του έκανα με Τσόλακ. Θεωρώ τον κροατη καλυτερο του..

Εσύ αυτοκριτική κάνεις; ; λες εμένα ειρωνα, αλλά κ εσύ δεν πας πίσω. Σε κάθε ποστ που διαφωνείς ξεχειλίζει η ειρωνεία... δες το και πες μου
Αυτοκριτική κάνω, σαφώς. Είμαι είρων εδώ μέσα, αλλά όχι προς πάσα κατεύθυνση!
Εν προκειμένω, η ερώτηση που σε έκανα δεν ήταν ειρωνική, ήταν μια απλή ευθεία ερώτηση και χαίρομαι που απάντησες. Γι'αυτό απάντησα κι εγώ στη δική σου.

Το να σχηματίσεις πλήρη άποψη για έναν παίχτη από δύο αγώνες, για 'μένα είναι λάθος. Άλλο τώρα που έχεις πχ ένα ασφαλέστερο δείγμα 5-6 μηνών και άλλο τον Αύγουστο.
Σίγουρα ο Samatta υποαποδίδει, αλλά έχω την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα πάρει μπρος, τι να πω..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μπαρκαρουτσε....

μυαλο δεν βαζεις με τιποτα ρε φιλε....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”