ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Το παίρνω πίσω ότι είπα χτες
Ο Ζαμπα σήμερα απέδειξε πως αξίζει μια ευκαιρία
Ο Ζαμπα σήμερα απέδειξε πως αξίζει μια ευκαιρία
Καταλαβαίνω οτι ο Γενάρης είναι δύσκολος αλλα ρε φίλε ενας επιτελικός με την ικανότητα να πατάει περιοχή και να γράφει νούμερα θα άλλαζε ολη την ομάδα...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Χάρηκα με την εμφάνιση του Ζάμπα. Μια ακόμη μεταγραφή από εκεί που δεν το περιμέναμε. Μακάρι να έχει και την ίδια συνέχεια. Κυρίως σωματικά...
-
Εγώ θα πω κάτι και μετά σταυρώστε με. Δεκάρι έχουμε. Και λέγεται Andrija Zivkovic. Πιστεύω ότι του ταιριάζει η θέση. Χαραμίζεται στα εξτρεμ.Kostas87 έγραψε:Μεγάλο λάθος αν δεν φέρουμε 10ρι
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο ΠΑΟΚ ειναι κοντα σε αποκτηση κεντρικου χαφ,ετσι μεταδοθηκε σε τελος ραδιοφωνικης μεταδοσης του αγωνα
Παρτε Μελισσα για δευτερο του χρονου
Ελεος να εχουμε γηγενεις που μπορουν να σταθουν
Ελεος να εχουμε γηγενεις που μπορουν να σταθουν
Ο Ζαμπά πολύ ορεξάτος σήμερα. Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή για τον Γενάρη!
- Mitsospaoki4
- Moderator
- black_star_ninja
- constadine
Από τον τρόπο που τον αγκάλιασε όταν βγήκε , αυτό έδειχνε .black_star_ninja έγραψε:Είπε για ροντριγκο οτι μάλλον ήταν το τελευταίο του παιχνίδι.
- soflodoras
EugenePAOKI έγραψε:Εγώ θα πω κάτι και μετά σταυρώστε με. Δεκάρι έχουμε. Και λέγεται Andrija Zivkovic. Πιστεύω ότι του ταιριάζει η θέση. Χαραμίζεται στα εξτρεμ.Kostas87 έγραψε:Μεγάλο λάθος αν δεν φέρουμε 10ρι
Και εγω μαζι σου ειμαι, αν κ τον εχουμε δει μονο μισο ημιχρονο στο «10». Στον τελικο κυπελου με τον γαυρο. Λιγα λεπτα , αλλα εβγαλε ματια εκει. Δε θυμαμαι να πηρε αλλες ευκαιριες εκει
-
Μα έχει πολλά χαρακτηριστικά που τον βοηθάνε για τη θέση. Δημιουργια; Έχει! (16 ασίστ σε 1.5 σεζον με εμας). Ποδαρα; Έχει! Πάθος τρεξιματα και ενταση; και με το παραπάνω.soflodoras έγραψε:EugenePAOKI έγραψε:Εγώ θα πω κάτι και μετά σταυρώστε με. Δεκάρι έχουμε. Και λέγεται Andrija Zivkovic. Πιστεύω ότι του ταιριάζει η θέση. Χαραμίζεται στα εξτρεμ.Kostas87 έγραψε:Μεγάλο λάθος αν δεν φέρουμε 10ρι
Και εγω μαζι σου ειμαι, αν κ τον εχουμε δει μονο μισο ημιχρονο στο «10». Στον τελικο κυπελου με τον γαυρο. Λιγα λεπτα , αλλα εβγαλε ματια εκει. Δε θυμαμαι να πηρε αλλες ευκαιριες εκει
Σημερα στο ματς με τον αγρινιο εκει καπου στα μεσα του δευτερου ημιχρονου παιρνει την μπαλα ο Κουρτιτς στην περιοχη μας αριδτερα και δεν ειχε που να την δωσει και αρχιζει και τρεχει μπροστα. Βγαλαμε υπεραρθμια στην επιθεση αλλα τα καμαρια μας δεν καναν ουτε φαση. Μου εκανε εντυπωση λοιπον τι μπορει να σου δωσει ενας παικτης οταν παιρνει την μπαλα εκει στην περιοχη σου και δεν φοβαται να την κουβαλησει.
Μου λειπει ενας τετοιος στο κεντρο. Ας ειναι 6αρι 8αρι 10ρι οπως θελετε πειτε τον. Ενας κεντρικος χαφ που να παιρνει την μπαλα και να εχει την δυνατοτητα να την παει μπροστα 15-20 μετρα.
Ενας Μισιτς ενας Σερτζιο (σε αυτον τον τομεα). Ρε σεις τοσο δυσκολο ειναι να βρουμε εναν τετοιον? 4 μεταγραφικες περιοδους τον χρειαζομαστε.
Μου λειπει ενας τετοιος στο κεντρο. Ας ειναι 6αρι 8αρι 10ρι οπως θελετε πειτε τον. Ενας κεντρικος χαφ που να παιρνει την μπαλα και να εχει την δυνατοτητα να την παει μπροστα 15-20 μετρα.
Ενας Μισιτς ενας Σερτζιο (σε αυτον τον τομεα). Ρε σεις τοσο δυσκολο ειναι να βρουμε εναν τετοιον? 4 μεταγραφικες περιοδους τον χρειαζομαστε.
- soflodoras
Δε διαφωνω σε τιποτα απο οτι λες. Κ συμφωνω με τη σκεψη σου. Αλλα καλως ή κακως δεν μπορω να εμπιστευτω την οπτικη μου (ουτε κ τη δικη σου) , εφοσον τον εχουμε δει μονο μισο ημιχρονο (οπου εβγαλε 2 τετ α τετ τον Τσεχο, με το ενα να γινεται γκολ). Αυτο λεω. Τον λιγουρευομαι στο «10» , αλλα δυστυχως δεν εχει χρησιμοποιηθει αρκετα εκει για ενα εχουμε καλυτερη εικονα, εστω κ καφενειακου επιπεδου.
-
100%. Δεν μπορείς να το κάνεις εν μια νυκτί. Απλά θα γούσταρα πολύ να δω τον Ρουμανο να τον δοκιμάζει εκει σταδιακαsoflodoras έγραψε:Δε διαφωνω σε τιποτα απο οτι λες. Κ συμφωνω με τη σκεψη σου. Αλλα καλως ή κακως δεν μπορω να εμπιστευτω την οπτικη μου (ουτε κ τη δικη σου) , εφοσον τον εχουμε δει μονο μισο ημιχρονο (οπου εβγαλε 2 τετ α τετ τον Τσεχο, με το ενα να γινεται γκολ). Αυτο λεω. Τον λιγουρευομαι στο «10» , αλλα δυστυχως δεν εχει χρησιμοποιηθει αρκετα εκει για ενα εχουμε καλυτερη εικονα, εστω κ καφενειακου επιπεδου.