Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kosths BXL

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από kosths BXL »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Αν δεν κλείσει μέχρι αύριο του Ολιβειρα, θα είμαι 100% σίγουρος ότι κοιτάμε άλλον παίχτη

Βλέπω και ο Τοσκιτσης γράφει για εμπόδια και εμπλοκή..
Ενώ ήταν κλεισμένος χθες και θα έμπαινε στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη. Τρίχες. Δύο εμπόδια υπάρχουν. Το πρώτο είναι ο φραπές στο χέρι και ότι είναι Κυριακή και γράφουν στο κινητό από την αμμουδιά
αυτο παλι που το πας :lol: :lol: :lol: το βγαζανε οτι σαββατο μπαινει αεροπλανο και ερχεται να υπογραψει και τωρα δεν ξερουν πως να το γυρισουν ωστε να μην φανει πολυ οτι ουτε τωρα ξερουνε τι λενε ουτε πριν ξερανε....
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Στο φουμπου μου πετάει που και που αρθρα του Τοσκιτση.
Υπάρχει αλήθεια εργοδότης που του δίνει τον όποιο μισθό για να γράφει ?
Σήμερα έτσι και αύριο γιουβέτσι, καθημερινό αναμάσημα και τροφη μόνο για πρόβατα.
Και υπάρχουν ανάμεσά μας κάποιοι που συμμετέχουν στις συζητήσεις του.
Οπως φυσικά κσι αυτοί που συμμετέχουν σε ολα τα μεσα του βοθροπολις.
Και αυτοι ολοι αναμάσουν εδω μέσα τις πληροφορίες τους .....
Και ψηφίζουν κιόλας εκτός των άλλων.....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

buffalobill4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Κλασική παε ΠΑΟΚ. Βλέπει αντιδράσεις και προχωράει στο πλαν μπι. Να παρακαλάνε οι οπαδοί να τον κλείσει.
η κλασικοι ΑΡΔ κανουν συνεχεια σεναρια μεχρι να πεσουν μεσα καποτε και να λενε σας τα λεγαμε ....
Κοιτα για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τα του ΠΑΟΚ τα έχουμε πει. Ως επί το πλείστον χαμηλού επιπέδου. Ωστόσο το ότι τα μεταγραφικά νέα του ΠΑΟΚ βγαίνουν πιο συχνά από το 10.γρ από ότι από τους δικούς μας πρέπει να μας προβληματίζει και όχι να μας χαροποιεί.
Πλέον είμαι πεπεισμένος ( μετά την περίπτωση του Τέιλορ και την άφιξη του) ότι τουλάχιστο οι τρεις " μεγαλοδημοδιογραφοι" ξέρουν απλά ακολουθούν τις προσταγές των διοικούντων.
Οι άλλοι οι από κάτω,είναι γνωστες οι άκρες τους με τους μάνατζερ όπου είναι μεγάλη και από εκεί παίρνουν τις πληροφορίες τους. Συν το ότι δεν έχουν λόγω να κρατήσουν μυστικο αν μάθουν κάτι... λογικό το βρίσκω να βγαίνουν περισσότερες ειδήσεις από κει
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ρε λες να τα κελαηδάει ο λευτερακης;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μπορεί βέβαια και έχει πολλές πιθανότητες, να μην παίζει καν το σενάριο και Κρμέντσικ και Ολιβέιρα.
Αν ο Λουτσέσκου δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση μεταξύ των δύο (πόσο μάλλον αν προτιμά τον Τσέχο) αλλά είναι οικονομικό το θέμα, μπορεί κάποια εξέλιξη με τις απαιτήσεις της Μπριζ να έχει φρενάρει τον Πορτογάλο.
Αν θυμάμαι καλά με τον Μάικλ συζητούσαμε για συμβόλαιο στα 650Κ καθαρά. Αν ο Ολιβέιρα δεν πέφτει από τα 900 και θέλει και πριμ υπογραφής + το 20% της εφορίας στη διαφορά των συμβολαίων, αυτό μεταφράζεται σε περίπου 1.4 εκ στην τριετία πρόσθετο κόστος για τον Ολιβέιρα σε σχέση με τον Κρμέντσικ.
Αν λοιπόν έχουν πέσει οι Βέλγοι στα δύο και κάτι και θέλει και ο ποδοσφαιριστής, τα πράγματα αλλάζουν οικονομικά.
renegade

Εμένα πάντως ένα δίδυμο κριμεντσικ Ολιβέιρα μου κάνει μεγάλο γκέλ.
Δύο τόσο διαφορετικοι παίκτες αλλά και τόσο ίδιοι. Δύο παίκτες που ο καθένας με τον δικό του τρόπο είναι καλοί εκτός του κουτιού
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

μα αυτη τη στιγμη δεν γινεται και κρμεντσικ και ολιβειρα αφου εχεις σβιντερσκι..ο πολωνος εχει αλλο ενα χρονο συμβολαιο αν πουληθει φετος θα παρουμε φορ αφου πουληθει γτ θα εχουμε και αλλα οικονομικα δεδομενα...εγω το θεωρω αρκετα σιγουρο οτι δεν μιλαμε και για κρμεντσικ και ολιβειρα ...πιστευω θα τα βρουν και θα ερθει ο τσεχος τελικα...δεν κολαει αυτη τη στιγμη να παρουμε 2 φορ χωρις να εχουμε πουλησει τον σβι η τουλαχιστον ετσι μου φενεται εμενα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

buffalobill4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Κλασική παε ΠΑΟΚ. Βλέπει αντιδράσεις και προχωράει στο πλαν μπι. Να παρακαλάνε οι οπαδοί να τον κλείσει.
η κλασικοι ΑΡΔ κανουν συνεχεια σεναρια μεχρι να πεσουν μεσα καποτε και να λενε σας τα λεγαμε ....
Κοιτα για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τα του ΠΑΟΚ τα έχουμε πει. Ως επί το πλείστον χαμηλού επιπέδου. Ωστόσο το ότι τα μεταγραφικά νέα του ΠΑΟΚ βγαίνουν πιο συχνά από το 10.γρ από ότι από τους δικούς μας πρέπει να μας προβληματίζει και όχι να μας χαροποιεί.
Λες να μην σταματησε ποτε η συνεργασια? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

seaman έγραψε:Μπορεί βέβαια και έχει πολλές πιθανότητες, να μην παίζει καν το σενάριο και Κρμέντσικ και Ολιβέιρα.
Αν ο Λουτσέσκου δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση μεταξύ των δύο (πόσο μάλλον αν προτιμά τον Τσέχο) αλλά είναι οικονομικό το θέμα, μπορεί κάποια εξέλιξη με τις απαιτήσεις της Μπριζ να έχει φρενάρει τον Πορτογάλο.
Αν θυμάμαι καλά με τον Μάικλ συζητούσαμε για συμβόλαιο στα 650Κ καθαρά. Αν ο Ολιβέιρα δεν πέφτει από τα 900 και θέλει και πριμ υπογραφής + το 20% της εφορίας στη διαφορά των συμβολαίων, αυτό μεταφράζεται σε περίπου 1.4 εκ στην τριετία πρόσθετο κόστος για τον Ολιβέιρα σε σχέση με τον Κρμέντσικ.
Αν λοιπόν έχουν πέσει οι Βέλγοι στα δύο και κάτι και θέλει και ο ποδοσφαιριστής, τα πράγματα αλλάζουν οικονομικά.
Πιστεύω (και νομίζω το έγραψα περιληπτικά) ότι αυτό που περιγράφεις συμβαίνει. Επειδή ο Όλι είναι ελεύθερος προσπαθεί να πάρει όσα μπορεί. Το έχω ξαναπεί, καλά κάνουν οι δικοί μας και δεν του τα δίνουν (τα 900 + πριμ).
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

renegade έγραψε:Εμένα πάντως ένα δίδυμο κριμεντσικ Ολιβέιρα μου κάνει μεγάλο γκέλ.
Δύο τόσο διαφορετικοι παίκτες αλλά και τόσο ίδιοι. Δύο παίκτες που ο καθένας με τον δικό του τρόπο είναι καλοί εκτός του κουτιού

Που είναι καλός ο Ολιβέιρα ρε παιδιά θα τρελαθουμε????εκτός κουτιού η εκτός γηπέδου καλύτερα......??μακρυά απ' τον άσχετο....αν τον πάρουν θα μιλάμε για εγκλημα σε βαθμό κακουργήματος.....σέντερ φορ που ούτε οι αμπαλοι οι πελάτες μας δε γουστάρανε πάμε να τον φορτωθουμε εμείς????
renegade

Δηλαδή αν αύριο κλείσει και πει ο λουτσέσκου ότι αυτός ήταν η πρώτη μου επιλογή,τι θα πεις?
Θα τον πεις ψεύτη ή άσχετο?
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Τι ξερει ο Λουτσεσκου? εχει δει περισσοτερα βιντεακια απο μας? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Λουτσέσκου που ξέρουμε αποκλείεται να δηλώσει για τον οποιοδήποτε παίχτη ότι αυτός ήταν η πρώτη του επιλογή. Ενδεικτικό τούτου, οι πρόσφατες δηλώσεις του σε ξένα μέσα που προβάλλουν την ξεκάθαρη θέση του ότι ζητάει χαρακτηριστικά και όχι συγκεκριμένα ονόματα. Τώρα αν τα χαρακτηριστικά που ζητάει οι ιθύνοντες μπορούν να τα βρουν μόνο στον Πορτογάλο, αυτό ξεκάθαρα κάτι σημαίνει για την (μη) γκάμα των επιλογών που διαθέτουν και που προεργάζονται (αν, γιατί σαν τη Χαλκιδικής δεν έχει, πόσο μάλλον τα άγια ΣΚ).
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Να ρωτησω κατι το φορουμ ποιος απο τους δυο πιστευετε οτι ειναι καλυτερος αραουχο η ολιβειρα?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ευκολα ο Ολιβέιρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”