xrisitsapa έγραψε:Επειδή δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη ότι μπορούν να βρουν καλύτερους
Και επειδή έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Πάμπλο,
λέω ΝΑΙ για Ουαρντα- Λάμπρου και μακάρι και Πριγιο.
Αν τους θέλει ο Πάμπλο, σημαίνει ότι τους πιστεύει.
Ο Ουαρντα ποδοσφαιρικά χωράει σε όλες τις ελληνικές ομάδες από μυαλό μόνο σε μικρές.
Ο Λάμπρου είναι μία εναλλακτική λύση για αριστερό εξτρεμ πίσω από Τζολη.
Προφανώς αν τους θέλει ο Γκαρσία δεν το συζητάμε, καλώς να έρθουν. Πιστεύω πως τους θέλει, στη λογική να χρησιμοποιήσουμε το διαθέσιμο μπάτζετ σε φορ και ίσως χαφ.
Για Πριγιοβιτς πάλι υπάρχει ρίσκο αλλά μην τρελαθούμε στο ροστερ που έχουμε σίγουρα παίρνει φανέλα 9 στο σπίτι του.
Για δεξί μπακ δεν βλέπω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε τρεις επιλογές,
Αν φύγει ο Γιαννούλης χρειάζεται αριστερό μπακ που θα μπει αμέσως οπότε ο Σταφυλιδης είναι μία επιλογή με λογική.
Στα χαφ να κρίνει ο Γκαρσία αν χρειάζεται και τι, όλοι πιστεύουμε πως υπάρχει έλλειψη αλλά μεγάλη σημασία έχει πως το βλέπει αυτός. Κατα τη γνώμη μου ο Νινουα πρέπει να πάει δανεικός, ο Εσίτι να φύγει, ο Μπισεσβαρ να φύγει ο Ρέι να φύγει, ένας από τους Σβιντερσκι Τσολακ να φύγει με μεταγραφή, και αυτό είναι το πιο βασικό από όλα, δηλαδή να φύγουν παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν για να ελευθερωθεί χώρος στο ροστερ και στο μπάτζετ και εκεί θα κριθεί και ο Ρεμπε.
Φυσικά πλήρη εμπιστοσύνη και στήριξη στον Γκαρσία, η αναδόμηση της ομάδας θέλει χρόνο.