Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από mbison »

Ναι ηταν επιβεβλημενες κινησεις αφου εφυγε ο πασπαρτου Βιειρινια κ ο Λημνιος που ειχε ξεκινησει να παιζει ως φουλ μπακ
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

dimitris88 έγραψε:
laska4 έγραψε:o γιανκο που ειδα ενα ημιχρονο εχει απιστευτα τρξιματα , δυναμη πολυ , παει πρωτος στη μπαλα και εκρηξη.αυτο που του λειπει ειναι η ντριμπλα που οκ μπακ ειναι ...γενικα μας ελειπε ενας τετοιος παιχτης πολυ μαρεσε...
να προσθέσω ότι επειδή πέρσι έπαιζε στην Ελβετία, εκεί ήταν και ο Αμανατίδης ως προπονητής (Σεντ Γκάλεν), άρα έχουμε εικόνα και άποψη από πρώτο χέρι για τον παίκτη, οπότε κρίνω ότι είναι μελετημένη κίνηση. Φυσικά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και παίζουν ρόλο πολλά σ' ένα ποδοσφαιριστή εάν θα πιάσει ή όχι εκτός από τα αμιγώς ποδοσφαιρικά (πχ προσαρμογή). Αλλά μοιάζει ψαγμένη και στοχευμένη κίνηση, οπότε καλώς να έρθει.
Ήταν στην Πόρτο όποτε τον ξέρει και ο προπονητής μας.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Δανεικός στην Σπαρτάκ Τρνάβα ο Τσαούσης.

Τη θυμάστε; Εγώ μέσα ήμουν! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Γενικά οι μεταγραφές φέρνουν πάντα ενθουσιασμό. Το καινούργιο είναι πιο γλυκό. Το καλό είναι οτι έρχονται παίκτες σε καλές ηλικίες με κίνητρο. Κ ο μόνος που είναι σε σχετικά μεγαλύτερη ηλικία (schwab) φαίνεται να είναι αρκετα επαγγελματίας. Αν προσθεσουμε και τα παιδια απο τις ακαδημιες μας που απο οτι φαινεται θα παρουν αρκετες συμμετοχες (μιχαηλιδης, τζολης) συν τον Mihaj που απο τα play off κ μετα εδειξε οτι σηκωνει μεγαλυτερο ρολο στην ομαδα, φαινεται οτι θα δουμε μια πολυ νεανικη κ αθλητικη ομαδα.

Βεβαια η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο θα καταφερουν ολα αυτα τα παιδια να μπουν στο κλιμα ως το παιχνιδι με τη benfica. Λογικα μονο ο janko προβλεπω να αγωνιζεται μιας κ υπαρχει και κενο με τον τραυματισμο του rodrigo και την πωληση λημνιου. Ισως κ ο zivkovic αν ειναι σε καλη αγωνιστικη κατασταση. Απο κει κ περα για τις επομενες μεταγραφες που απο οτι φαινεται θα γινουν, δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να φερεις ενα παιδι απο εναν εντελως διαφορετικο κοσμο και να τον βαλεις να παιξει με τη μια σε καινουργια ομαδα. Ισως για εναν πιο εμπειρο παικτη οπως ο schwab να ειναι πιο ευκολο, αλλα για εναν παικτη οπως ο pereira το βρισκω κομματακι δυσκολο.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

bersekeros έγραψε:Δανεικός στην Σπαρτάκ Τρνάβα ο Τσαούσης.

σε ποιο απο τα δύο;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Oι τελευταιες κινησεις ειναι προς τη σωστη κατευθυνση και κυριως κουμπωνουν στα θελω του προπονητη.Δυο ειναι για μενα πλεον τα θεματα που μενει να δουμε πως θα επιληθουν.Πρωτο και χιλιοειπομενο το κενο σε αθλητικοτητα στον αξονα,γριφος που ηταν δυσκολο να λυθει εξαρχης καθως οι τραυματισμοι Αγκουστο και Μισιτς ειχαν θεσει υψηλα εμποδια.Η παε ορθως ετρεξε να καλυψει το αριθμητικο κενο χωρις περιθωρια χρονου που θα μπορουσαν να φερουν κατι διαφορετικο απο τον Σβαμπ ,μια τιμια λυση,σχετικα οικονομικη,χαμηλου ρισκου αλλα μοιραια με υποχωρησεις στα θελω μας.Θα χρειαστει ισως μια γενναια οσο και δυσκολη αποφαση ,αυτη της αποχωρησης Ελ Καντουρι η θα αποφασισουμε να περιμενουμε την επανοδο των αποντων και την ληψη αποφασεων σε δευτερο χρονο τον Γεναρη.Δευτερο θεμα το γκολ.Η ομαδα προσθεσε τελικη πασα με την αποκτηση Ζιφκοβιτς αλλα λυσεις στο γκολ δεν εχει προσθεσει πλην του Τζολη.Αυτη τη στιγμη μοιαζει να εχουμε θεμα στο γκολ απεναντι σε κλειστες αμυνες και μενει να δουμε πως θα επιλεξουμε να κινηθουμε.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Maezono Masakiyo έγραψε:

σε ποιο απο τα δύο;
Σε αυτό που χάναμε 0-3 και νικήσαμε με 5-3.

Στην Τούμπα. :D
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Γιαγκος στα 24 εχει ηδη 2 πρωταθληματα Σκωτιας, 1 λιγκ καπ Σκωτιας, 1 πρωταθλημα Ελβετιας και 1 κυπελλο Ελβετιας. Παικτης που ξερει τι θα πει πρωταθλητισμος, ασχετα που με την Σελτικ μαλλον παιζαν μονοι τους.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Έβρο ήμουν, όλη η παρέα στη λαφ πεπλου, τρελλαμενα ΠΑΟΚΙΑ όλοι, γίνεται το 0-3 και τσααααφ, διακοπή ρεύματος, εγκεφαλικά εμείς, τι γίνεται ρε μλκες την τρελλ μου μέσα? Μέχρι να συνέλθουμε τσουουπ επανέρχεται το ρεύμα 3-3 το σκορ, ταυλα εμείς χάσαμε μια από τις πιο επικές ανατροπές της ομάδας, η Τούμπα στον αέρα φωτιά, εμείς... Που τανα όλα δεν έμεινε καρέκλα όρθια στη λαφ, ωραία χρόνια.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Να χαλάσω λίγο το κλίμα και να πω ότι δε μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που απαξιώνονται ο Βιερίνια και ο Ματος.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οφτοπικ
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Taseos έγραψε:Οφτοπικ
αχαχαχαχαχαχα...καλό !!!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ειναι οντως περιεργος ο τροπος.Κ αν για τον αρχηγο υπαρχει μυστηρια κατασταση που ελπιζουμε να λυθει , με το ματος δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.Στην τελικη αηττητο νταμπλ μας εφεραν.Λιγος σεβασμος παραπανω τους αξιζει..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σε λίγες εδώ μέσα θα ανακοινώνεται μεταγραφή και θα τη λέμε οφτοπικ

Δε κρατιέται ο λαός του ΠΑΟΚ
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

και εγώ πρώτη φορά που δεν ήμουνν στην 4 και πήγα με ένα φιλαράκι στην 3!!
και δεν έφυγα στο 0-3 !! :lol: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”