Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Gospi »

invincible έγραψε:ρε παιδιά συγκρίνεται λάθος εποχές εκείνη την εποχή ο Κοκαλης πείρε Τζολε και Γιανακοπουλο από τον Πανηλιακό. Τώρα δεν βρίσκεις σε μικρές ομάδες τέτοιους παιχτες λαχεία. Ο Ντέμης έπαιζε στον Απόλλωνα πέρασε για δοκιμή από τον ΠΑΟΚ και δεν τον πήραμε γιατί το σκαουτινκ τον βρήκε κοντό! Πηραμε από το πάσχα πρόωρη μεταγραφή για του χρόνου Οκκα Εγκωμίτη από τον Μποτο τον μανατζερ και στην Ελλάδα γελούσαν όλοι και στην Κύπρο οι Κύπριοι μου λέγανε τι παιχταράδες πήρατε και μετά ο Οκκας έπαιξε μετά από εμάς σε γαυρο, κουλα και εξωτερικό. Ο Ναλιτζης ήταν πρώτος σκορερ στον Πανιώνιο τώρα που να δεις πρώτο σκορερ στον Νιονιο. Στον Πανιώνιο έπαιξε ο Ρεκόμπα ρε φίλε. Που να τα δεις τώρα αυτά. Πειρανε μεταγραφή τον Ταισον από εμάς οι Αγγλοι και μετά είπανε λάθος πάιχτης... Δεν υπήρχε ούτε ίντερνετ ούτε τίποτα. Ο Τετράτζε ήρθε από Ρομα σακάτης υποτειθετε και σε εμάς έπαιξε μπάλα.

Μην συγκρίνετε άλλες εποχές...
Ασε μας ρε συ να τις αναπολησουμε τουλάχιστον! Αν μη τι αλλο ηταν ωραιες εποχες...
Ειχαν κατι πιο αυθεντικο μεσα τους!
Αλλα κατα τα λοιπα συμφωνω οτι ειναι αλλες εποχες και αλλα δεδομενα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

GoMaRoS έγραψε:Είδα κάτι μηνύματα από νωρίτερα, παιδιά ο ξερολας των μεταγραφών είναι ένα διαχρονικό παιχνίδι εδώ στο φόρουμ που κάνουμε προσωπικές εκτιμήσεις, μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Ο Κύριος με κεφαλαίο Κ, Τζελας, κάνει απίστευτη δουλειά και μας διασκεδάζει. Ότι έμαθα από το πρωι το εχω μεταφερει στον Σουρμε, απολαμβάνω τα γενέθλια μου με την οικογένειά μου. Μην ανησυχείτε, είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, και αυτά που ακούω με έχουν κάνει πολύ αισιόδοξο ακόμα και με τον Άμπελ προπονητή
Πολύχρονος φίλε και από εδώ μέσα ;)
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

boogeyman77 έγραψε:
Gospi έγραψε:Τι σχέση εχουν? Ειχαν κάτι το εξωτικο αμφοτεροι. Δεν συγκρινω παιχτικη αξια. Αναφερομαι στο γκελ που καναν σαν ακουσμα. Εχουμε χρονια να φερουμε εναν λατιν παιχτη... Που να δειχνει φαντεζι (ειναι δεν ειναι). Εξαλλου σαν μεταγραφες ειχαν βαρος λογω των ποσων που ακουστηκε οτι δαπανηθηκαν...
Δεν τιθεται θεμα συγκρισης παιχτικα...

Λέγοντας για Latin παίκτες, πήρε το μάτι μου πως ο Gaitan είναι ελεύθερος!!!
Gaitan? που επαιζε αυτος?

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Luigi Vampa έγραψε:
Gospi έγραψε:Τι σχέση εχουν? Ειχαν κάτι το εξωτικο αμφοτεροι. Δεν συγκρινω παιχτικη αξια. Αναφερομαι στο γκελ που καναν σαν ακουσμα. Εχουμε χρονια να φερουμε εναν λατιν παιχτη... Που να δειχνει φαντεζι (ειναι δεν ειναι). Εξαλλου σαν μεταγραφες ειχαν βαρος λογω των ποσων που ακουστηκε οτι δαπανηθηκαν...
Δεν τιθεται θεμα συγκρισης παιχτικα...

Καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις. Τότε ο κάθε παίκτης κουβαλούσε μια ιστορία, σήμερα φαίνονται όλοι σαν να είναι μια κόπια (ακριβά αυτοκίνητα, πλέι στέισον, xbox, μεγάλα ακουστικά). Επίσης το ίντερνετ μας έχει πήξει στην κυκλοφορία. Τότε ερχόταν ο Πάολο Κομινχες κ είχα χυσει πάνω μου χωρίς να ξέρω το γιατί :D, μόνο κ μόνο απ τα εξώφυλλα των εφημεριδων
Ναι ρε γμτ...
Δεν ξεραμε τπτ, δεν ειχε βιντεακια να δουμε, και ξεροσταλιαζαμε καλοκαιριατικα στα ραδια να ακουσουμε καμα ονομα να γουσταρουμε!
Ονομα περιεργο να ηταν κι ο,τι θελει ας ηταν!
Ειδικα κατι Χιλες κατι Κολομβιες κλπ ηταν ερωτας με το πρωτο ακουσμα [FACE WITH TEARS OF JOY]

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

GoMaRoS έγραψε:Είδα κάτι μηνύματα από νωρίτερα, παιδιά ο ξερολας των μεταγραφών είναι ένα διαχρονικό παιχνίδι εδώ στο φόρουμ που κάνουμε προσωπικές εκτιμήσεις, μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Ο Κύριος με κεφαλαίο Κ, Τζελας, κάνει απίστευτη δουλειά και μας διασκεδάζει. Ότι έμαθα από το πρωι το εχω μεταφερει στον Σουρμε, απολαμβάνω τα γενέθλια μου με την οικογένειά μου. Μην ανησυχείτε, είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, και αυτά που ακούω με έχουν κάνει πολύ αισιόδοξο ακόμα και με τον Άμπελ προπονητή
Για αυτο ακριβως μιλαω! Αυτην την προσμονη των καλων νεων! Κι ας φαμε φολλα στο τελος!
Πολυχρονος και γερος!

Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Χρόνια πολλά συμφορουμίτη GoMaRoS.

Με υγεία και ευτυχία!

Καλή επιτυχία και στις
μεταγραφικές "προβλέψεις" σου!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Με το Μένσα πάντως στη Τουρκία γίνεται πολύς θόρυβος. Όχι όμως για εμάς.
Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ζήτησε από την ομάδα να αποχωρήσει πέσουν δεν πέσουν κατηγορία και ο αντιπρόεδρας δήλωσε ότι με το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής (μεθαύριο δηλαδή) θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με Γαλατά, Μπεσίκτας και μάλλον και με Τραμπζονσπορ, Χρωστάνε 2.8 εκ στην Ατλέτικο για την αγορά του και η Γαλατά φέρεται να έχει κάνει πρώτη προσφορά 3 εκ με τον Τερίμ να τον έχει πρώτο στις μεταγραφικές του επιθυμίες. Η Μπεσίκτας και αυτή τον έχει πρώτο στόχο και επειδή κοιτάζουμε πάντα τα ίδια κελεπούρια, ως εναλλακτική έχει τον Pavel Bucha.

Ο Μένσα δεν ξέρω τι θέλει και ελπίζω να υφίσταται η προεργασία και το ψήσιμο που γράφτηκε ότι του κάναμε. Νομίζω πάντως ότι, είναι αυτό που μας λείπει και θα ψιλοαπογοητευτώ αν την έχουμε αφήσει την υπόθεση.
Είναι και αυτά τα δημοσιεύματα για τον δανεικό Ρωμαιοκροάτη βλέπεις.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Gospi έγραψε:Χωρις να θελω να προσβαλλω τον φιλο αλλα ο Γκαλινοβιτς κανει γκελ απλα σαν όνομα...
Αν τον ιδιο τον λεγαν Χαλκια ή Μιχοπουλο τωρα θα εβριζε ο φιλος...
Μακαρι να αποδειχθει προπονηταρα!
Φιλε μου καλησπερα, σαν πρώην επαγγελματιας τερματοφυλακας και νυν προπονητης επαγγελματικης ποδοσφαιρικης ομαδας θεωρω πως ο Χαλκιας και ο Γλυκος ήταν 2 απο τους καλυτερους Ελληνες τερματοφυλακες. Τεχνικα ο Γλυκος ανωτερος, σε φυσικα προσόντα ο Χαλκιας. Ο Πασχαλακης κορυφαιος σε προσοντα, ερασιτεχνης σε τεχνικη.

Δεν ειμαι λατρης των ξενων. Ο Γκαλινοβιτς ομως εχει αποδειξει οτι τεχνικα και σαν αθλητης αλλα και μετα ως προπονητης οι τερματοφυλακες του ειναι πολυ ποιοτικοι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ρε συ Σιμαν αν μιλαμε για ποσα 3 μυρια κ βαλε τοτε ειναι πολυ μακρια απο μας ο παίχτης...

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Γενικα ειμαι αισιοδοξος για Γκαλινοβιτς
Αλλα οχι και να πιστώνεται τις πωλησεις Ντουμπράβκα και Κούμπεκ που λενε οι ΑΡΔ.

Ο Γκαλίνοβιτς πηγε στην Πράγα τον Ιούλιο του 17, τον πηρε ο Στραματσόνι.
Ο Κουμπεκ πηρε μεταγραφη στην Ρεν τον Αυγουστο του 17.
Οκ για Ντουμπραβκα έχει μερίδιο προόδου διότι πήγε στην Νιουκαστλ τον Ιανουάριο του 18.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Grigorios_PAOK έγραψε:
Gospi έγραψε:Χωρις να θελω να προσβαλλω τον φιλο αλλα ο Γκαλινοβιτς κανει γκελ απλα σαν όνομα...
Αν τον ιδιο τον λεγαν Χαλκια ή Μιχοπουλο τωρα θα εβριζε ο φιλος...
Μακαρι να αποδειχθει προπονηταρα!
Φιλε μου καλησπερα, σαν πρώην επαγγελματιας τερματοφυλακας και νυν προπονητης επαγγελματικης ποδοσφαιρικης ομαδας θεωρω πως ο Χαλκιας και ο Γλυκος ήταν 2 απο τους καλυτερους Ελληνες τερματοφυλακες. Τεχνικα ο Γλυκος ανωτερος, σε φυσικα προσόντα ο Χαλκιας. Ο Πασχαλακης κορυφαιος σε προσοντα, ερασιτεχνης σε τεχνικη.

Δεν ειμαι λατρης των ξενων. Ο Γκαλινοβιτς ομως εχει αποδειξει οτι τεχνικα και σαν αθλητης αλλα και μετα ως προπονητης οι τερματοφυλακες του ειναι πολυ ποιοτικοι.
ποσα χρονια ενασχολησης με την προπονητικη εχει ο Γκαλινοβιτς για να μπορουμε να βγαλουμε τοσο ασφαλη συμπερασματα?
Οκ σαν τερματοφυλακας ηταν καλος, αλλα ο ρολος του προπονητη ειναι διαφορετικος.
Σε καθε περίπτωση εγω απλα ηθελα να πω οτι εχουμε ενα θεμα με το ξενο και το βαζουμε παντα μια βαθμιδα πανω απο καθε τι εγχωριο...
Μπορει ο Γκαλινοβιτς οντως να ειναι προπονηταρα... μακαρι δλδ!

Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Gospi έγραψε:Ρε συ Σιμαν αν μιλαμε για ποσα 3 μυρια κ βαλε τοτε ειναι πολυ μακρια απο μας ο παίχτης...

Δυστυχώς και με σχετική σιγουριά είναι υπαρκτές οι προσφορές.

Παρά τις συνθήκες θα πάει από 4 εκ και πάνω το μαλλί για το επόμενο σύλλογο. Η Γαλατά προσπαθεί να κλείσει το ταχύτερο δυνατό την πώληση του Μαϊκόν για να βρει το μετρητό ώστε να προλάβει τον ανταγωνισμό για τον Μένσα. Πολλά πολλά δημοσιεύματα σήμερα.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ελπίζω να στοχεύουμε σε χαφαρα καλύτερη του Μένσα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Magpies4 έγραψε:Ο Γιαννούλης έχει 4 ασσίστ και 0 γκόλ φέτος. Μπορεί με αυτά τα νούμερα να πάει σε σοβαρό πρωτάθλημα;
6 ασίστ - 1 γκολ
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Simitis4 έγραψε:Λοιπον για να συνοψισουμε. Παικταρας ανακοινωνεται Δευτερα , μεχρι τοτε θα παρουμε διεθνη που σε αλλους θα αρεσει και σε αλλους οχι. Και το σημερινο νεο ειναι οτι μεσα στο σ/κ θα κανουμε αποδεκτη προταση για παικτη που εχουμε στην βιτρινα...merci beaucoup...
Στην βιτρίνα έχουμε τον Γιαννούλη εκ πρώτης και τον Λημνιό ακολούθως. Ακούγεται ότι ψαχνόμαστε να πουλήσουμε τον Πασχαλάκη επίσης, τον Άκπομ και τον Μπίσεσβαρ στην Αλ Χιλάλ. Ο Πέλκας είναι χολωμένος που παίρνει λίγα συγκριτικά με άλλους και επειδή ακούει τα περισσότερα. Λέγεται μάλιστα ότι δέχτηκε επίθεση από οπαδούς. Ο Βιειρίνια επίσης είναι χολωμένος επειδή του προτείναμε 600 χιλ το χρόνο με 1+1 ενώ θέλει 1,2 εκ το χρόνο για διετές κλειστό ενώ ο Μαουρίτσιο ψάχνεται κι αυτός για καλύτερη πρόταση από τη δική μας. Τέλος θέλουμε πάντα να ξεφορτωθούμε Βέρνμπλουμ, Στοχ (δεν τον θέλει ο Φερέιρα) ενώ ο Ελ Καντουρί συνεχίζει να ψάχνεται για Ιταλία.
Μάλλον εσύ εννοείς τον Γιαννούλη, και τα 4,5 εκ της Μαρσέιγ.
Για παικταρά που λες δεν μπορώ να προβλέψω καθώς στους ελεύθερους που κυκλοφορούν οι παικταράδες είναι απλησίαστοι οικονομικά. (θέλουν συμβόλαια πάνω από 1,5 εκ). Για διεθνή μάλλον θα είναι αδιάφορο όνομα από όσο καταλαβαίνω ή ξανα ζεσταμένο φαγητό...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”