44. Anderson Esiti
- Μπαρκαρούτσος
Re: 24. Anderson Esiti
Έχω την αίσθηση ότι τον κρίνετε σαν δεκάρι, σαν CF, ή σαν GK.
Για τη δουλειά που κάνει, είναι καλός, έκοψε επιθέσεις σήμερα.
Οι άλλοι δύο είχαν ρόλο τη προώθηση του παιχνιδιού και το μόνο που μπορεί να προώθησαν, ήταν τίποτα κλήσεις.
Οι άλλοι δύο είχαν ρόλο τη προώθηση του παιχνιδιού και το μόνο που μπορεί να προώθησαν, ήταν τίποτα κλήσεις.
- xrictoforoc
Δεν θέλω να σε ξαναδώ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ποτέ
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρίς προσωπικότητα δεν γίνεται να παίξεις.. τρέμουν τα πόδια του και εύκολα λάθη σε εύκολες πάσες .. απλά δεν κάνει
Βλέποντας τον ανέτοιμος Σλοβενο καταλαβαίνεις τι κάνει σωστά σε σχέση με τον συγκεκριμένο παίχτη που απλά κυνηγάει τους αντιπάλους από πίσω.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι τον κρίνετε σαν δεκάρι, σαν CF, ή σαν GK.
Με ποια λογική βρέθηκε 2 φορές αποδέκτης τελικής πάσας;
Δεν τους κόβει να συνεννοηθουν με το Βαρελα και να μείνει ο Εσιτι πίσω για να ανέβει ο Βαρελα για το σουτ;
Δεν τους κόβει να συνεννοηθουν με το Βαρελα και να μείνει ο Εσιτι πίσω για να ανέβει ο Βαρελα για το σουτ;
- PAOK_Antarctica
Πότε λήγει το συμβόλαιό του; Για πόσο ακόμα θα πρέπει να τον βλέπουμε στο γηπεδο; Ρε παιδιά είναι πολύ κακός ρε γαμωτο!
- Μπαρκαρούτσος
Σήμερα είχε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες από Zivkovic, Τζόλη, Kaddouri, Kagawa και Swiderski μαζί.
Πραγματικά απίστευτο.Sera4 έγραψε:Κάποια μέρα το ίδιο το ποδόσφαιρο θα σε μηνύσει. Το χειρότερο από όλα είναι ότι κάνεις και όλους τους γύρω σου να φαίνονται άθλιοι.
Άλλος σβαμπ με τον εσιτι άλλος με τον κουτριτς.
Ο τύπος μπορεί να παίξει μόνο 6αρι στο 4-3-3 άντε κάνα κλειστό ρόμβο. Εννοείτε όχι σε του επίπεδο.
Αν δεν σκοπεύουν να παίξουν αυτά τα συστήματα είναι κρίμα για τα ματάκια μας και για το παλικάρι.
Πως θα γίνει 8αρι με το ζόρι;
Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς λέει η παροιμία.
Αν δεν σκοπεύουν να παίξουν αυτά τα συστήματα είναι κρίμα για τα ματάκια μας και για το παλικάρι.
Πως θα γίνει 8αρι με το ζόρι;
Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς λέει η παροιμία.
ΑΥΤΟ! Κ δε φταίει ο συμπαθής παίχτηςkos έγραψε:Πραγματικά απίστευτο.Sera4 έγραψε:Κάποια μέρα το ίδιο το ποδόσφαιρο θα σε μηνύσει. Το χειρότερο από όλα είναι ότι κάνεις και όλους τους γύρω σου να φαίνονται άθλιοι.
Άλλος σβαμπ με τον εσιτι άλλος με τον κουτριτς.
- WeWillRockYou
Σήμερα είχε κάποιες καίριες επεμβάσεις αμυντικά και δεν έκανε περισσότερα λάθη σε μεταβιβάσεις από ότι οι συμπαίκτες του. Ήταν αρκετά σοβαρός και συγκεντρωμένος στο να δώσει τουλάχιστον αυτό που μπορεί. Φτάνει αυτό για να μείνει στην ομάδα;
Ειλικρινά δεν το νομίζω, αν και είναι συγκινητική η προσπάθεια που κάνει.
Ειλικρινά δεν το νομίζω, αν και είναι συγκινητική η προσπάθεια που κάνει.
Πολυ καλος αμυντικα σημερα,αλλα χαφ που δεν μπορει να προωθησει την μπαλα στο συγχρονο ποδοσφαιρο απλα δεν.
μειον ενας παικτης στο δημιουργικο παιχνιδι
μειον ενας παικτης στο δημιουργικο παιχνιδι