Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Τον Μισιτς τον σωζει οτι ειναι πλεον παλιος και δεν μας παίρνει να παμε με ολοκαινουριο κεντρο.
Επρεπε να χε μεινει ο σαχωφ αντι γ αυτον...
κριμα κ ειχα προσδοκιες για την παρτη του.
Πολυ υποτονικο το παιχνιδι του
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επρεπε να χε μεινει ο σαχωφ αντι γ αυτον...
κριμα κ ειχα προσδοκιες για την παρτη του.
Πολυ υποτονικο το παιχνιδι του
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ολιβέιρα θα είναι το σημείο αναφοράς μας, ο τύπος είναι παιχταρα.. ρε παιδιά ειλικρινά τώρα, θυμηθείτε λίγο την κάθετη που βγάζει για το 3-2 στον Αντρέ κ μετά αυτοσ δίνει ασίστ σε ακπομ, και πείτε αν έχετε δει τέτοια μπαλιά ποτέ στην Τούμπα..
Είναι παιχταρα ο τύπος, πάντα κοιτάει να παίζει κάθετα, αυτή η πάσα είναι ακριβώς η έννοια πως θα διασπάσεις μια πολύ κλειστή άμυνα, στη συγκεκριμένη φάση ο νιονιος είχε εννιά ΠΑΙΧΤΕΣ πίσω από τη μπάλα..
Την συγκεκριμένη πάσα επίσης πήγε να την κάνει άλλες τρεις τέσσερις φορές αλλά δεν την πέτυχε
Φανταστείτε λίγο να δεθεί με τα πραγματικά τούρμπο σε ταχύτητα άκρα μας, να δείτε τι έχει να γίνει..
Έχει καλά στημένα
Καλα τελειώματα.. ισορροπία σε άμυνα κ επίθεση, τι άλλο θέλουμε
Συν το ότι τον έχει ζητήσει κ ο αμπελ..
Μάγκες.. με τα μπούνια να τον πάρουμε
Είναι παιχταρα ο τύπος, πάντα κοιτάει να παίζει κάθετα, αυτή η πάσα είναι ακριβώς η έννοια πως θα διασπάσεις μια πολύ κλειστή άμυνα, στη συγκεκριμένη φάση ο νιονιος είχε εννιά ΠΑΙΧΤΕΣ πίσω από τη μπάλα..
Την συγκεκριμένη πάσα επίσης πήγε να την κάνει άλλες τρεις τέσσερις φορές αλλά δεν την πέτυχε
Φανταστείτε λίγο να δεθεί με τα πραγματικά τούρμπο σε ταχύτητα άκρα μας, να δείτε τι έχει να γίνει..
Έχει καλά στημένα
Καλα τελειώματα.. ισορροπία σε άμυνα κ επίθεση, τι άλλο θέλουμε
Συν το ότι τον έχει ζητήσει κ ο αμπελ..
Μάγκες.. με τα μπούνια να τον πάρουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Τετ 03 Ιούλ 2019, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οντως αξιζει βρειτε τα στα 5.5-6 με κανα 25% μεταπωληση να τελειωνουμε
Λέει πέρασε στην αντεπίθεση η νοβα κ λέει ότι στις 9-7 ληγει η προθεσμία..
Προσωπικά στα παπάρια μου, μου φτάνει που βάλαμε πλαφόν πάνω από τα 7.5 μύρια, όλα τ άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε
Προσωπικά στα παπάρια μου, μου φτάνει που βάλαμε πλαφόν πάνω από τα 7.5 μύρια, όλα τ άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε
Τα φβ και τα ινστα είναι κολλημένα από το μεσημέρι....άρα ΑΝ και εφόσον ανεβάσει κάτι ο Γιώργης δεν θα μπορέσουμε να το δούμε
Πολυ θα ηθελε η νοβα να εληγε η προθεσμια μετα τις εκλογεςprax έγραψε:Λέει πέρασε στην αντεπίθεση η νοβα κ λέει ότι στις 9-7 ληγει η προθεσμία..
-
Αριστερο Μπακ Χαφ Σέντερ φορ.
Αναμένουμε.....
Δεληγιαννιδης Κάτσε Χατζηψηλεας δανεικοί.
Αναμένουμε.....
Δεληγιαννιδης Κάτσε Χατζηψηλεας δανεικοί.
Πάντως για να πάρουμε δύο χαφ υψηλού επιπέδου (ολιβέρα και έναν ακόμα) θα πρέπει κάποιος να φύγει.
Θα είναι αυτός ο καντουρί, ο μίσιτς...δεν ξέρω, αλλά δεν γίνεται να έχεις πέντε χαφ με πάνω από ένα μυριο μισθό ο καθένας
Θα είναι αυτός ο καντουρί, ο μίσιτς...δεν ξέρω, αλλά δεν γίνεται να έχεις πέντε χαφ με πάνω από ένα μυριο μισθό ο καθένας
- Maximus
Το λεγόμενο packing (για οσους ασχολούνται με στατιστική ανάλυση ποδοσφαιρου) της Impect.prax έγραψε:Ο Ολιβέιρα θα είναι το σημείο αναφοράς μας, ο τύπος είναι παιχταρα.. ρε παιδιά ειλικρινά τώρα, θυμηθείτε λίγο την κάθετη που βγάζει για το 3-2 στον Αντρέ κ μετά αυτοσ δίνει ασίστ σε ακπομ, και πείτε αν έχετε δει τέτοια μπαλιά ποτέ στην Τούμπα..
- sourmenetes
- Moderator
Ο ολιβειρα ισως δεν ειναι πανω απο το μυριο.renegade έγραψε:Πάντως για να πάρουμε δύο χαφ υψηλού επιπέδου (ολιβέρα και έναν ακόμα) θα πρέπει κάποιος να φύγει.
Επισης εχει γινει καλος εξορθολογισμος μπατζετ.
Δεν ειναι μονο το οικονομικο αλλα και το πρακτικο.Μεταγραφη,μεταγραφη,Μισιτς,Νταγκλας,Ελ Καντουρι και αργοτερα Βερνμπλουμ,Μαουριτσιο για 2 θεσεις ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπερβολη και δεν υπολογιζω σε αυτους Μελιοπουλο,Κατσε.
-
Γιατί ο Μελιόπουλος δεν υπολογίζεται όμως? Δόθηκαν αρκετά λεφτά και υποτίθεται έχει καλά χαρακτηριστικά, και παίζει και σε θέση που πονάμε.
Τόσο παιδί του Λουτσέσκου είναι?
Τόσο παιδί του Λουτσέσκου είναι?
- ΑποστόληςΑ
Για Ολιβέιρα, οτιδήποτε πάνω από 5 εκατομμύρια είναι υπερβολή (κι αυτά δικαιολογούνται μόνο από το γεγονός ότι ξέρει την ομάδα). Ωραία, βγάζει καμιά κάθετη αλλά ούτε μαρκάρει ιδιαίτερα, ούτε γρήγορος είναι. Εχτές είδαμε τον Καντουρί με έναν απλό κόφτη δίπλα του (τον Κάτσε) και πραγματικά ήταν πολύ καλός. Δεν αξίζουν πάνω από 5 στον Ολιβέιρα σε καμιά περίπτωση. Τα 5 μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ καλύτερα. Παίρνεις έναν καλό κόφτη (πχ τον Jackson Irvine της Hull) και αν κάποιος από Καντουρί-Μίσιτς δε συνεχίσει, παίρνεις και κάποιον σαν τον Brugman. Παίρνεις και έναν επιθετικό σαν τον Dario Lezcano (λήγει το συμβόλαιό του) που παίζει και φορ και εξτρέμ και είσαι μια χαρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Πέμ 04 Ιούλ 2019, 09:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.