Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
- paok re niamou
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
πλακα κανω, δεν εχω γραψει εδω καθολου, και εχω διαβασει 1000 ονοματα
- sourmenetes
- Moderator
Καθολου ακυρη mao mao.
Ο μισιτς που τον βγαλανε οι περισσοτεροι παλτο, σε δυο ματς μπηκε και δειχνει πολυ καλα στοιχεια.Δεν ειναι για βασικουρα, αλλα θα τον δεις 1,5 χρονο και αν σου κανει τον κρατας, αν οχι τον δινεις πισω.
Πολυ καλο deal
Ο μισιτς που τον βγαλανε οι περισσοτεροι παλτο, σε δυο ματς μπηκε και δειχνει πολυ καλα στοιχεια.Δεν ειναι για βασικουρα, αλλα θα τον δεις 1,5 χρονο και αν σου κανει τον κρατας, αν οχι τον δινεις πισω.
Πολυ καλο deal
Συμφωνώ και πιστεύω πως αν πάρει αγωνιστικά λεπτά θα δούμε ακόμα καλύτερα πράγματαsourmenetes έγραψε:Καθολου ακυρη mao mao.
Πολυ καλο deal
- giwrgos04dex
θετικοτατος μισιτς , σε τετοια ματς ειναι μια χαρα για διδ υμο με μαου ή και ελ καντουρι ακομα .
θελουμε αμυντικο χαφ με διαφορετικα στοιχεια απο τον βερνμπλουμ.
θελουμε αμυντικο χαφ με διαφορετικα στοιχεια απο τον βερνμπλουμ.
Μια που σκάσαμε με το παγούρι και μια μην πάθει βλάβη το αεροπλάνοpilotos έγραψε:Σε λίγο...
SM-G965F
Με Ryanair έρχεται?
- painkiller4
- sourmenetes
- Moderator
Παιρνει ο ΠΑΟΚ παικτη απο την πορτο???
Σαββιδη μικραινεις τον ΠΑΟΚ!!!
Μαλακα πηραμε ενα τρυπανι 22ετων, ενα χαφ 24 ετων και παμε για ενα ακομα χαφ απο Πορτο???
Κατι εχει αλλαξει και χαιρομαστε παρα πολυ..

Σαββιδη μικραινεις τον ΠΑΟΚ!!!

Μαλακα πηραμε ενα τρυπανι 22ετων, ενα χαφ 24 ετων και παμε για ενα ακομα χαφ απο Πορτο???
Κατι εχει αλλαξει και χαιρομαστε παρα πολυ..
- painkiller4
giokgr έγραψε:tzoker έγραψε:Σερτζιο Ολιβειρα με δανεισμο
αυτό διαβάζω και εγώ

Ας μιλήσει κάποιος που ξέρει για τον παικτη.
Προσωπικά έχω ερωτηματικά για το αν έχει τα στοιχεία π μας λείπουν. Είναι καθόλου αμυντικό χαφ ή μόνο παραγωγικό;
Προσωπικά έχω ερωτηματικά για το αν έχει τα στοιχεία π μας λείπουν. Είναι καθόλου αμυντικό χαφ ή μόνο παραγωγικό;
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ ... 5 χρονια μετα ερχεται το πουλεν ... παικταρας ολκης... μεγαλη κινηση πραγματικα!!
ελπιζω να εχει οψιον
σαν παικτης εχει παρομια στοιχεια αμυντικα με τους υπολοιπους,μεσοεπιθετικα 2 επιπεδα πανω.. σουτ κρατημα μπαλας και δινει ρυθμο...
ελπιζω να εχει οψιον
σαν παικτης εχει παρομια στοιχεια αμυντικα με τους υπολοιπους,μεσοεπιθετικα 2 επιπεδα πανω.. σουτ κρατημα μπαλας και δινει ρυθμο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Τετ 30 Ιαν 2019, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.