31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- Sick Bastard
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Πφφφ για ένα βιντεο κλιπ κάνετε έτσι;
Αν έκανε κανα sext-tape τι θα κάνετε;
Αν έκανε κανα sext-tape τι θα κάνετε;
Ας παιξει σε βιντεο κλιπς ας παει βολτες οπου θελει στον ελευθερο χρονο του ας κατι οτι θελει στα πλαισια της ζωης πρωταθλητισμου βεβαια. Αρκει να ειναι συνεπης στις υποχρεωσεις του (προπονησεις, δουλεια κλπ). Περασε ενα ντεφορμαρισμα οπως ολη η ομαδα. Χρειαζεται χρονος για να ηρεμησεις μετα την περσυνη χρονια που ηταν ολη στα κοκκινα. Εδω εγω ο απλος φιλαθλος του καναπε και της κερκιδας χρειαστηκα χρονο να «σβησω» απο τα περσυνα. Ο Αγιαξ για μια ακομη χρονια μας εκανε μεγαλη ζημια σε πολλα επιπεδα. Θα επανελθει ο Πασχαλακαρος πιστευω στα γνωστα του επιπεδα. Δεν θα ξεχασω ποτε τι κανανε αυτος και τα αλλα παιδια περσυ.
ο δρόμος της ελληνικής βλαχογκλαμουριάς είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τον πρωταθλητισμό.
αμέτρητα τα παραδείγματα, βαριέμαι καν να αναφέρω για 29χρονους που δεν τους ζητάνε ούτε από τρίτη εθνική.
προλαβαίνεις πάντως ακόμα ψηλε...
αμέτρητα τα παραδείγματα, βαριέμαι καν να αναφέρω για 29χρονους που δεν τους ζητάνε ούτε από τρίτη εθνική.
προλαβαίνεις πάντως ακόμα ψηλε...
- ΑποστόληςΑ
Είμαστε ο λαός της υπερβολής. Τι θα του στοιχίσει σε χρόνο ή κούραση η συμμετοχή του σε βιντεοκλίπ 4 λεπτών; Τίποτε το ιδιαίτερο. Ούτε θα ξενυχτήσει, ούτε προπόνηση θα χάσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 10 Δεκ 2019, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο πασχαλάκης μέρα παρά μέρα είναι με παιδιά σε σχολεία ή με παιδιά σε νοσοκομεία μάλλον και αυτά πρέπει να τα κόψει γιατί μπορεί να τον αποσυντονίζουν από το ποδόσφαιρο
Πολύ πολύ πολύ ωραία τοποθέτηση.renegade έγραψε:Ο πασχαλάκης μέρα παρά μέρα είναι με παιδιά σε σχολεία ή με παιδιά σε νοσοκομεία μάλλον και αυτά πρέπει να τα κόψει γιατί μπορεί να τον αποσυντονίζουν από το ποδόσφαιρο
-
Τίποτα απο τα γκομενικα και ολα αυτα δεν με πειραζει!το μόνο που με πειραζει ειναι το πως αντιμετώπισε τον παγκο στις δηλωσεις του οταν πηγε εθνικη!κανεις δεν εχει υπογραψει συμβολαιο με την 11αδα,αν δεν αντεχεις τον ανταγωνισμο στην μεγαλυτερη ομαδα,τραβα παλι σε κανα γιαννενο!
Όσο θα πέφτεις για μπλονζόν με την μπάλα 5 μέτρα άουτ...τέτοια θ ακους... και λίγα σου λένε...
- PAOK_Antarctica
- falconakis
+1926PAOK_Antarctica έγραψε:Που να μην ήταν ο βασικός τερματοφύλακας αήττητου νταμπλ δηλαδη...
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τώρα αξιώθηκα να δω το βίντεο κλιπ. Εντάξει, είναι ξεκάθαρα ποιοτικό τραγούδι όπως αναμενόταν, αλλά ρε αλέκο, ρε ψηλέ μου αλήθεια τώρα, μαύρο βαμμένο νύχι ρε παλικάρι μου???

- Μπαρκαρούτσος
-
Ας φορέσει τα γάντια του ξανά. Όπως έμεινε αυτός έξω μετά τα λάθη που έκανε, ήρθε η ώρα τώρα να ξαναμπεί. Ο Ζιφκο σήμερα μου φάνηκε τρομοκρατημένος.
- ΑποστόληςΑ