Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Η 11άδα που ξεκίνησε τον αγώνα: Αλλαγές: El Kadouri, Djalma, Limnios
Άλλη μια δύσκολη 11άδα για να την προβλέψεις, δεν βρέθηκε κάποιος να την έχει δώσει. Νικητής με 10/11, 2 αλλαγές και 5 πόντους νίκης, δηλαδή σύνολο 39 πόντων , οι :
Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μπράβο Εβρίτη
Oι βαθμοί του αγώνα με Πλατανιά Ασπρόμαυρος Εβρίτης...39 GoMaRoS...................29 skalon.......................29 tzelas.......................29 grg80.......................27 ArChAnGeLonfire4.......26 goran 64...................26 sn0ufel4...................26 sourmenetes..............26 che4........................24 crazy nagbe4..............24 Dimitris_L4................24 fotis.........................24 painkiller4.................24 theo-drama................24 V-olakiotis.................21 KostasX.....................20 mbison......................20
Αδερφε tzelas το γραφω εδω γιατι εδω ειμαι σιγουρος οτι θα το δεις. Ειδα το βιντεακι που ανεβασες απο την κερκιδα. Καθομασταν σκαρτα 30 μετρα μακρια. Κριμα που δεν ειδωθηκαμε για να με δεις με την τιμημενη που κερδισα απο τον περσινο ξερολα . Τωρα εκτος απο τιμημενη ειναι και γουρικη. Δεν πειραζει μια αλλη φορα απο τις πολλες που θα μας χαρισει ο ΠΑΟΚ μας.
Tzelas, κάπου εκεί κοντά ήμουν κι εγώ! Έπρεπε να φωνάξουμε και κανένα paokmania για να ανταμωσουμε, αλλά ας είμαστε γέροι για να τα πούμε σε επόμενο αγώνα!