Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- Καπετάνιος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Πιστευω δε θα ανακοινωθεί τίποτα πριν τη συνέντευξη τύπου. Το ζήτησε σίγουρα ο ΦΑ ώστε να αναλύσει το πλάνο του.
Απο αυτα που διαβάζω δε βλεπω τοςο σιγουριά παντως .. Λένε οτι μια πηγή το ειπε..
Και ο μανατζερ μίλησε για ομάδες απο Τουρκία και αλλου.. Αλλα σίγουρα θα φύγει λένε
Τωρα στα σχόλια απορούν οι περισσότεροι και ένας λεει οτι ίσως φάει πάγκο γιατι έχουμε διεθνή τέρματα το γλυκο ντέ
Τεσπα θα δουμε εχει έξι μήνες συμβολαιο οποτε μακαρι θα πω
Και ο μανατζερ μίλησε για ομάδες απο Τουρκία και αλλου.. Αλλα σίγουρα θα φύγει λένε
Τωρα στα σχόλια απορούν οι περισσότεροι και ένας λεει οτι ίσως φάει πάγκο γιατι έχουμε διεθνή τέρματα το γλυκο ντέ
Τεσπα θα δουμε εχει έξι μήνες συμβολαιο οποτε μακαρι θα πω
ελπιζω πως οχιΚαπετάνιος έγραψε:Πιστευω δε θα ανακοινωθεί τίποτα πριν τη συνέντευξη τύπου. Το ζήτησε σίγουρα ο ΦΑ ώστε να αναλύσει το πλάνο του.
- ace79grpaok
Τα ξένα σαιτ πάντως κλεισμένο τοεχουν τον ολσεν,ούτε για τουρκιες λενε ούτε τιποτα
εντάξει. την Πέμπτη είναι. μεθαύριο δλδ... 48 ώρες.paoktzis έγραψε:ελπιζω πως οχιΚαπετάνιος έγραψε:Πιστευω δε θα ανακοινωθεί τίποτα πριν τη συνέντευξη τύπου. Το ζήτησε σίγουρα ο ΦΑ ώστε να αναλύσει το πλάνο του.
Ο μανατζερ του το δηλωσε σ ενα απο τα σαιτace79grpaok έγραψε:Τα ξένα σαιτ πάντως κλεισμένο τοεχουν τον ολσεν,ούτε για τουρκιες λενε ούτε τιποτα
Φέτο θα έχουμε τρελλά γούστα..Χτίζουμε ομαδάρα..
Κρατηθείτε τα καλύτερα έρχονται..!!
Κρατηθείτε τα καλύτερα έρχονται..!!
- abc_o_ karpouzas
κλαιν μαιν
αν δεν κανω λαθος ολοι οι αρδ πεσανε μεσα ........
αρε καϊμενα κορκοδιλακια κουνια που σας κουναγε με τα ρεποσταζ του κολου που κανετε
και αλλο τοσο εμεις που σας διαβαζουμε και νομιζουμε οτι ενημερωνομαστε γιατι τα ρεπορταζ τα βγαζετε μεσα απο την......παε.....
εγω απο οτι βλεπω η ομαδα επιτελους παει σωστα και δεν βγενει τιποτα προς τα εξω....
ισακτσον οτσοα ο γιαπωνεζος και δεν ξερω ποιος αλλος
αυτον τον ολσεν αν τον εγραψε εστω ενας .....μιλαμε για τεραστια ποσοστα επιτυχίας στα αρδιστικα ρεπορταζ
αν δεν κανω λαθος ολοι οι αρδ πεσανε μεσα ........
αρε καϊμενα κορκοδιλακια κουνια που σας κουναγε με τα ρεποσταζ του κολου που κανετε
και αλλο τοσο εμεις που σας διαβαζουμε και νομιζουμε οτι ενημερωνομαστε γιατι τα ρεπορταζ τα βγαζετε μεσα απο την......παε.....
εγω απο οτι βλεπω η ομαδα επιτελους παει σωστα και δεν βγενει τιποτα προς τα εξω....
ισακτσον οτσοα ο γιαπωνεζος και δεν ξερω ποιος αλλος
αυτον τον ολσεν αν τον εγραψε εστω ενας .....μιλαμε για τεραστια ποσοστα επιτυχίας στα αρδιστικα ρεπορταζ
- Καπετάνιος
Και γιατί αυτό; Εγώ είμαι σίγουρος ότι μετά τη συνέντευξη (αν οχι στη διάρκεια) θα ανακοινωθούν τερματάς-ραίκοβιτς και κάποιος που δεν έχει ακουστεί ακόμα καθόλου.paoktzis έγραψε:ελπιζω πως οχιΚαπετάνιος έγραψε:Πιστευω δε θα ανακοινωθεί τίποτα πριν τη συνέντευξη τύπου. Το ζήτησε σίγουρα ο ΦΑ ώστε να αναλύσει το πλάνο του.
- john4serres
Εγω ξέρω οτι όποτε κάποιο μεταγραφικό θέμα βγαίνει στην κεντρική ειναι σχεδον τελειωμένο.
Άρα ειμαστε σε αναμονή ανακοίνωσης του Ολσεν.
Άρα ειμαστε σε αναμονή ανακοίνωσης του Ολσεν.
Robin Olsen
[youtube]watch?v=7rv12o92UIs[/youtube]
[youtube]watch?v=nO4XGT6RsuA[/youtube]
[youtube]watch?v=r3grV_qlX_s[/youtube]
Μάλλον για δεύτερος μιας και ο Γλυκος είναι καλύτερος

[youtube]watch?v=7rv12o92UIs[/youtube]
[youtube]watch?v=nO4XGT6RsuA[/youtube]
[youtube]watch?v=r3grV_qlX_s[/youtube]
Μάλλον για δεύτερος μιας και ο Γλυκος είναι καλύτερος
- john4serres