Αν δεν το πάρουμε αλλιώς, σίγουρα θα βρούμε σε λίγο...

ΓιώργηςςS, αν τυχόν, νεαρέ μου, σε δασκάλεψε κανείς ότι
"όσο πιο αγενής τόσο πιο Π.Α.Ο.Κ.τσής", τότε "λάθος τα μαθες τα γράμματα"...

Κοίτα να αλλάξεις "δασκάλους", στα γρήγορα μάλιστα... :ugeek:
Ποιον αποκαλεις φελλο ρε? Και πανω απο ολα τραγικοι οι μοντ που δε σε σουταρουν για αυτη την εκφραση. Ποση ψευτομαγκια κουβαλατε καποιοι? Το αν ξεχωριζουν καποιοι τη μερα με τη νυχτα μπορεις να το εξακριβωσειςdesperando έγραψε:Τον ΠΑΟΚ το μόνο που φοβάμαι είναι μην τον πάρει στα χέρια του κάποιος απατεώνας τύπου δρόσου, γουμενου κτλ.MANIAKOS έγραψε:desperando έγραψε:Ο άνθρωπος με πάνω από 30.000 ποστ σε ένα φόρουμ κουνάει το δάχτυλο στον Σαββίδη γιατί λέει γράφει συχνά στα σοσιαλ μίντια. Έλα νιμου στο τόπο σου
Και πριν μου απαντήσει κανείς ότι αυτός είναι διοίκηση και υιός του μεγαλομέτοχου,θα του πω ότι πρώτα απ όλα είναι οπαδός της ομάδας,πολύ περισσότερο οπαδος από πολλούς δήθεν που γράφουν εδώ μεσα
Άντε γιατί μας τα πρηξατε με τα κόμπλεξ σας με το γιωργη
Για μένα λες ;
Σε πρηξαμε κιολας ... ποιος ακριβως νομίζεις οτι εισαι;
Όποιος ακριβώς νομίζεις ότι είσαι εσύ που σε κάθε ευκαιρία χαλιεσαι και θεωρείς ότι κατέχεις την μοναδική αλήθεια του σωστού
Το οτι θα παρει στα χέρια του τον ΠΑΟΚ αυριο μεθαύριο ένας ανρθωπος που αλλαζει γνωμη καθε μετα φοβίζεις εμάς τους δήθεν οπαδούς .....
Ευτυχώς η γκαυλα του Γιώργη για τον ΠΑΟΚ είναι τέτοια που κάποιοι λίγοι κατσαπλιαδες σχολιαστες των πάντων,είναι δύσκολο να τον διώξουν από αυτή την ομάδα.
Όσο γι αυτούς που τον συγκρίνουν με τον τρακη είναι τόσο φελλοί που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αν έξω είναι μέρα ή νύχτα
Λάσπη ρίχνει κάποιος όταν λέει ψέματα κι όχι αλήθειες, όσο κι αν αυτές πονάνε...desperando έγραψε:Είπε αυτός που έχει ρίξει τόνους λάσπης σε όλους στην παε
Υγ με τον εχθρό σου δεν μπορείς να είσαι ευγενικός
Υγ2 όσο για το τσιπουρομενος,άλλοι έχουν αυτό το στιλακι το οποίο είναι πολύ μακριά από τα γούστα μου