desperando έγραψε:προσωπικα 100 φορες γουσταρω να κανω υπομονη με προεδρο διοικησης πρωτοδικειου τον παμπλο,με 20.000 διαρκειας και με ατελειωτη ΠΑΟΚτσιδικη γκ@υλα,παρα αυτο το αναλατο τερατουργημα που καμια σχεση με ΠΑΟΚ δεν εχει.
ουτως ή αλλως ειτε με παμπλο ειτε με ιβαν 3-4ος θα ειμαι,τουλαχιστον ας ειμαι μαγκικα και ΠΑΟΚτσιδικα και οχι σαν κοκονα .
Συμφωνω με τα χιλια σε αυτην τη λογικη.. Ουτε εγω θελω να γινουμε "εταιρεια" και η γκ@υλα που λες ειναι απαραιτητη για το DNA μας και δυστυχως δεν υπαρχει λογω διαφορων λαθος κινησεων της διοικησης (τις ξερουμε ολοι). Ακομα και στη δουλεια μου μερικες φορες λειτουργω με "ρομαντισμο" και ιδανικα, ποσο μαλλον οταν προκειται για τον ΠΑΟΚ. Ομως δυστυχως και η γκ@υλα του Παμπλο και της προσωρινης δεν πηγε και πολυ... Ηταν μαλλον περισσοτερο μια εκτονωση που μετα απο χρονια μιζεριας πηραμε πιστη και ενθουσιασμο για κατι καλο...
Και για τα χρεη συμφωνω οτι θα μπορουσε να γινει αυτο που λες... Θεωρητικα βεβαια, και αν βρεθουν οι καταλληλοι ανθρωποι που θα κανουν ΣΟΥΠΕΡ διαχειριση... Δεν ξερω πολλους τετοιους τριγυρω...
desperando έγραψε:καταρχην και μονο το οτι οποιος κανει κριτικη στον ιβαν και λεει οτι ο λογος που ηρθε στον ΠΑΟΚ δεν ηταν γιατι αγαπουσε την ομαδα απο μικρος αλλα για αλλους λογους που τους ξερει μονο ο ιδιος ιβαν
Αφου τους ξερει μονο ο ιδιος ο Ιβαν τους αλλους λογους.. εσυ πως εισαι τοσο σιγουρος οτι υπαρχουν?
Για το οτι δεν αγαπουσε την ομαδα απο μικρος επισης πως εισαι τοσο σιγουρος?
Πολυ σιγουρια στην απαξιωση βρε παιδι μου...
Εμενα παλι μου λεει πολλα οταν καποιος που κανει κριτικη στον Ιβαν χρησιμοποιει επιχειρηματα τυπου:
desperando έγραψε:την δουλεια στην θερμη δεν θα την επαιρνε ποτε των ποτων χωρις τον ΠΑΟΚ
και
desperando έγραψε:εσυ βγες και πες οτι τον ΠΑΟΚ τον πηρε γιατι ηταν ΠΑΟΚτσακι απο μικρος στην τσαλκα και επειτα στο ροστοφ
Εμπεριστατωμενη, βαθια κριτικη... τι να λεμε...
συγγνωμη αλλα απο "συνωμοσιολογια-απαξιολογια" δεν θα παρω...