Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Ναι να φύγει.
Κανείς δε θα τολμήσει να ρίξει τον ΠΑΟΚ στη Β ή στη Γ.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τραγικό επιχείρημα.
Τι λέτε ρε μάγκες;

Για πλάκα ρίχνουν και τον ΠΑΟΚ και ούτε ρουθούνι δε θα ανοίξει!

Νομίζετε θα κολώσει κανένας;

Αν ναι, γελιέστε...

Κι αν δεν ήταν ο Ιβάν,
ήδη θα ήμασταν σε καμιά Β'.
Αλλιώς θα παίζαμε μόνο με πιτσιρίκια από τις ακαδημίες όπως η κούλα και θα πέφταμε αγωνιστικά...

Ας μη σηκώνουμε ψιλά τον αμανέ, γιατί μόνο τσάμπα (κυριολεκτικά τσάμπα) μάγκες θα δείχνουμε έτσι...

Υπάρχει κάποιος και τα σκάει τα € όμως...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

desperando έγραψε:καταρχην και μονο το οτι οποιος κανει κριτικη στον ιβαν και λεει οτι ο λογος που ηρθε στον ΠΑΟΚ δεν ηταν γιατι αγαπουσε την ομαδα απο μικρος αλλα για αλλους λογους που τους ξερει μονο ο ιδιος ιβαν ποιοι ειναι αυτοι ακριβως τρωει πεσιμο ως καποιος που θελει να διωξει τον ιβαν εμενα μου λεει πολλα.

απο κει και περα ο ΠΑΟΚ θα υπαρχει ειτε με τον ιβαν ειτε χωρις αυτον και δεν προκειται να φτασει στο επιπεδο του ρουλη και της κουλας απλα γιατι ειναι ΠΑΟΚ και οχι καποια ομαδουλα οπως οι παραπανω.

και να πω και μια προσωπικη αποψη περνοντας πασα απο μια κουβεντα που ειπε σημερα ο αγγελιδης.
ειπε την λεξη υπομονη. προσωπικα 100 φορες γουσταρω να κανω υπομονη με προεδρο διοικησης πρωτοδικειου τον παμπλο,με 20.000 διαρκειας και με ατελειωτη ΠΑΟΚτσιδικη γκ@υλα,παρα αυτο το αναλατο τερατουργημα που καμια σχεση με ΠΑΟΚ δεν εχει.
ουτως ή αλλως ειτε με παμπλο ειτε με ιβαν 3-4ος θα ειμαι,τουλαχιστον ας ειμαι μαγκικα και ΠΑΟΚτσιδικα και οχι σαν κοκονα .

και μη μου πει κανεις για τα παγωμενα και πως θα τα πληρωσω.
μια χαρα μπορει η ομαδα να διαθεσει ενα ποσο που θα ειναι κοντα στα 2 μυρια τον χρονο για τα χρεοι.
μηπως τωρα τι? ενα μπατζετ στα 5-6μυρια εχω με τον σαββιδη να διανυει την τριτη του σεζον στην ομαδα και το μονο που καρπωνεται ειναι την δουλεια του ζαγορ με τις ακαδημιες.

υγ υγ συγνωμη αλλα απο καταστροφολογια δεν θα παρω
Τρώει πέσιμο;Είδες κανέναν να προσβάλλει κάποιον άλλον;

Καλά όσο για τα υπόλοιπα δεν τα πιστεύω καν.Διοίκηση πρωτοδικείου και 20.000 διαρκείας;Ξανά υπομονή ο ΠΑΟΚτσης,ξανά τα ίδια,ξανά και ξανά και ξανά και ξανά..Τέλος πάντων καθένας με την άποψη του.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

mpouJr έγραψε: ... η ομαδα δεν θα σπαταλησει ουτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ για την ανεγερση του...
Σου θυμίζω ο Ιβάν κατέχει >80% των μετοχών της ΠΑΕ. Δεν υπάρχει άλλος major shareholder, όπως θέλει χρησιμοποιει τα έσοδα της ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

desperando έγραψε:καταρχην και μονο το οτι οποιος κανει κριτικη στον ιβαν και λεει οτι ο λογος που ηρθε στον ΠΑΟΚ δεν ηταν γιατι αγαπουσε την ομαδα απο μικρος αλλα για αλλους λογους που τους ξερει μονο ο ιδιος ιβαν ποιοι ειναι αυτοι ακριβως τρωει πεσιμο ως καποιος που θελει να διωξει τον ιβαν εμενα μου λεει πολλα.

απο κει και περα ο ΠΑΟΚ θα υπαρχει ειτε με τον ιβαν ειτε χωρις αυτον και δεν προκειται να φτασει στο επιπεδο του ρουλη και της κουλας απλα γιατι ειναι ΠΑΟΚ και οχι καποια ομαδουλα οπως οι παραπανω.

και να πω και μια προσωπικη αποψη περνοντας πασα απο μια κουβεντα που ειπε σημερα ο αγγελιδης.
ειπε την λεξη υπομονη. προσωπικα 100 φορες γουσταρω να κανω υπομονη με προεδρο διοικησης πρωτοδικειου τον παμπλο,με 20.000 διαρκειας και με ατελειωτη ΠΑΟΚτσιδικη γκ@υλα,παρα αυτο το αναλατο τερατουργημα που καμια σχεση με ΠΑΟΚ δεν εχει.
ουτως ή αλλως ειτε με παμπλο ειτε με ιβαν 3-4ος θα ειμαι,τουλαχιστον ας ειμαι μαγκικα και ΠΑΟΚτσιδικα και οχι σαν κοκονα .

και μη μου πει κανεις για τα παγωμενα και πως θα τα πληρωσω.
μια χαρα μπορει η ομαδα να διαθεσει ενα ποσο που θα ειναι κοντα στα 2 μυρια τον χρονο για τα χρεοι.
μηπως τωρα τι? ενα μπατζετ στα 5-6μυρια εχω με τον σαββιδη να διανυει την τριτη του σεζον στην ομαδα και το μονο που καρπωνεται ειναι την δουλεια του ζαγορ με τις ακαδημιες.

υγ υγ συγνωμη αλλα απο καταστροφολογια δεν θα παρω
Φιλε μου μαλλον ξεχνας τις υπερηφανες πωλησεις βιερινια, μαλεζα και τις αποχωρησεις κοντρερας, μουσλι οταν και κλαιγαμε οιλοι ομαδικως...επισης ξεχνας κατι αποχες των παικτων επειδη ηταν απληρωτοι, ακολουθουμενες απο κατι ντορτια απο τον αγιαξ της ηπειρου...πολυ φοβαμαι οτι η κατηφορα ειχε ηδη αρχισει πριν την ελευση ιβαν...τα εξοδα μιας ομαδας ειναι πολυ περισσοτερα απο οσα φανταζομαστε και δεν κλαλυπτονται με τα διαρκειας (ασε που 20.000 χιλιαδες που αναφερεις δεν παιζουν με τιποτα τετοιες εποχες)...οποτε για το 3-4ος που αναφερεις μην παιρνεις και ορκο...δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...φιλικα παντα..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

desperando έγραψε:προσωπικα 100 φορες γουσταρω να κανω υπομονη με προεδρο διοικησης πρωτοδικειου τον παμπλο,με 20.000 διαρκειας και με ατελειωτη ΠΑΟΚτσιδικη γκ@υλα,παρα αυτο το αναλατο τερατουργημα που καμια σχεση με ΠΑΟΚ δεν εχει.
Συμφωνω με τα χιλια σε αυτην τη λογικη.. Ουτε εγω θελω να γινουμε "εταιρεια" και η γκ@υλα που λες ειναι απαραιτητη για το DNA μας και δυστυχως δεν υπαρχει λογω διαφορων λαθος κινησεων της διοικησης (τις ξερουμε ολοι). Ακομα και στη δουλεια μου μερικες φορες λειτουργω με "ρομαντισμο" και ιδανικα, ποσο μαλλον οταν προκειται για τον ΠΑΟΚ. Ομως δυστυχως και η γκ@υλα του Παμπλο και της προσωρινης δεν πηγε και πολυ... Ηταν μαλλον περισσοτερο μια εκτονωση που μετα απο χρονια μιζεριας πηραμε πιστη και ενθουσιασμο για κατι καλο...

Και για τα χρεη συμφωνω οτι θα μπορουσε να γινει αυτο που λες... Θεωρητικα βεβαια, και αν βρεθουν οι καταλληλοι ανθρωποι που θα κανουν ΣΟΥΠΕΡ διαχειριση... Δεν ξερω πολλους τετοιους τριγυρω...

desperando έγραψε:καταρχην και μονο το οτι οποιος κανει κριτικη στον ιβαν και λεει οτι ο λογος που ηρθε στον ΠΑΟΚ δεν ηταν γιατι αγαπουσε την ομαδα απο μικρος αλλα για αλλους λογους που τους ξερει μονο ο ιδιος ιβαν
Αφου τους ξερει μονο ο ιδιος ο Ιβαν τους αλλους λογους.. εσυ πως εισαι τοσο σιγουρος οτι υπαρχουν?
Για το οτι δεν αγαπουσε την ομαδα απο μικρος επισης πως εισαι τοσο σιγουρος?
Πολυ σιγουρια στην απαξιωση βρε παιδι μου...

Εμενα παλι μου λεει πολλα οταν καποιος που κανει κριτικη στον Ιβαν χρησιμοποιει επιχειρηματα τυπου:
desperando έγραψε:την δουλεια στην θερμη δεν θα την επαιρνε ποτε των ποτων χωρις τον ΠΑΟΚ
και
desperando έγραψε:εσυ βγες και πες οτι τον ΠΑΟΚ τον πηρε γιατι ηταν ΠΑΟΚτσακι απο μικρος στην τσαλκα και επειτα στο ροστοφ
Εμπεριστατωμενη, βαθια κριτικη... τι να λεμε...

συγγνωμη αλλα απο "συνωμοσιολογια-απαξιολογια" δεν θα παρω...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Το οτι εχει αποτυχει αυτο το μοντελο που υποθετικα εσυ νομιζεις οτι θα λειτουργησει δεν σου λεει κατι?
Ξερεις γιατι απετυχαν?
Γιατι αλλαξαν τα κοζια απο την μια μερα στην αλλη (δες φορολογια ) κ αυτο δεν το περιμεναν ουτε ειχαν χρονο κ χρημα να το διορθωσουν.
Αυτη η καραμελα με τα 20.000 διαρκειας εχει γινει σαχλα.
Ποσα νομιζεις οτι ειναι τα εσοδα απο αυτα τα 20κ διαρκειας?
Ποσους χορηγους νομιζεις θα μαζεψει μια διοικηση που δεν εχει στον ηλιο μοιρα?
Εισαι σιγουρος οτι ο Παμπλο (κ ο καθε παμπλο) θα βαλει στο κεφαλι του τοσα χρεη?
Εισαι σιγουρος οτι δεν θα απαξιωθει μεσα σε 1-2 χρονια κ δεν θα κανουμε τα ιδια με τους υπολοιπους?
Εισαι σιγουρος οτι θα φτιαξει ομαδα?
Εισαι σιγουρος οτι θα εχεις 2 μυρια πλεονασμα το χρονο για να τα χωσουμε στα χρεη?

Ειναι τοσες πολλες οι μεταβλητες για να πετυχει αυτο που εσυ θελεις (κ νομιζεις οτι θα πετυχει) που οι πιθανοτητες να γινουν αυτα ειναι κατω απο 10% ειτε σου αρεσει ειτε οχι.

Οσο αυτη η ομαδα δεν δημιουργει χρεη κ αναβαθμιζετε σε αρκετους τομεις (θα ηθελα κ εγω μια ομαδα με μπατζετ 20 μυριων για να παρω τιτλους μην νομιζεις) τοτε δεν νομιζω οτι συντρεχει λογος απομακρυνσης του.

Οσο τραγικα κ αν βλεπουμε εμεις τα πραγματα επειδη η ομαδα δεν ειναι αυτη που θελουμε αλλο τοσο ομορφα ειναι τα πραγματα στον οικονομικο τομεα.

Ακομα μια φορα λοιπον αν αυτη η ομαδα που κανεις μας δεν πιστευει (αυτο δειχνουμε) κανει καλη πορεια (οσο δυσκολο κ αν ειναι) ο κοσμος θα γεμισει το γηπεδο θα αγορασει εισητηρια κ θα του ξαναρθει η γκαυλα,οσο η ομαδα δεν παει καλα δεν αλλαζει τιποτα.

@Patron
Εδω η ομαδα εχει ζημιες 5+ μυρια το χρονο κ εσυ περιμενεις να υπαρξουν εσοδα ωστε να τα βαλει στο προπονητικο?
Απο την αλλη εχεις ενα καποιο δικιο μπορει του χρονου να εχουμε κερδος 5-10 μυρια κ να τα βαλουμε στο προπονητικο.....
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Ποιος είπε να φύγει; Κι αν το είπε κάποιος θα το είπε πάνω στα νεύρα του.

Δε χρειάζεται να φύγει. Μπορεί κάλλιστα να πουλήσει σε μεγαλύτερο επενδυτή.

Δε χρειάζεται να τον βρίσουμε για μεταγραφή. Ήδη υπάρχει μείωση στα διαρκείας. Αν δεν πάει καλά η ομάδα το ίδιο θα γίνει και με τα εισιτήρια. Πόσες φανέλες θα πουλήσει η μπουτίκ ; Τι χορηγούς θα έχει όταν υπάρχει κλίμα μιζέριας;Αυτός θα πρέπει να αγχώνεται για να κάνει μεταγραφές. Θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να μεγαλωσει το μαγαζί γωνία που λέγεται ΠΑΟΚ ή αν θα το καταντήσει ψιλικατζίδικο.

Αν πάλι η ομάδα πάει καλά, προφανώς και δε θα χρειάζεται μεταγραφή. Το θέμα βέβαια είναι τι θεωρούμε καλά. Για μένα ο στόχος του ΠΑΟΚ όταν υπάρχει επενδυτής πρέπει να είναι μόνο το πρωτάθλημα. Να είσαι επενδυτής στον ΠΑΟΚ που εκπροσωπεί όλη τη Βόρεια Ελλάδα και πανω απ' τους μισούς Έλληνες του εξωτερικού και να έχεις στόχο το κυπελλάκι; Άστο ρε φίλε, ασχολήσου με καπνό και ροδάκινα.Δηλαδή, πρόπερσι τρέχαμε δύο και με το ζόρι βγήκαμε δεύτεροι. Πέρυσι τρέχαμε δύο και βγήκαμε τρίτοι! Έρχεσαι τρίτη χρονιά και μου λες χαμηλά την μπάλα; Ξεφτίλα ρε Ιβάν.

Οι βρισιές ,οι προπηλακισμοί , το μπουκάρισμα στο γήπεδο είναι αναχρονιστικές μέθοδοι. Όταν δει
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Black&White έγραψε:Ποιος είπε να φύγει; Κι αν το είπε κάποιος θα το είπε πάνω στα νεύρα του.

Δε χρειάζεται να φύγει. Μπορεί κάλλιστα να πουλήσει σε μεγαλύτερο επενδυτή.

Δε χρειάζεται να τον βρίσουμε για μεταγραφή. Ήδη υπάρχει μείωση στα διαρκείας. Αν δεν πάει καλά η ομάδα το ίδιο θα γίνει και με τα εισιτήρια. Πόσες φανέλες θα πουλήσει η μπουτίκ ; Τι χορηγούς θα έχει όταν υπάρχει κλίμα μιζέριας;Αυτός θα πρέπει να αγχώνεται για να κάνει μεταγραφές. Θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να μεγαλωσει το μαγαζί γωνία που λέγεται ΠΑΟΚ ή αν θα το καταντήσει ψιλικατζίδικο.

Αν πάλι η ομάδα πάει καλά, προφανώς και δε θα χρειάζεται μεταγραφή. Το θέμα βέβαια είναι τι θεωρούμε καλά. Για μένα ο στόχος του ΠΑΟΚ όταν υπάρχει επενδυτής πρέπει να είναι μόνο το πρωτάθλημα. Να είσαι επενδυτής στον ΠΑΟΚ που εκπροσωπεί όλη τη Βόρεια Ελλάδα και πανω απ' τους μισούς Έλληνες του εξωτερικού και να έχεις στόχο το κυπελλάκι; Άστο ρε φίλε, ασχολήσου με καπνό και ροδάκινα.Δηλαδή, πρόπερσι τρέχαμε δύο και με το ζόρι βγήκαμε δεύτεροι. Πέρυσι τρέχαμε δύο και βγήκαμε τρίτοι! Έρχεσαι τρίτη χρονιά και μου λες χαμηλά την μπάλα; Ξεφτίλα ρε Ιβάν.

Οι βρισιές ,οι προπηλακισμοί , το μπουκάρισμα στο γήπεδο είναι αναχρονιστικές μέθοδοι. Όταν δει
εδω αμαν καναμε να βρουμε ενα τωρα θελουμε και μεγαλυτερο.... που θα ερθει τρεχοντας γιατι η τουμπα ειναι παντα γεματη και γιατι ο ιβαν ειχε τρελο κερδος απο την ομαδα τοσα χρονια.....

συμφωνω. να βρει ενα μεγαλυτερο επενδυτη και να πουλησει.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

sic-4 έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:Προσωπικα δεν θελω να φυγει.Εγραψα ότι δεν περιμενω να πετυχει τιποτα σημαντικο στον ΠΑΟΚ.Γιατι πολύ απλα δεν ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ.

@Kostas54
Τωρα φιλε μου τι συγκρινεις?Τον ΠΑΟΚ με τις ομαδες γειτονιας?

@Sic-4
Όταν ο ΠΑΟΚ φτασει σ αυτό το σημειο,το ξερεις πολύ καλα ότι ΟΛΟΙ,οσες διαφορες και να εχουμε μεταξυ μας,θα συσπειρωθούμε γυρω του,γιατι τοτε θα ξανα-αρχισουν τα δυσκολα.Μαθημενα τα βουνα στα χιονια.Οποτε η λυση(εστω προσωρινη) θα βρεθει όπως βρεθηκε και τις προηγούμενες φορες.

Ρε συ.. αντεχεις παλι μπαχαλα και προσωρινες λυσεις?
Και αντε.. ΠΑΟΚ εισαι... αντεχει το σκαρι σου...
Δεν ειμαι καθολου σιγουρος ομως οτι εστω κι ετσι θα βρεθει η λυση... Οι εποχες εχουν αλλαξει... Δεν μπορουσα να διανοηθω οτι η κουλα θα επεφτε Γ.. κι ομως εγινε... και το ξερεις καλα οτι ασχετα με το τι υπαρχει στη δικη μας συνειδηση, το κωλοκρατος των Αθηνων υπολογιζει και νταντευει την κουλα πολυ περισσοτερο απο εμας... Φαντασου λοιπον...
Θα βρεθει φιλε.Οι εποχές μπορει να αλλαζουν αλλα το μέγεθος του ΠΑΟΚ παραμενει ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Την κουλα την εριξε ο λαθρεμπορας.Το κρατος δεν θα τολμουσε να τη ριξει οσα και να χρωστουσε.Ο δικηγόρος του δημοσιου ακομη ψαχνει το δρομο για το δικαστηριο...
Το ξαναγραφω φωνάζοντάς το:
Δεν γεννηθηκε ακομη ο ανθρωπος που θα μας ριξει κατηγορια για να ξεχρεωσουμε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ο Ιβαν ΔΕΝ ηταν ΠΑΟΚτσακι απο τα γεννοφασκια του...

Η συγκλονιστικη φωτογραφια αποκαλυπτει τον Ιβαν να παρακολουθει ενθερμα προσπαθεια του Βασιλη Χατζηπαναγη στο Δυναμο Τασκενδης - Βλαδιβοστοκ... Ολοι συμφωνουν πως μετα απο αυτο εγινε φανατικος οπαδος του Ηρακλη οποτε ειναι δεδομενο οτι δεν ηρθε στον ΠΑΟΚ επειδη τον αγαπαει...

:mrgreen:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sekeris4 έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:Προσωπικα δεν θελω να φυγει.Εγραψα ότι δεν περιμενω να πετυχει τιποτα σημαντικο στον ΠΑΟΚ.Γιατι πολύ απλα δεν ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ.

@Kostas54
Τωρα φιλε μου τι συγκρινεις?Τον ΠΑΟΚ με τις ομαδες γειτονιας?

@Sic-4
Όταν ο ΠΑΟΚ φτασει σ αυτό το σημειο,το ξερεις πολύ καλα ότι ΟΛΟΙ,οσες διαφορες και να εχουμε μεταξυ μας,θα συσπειρωθούμε γυρω του,γιατι τοτε θα ξανα-αρχισουν τα δυσκολα.Μαθημενα τα βουνα στα χιονια.Οποτε η λυση(εστω προσωρινη) θα βρεθει όπως βρεθηκε και τις προηγούμενες φορες.

Ρε συ.. αντεχεις παλι μπαχαλα και προσωρινες λυσεις?
Και αντε.. ΠΑΟΚ εισαι... αντεχει το σκαρι σου...
Δεν ειμαι καθολου σιγουρος ομως οτι εστω κι ετσι θα βρεθει η λυση... Οι εποχες εχουν αλλαξει... Δεν μπορουσα να διανοηθω οτι η κουλα θα επεφτε Γ.. κι ομως εγινε... και το ξερεις καλα οτι ασχετα με το τι υπαρχει στη δικη μας συνειδηση, το κωλοκρατος των Αθηνων υπολογιζει και νταντευει την κουλα πολυ περισσοτερο απο εμας... Φαντασου λοιπον...
Θα βρεθει φιλε.Οι εποχές μπορει να αλλαζουν αλλα το μέγεθος του ΠΑΟΚ παραμενει ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Την κουλα την εριξε ο λαθρεμπορας.Το κρατος δεν θα τολμουσε να τη ριξει οσα και να χρωστουσε.Ο δικηγόρος του δημοσιου ακομη ψαχνει το δρομο για το δικαστηριο...
Το ξαναγραφω φωνάζοντάς το:
Δεν γεννηθηκε ακομη ο ανθρωπος που θα μας ριξει κατηγορια για να ξεχρεωσουμε.
μα δεν ψαχνουμε τετοιον. ισα ισα που φαινεται οτι εχουμε βρει ενα που ειναι διατεθημενος να μας ξεχρεωσει χωρις να πεσουμε κατηγορια.... ;)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Θέλει ο κύριος Ιβάν να μας παρατήσει;
Στο καλό και να μας γράφει απ το μαγευτικό και γραφικό Ροστόφ.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει ούτε την τύχη του σκουληκιού, ούτε την τύχη της κακομοίρας της κούλας.
Για πολλοστή φορά.

Ποιός θα τον διαδεχτεί; Κάποιοι ανάλογοι του Μπάνε, του Μαρκόπουλου και του Μάτζικ. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν.
Αλλά εξυπναδίστικες μαλακίτσες, να αφήσουμε τηλέφωνα στο ΠΑΟΚμάνια για ΑΦΜ και πίπες, αλλού.

Θέλω να φύγει; Ποιός σας είπε ότι θέλω να φύγει; Ένα γαμημένο ποστ βρείτε μου, που να λέω ότι θέλω να φύγει.
Ένα. Αλλιώς τουμπέκα.
Είπα ότι θέλω να κάνει δουλειά.
Εγώ δεν την βλέπω. Συγνώμη κιόλας για την τυφλότητά μου. Δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει.
Εγώ βλέπω ότι μπαίνουμε στην τρίτη χρονιά του Σωτήρα και βγαίνει ένας άνθρωπος ολομόναχος και προσπαθεί να με πείσει ότι η ομάδα έχει 5ετες πλάνο με μονοετές συμβόλαιο στον προπονητή κι ενώ έχει αλλάξει 3 ήδη κι ο ΓΧ μπαλαντέρ. Και κάτι τρύπες στο ρόστερ σα τις τρύπες των μανάδων των παιδιών του στόλου. Τεράστιες.
Σόρρυ που δεν πείθομαι, ε, παιδιά, σόρρυ. Έχω ακούσει τόσες πολλές φορές για 5ετη πλάνα που μου χουν γίνει αεροπλάνα.

Τι άλλο; Α ναι. Αν δεν ήταν ο Σαββίδης....Τι; Εκτός αν θεωρείτε τον ΠΑΟΚ ίδιο μέγεθος με τα σκουλήκια και της κατίνες της χαβούζας. Ο Σωτήρας....Όσο παραμένουν τα χρέη, δεν έχει σώσει τίποτα.
Είναι αυτός που καθαρίζει με τα χρέη; Ο πρώτος θα είμαι που θα τον πω Σωτήρα κι Ευεργέτη και το προπονητικό στη Θέρμη να πάρει τ όνομά του. Καθαρισμός χρεών ισούται με 10 πρωταθλήματα. Τότε ναι, θα είναι Σωτήρας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Odi έγραψε: Καλά όσο για τα υπόλοιπα δεν τα πιστεύω καν.Διοίκηση πρωτοδικείου και 20.000 διαρκείας;Ξανά υπομονή ο ΠΑΟΚτσης,ξανά τα ίδια,ξανά και ξανά και ξανά και ξανά..Τέλος πάντων καθένας με την άποψη του.
Και τώρα υπομονή σε είπε ο Αγγελίδης με όριο τα 5 χρόνια.
Και με λιγότερα διαρκείας.
Και ήδη 2,5-3 χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sick Bastard έγραψε:Θέλει ο κύριος Ιβάν να μας παρατήσει;
Στο καλό και να μας γράφει απ το μαγευτικό και γραφικό Ροστόφ.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει ούτε την τύχη του σκουληκιού, ούτε την τύχη της κακομοίρας της κούλας.
Για πολλοστή φορά.

Ποιός θα τον διαδεχτεί; Κάποιοι ανάλογοι του Μπάνε, του Μαρκόπουλου και του Μάτζικ. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν.
Αλλά εξυπναδίστικες μαλακίτσες, να αφήσουμε τηλέφωνα στο ΠΑΟΚμάνια για ΑΦΜ και πίπες, αλλού..
Πιπες και μαλακιτσες στα μουτρα σου μεγαλε..
"Δεν μπορει να μην υπαρχουν"!!! οκ... τοσο σε κοβει..
Κρατα κι εσυ αλλου τις χαμηλης νοημοσυνης πιπες σου αν δεν γουσταρεις τις δικες μας.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

sic-4 και sick τα post δεν πειράχθηκαν,αλλά μην συνεχίσετε.

Sick εκφράζεσαι με απαράδεκτο τρόπο,χωρίς να λες κάτι συγκεκριμένο μόνο για να πεις ότι οσοι έχουν την αντίθετη άποψη λένε πίπες και μ@λ@κιτσες.Εκφράσου καλύτερα παρακαλώ.

Μην συνεχίσετε την αντιπαράθεση,αν συνεχίσετε τα Post Θα διαγράφονται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”