Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν ο Λόπεθ θα είναι ο Νο 3 ο Κολοβάτσιος τι θα είναι; 5;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μπορει ναι οτι και ο αλεξιτς
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

MANIAKOS έγραψε:Η χωρα εχει παρει το δρομο της....ανεξαρτυητα απο το ποιος κανει τον πρωθυπουργο...ειμαστε μια χωρα με τεραστιες ευκαιριες για επενδυτες....και ο Ιβαν γι αυτο ηρθε..δεν μας αγαπησε...

Στα αγωνιστικα δινοντας αυτο το ποσο σε προπονητη προφανως σε 3 παικτες θα δωσεις χρημα....ιδανικα πρεπει να ναι εως 30-31....οι 2 ο αιμαρ ας ειναι και μεγαλυτερος δεν με πειρααζει..

Μοντανα K_geo ο σκονδρας ? γιατι?
Όχι ο Σκόνδρας. Παρεξήγησες μάλλον καρντάσι. Ίνιγκο Λόπεζ Μοντάνα. :D :D :D :D \
και για κάποιο αδιευκρίνηστο λόγο (μάλλον γιατί έφαγε πολύ κράξιμο με το καλημέρα) πιστεύω ότι θα παίξει κιόλας.

ΥΓ: Σε προηγούμενο μου πόστ ανέφερα το ότι παίζει και δεξιά και ο Stevens (ειδικά στη Σάλκε) έπαιξε πολλά ματς (που περίμενε δύσκολα πίσω) με Howedes δεξί μπακ, ακόμα και Κυριάκο 6αρι...
Για αυτό επίσης πιστεύω ότι έχουμε πολλά να δούμε σε θέματα ποδοσφαιρικής τακτικής και μακάρι να είχα ένα κουμπί ffwd!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 20 Ιουν 2013, 22:12, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:D :D :D νομιζα ηταν παρατσουκλι :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :opaokara:

ΥΓ βλεπω μαζευτηκε πολυς κοσμος...περιμενετε ανακοινωση κουφαλες.. :arrow: :opaokara: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

MANIAKOS έγραψε::D :D :D νομιζα ηταν παρατσουκλι :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :opaokara:

ΥΓ βλεπω μαζευτηκε πολυς κοσμος...περιμενετε ανακοινωση κουφαλες.. :arrow: :opaokara: :lol:
Μοντάνα ο Σκόνδρας;;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ: Εγώ περιμένω ανακοίνωση εδώ και τρία τρίωρα..... :D :D

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σήμερα πρέπει να είναι η 10η μέρα σερί που "ανακοινώνεται" ο Σκόνδρας. Πάμε για ρεκόρ.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Odi έγραψε:Σήμερα πρέπει να είναι η 10η μέρα σερί που "ανακοινώνεται" ο Σκόνδρας. Πάμε για ρεκόρ.
Έλα ρε φίλε , ανακοίνωσε επιτέλους ο Σκόνδρας ; Μ'έχει φάει η αγωνία :opaokara:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

guardian4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.

Κοντη γιορτη.

.....Adelino André Vieira ....... ;) :mrgreen:

φερτον πισω ρε Ιβαν ..γαμω το κωλοχωρι της ντοιτσλαντ που τον στειλαμε ...γαμω...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
guardian4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.

Κοντη γιορτη.

φερτον πισω ρε Ιβαν ..γαμω το κωλοχωρι της ντοιτσλαντ που τον στειλαμε ...γαμω...
απο τις 5 η ώρα θέλω να το πώ αλλά κρατιόμουν... :D :D :D :D :D :D :D

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Έχει γραφεί και νωρίτερα σήμερα ότι η μεταγραφή Σκόνδρα καθυστερεί μέχρι να συμφωνήσουν οι δύο ΠΑΕ στο θέμα Ιτάνζ.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:

Κοντη γιορτη.

εγω παλι πιστευω οτι δεν ειναι ο ΑΝΤΡΕ.....αλλα ο ΑΝΕΛΚΑ!!!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

paokpantou έγραψε:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:

Κοντη γιορτη.

εγω παλι πιστευω οτι δεν ειναι ο ΑΝΤΡΕ.....αλλα ο ΑΝΕΛΚΑ!!!!! :opaokara: :opaokara:
εγω παλι πιστευω οτι ο γκαρντ ειχε ορεξη και εγραψε μια μλκια και ολοι τσιμπησαμε :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ λέω ότι είναι ο Σαμαράς
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ο Λόπεθ θα είναι ο Νο 3 ο Κολοβάτσιος τι θα είναι; 5;
Αποστολη θα σε παρακαλέσω να αναγραφεις ορθά το όνομα απο το συμπατριωτακι μου :lol:

Επειδή αναφέρεται το όνομα του στα τελευταία ρεπορτάζ (ο Θεός και η ψυχή να τα κάνουν ρεπορτάζ), ρώτησα μερικούς φίλους μου οπαδούς της ΑΕΛ να με διαφωτισουν.
Οταν ο Κολοβετσιος 18-19 χρ. έπαιζε μαζί με Νταμπιζα είχε μια πολύ καλή και σταθερή πορεία. Στη συνέχεια, και με την πτωτική πορεία της ομάδας, έπεσε η απόδοση του. Στα Γιάννινα φαίνεται ότι αναγεννηθηκε, ΑΛΛΑ με πολύ χαμηλότερο επίπεδο αντιπάλων σε σχέση με πριν 3-4 χρόνια.
Απο τη στιγμή που Λοπεζ και Κατσικας θεωρητικά είναι 3-4 στην άμυνα, δεν φαίνεται να έχει θέση, όπως σωστά ανέφερε ο Απόστολος. Αν πάλι έχει γίνει τόσο καλό scouting και θεωρούν ότι χρειάζεται ας τον πάρουν. Ελληνας 22 χρ. αμυντικός με χαμηλό συμβόλαιο...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Μήπως για τα μεγάλα μπαμ μπουμ περιμένουμε την εκδίκαση των Τουρκικών ομάδων; Αν μας πουν τελικά ότι θα είμαστε στους ισχυρούς αλλάζουν πολλά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”