Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Όχι ο Σκόνδρας. Παρεξήγησες μάλλον καρντάσι. Ίνιγκο Λόπεζ Μοντάνα.MANIAKOS έγραψε:Η χωρα εχει παρει το δρομο της....ανεξαρτυητα απο το ποιος κανει τον πρωθυπουργο...ειμαστε μια χωρα με τεραστιες ευκαιριες για επενδυτες....και ο Ιβαν γι αυτο ηρθε..δεν μας αγαπησε...
Στα αγωνιστικα δινοντας αυτο το ποσο σε προπονητη προφανως σε 3 παικτες θα δωσεις χρημα....ιδανικα πρεπει να ναι εως 30-31....οι 2 ο αιμαρ ας ειναι και μεγαλυτερος δεν με πειρααζει..
Μοντανα K_geo ο σκονδρας ? γιατι?
και για κάποιο αδιευκρίνηστο λόγο (μάλλον γιατί έφαγε πολύ κράξιμο με το καλημέρα) πιστεύω ότι θα παίξει κιόλας.
ΥΓ: Σε προηγούμενο μου πόστ ανέφερα το ότι παίζει και δεξιά και ο Stevens (ειδικά στη Σάλκε) έπαιξε πολλά ματς (που περίμενε δύσκολα πίσω) με Howedes δεξί μπακ, ακόμα και Κυριάκο 6αρι...
Για αυτό επίσης πιστεύω ότι έχουμε πολλά να δούμε σε θέματα ποδοσφαιρικής τακτικής και μακάρι να είχα ένα κουμπί ffwd!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 20 Ιουν 2013, 22:12, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
ΥΓ βλεπω μαζευτηκε πολυς κοσμος...περιμενετε ανακοινωση κουφαλες..
Μοντάνα ο Σκόνδρας;;;;;;MANIAKOS έγραψε:![]()
![]()
νομιζα ηταν παρατσουκλι
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ βλεπω μαζευτηκε πολυς κοσμος...περιμενετε ανακοινωση κουφαλες..![]()
![]()
ΥΓ: Εγώ περιμένω ανακοίνωση εδώ και τρία τρίωρα.....
Σήμερα πρέπει να είναι η 10η μέρα σερί που "ανακοινώνεται" ο Σκόνδρας. Πάμε για ρεκόρ.
Έλα ρε φίλε , ανακοίνωσε επιτέλους ο Σκόνδρας ; Μ'έχει φάει η αγωνίαOdi έγραψε:Σήμερα πρέπει να είναι η 10η μέρα σερί που "ανακοινώνεται" ο Σκόνδρας. Πάμε για ρεκόρ.
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
guardian4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.
Κοντη γιορτη.
.....Adelino André Vieira .......
φερτον πισω ρε Ιβαν ..γαμω το κωλοχωρι της ντοιτσλαντ που τον στειλαμε ...γαμω...
απο τις 5 η ώρα θέλω να το πώ αλλά κρατιόμουν...ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:guardian4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.
Κοντη γιορτη.
.....Adelino André Vieira .......![]()
φερτον πισω ρε Ιβαν ..γαμω το κωλοχωρι της ντοιτσλαντ που τον στειλαμε ...γαμω...
- ΑποστόληςΑ
Έχει γραφεί και νωρίτερα σήμερα ότι η μεταγραφή Σκόνδρα καθυστερεί μέχρι να συμφωνήσουν οι δύο ΠΑΕ στο θέμα Ιτάνζ.
-
paokpantou
εγω παλι πιστευω οτι δεν ειναι ο ΑΝΤΡΕ.....αλλα ο ΑΝΕΛΚΑ!!!!!ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:guardian4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.
Κοντη γιορτη.
εγω παλι πιστευω οτι ο γκαρντ ειχε ορεξη και εγραψε μια μλκια και ολοι τσιμπησαμεpaokpantou έγραψε:εγω παλι πιστευω οτι δεν ειναι ο ΑΝΤΡΕ.....αλλα ο ΑΝΕΛΚΑ!!!!!ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:guardian4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.
Κοντη γιορτη.
φερτον πισω ρε Ιβαν ..γαμω το κωλοχωρι της ντοιτσλαντ που τον στειλαμε ...γαμω...![]()
- ΑποστόληςΑ
Αποστολη θα σε παρακαλέσω να αναγραφεις ορθά το όνομα απο το συμπατριωτακι μουΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ο Λόπεθ θα είναι ο Νο 3 ο Κολοβάτσιος τι θα είναι; 5;
Επειδή αναφέρεται το όνομα του στα τελευταία ρεπορτάζ (ο Θεός και η ψυχή να τα κάνουν ρεπορτάζ), ρώτησα μερικούς φίλους μου οπαδούς της ΑΕΛ να με διαφωτισουν.
Οταν ο Κολοβετσιος 18-19 χρ. έπαιζε μαζί με Νταμπιζα είχε μια πολύ καλή και σταθερή πορεία. Στη συνέχεια, και με την πτωτική πορεία της ομάδας, έπεσε η απόδοση του. Στα Γιάννινα φαίνεται ότι αναγεννηθηκε, ΑΛΛΑ με πολύ χαμηλότερο επίπεδο αντιπάλων σε σχέση με πριν 3-4 χρόνια.
Απο τη στιγμή που Λοπεζ και Κατσικας θεωρητικά είναι 3-4 στην άμυνα, δεν φαίνεται να έχει θέση, όπως σωστά ανέφερε ο Απόστολος. Αν πάλι έχει γίνει τόσο καλό scouting και θεωρούν ότι χρειάζεται ας τον πάρουν. Ελληνας 22 χρ. αμυντικός με χαμηλό συμβόλαιο...
Μήπως για τα μεγάλα μπαμ μπουμ περιμένουμε την εκδίκαση των Τουρκικών ομάδων; Αν μας πουν τελικά ότι θα είμαστε στους ισχυρούς αλλάζουν πολλά