Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
+4
είναι βλάκες αυτοί που κρατάνε προπονητές μια ολόκληρη χρονιά και μετά τους κρίνουν
λες και αν φέρουμε άλλον προπονητή τώρα, η ομάδα θα παίξει μπαλάρα, ο κουμαλό θα γίνει hummels, ο φωτάκης θα γίνει το λατινοαμερικάνικο δεκάρι και ο κοντός θα μάθει να πλασάρει
είναι βλάκες αυτοί που κρατάνε προπονητές μια ολόκληρη χρονιά και μετά τους κρίνουν
λες και αν φέρουμε άλλον προπονητή τώρα, η ομάδα θα παίξει μπαλάρα, ο κουμαλό θα γίνει hummels, ο φωτάκης θα γίνει το λατινοαμερικάνικο δεκάρι και ο κοντός θα μάθει να πλασάρει
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
...ηρεμαααααα..κυριοι...ηρεμα
...ρε τι παθαμε με τον ''σημαδεμενο''...ποιος να το περιμενε...
παντως η αληθεια ειναι....οτι το νημα του Δωνη....εξελισεται σε νεο ''πεδιον δοξης λαμπρον''...απο θεμα εντασεως στο φορουμ.
θα ελεγα μαλιστα οτι ....τωρα τελευταια
...παει να περασει και το τοπικ του Δημητρη...η αλλιως μητσαρας...
...επονομαζομενου και εις την καθ' ομιλουμενην και ... κοντος...
.. η αλλιως θερμοσυφωνας....
...η αλλιως ''διχαζω τον λαο του ΠΑΟΚ''...
..η αλλιως προδοτης....
...η αλλιως ...Σαλπιγγιδης

βεβαια κοιτωντας ξανα τα σχολια στο τοπικ του mister 800.000 for year....
θα ελεγα ...καλη η προσπαθεια μαγκες ...
αλλα εις ματην....
ειναι το κορυφαιο τοπικ σε αντιπαραθεσεις και εντασεις...απαικτο
μεχρι και οι μπουκ...το εχουν φραγη

...αυτα τα ολιγα απο τον Ταγμα που εχθες πληρωθηκε 60euroαπο ερπετο και SAKIS
.....
μπερεκετ....ηρθαν
...ρε τι παθαμε με τον ''σημαδεμενο''...ποιος να το περιμενε...
παντως η αληθεια ειναι....οτι το νημα του Δωνη....εξελισεται σε νεο ''πεδιον δοξης λαμπρον''...απο θεμα εντασεως στο φορουμ.
θα ελεγα μαλιστα οτι ....τωρα τελευταια
...παει να περασει και το τοπικ του Δημητρη...η αλλιως μητσαρας...
...επονομαζομενου και εις την καθ' ομιλουμενην και ... κοντος...
.. η αλλιως θερμοσυφωνας....
...η αλλιως ''διχαζω τον λαο του ΠΑΟΚ''...
..η αλλιως προδοτης....
...η αλλιως ...Σαλπιγγιδης
βεβαια κοιτωντας ξανα τα σχολια στο τοπικ του mister 800.000 for year....
θα ελεγα ...καλη η προσπαθεια μαγκες ...
αλλα εις ματην....
ειναι το κορυφαιο τοπικ σε αντιπαραθεσεις και εντασεις...απαικτο
μεχρι και οι μπουκ...το εχουν φραγη
...αυτα τα ολιγα απο τον Ταγμα που εχθες πληρωθηκε 60euroαπο ερπετο και SAKIS
μπερεκετ....ηρθαν
- ΑποστόληςΑ
Ο καθένας μας εδ'ω μέσα δεν είναι σε θέση να δεχθεί άλλη άποψη από του εαυτού του που είναι πάντα Η σωστή άποψη!
(Φαντάσου ο Δώνης)
(Φαντάσου ο Δώνης)
τάγμα, μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα
εκείνο το τόπικ κατέχει χρυσό μετάλλιο στα μπανάκια. κάνει τζιζ, πώς το λένε
ακόμα και ο Ποσειδώνας υποκλίνεται μπροστά του

εκείνο το τόπικ κατέχει χρυσό μετάλλιο στα μπανάκια. κάνει τζιζ, πώς το λένε
ακόμα και ο Ποσειδώνας υποκλίνεται μπροστά του
Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα ότι ο προπονητής κρίνετε αν θα μείνει η φύγει τον Μάιο ; Η κριτική βέβαια κριτικη εννοείται
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Εξαρτάται από τα κριτήρια.
Αν όπως πολλοί εδώ μέσα πιστεύουν ότι ο ΓΔ μπορεί να χτίσει τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος γιατι να κριθεί τον Μάιο?
Ας του δοθεί και άλλος χρόνος για να κριθεί και με πιό ποιοτικό ρόστερ και να μην αποτελεί η ποιότητα των παικτών άλλοθι.
Αν όπως πολλοί εδώ μέσα πιστεύουν ότι ο ΓΔ μπορεί να χτίσει τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος γιατι να κριθεί τον Μάιο?
Ας του δοθεί και άλλος χρόνος για να κριθεί και με πιό ποιοτικό ρόστερ και να μην αποτελεί η ποιότητα των παικτών άλλοθι.
eorptol έγραψε:Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα ότι ο προπονητής κρίνετε αν θα μείνει η φύγει τον Μάιο
Tι ???? Το αλλαξατε ????
Τελος της χρονιας δεν ειχαμε συμφωνησει ? Εννοω 31-12-2012 ....
παντως τη χρονια τη δικαιουται και με απολυτη στηριξη απο τη διοικηση ...το καλοκαιρι ας τα ζυγισουν αναλογα με το τι θελουν κλπ..
Επειδη ανηκω στον κοσμο που δεν μπορει να κατανοησει τα συστηματα της ομαδας - οπως ειπες- περιμενω και εγω οπως και οι περισσοτεροι να δουμε κατι καλυτερο ..... Στα θετικα οτι αυτοι δεν θα κλειστουν.... Οπως και με την φραση οτι προκειται για ντερμπυ , επισης συμφωνω...Με βαση τα αποτελεσματα , την θεση και την φορμα του νιονιου σχεδον σε ολα τα παιχνιδια , αποτελει ενα ειδος ντερμπυ....
Πιστευω να κανεις και εσυ το καλυτερο.....
Υ.Γ. Ελεος ρε coach με το λεγομενο "παθος ".... Τοσο πολυ , ουτε τσοντα να γυρναγανε οι παικτες.... Δεν ειναι ολα μονο παθος ....
Πιστευω να κανεις και εσυ το καλυτερο.....
Υ.Γ. Ελεος ρε coach με το λεγομενο "παθος ".... Τοσο πολυ , ουτε τσοντα να γυρναγανε οι παικτες.... Δεν ειναι ολα μονο παθος ....
Re: Απ: Γιώργος Δώνης
Δηλαδη του σάντος το κατανοούσατε και αυτο οχι;αυτο λεγετε εμπάθεια
Ειναι ακριβως το ιδιο. Το εχω πει πολλες φορες. Ο φωτακης ειναι ο αντι σορλεν .Απλως η.πιεση του ζωνη ξεκινάει απο πιο ψηλα
Ειναι ακριβως το ιδιο. Το εχω πει πολλες φορες. Ο φωτακης ειναι ο αντι σορλεν .Απλως η.πιεση του ζωνη ξεκινάει απο πιο ψηλα
η κριτικη σε εισαγωγικα στο δωνη εχει παραγινει το ροστερ στις περισσοτερες θεσεις ειναι τραγικο..
ρε μανιακε λες και τα ροστερ των αλλων ειναι τιποτα ιδιαιτερα...ρε με παιδακια που μεχρι πριν 2-3 χρονια δεν υπηρχε περιπτωση να παιζουν στην α εθνικη παιζουν οι περισσοτεροι...
το ροστερ του ΠΑΟΚ δεδομενου και οτι παιζει μονο σουπερλιγκ ειναι το 2-3 καλυτερο...ας αφησουμε τις μαλακιες αυτες...εμεις βαζουμε πελκα παιζουμε τραγικα και λεμε ε επαιζε ενας νεαρος οι αλλοι παιζουν με 5-6 κολοβους μολοβους πως τους λενε και σε παιζουν μπαλα...
δεν ειναι εικονα ομαδας αυτη...δηλαδη ενταξει δεν ειπαμε παμε για πρωταθλημα αλλα με τα 2/3 τον ομαδων της σουπαλιγκ επρεπε να πινουμε φραπεδιες χαλαρα και οχι να βλεπουμε αυτο το κλωτσοσκουφι...
δειξε κατι δειξε οτι εχεις δουλεψει κατι συγκεκριμενο...εγω δεν βλεπω τιποτα απολυτως...μπορει να ειμαι τυφλος...μπορει και οχι...αλλα τανει αυτο με το ροστερ για ονομα του θεου δεν παιζουμε με το γαυρο σε καθε αγωνιστικη με μισοδιαλυμενες ομαδες παιζουμε...
το ροστερ του ΠΑΟΚ δεδομενου και οτι παιζει μονο σουπερλιγκ ειναι το 2-3 καλυτερο...ας αφησουμε τις μαλακιες αυτες...εμεις βαζουμε πελκα παιζουμε τραγικα και λεμε ε επαιζε ενας νεαρος οι αλλοι παιζουν με 5-6 κολοβους μολοβους πως τους λενε και σε παιζουν μπαλα...
δεν ειναι εικονα ομαδας αυτη...δηλαδη ενταξει δεν ειπαμε παμε για πρωταθλημα αλλα με τα 2/3 τον ομαδων της σουπαλιγκ επρεπε να πινουμε φραπεδιες χαλαρα και οχι να βλεπουμε αυτο το κλωτσοσκουφι...
δειξε κατι δειξε οτι εχεις δουλεψει κατι συγκεκριμενο...εγω δεν βλεπω τιποτα απολυτως...μπορει να ειμαι τυφλος...μπορει και οχι...αλλα τανει αυτο με το ροστερ για ονομα του θεου δεν παιζουμε με το γαυρο σε καθε αγωνιστικη με μισοδιαλυμενες ομαδες παιζουμε...
Re: Απ: Γιώργος Δώνης
Πες μου ρε σερα τι συστημα μπορείς να στειριξεις χωρις πλαγίουσ χαφ και επιτελικό ; Τι μπαλα περίμενεις να δεις απο αυτο το ροστερ ; ευχαριστώ να λες που εχουμε τοσους βαθμους. Πες μου πια χρονια ειδες μπαλα; μηπωσ.με τον μεγαλο σάντος;
συμφωνω για το γενικο επιπεδο της σουπας σερα που ναι τραγικο και εν μερει για την σχετικη ανωτεροτητα μας ...με ενσταση στην ποιοτητα μπροστα που δεν εχουμε ουτε εναν δυστυχως που να ξερει τι ειναι τριπλα... σε αυτον τον τομεα ειμαστε απο τις χειροτερες ακομα και σε αυτη τη σουπα λιγκ...παικτες με προσωπικη ενεργεια ειναι τα 2 αρ μας μπακ και ο λαζαρ...ουτε φαουλ κερδιζουμε...
με το μεγαλο σαντος καρλατ μου εγω ειδα μπαλα...ειδα μια ομαδα με ενα πλανο...μπορει να ηταν κουραστικο για καποιους αλλα εμενα με ικανοποιουσε γιατι ηξερα οτι εβγαζε τον καλυτερο του εαυτο...
εσυ πες μου ποιο ειναι το δυνατο σημειο του φετινου ΠΑΟΚ??αμυντικα και επιθετικα...τι προσπαθει να παιξει...πες μου κατι που ειδες και ειπες ωπ εδω βλεπουμε κατι δουλεμενο...γιατι εγω δεν βλεπω κατι τετοιο...
καταρχην το στησιμο της ομαδας ειναι καθαρα θεμα του δωνη...αυτος πηρε την ομαδα αυτος εκανε τις επιλογες του αυτος στηριξε καποιους παιχτες...αμα αφησε την ομαδα χωρις πλαγια χαφ επειδη στηριξε γχ και ρομπερ δεν ειναι δικο μου θεμα...ειναι δουλεια του προπονητη με το υλικο που εχει να βγλαει το καλυτερο μεσα απο αυτο...ε ο δωνης δεν το βγαζει...δηλαδη ο ελευθεροπουλος που ειχε κατι πιτσιρικια απο τα τσικο τι επρεπε να πει??πηρε το υλικο τα εβαλε κατω ειδε τι ταιριαζει στην ομαδα δουλεψε πανω σε αυτο και εβγαλε ενα πλανο...ουτε 4-4-2 με ευθειες ρομβους τριγωνα καλαντα ουτε κολληματα ουτε τιποτα...
εσυ πες μου ποιο ειναι το δυνατο σημειο του φετινου ΠΑΟΚ??αμυντικα και επιθετικα...τι προσπαθει να παιξει...πες μου κατι που ειδες και ειπες ωπ εδω βλεπουμε κατι δουλεμενο...γιατι εγω δεν βλεπω κατι τετοιο...
καταρχην το στησιμο της ομαδας ειναι καθαρα θεμα του δωνη...αυτος πηρε την ομαδα αυτος εκανε τις επιλογες του αυτος στηριξε καποιους παιχτες...αμα αφησε την ομαδα χωρις πλαγια χαφ επειδη στηριξε γχ και ρομπερ δεν ειναι δικο μου θεμα...ειναι δουλεια του προπονητη με το υλικο που εχει να βγλαει το καλυτερο μεσα απο αυτο...ε ο δωνης δεν το βγαζει...δηλαδη ο ελευθεροπουλος που ειχε κατι πιτσιρικια απο τα τσικο τι επρεπε να πει??πηρε το υλικο τα εβαλε κατω ειδε τι ταιριαζει στην ομαδα δουλεψε πανω σε αυτο και εβγαλε ενα πλανο...ουτε 4-4-2 με ευθειες ρομβους τριγωνα καλαντα ουτε κολληματα ουτε τιποτα...