14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Δεν ξέρω. Πάντως χάρηκα για το κούρεμα. Το θεωρώ ένα βήμα μπροστά. Περιμένω τώρα να παίζει με περισσότερο πάθος. Και να μην φοβάται. Ποτέ να μην γυρνάει την πλάτη του στον συμπαίκτη που έχει κατοχή μπάλας(το κάνει πολλές φορές). Μου θυμίζει εμένα που καμμιά φορά στο 5χ5 γυρνάω πλάτη απλά για να μην μου δώσουν την μπάλα και εκτεθώ. Είναι ντροπή όμως να το κάνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
- Μπαρκαρούτσος
Όχι, μάλλον έκανε περούκα απ'τα μαλλιά του Κούτσια και του Σάκη!!
Άντε να τον δούμε με κουρεμένο μαλλί να πετάει 3 για πλάκα στην παλιά του ομάδα την Κυριακή! Για αύριο τον ψιλοβλέπω χλωμό..

Άντε να τον δούμε με κουρεμένο μαλλί να πετάει 3 για πλάκα στην παλιά του ομάδα την Κυριακή! Για αύριο τον ψιλοβλέπω χλωμό..
σαν παίχτης μαρέσει
αυτό το μαλλί με χάλαγε είναι αλήθεια, γιατί "σκουλίκιζε" αρκετά
αυτό το μαλλί με χάλαγε είναι αλήθεια, γιατί "σκουλίκιζε" αρκετά
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ο Ιβιτς και σβέλτα.
Και να βγάλει και κείνο το τσιρότο για το ροχαλητό απ' τη μύτη γιατί είναι πλέον ντεμοντέ.Παίζει να είναι ο τελευταίος αθλητής πάνω στον πλανήτη που το φοράει ακόμα.
υ.γ. τον Πάμπλο δεν θα μπορούσα να τον φανταστώ κουρεμένο.
Και να βγάλει και κείνο το τσιρότο για το ροχαλητό απ' τη μύτη γιατί είναι πλέον ντεμοντέ.Παίζει να είναι ο τελευταίος αθλητής πάνω στον πλανήτη που το φοράει ακόμα.
υ.γ. τον Πάμπλο δεν θα μπορούσα να τον φανταστώ κουρεμένο.
Δε κουρεύουμε και το χόρτο μπας και με τις βροχές δούμε προκοπή κι εκεί;
Ρε, αφήστε τις τρίχες και ασχοληθείτε με τον παίκτη!!
Θα μας ακούσει κανένας Κωστέτσος και θα μας ερωτευτεί που ασχλούμαστε με τέτοια θέματα!
Παπάζογλου, αν μπεις αλλαγή κι έχεις ευκαιρία σαν αυτή με τη Φενέρ, σε παρακαλώ, βάλτο!

Θα μας ακούσει κανένας Κωστέτσος και θα μας ερωτευτεί που ασχλούμαστε με τέτοια θέματα!

Παπάζογλου, αν μπεις αλλαγή κι έχεις ευκαιρία σαν αυτή με τη Φενέρ, σε παρακαλώ, βάλτο!