9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

οποτε ας βαλει ενα τωρα να ηρεμησουμε
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ή ας βγάλει δυο ασίστ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα σκοράρει στην Κρήτη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αντε να παιρνεις σιγα-σιγα κ εσυ μπρος κ ολα θα παρουν το δρομο τους ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα σκοράρει στην Κρήτη.

Ουπς
:D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αποστόλη πες ότι σε κάθε εμφάνιση θα 'χει συμμετοχή σε γκολ (είτε με σκοράρισμα είτε με ασίστ) και είμαστε καλυμμένοι για φέτος! :D
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μια καθετη βγηκε και το παστελωσε...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

κανεις σαν αυτους που κραζουν τον ιβιτσ χωρις λογο..υπερασπιζεσαι συνεχεια τον σαπλι παλι χωρις λογο..Ηταν μετριος σημερα)φανηκε να μην εχει πολλες δυναμεις γενικα)

το τι παικτης ειναι γενικοτερα το ξερουμε ολοι..και το οτι μεχρι τωρα δεν εχει προσφερει τα αναμενομενα παλι δεν αλλαζει..μακαρι να δωσει αυτα που μπορει απο εδω και περα αλλα και παλι η κακη του αγωνιστικη παρουσια αυτους τους μηνες δεν θα εχει σβηστει..

ελπιζω το γκολ να τον αφυπνισει
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καλα μιλαμε το κομπλεξ ρε φιλε ειναι ατελειωτο!! Ελεος δηλαδη!!! Ειπα τι εγινε, ποιο ειναι το προβλημα σου? Ναι τον υπερασπιζομαι γιατι ετσι πιστευω. Και δικαιωνομαι, βγαινουν σωστες μπαλιες και βαζει γκολ. Εσυ γιατι βγαζεις χολη χωρις λογο? Που ειδες το μετριος? Στο δευτερο ειδες κανα κεντρο μας? Σε λιγο θα μας απαγορεψετε να λεμε καλη κουβεντα για παιχτη του ΠΑΟΚ, εμπαθεια στο φουλ!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ας ειναι μετριος και ας βαζει σε καθε ματς 1 τουλαχιστον γκολ.....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Για μερικούς οι εμφανίσεις του Σαλπιγγίδη είναι δύο ειδών:Ή είναι της άποψης "τι να το κανω που τρεχει και πιέζει και συμμετεχει στο παιχνίδι αφου δεν βάζει γκολ" και η δεύτερη είναι "τι να το κάνω που έβαλε γκολ αφου δεν συμμετείχε στο παιχνίδι και δεν έτρεχε κτλ".Ελεος δλδ. Για να πούνε μερικοί καλή κουβέντα πρέπει να βάλει γκολ να δώσει ασσίστ και να κάνε και καμια δεκαριά τρίπλες κτλ..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ειλικρινα αρχισα να πιστευω οτι καποιοι ελπιζουν κα χανει ευκαιριες για να βγαζουν χολη!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

μπορεις να δεις το προηγουμενο ποστ μου μετα το αχαστο στον εορδαικο αν εχω κομπλεξ..αν καποιοι πιστευουν με το να γλειφουν παικτες μετα απο μετριες ή κακες εμφανισεις κανουν καλο δικαιωμα τους...

εσυ μπορεις να υποστηριζεις σαπλιγγιδης F.C.εγω υποστηριζω ΠΑΟΚ..επαναλαμβανεις συνεχεια τα ιδια..και αν ειδες καλη εμφανιση σημερα εχεις προφανες προβλημα..Γενικοτερα μιλαμε για τραγικη αποδοση απο τους περισσοτερους και με αυτα που διαβαζω νοιωθω οτι δεν ειδα το ματσ

Ειλικρινα..καθετε ο καθενας που εχει ξεφτελιστει απο τις ασχημες ή της καλες αποδοσεις καποιων παικτων και γραφει συνεχεια λες και νοιαζεται κανεις αν θα εκπληρωσει τον εγωισμο του..κουραστικα θεματα ....Σε 200 ποστ να διαβαζω τα ιδια ,ιδια,ιδια και να βλεπω παικτες να τα ξυνουν με αρρωσταινουν..λαθος μου..αλλα δεν αντεξα να μη στο πω
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

D.A.A.T. έγραψε:κανεις σαν αυτους που κραζουν τον ιβιτσ χωρις λογο..υπερασπιζεσαι συνεχεια τον σαπλι παλι χωρις λογο..
υπάρχουν και εκείνοι που υπερασπίζονται τον Ιβιτς χωρίς λόγο
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

ΚΑΚΩΣ....Εγω προσωπικα συμφωνω οτι ο ιβιτσ ηταν μετριοτατος σημερα..αλλα υπερασπιζομαι καθε παικτη που τον λασπολογουν..''καραγκουνη΄΄θεατρινο και τετοια δεν τα δεχομαι για κανενα παικτη της ομαδας μου..

Ο ιβιτσ εχει υπερασπιστει τοσες φορες τον εαυτο του που δεν χρειαζεται συζητησεις ..το οτι φετος ειναι σε καποια ματσ μετριος και σε αλλα καλος το βλεπουν ολοι..οσοι δε το κανουν εχουν εμπαθεια

Το ιδιο ισχυει και για τον Σαλπιγγιδη..κανεις δεν μπορει να πει κατι για την ποδοσφαιρικη του αξια..αλλα κανεις δεν μπορει να μη πει οτι δεν ειναι ντεφορμε...εγω πραγματικα πιστευω οτι θα παιξει καλυτερα..Αν αυτοι που τον υπερασπιζονται θεωρουν οτι αυτος ειναι Σαλπι που ξερουν παω πασο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”