Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Το παρών τοπικ νομίζω έχει ξεπεράσει προ πολλού το original τοπικ "ότι να ναι" ! Έ ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι!!

+1000 Ρε μαγκες..Τελος..ΜΠΑΜ δε θα γινει..Αν κατφερουμε να κανουμε αλλη μια μεταγραφη θα ναι επιτυχια..αλλα με 3000 μετοχους μονο εμενα μπορουν να υπογραψουν..Ο μινος και ο καθε μινος λενε καμια χαζομαρα που ακουσαν απο μανατζερ και μεια σαν ταγαρια τσιμπαμε..Αν γινει Μπαμ θα ειναι λογω ΑΜΚ (μεγαλης συμμετοχης) και τυχης
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

ε τοτε λεω τον μαξι ροντριγκεζ της ατλετικο μαδριτης αποκλειστικο απο καποιον μεσα απο παε αλλα δεν λεω κατι αλλο μην πιεζεται ρε εσεις ελεος
blackterror4

λοιπον με πιεζεις τωρα και σας ειπα δεν μπορω εχω ταξει να μην πω τιποτα ελεος ρε μητσο δεν μπορω.σταματα το εδω.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Πέρασε τα Χριστούγεννα στο Παρίσι με μια απίστευτη αιθέρια ύπαρξη... Και εγώ αν περνούσα τα Χριστούγεννα με αυτήν... Τώρα θα έπαιζα μπαλάρα!!
Και ας έχω λίγο μεγαλύτερη κοιλίτσα απο τον Ίβιτς... :P
blackterror4

ναι δεν ειναι ο πολυφημος ασε που ο πωσειδωνας κολογρια ειναι δεν θα τον αφηνε να ρθει ο γιος του εδω
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Λοιπόν επειδή ο Βρύζας αύριο θα πάει στην Πορτογαλία να κλείσει το Λίνο και κατα πάσα πιθανότητα να επιστρέψει μαζί του...
Και επειδή πονάω και σέβομαι το φίλο ΠΑΟΚτζή...
Έκανα μια παλικαριά... Έκατσα και είδα μόλις τώρα ξανά το ΠΑΟΚ-Πόρτο και έφτιαξα ένα βιντεάκι με τα highlight του Λίνο απο εκείνο το παιχνίδι...
ο παίκτης αγωνίστηκε ώς αμυντικό χάφ και είχε ορισμένες μαγικές στιγμές τις οποίες σίγουρα θα θυμούνται ακόμα ο Αραμπατζής και ο Μαλεζάς...
Θεωρώ ότι θα έχουμε την καλύτερη αριστερή πτέρυγα του πρωταθλήματος (επιθετικά) με Λίνο και Βιερίνια...!!
Δείτε και πείτε μου... :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=5nGmMjV-XEI
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ναι...!! Του έσκασε πρώτα δυο σακκούλες αλλά ο Μαλεζάκος επέμεινε και στο τέλος του πήρε τη μπάλα...!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

arisk έγραψε:Λοιπόν επειδή ο Βρύζας αύριο θα πάει στην Πορτογαλία να κλείσει το Λίνο και κατα πάσα πιθανότητα να επιστρέψει μαζί του...
Και επειδή πονάω και σέβομαι το φίλο ΠΑΟΚτζή...
Έκανα μια παλικαριά... Έκατσα και είδα μόλις τώρα ξανά το ΠΑΟΚ-Πόρτο και έφτιαξα ένα βιντεάκι με τα highlight του Λίνο απο εκείνο το παιχνίδι...
ο παίκτης αγωνίστηκε ώς αμυντικό χάφ και είχε ορισμένες μαγικές στιγμές τις οποίες σίγουρα θα θυμούνται ακόμα ο Αραμπατζής και ο Μαλεζάς...
Θεωρώ ότι θα έχουμε την καλύτερη αριστερή πτέρυγα του πρωταθλήματος (επιθετικά) με Λίνο και Βιερίνια...!!
Δείτε και πείτε μου... :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=5nGmMjV-XEI
πω μαμαει το παικτακι ρε.
Μας ειχε βγαλει σακουλα λιγο.....
:) :)

να εχουμε και 2 τέτοιους τριπλαδορους (βιερινια λινο) χρειαζονται.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Αυτός ο Λίνο δεν μου φαίνεται για αριστερό μπακ... Για αριστερό χαφ εξτρεμ τον κόβω... Άρα μάλλον βρήκαμε το αριστερό χαφ που ψάχναμε. Νομίζω ότι πρέπει να πάμε για έναν περιφερειακό φορ και τερματοφύλακα
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Μην ακουω για το βλακα το μυρτσο τιποτα!!!!!!μολις ειπε οτι στο χθεσινο παιχνιδι ο ΔΑΡΛΑΣ επαιφτε πριν φτασει στην περιοχη!!! ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΤΥΠΟΣ!!!!!!!!!!!!! ΨΕΥΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!! :?:
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Ο Μυρτσος ειναι μεγαλος π@παρας.Σταματησα να ακουω μετροπολις εξετειας του.
Άβαταρ μέλους
batzi95

Δημοσίευση από batzi95 »

μολις ανακοινωθηκε στον εξτρα οτι εκλεισε κ επισημα του Λινο
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Andriy Voronin
Oυκρανος -Πρωην ομαδες Λεβερκουζεν και Λιβερπουλ
Επιθετικος -Το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι

http://en.wikipedia.org/wiki/Andriy_Voronin
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
http://www.youtube.com/watch?v=ua9RCnpq ... re=related
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Δευ 05 Ιαν 2009, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Δανεικος απο Λιβερπουλ στην Χερτα ειναι ...
Παπαντζα του Μυρτσου ειναι στανταρ
mixos4

voronin

Δημοσίευση από mixos4 »

πρώτων
BAYERN me BAYER
εχει διαφορά μερα με νυχτα.
μπαγιερν ειναι ο νομός της βαυαριας και η ομάδα ειναι το μοναχο.

το Bayer στην ομαδα λεβερκουσεν αναφέρετε στον μεγαλο χορηγο BAYER CONSERN (ασπιρίνη).

δεν το παίζω παντογνώστης παιδες απλα το μπερδεύουν πολλοί και επίσης μεγάλη διαφορά των 2 ομαδων

φανταστείτε ξένους να μπερδεύουν ΠΑΟΚ με παο.

οσο για βορονιν επειδη βλεπω μπουντεσλιγκα θα ελεγα οτι αν ερθει, καλύτερα να βγάλουμε το αγαλμα του κουδα στην τουμπα και να βαλουμε του βρυζα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”