Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- Caballo Viejo
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
ας τον χορτασουμε οσο μπορουμε ακομα...
παιζζει ολη τη δεξια πλευρα αριστερα μπροστα 10αρι. χαφ........χωρις ιχνος βεντετισμου.........
παιζζει ολη τη δεξια πλευρα αριστερα μπροστα 10αρι. χαφ........χωρις ιχνος βεντετισμου.........
- ΑποστόληςΑ
Πολύ καλός για ένα ακόμη παιχνίδι. Περίμενα βέβαια να σκοράρει για να αποδείξει ότι μπορεί και εκτός Τούμπας, αλλά με το ελλιπέστατο κέντρο μας, αυτό ήταν δύσκολο, χθες.
Ρε Παιχταρά μου δεν ξέρω τι να πω για σένα το μισό γκολ είναι δικό σου αφού πήρες τέτοια κεφαλιά!!!
Πιστεύω ότι όταν θα παίζεις σε κάνα τελικό CL θα χαζεύω και θα λέω ότι αυτός έπαιζε στη ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!!! Μακάρι βέβαια να σε βλέπουμε στη Τούμπα για όσο πιο πολλά χρόνια μπορούμε και να μην φύγεις ποτέ αλλά χλωμό έτσι όπως παίζεις χαλάρωσε και εσύ λίγο μέχρι και αμυντικό χαφ έπαιξες χτες 8άρι λέμε!!!
!!!!!!
Υ.Γ 1 θέλω να σηκώσεις μια κούπα!!!
Υ.Γ 2 αν είχα αδερφή θα ήθελα τη γαμ@ς εσύ
!!!!!!
Πιστεύω ότι όταν θα παίζεις σε κάνα τελικό CL θα χαζεύω και θα λέω ότι αυτός έπαιζε στη ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!!! Μακάρι βέβαια να σε βλέπουμε στη Τούμπα για όσο πιο πολλά χρόνια μπορούμε και να μην φύγεις ποτέ αλλά χλωμό έτσι όπως παίζεις χαλάρωσε και εσύ λίγο μέχρι και αμυντικό χαφ έπαιξες χτες 8άρι λέμε!!!

Υ.Γ 1 θέλω να σηκώσεις μια κούπα!!!
Υ.Γ 2 αν είχα αδερφή θα ήθελα τη γαμ@ς εσύ

-
Toν ρωτάει ο Παυλίδης στο ράδιο:
-Καλησπέρα Αντελίνο,τι κάνεις? Καλά?
Και απαντάει:
-Καλησπέρα, καλλλλλά... πιο παχύ απ'του Σταρώβα ήταν..
-Καλησπέρα Αντελίνο,τι κάνεις? Καλά?
Και απαντάει:
-Καλησπέρα, καλλλλλά... πιο παχύ απ'του Σταρώβα ήταν..

- sourmenetes
- Moderator
Μπραβο...Την αδερφη(υποτιθεμενη) σου τη ρωτησες????Peja 4 έγραψε:
Υ.Γ 2 αν είχα αδερφή θα ήθελα τη γαμ@ς εσύ!!!!!!

Καλα πολυ ευρωπαιοι ειμαστε εμεις οι Παοκτσηδες...
γιατι ρωτησε τον αντελινο????

πολυ καλο ματς και παλι απο το μικρο μας μαγο...καλα ρε πηρες κεφαλια απο σεντερ μπακ υψους 2 μετρων???

πολυ καλο ματς και παλι απο το μικρο μας μαγο...καλα ρε πηρες κεφαλια απο σεντερ μπακ υψους 2 μετρων???

Εξαιρετικός χτες.
Προφανώς είναι ο πιο ποιοτικός μας παίκτης..
Προφανώς είναι ο πιο ποιοτικός μας παίκτης..
- Maximus
Εγω θα την εδινα στον Παμπλο Γκαρσια... (ας ειναι και παντρεμενος)Peja 4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Μπραβο...Την αδερφη(υποτιθεμενη) σου τη ρωτησες????Peja 4 έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα πολυ ευρωπαιοι ειμαστε εμεις οι Παοκτσηδες...

- nyxteridas
Για μένα, το κλου της εμφάνισης του Βιερίνια, ήταν το πέρασμα του στον άξονα στην θέση του Φωτάκη, με τον Πορτογάλο, να μας δείχνει περίτρανα πόσο άνετα μπορεί να παίξει και αυτήν την θέση. Μία θέση που λίγοι της σιγοψυθιρίζαμε από τα τέλη της περσινής σεζόν, μία θέση που μπορεί να αποβεί αποκάλυψη για τον παίκτη και για την ομάδα , καθώς η ταχύτητά του, η τεχνική κατάρτιση αλλά κι η ικανότητα του να μοιράσει παιχνίδι, είναι στοιχεία που λείπουν από αυτόν τον χώρο. Θα ‘θελα να τον δω βέβαια σε ολόκληρο παιχνίδι να επωμίζεται αυτόν τον ρόλο για να έχω και πλήρη άποψη. Πάντως η κίνηση χθες αυτή του Δερμιτζάκη, να περάσει τον Κούτσια στα πλάγια και τον Πορτογαλο στο κέντρο, έδειξε πως ο κόουτς διάβασε το παιχνίδι, την στιγμή που οι Τούρκοι μένα από δυνάμεις και από όπλα(έξοδος Εμρέ)
Για μένα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στον ΠΑΟΚ από τον καιρό που βλέπω αυτή την ομάδα...Από το 1993 δηλαδή..
Εύχομαι να βγάλουμε και μεις τέτοιους από τις ακαδημίες μας κάποια στιγμή...

Εύχομαι να βγάλουμε και μεις τέτοιους από τις ακαδημίες μας κάποια στιγμή...

Εμενα παντως δε μου αρεσει σαν ιδεα το να παιξει δεκαρι......Στα πλαγια ειναι παρα πολυ καλος........