Αριστοτέλης Μυστακίδης
- KalamarGiannis
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
εγώ βλέπω πάντως μια άμεση αντίδραση-επίθεση σε οτιδήποτε έχει να πει κανείς που δεν υπηρετεί την κυρίαρχη τάση του κακού Μυστακίδη.
Προσπαθούν κάποιοι να δουν τα πράγματα και από άλλη οπτική γωνία, αυτό δε σημαίνει ότι στέλνουν στο πυρ το εξώτερο τον Ιβαν.
Έχετε γράψει άπειρες φορές ότι είναι ή στημένος ή ηλίθιος όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι και εσείς.
Το να αρχίσουμε να λέμε στημένους μέλη εδώ στο μπασκετικό φόρουμ καμιά δεκαετία, ε πάει πολύ. Τους βρήκε ο Αρίστος και τους έδωσα τάλαρα; χα χα
Προσωπικά, τον Ιβαν τον χαίρομαι και τον τιμώ για όσα έχει κάνει για το σύλλογο, ακόμα και τη βοήθεια που έδωσε σε χαλεπούς καιρούς στο μπάσκετ. Όμως δεν τον αγιοποιώ. Με πικραίνει ότι το μπάσκετ το είχε ουσιαστικά γραμμένο και περάσαμε 12 χρόνια έτσι όπως τα περάσαμε, ενώ θα μπορούσε να το απογειώσει. Θα είχαν αποφευχθεί και όλα αυτά που ζούμε τώρα αν το είχε πάρει.
Τώρα όμως που είμαστε μπροστά σε μια κατάσταση κόντρας, ΟΚ έχετε δίκιο η μία πλευρά ου Μυστα την προκαλεί, πως θα πορευτούμε; θα ψάξουμε τον καλύτερο τρόπο για την ΚΑΕ να βάλει λεφτά ο μεγαλομέτοχος, ή θα αρχίσουμε τα "οδοφράγματα" και την πολεμική;
Προσπαθούν κάποιοι να δουν τα πράγματα και από άλλη οπτική γωνία, αυτό δε σημαίνει ότι στέλνουν στο πυρ το εξώτερο τον Ιβαν.
Έχετε γράψει άπειρες φορές ότι είναι ή στημένος ή ηλίθιος όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι και εσείς.
Το να αρχίσουμε να λέμε στημένους μέλη εδώ στο μπασκετικό φόρουμ καμιά δεκαετία, ε πάει πολύ. Τους βρήκε ο Αρίστος και τους έδωσα τάλαρα; χα χα
Προσωπικά, τον Ιβαν τον χαίρομαι και τον τιμώ για όσα έχει κάνει για το σύλλογο, ακόμα και τη βοήθεια που έδωσε σε χαλεπούς καιρούς στο μπάσκετ. Όμως δεν τον αγιοποιώ. Με πικραίνει ότι το μπάσκετ το είχε ουσιαστικά γραμμένο και περάσαμε 12 χρόνια έτσι όπως τα περάσαμε, ενώ θα μπορούσε να το απογειώσει. Θα είχαν αποφευχθεί και όλα αυτά που ζούμε τώρα αν το είχε πάρει.
Τώρα όμως που είμαστε μπροστά σε μια κατάσταση κόντρας, ΟΚ έχετε δίκιο η μία πλευρά ου Μυστα την προκαλεί, πως θα πορευτούμε; θα ψάξουμε τον καλύτερο τρόπο για την ΚΑΕ να βάλει λεφτά ο μεγαλομέτοχος, ή θα αρχίσουμε τα "οδοφράγματα" και την πολεμική;
Ε τωρα τι πας και θυμασαι και εσυ. Ξεχασε τα, για το καλο του ΠΑΟΚ βεβαιως βεβαιωςMontrealiotis έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 14:45 Εγώ πάντως θυμάμαι να μας σπάνε τα ουμπαλα για το ομολογιακό δάνειο του Σαββίδη, μέχρι να γίνει μετοχές, και ενώ μέχρι τότε είχε βάλει πάνω από 100Μ μέσω αμκ. Και το καλοκαίρι κάποιοι αδαείς το έπαιξαν το έργο.
Κοινή, ξέρουν-κοινή πρακτική, στην μια περίπτωση παίρνει δάνειο η ΑΕ με υποχρέωση αποπληρωμής ενώ στην άλλη είναι Ίδια κεφάλαια. Το πότε το δάνειο θα καταστεί πληρωτέο είναι άλλη ιστορία. Στην δική μας περίπτωση, αν είναι αυτός ο τρόπος χρηματοδότησης, και λόγω των δεδομένων που έχουμε είναι λίγο ανησυχητικό. Εδώ όμως ταιριάζει το ας περιμένουμε λίγο.
Επειδή διαχρονικά σέβομαι τον τρόπο που γράφεις, θα μου επιτρέψεις μια μόνο απλή ερώτηση: όταν λες "να ψάξουμε τον καλύτερο τρόπο για την ΚΑΕ να βάλει λεφτά ο μεγαλομέτοχος" πιστεύεις ότι ένας τέτοιος επιχειρηματίας μπορεί να - ας το πούμε κομψά - πιεστεί ώστε να πάρει κάποια απόφαση? Αντίθετη ίσως και με αυτά που έχει στον σχεδιασμό του? Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό με τον συγκεκριμένο. Γνώμη μου είναι ότι ήρθε με συγκεκριμένη ατζέντα και ότι θα την ακολουθήσει πιστά και απαράκλητα. Φιλικά πάντα προς εσένα, το ξεκαθαρίζω!KalamarGiannis έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 15:38 εγώ βλέπω πάντως μια άμεση αντίδραση-επίθεση σε οτιδήποτε έχει να πει κανείς που δεν υπηρετεί την κυρίαρχη τάση του κακού Μυστακίδη.
Γιάννη πιστεύεις ότι αν ο τελης είχε έρθει να πάρει την ΚΑΕ πλήρωνε τα χρέη και έκανε και μια πανηγυρική μάζωξη μαζί με Χατζόπουλο πρώην νυν διοίκηση θα υπήρχε αυτή η παγωμάρα εναντίωση από τον κόσμο; Εγώ ας πούμε είχα όνειρο να πάρει συγκεκριμένα ο τελης το μπάσκετ πολύ πριν εκδηλώσει άκομψα τα θέλω του για το γήπεδο. Πιστεύεις ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ προτιμάει ένα μπασκετικό ΠΑΟΚ να παλεύει με την Καρδίτσα και την Λευκάδα ; Το ότι κατάφερε να μπαίνεις ένα μεγιστάνας σε ένα τμήμα που ταλειπωρειται 25 χρόνια και αντί για πανηγύρια να έχουμε αυτή όλη την φάση σε οποιαδήποτε σοβαρή επιχείρηση θα ήταν αιτία αλλαγής επικοινωνιολόγων. Αν βέβαια φταίνε αυτοι
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- Maklaz, KalamarGiannis, Montrealiotis
λοιπόν ΑΚΟΥ (και δεν χρησιμοποιώ προστακτική ούτε στους φοιτητές μου): το φορουμ αυτό (του ΜΠΑΣΚΕΤ) είναι το σπίτι μου. Ο μοναδικός λόγος που ΔΕΝ το αφήνω είναι οτι το έχω υποσχεθεί στον τάφο του olivares και το ξέρουν αυτό τα παιδιά που έχουνε το σαιτ. Αν θέλω να γράψω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, θα γράψω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΕΣΥ, αν ο Τέλης έπαιρνε π.χ. το βόλλευ, δεν θα ήσουν ΠΟΤΕ εδώ. ΠΟΤΕ.Τί είσαι για μένα ΚΑΝΕΙΣ (αλλά ΚΑΝΕΙΣ) δεν ξέρει.Guitarman έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 14:34 Ορίστε? Που ειδες νταηλίκια για να καταλάβω? Στο να ρωτήσω αν υπαρχει πρόβλημα με την αποψη μου? Εκτός αν εννοείς νταηλίκια τα κεφάλαια του Παλοκ...
- KalamarGiannis
συμφωνώ και μια χαρά τα λες. Απλά σκέφτομαι ότι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ υπέρ της ομάδας, έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, είναι να αντιδράσουμε με τρόπο που εν τέλει θα οδηγήσει στην αποπληρωμή των χρεών/ΑΜΚ. Δε ξέρω ποιος είναι αυτός ο τρόπος, σκέψεις είναι αυτές. θα χαρώ να με συμπληρώσετε ή και να πείτε ότι δεν γίνεται.GEOL έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 16:15Επειδή διαχρονικά σέβομαι τον τρόπο που γράφεις, θα μου επιτρέψεις μια μόνο απλή ερώτηση: όταν λες "να ψάξουμε τον καλύτερο τρόπο για την ΚΑΕ να βάλει λεφτά ο μεγαλομέτοχος" πιστεύεις ότι ένας τέτοιος επιχειρηματίας μπορεί να - ας το πούμε κομψά - πιεστεί ώστε να πάρει κάποια απόφαση? Αντίθετη ίσως και με αυτά που έχει στον σχεδιασμό του? Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό με τον συγκεκριμένο. Γνώμη μου είναι ότι ήρθε με συγκεκριμένη ατζέντα και ότι θα την ακολουθήσει πιστά και απαράκλητα. Φιλικά πάντα προς εσένα, το ξεκαθαρίζω!KalamarGiannis έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 15:38 εγώ βλέπω πάντως μια άμεση αντίδραση-επίθεση σε οτιδήποτε έχει να πει κανείς που δεν υπηρετεί την κυρίαρχη τάση του κακού Μυστακίδη.
Για καθηγητής μοιάζει να σου λείπει ευφράδεια και μεταδοτικοτητα.palok έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 16:25λοιπόν ΑΚΟΥ (και δεν χρησιμοποιώ προστακτική ούτε στους φοιτητές μου): το φορουμ αυτό (του ΜΠΑΣΚΕΤ) είναι το σπίτι μου. Ο μοναδικός λόγος που ΔΕΝ το αφήνω είναι οτι το έχω υποσχεθεί στον τάφο του olivares και το ξέρουν αυτό τα παιδιά που έχουνε το σαιτ. Αν θέλω να γράψω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, θα γράψω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΕΣΥ, αν ο Τέλης έπαιρνε π.χ. το βόλλευ, δεν θα ήσουν ΠΟΤΕ εδώ. ΠΟΤΕ.Τί είσαι για μένα ΚΑΝΕΙΣ (αλλά ΚΑΝΕΙΣ) δεν ξέρει.Guitarman έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 14:34 Ορίστε? Που ειδες νταηλίκια για να καταλάβω? Στο να ρωτήσω αν υπαρχει πρόβλημα με την αποψη μου? Εκτός αν εννοείς νταηλίκια τα κεφάλαια του Παλοκ...
Αν είχες απο την αρχή να πεις κατι (οχι σάχλες ερωτήσεις για το ποιοί ειναι οι ισαποστακηδες), θα μπορούσες να το πεις. Επισης αν διάβαζες το φορουμ ΣΟΥ θα ήξερες τον λόγο που χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη λέξη (καθ' υπερβολή).
ΑΚΟΥ λοιπόν (προστακτικοτατα) ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
Και ακομα δεν εχω καταλάβει ποιο ειναι το πρόβλημα σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Τετ 11 Φεβ 2026, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Να ψάξει τον καλύτερο τρόπο για την ΚΑΕ να βάλει λεφτά ο μεγαλομέτοχος, να τηρήσει τις συμφωνίες που υπέγραψε και να επικεντρωθεί στην εκτόξευση του τμηματος που ηγείται και να μην μας τα σπάει για οτιδήποτε άλλο και ειδικά για το ποδόσφαιρο.KalamarGiannis έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 15:38 εγώ βλέπω πάντως μια άμεση αντίδραση-επίθεση σε οτιδήποτε έχει να πει κανείς που δεν υπηρετεί την κυρίαρχη τάση του κακού Μυστακίδη.
Τωρα να μας πεις εσύ, τι πρεπει να κανει ο υπόλοιπος οργανισμός του ΠΑΟΚ αν ο κύριος Τέλης συνεχίζει να προκαλεί???
Σημ. Δεν θα δεις σε κανένα σχόλιο μου να τον βρίζω.
φυσικά και μπορείς να γράφεις σε όποιο τόπικ θέλεις. ΦΟΡΟΥΜ είναι (μην το κάνω νιανιά). Εγώ είπα οτι το μπασκετικό φόρουμ είναι το ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. Δεν σου απαγόρευσα να μπεις σπίτι μου. Ούτε ήρθα εγώ στα τόπικ του ποδοσφαίρου να σε πώ ισαποστάκια. Απλά λέω οτι αν ο Τέλης έπαιρνε το βόλλευ ή το χαντμπολ, εσύ δε θα είχες ιδέα οτι υπάρχει αυτό το (μπασκετικό) φόρουμ. Απλούστατο.Guitarman έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 16:55 ΑΚΟΥ λοιπόν (προστακτικοτατα) ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
PS: δεν είπα νομίζω ποτέ οτι έχω ευφράδεια λόγου και μεταδοτικότητα (αν ΝΑΙ, το παίρνω πίσω!). Τώρα τί λένε οι φοιτητές μου για μένα, δεν ξέρω αν είναι free. Μπες και δες: https://qa.auth.gr/
Άιντε πάλι με το επιχείρημα «δεν είστε μπασκετικοί»
Την επόμενη φορά να βάλετε αποκλεισμό πώλησης διαρκείας σε μη μπασκετικούς να ησυχάσετε
Την επόμενη φορά να βάλετε αποκλεισμό πώλησης διαρκείας σε μη μπασκετικούς να ησυχάσετε
αν μιλάς σε ΕΜΕΝΑ aivas19, και παίρνω το λόγο και σου απαντάω (πιθανώς λαθεμένα): πες μου ΕΝΑ ποστ που είδες από εμένα, τον γιαννη και τον kat που είπαμε ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ AIVAS, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ!
αντίθετα, βγήκαμε και δαρμένοι. στα γεράματα μλκ μου.
αντίθετα, βγήκαμε και δαρμένοι. στα γεράματα μλκ μου.
και εγώ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ είμαι 1000% αλλά τι σημαίνει αυτό? ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ είμαι με τη μπάλα. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ. και ως Αθηναίος -πλέον- ακόμα παραπάνω.
Για να τελειώσει αυτό το στειρο μπραντεφερ απο πλευράς μου:palok έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 17:11φυσικά και μπορείς να γράφεις σε όποιο τόπικ θέλεις. ΦΟΡΟΥΜ είναι (μην το κάνω νιανιά). Εγώ είπα οτι το μπασκετικό φόρουμ είναι το ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. Δεν σου απαγόρευσα να μπεις σπίτι μου. Ούτε ήρθα εγώ στα τόπικ του ποδοσφαίρου να σε πώ ισαποστάκια. Απλά λέω οτι αν ο Τέλης έπαιρνε το βόλλευ ή το χαντμπολ, εσύ δε θα είχες ιδέα οτι υπάρχει αυτό το (μπασκετικό) φόρουμ. Απλούστατο.Guitarman έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 16:55 ΑΚΟΥ λοιπόν (προστακτικοτατα) ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
PS: δεν είπα νομίζω ποτέ οτι έχω ευφράδεια λόγου και μεταδοτικότητα (αν ΝΑΙ, το παίρνω πίσω!). Τώρα τί λένε οι φοιτητές μου για μένα, δεν ξέρω αν είναι free. Μπες και δες: https://qa.auth.gr/
Κατι που κανείς δεν μπορει να με κατηγορήσει εδω μέσα ειναι οτι δεν αναπτύσσω την σκέψη μου. Ενδεχομένως και να γίνομαι κουραστικός γιατι την υπεραναλυω. Ενώ λοιπόν ειναι ξεκάθαρο τι εννοώ και εχω αναπτύξει όλες τις πιθανές εκδοχές που εγώ θεωρώ οτι οδηγούν καποιους να βλέπουν ακομα θετικά την εμπλοκή Τέλη (εγω την φοβάμαι ΠΟΛΥ) απομονώνεις μια λέξη χωρίς να εχω καταλάβει καν ποιο είναι το πρόβλημα στην χρήση της και σε ρωτάω ποιο ειναι το πρόβλημα. Δεν απαντάς ούτε σε αυτο και μου αρχίζεις μια ιστορία περί σπιτιού και φοιτητών.
Άκου συνάδελφε, τυχαίνει να εχω εργαστεί ως τακτικό μέλος ΔΕΠ σε πανεπιστήμια σε 3 χώρες της δυτικής Ευρώπης και πλεον στην Ελλάδα. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να αναφέρω την ιδιότητα μου σε μια κουβέντα που αφορά τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω καν για τι το κανείς. Αλλα θα περιμενα απο εναν άνθρωπο με το δικό σου προφίλ μια πιο εποικοδομητικη απάντηση απο αυτές που έδωσες. Τελος να σου ζητήσω συγγνώμη που έθιξα την ευφράδεια σου μιας και στην πραγματικότητα δεν την γνωρίζω. Αλλα τονιζω οτι αν θες να αναλύσω ξανά για τι γραφω αυτα που γραφω με χαρα να το κάνω. Αν εχει αντίρρηση σε αυτα που ήδη εχω γραψει να μου πεις που και γιατι. Ερωτήσεις τύπου "ποιοι είναι οι ισαποστακηδες" αποπροσανατολιζουν και χάνεται το νοημα καθε κουβέντας.
άψογα! τί επιστήμη (αν παρακολουθούσες το φόρουμ εγώ το έχω αποκαλύψει)? αν θες μου τη λες. και στην αγγλία έχω κάνει 
PS: ρε συ, δεν μπήκες καν στον κόπο να δεις τις ΑΝΑΦΟΡΕΣ μου. έχω κάνει 20000 ποστς στο ΜΠΑΣΚΕΤ, μου χει φαει ο σερβερ άλλα 10000 (ξέρουν οι παλιοί τί εννοώ σέρβερ). ΟΛΑ στο μπάσκετ (χωρίς κάποιο ποστ να λέει "ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ"). Γιατί? Γιατί ΣΕΒΟΜΑΙ τις γνώσεις των παιδιών στα άλλα τόπικ. Εννοείται οτι και εγώ έχω άποψη για τη μπάλα και τη διοίκηση αλλά δεν με ενδιαφέρει (δεν πιστεύω οτι είναι ΣΩΣΤΟ) να μπώ και να την πώ. ΔΕν μπήκες καν να δεις ΠΟΙΟΣ κάνει κριτική εδώ μέσα από τη στιγμή που ανάλαβε ο Δρόσος τον ΠΑΟΚ. ΠΟΙΟΣ? ΠΟΙΟΣ, βάλτο αγόρι μου. ΠΟΙΟΣ έχει φάει τα σωθικά του εδώ μέσα με τα διοικητικά (ρώτα τον kataramenos να ΣΕ πεί).
PS2: ΜΕΙΝΕ στο μπάσκετ, και παρακολούθα ΚΡΙΤΙΚΗ στην τωρινή διοίκηση. Και μετά από 3-4 μήνες ξαναμιλάμε. Κλαίει η μάνα του loverboy (loverboy λείπεις ρε!!)
PS3: όχι δεν είμαι στο payroll του Τέλη και στα παπάρια μου κιόλας, τόσα προγράμματα εχω
PS: ρε συ, δεν μπήκες καν στον κόπο να δεις τις ΑΝΑΦΟΡΕΣ μου. έχω κάνει 20000 ποστς στο ΜΠΑΣΚΕΤ, μου χει φαει ο σερβερ άλλα 10000 (ξέρουν οι παλιοί τί εννοώ σέρβερ). ΟΛΑ στο μπάσκετ (χωρίς κάποιο ποστ να λέει "ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ"). Γιατί? Γιατί ΣΕΒΟΜΑΙ τις γνώσεις των παιδιών στα άλλα τόπικ. Εννοείται οτι και εγώ έχω άποψη για τη μπάλα και τη διοίκηση αλλά δεν με ενδιαφέρει (δεν πιστεύω οτι είναι ΣΩΣΤΟ) να μπώ και να την πώ. ΔΕν μπήκες καν να δεις ΠΟΙΟΣ κάνει κριτική εδώ μέσα από τη στιγμή που ανάλαβε ο Δρόσος τον ΠΑΟΚ. ΠΟΙΟΣ? ΠΟΙΟΣ, βάλτο αγόρι μου. ΠΟΙΟΣ έχει φάει τα σωθικά του εδώ μέσα με τα διοικητικά (ρώτα τον kataramenos να ΣΕ πεί).
PS2: ΜΕΙΝΕ στο μπάσκετ, και παρακολούθα ΚΡΙΤΙΚΗ στην τωρινή διοίκηση. Και μετά από 3-4 μήνες ξαναμιλάμε. Κλαίει η μάνα του loverboy (loverboy λείπεις ρε!!)
PS3: όχι δεν είμαι στο payroll του Τέλη και στα παπάρια μου κιόλας, τόσα προγράμματα εχω
- These users thanked the author palok for the post (total 2):
- Maklaz, Montrealiotis