ioanmits έγραψε:
Και πέρυσι τα ίδια έλεγα φίλε, η ομάδα δεν έπαιζε καλά, απλά δεν είχες πολλά κόντρα σφυρίγματα (εκτός των play offs). Αλλά το ερώτημά μου είναι ως πότε θα είναι κάθε μέρα πασχαλιά;;;; επειδή μας πήγαιναν όλα πέρυσι δεν σημαίνει ότι θα συνεχιστεί αυτό και φέτος... πρέπει να παίξεις και λίγη μπάλα αδελφέ... πέρυσι ήμασταν τυχεροί, φέτος δεν είμαστε άτυχοι, απλά πέρνουμε αυτό που μας αξίζει σε σχέση με αυτό που παρουσιάζουμε στο γήπεδο αγωνιστικά...
Γιάννη διαφωνώ σχεδόν σε όλα με το post. Καταρχήν για τι διαιτησία ήμουν από τους ελαχιστους εδώ μέσα που φώναζα για τι διαιτησία καθόλη τι διάρκεια τις χρονιας καθώς θεωρούσα ότι και δε μας παίζει 50-50 αλλα και σε συνάρτηση με τους άλλους μεγάλους μας παίζει πολύ χειρότερα. αν εξαιρέσεις ένα παιχνίδι με το πανιώνιο που δόθηκαν δυο ανάποδα σφυρίγματα και μετά ο διαιτητής στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ότι μπορούσε για να ισοφαρίσει ο πανιώνιος και το οποιο παιχνίδι έγινε σημαία και από τους εκτος ΠΑΟΚ αλλα και από τους εντός ΠΑΟΚ για το ποσο αδικεί ο ΠΑΟΚ τους άλλους έχουμε και λέμε σχεδόν όλα τα παρακάτω στο 1o γύρο.
1) ΌΦH δεν αποβάλλεται ο κορδονούρης με κόκκινη από το πρώτο ημίχρονο
2)ΑΕΚ χέρι του εντίνιο που ξεκινα το goal τις ΑΕΚ
3)panthrax δεν αποβάλλεται στο 45 ο αλίσε με 2η κίτρινη-τραβα τι φανέλα του παίκτη μας μπροστά στο διαιτητή
4)ΠΑΟ πέναλτι του σπυροπουλου και αποβολή του στο πρώτο ημίχρονο πριν γίνει η φάση για την οποια διμαρτύρεται ο ΠΑΟ
5) ηρακλής offside το goal του μπακαγιόκο το οποιο χρειαστήκαμε 100 replay για να πούμε το πρωτοποριακό ότι η αμφιβολία είναι υπέρ του διαιτητή και όχι υπέρ του επιθετικού
6) Aris- μη αποβολή του βιτολο για το τάκλιν που στην ουσία άφησε το βιερινηα εκτος για την υπόλοιπη σεζόν
7)πανσερραϊκός μάλλον offside το goal του κωνσταντινίδη
8)τραγική διαιτησία στα 3 mats με ari το ιανουάριο-φεβρουάριο που αφήνουν τους αρειανούς να κλοτσάνε στο ψάχνo, ο conceisao να τρώει κόκκινη γιατί τόλμησε να αντίδραση τι στιγμή που δεχόταν δεκάδες αντικείμενα και ο χαλκιάς να τρώει κίτρινη επειδή δεχόταν φωτοβολίδες (ποιος ήταν διαιτητής ??? ο κuρκος) και σε ένα από αυτά τα mats χερούκλα-πέναλτι νομίζω του λέμπο που πνίγεται από το διαιτητή και από τα ραδιόφωνα με τι γνωστες μεθόδους πλύσhς εγκεφάλων μετά από κάθε παιχνίδι του Ari.
9) θρασύβουλος πασα με το χέρι μπροστά στο νταλούκα που το έβλεπε παρα τι propaganda για το αντίθετο και μετά αποβολή του garcia
10) πανιώνιος - το goal του πανιωνιου προέρχεται από control με το χέρι μέσα στη μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ
και μπορεί να υπάρχουν και αλλα που απλός δε τα θυμάμαι αλλα έχω βάλει εδώ αυτά που θεωρώ εγώ ως χοντρά σφάλματα που επηρέζουν 100% το πως πάει ένας αγώνας
ας μην αναφερθούμε στα καραϊσκάκια, στα playoff όπως αναφέρεις και εσύ.
Για τι μπάλα που λες, εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με τι μπάλα που παίξαμε. μπορώ να σου πω ότι στο δεύτερο γύρο ειδικά ήμουν ευχαριστημένος από αυτό που παρουσίασε η ομάδα. γενικός 20 χρονια που παρακολουθώ το ΠΑΟΚ ενεργά ο δεύτερος περσινός γύρος ήταν από τους καλύτερους που έχω δει με την εξαίρεση ίσος τις εποχής μπάγεβιτς που όμως εκεί είχες αλλα προβλήματα δηλαδή έπαιζες ουσιαστικά χωρίς άμυνα και χωρίς τερματοφύλακα
τέλος θα ήθελα να σχολιάσω αυτό που λες για τι τύχη. παίξαμε 30 παιχνίδια πρωταθλήματος και είχες όλες και όλες 3 ήττες. αυτό έγινε επειδή ήμασταν τυχεροί? όπως θα έχεις προσέχει ένα από τα επιχεiριματα αρκετών Παοκτσήδων φέτος είναι ότι όταν ένα κακό συμβαίνει 3-4-5-6-7 φορες δε μπορούμε να το ρίχνουμε στη τύχη. γιατί σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. οποτε με την ίδια λογική ας μη ρίχνουμε την υπέρβαση που έγινε πέρσι κατά τι διάρκεια του πρωταθλήματος στη τύχη.