aivas19 έγραψε:Ροζιερ και Τειλορ ειναι τεραστιες αναβαθμισεις και μαζι με Μπαμπα και Σαστρε (θα ηθελα Τσαπρα ή Σαλιακα) παμε για τρομερη 4αδα στα μπακ
100%
aivas19 έγραψε:Ροζιερ και Τειλορ ειναι τεραστιες αναβαθμισεις και μαζι με Μπαμπα και Σαστρε (θα ηθελα Τσαπρα ή Σαλιακα) παμε για τρομερη 4αδα στα μπακ
renegade έγραψε:Portable έγραψε:Ο Μπαμπα, δεν θέλει ανταγωνισμό. ΑΝΑΣΕΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΠΉΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΠΟΥ Ο ΛΟΥΤΣΟΣ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΌ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ.
Αν ήθελε απλά ανταγωνισμο και κάποιον να παίξει τα 2/5 των παιχνιδιών θα πηγαίναμε σε ανάλογη περίπτωση όπως δεξιά με τον σάστρε.
Από τον χειμώνα οι παίκτες που ενδιαφερόμαστε είναι για παίκτες οι οποίοι είναι δυνητικά βασικοι
nunies4 έγραψε:Εγώ πάλι έχοντας φάει την φολα πέρυσι με Τσάλοφ και κυρίως ΤΤ που ήταν απωθημένο, φέτος δεν θα σχολιάσω καμία μεταγραφή. Όλα στο χορτάρι.
Είτε πάρουμε τον Τσαπρα, είτε Τέιλορ είτε Ροζιερ είτε Κριστιάνο Ρονάλντο
nunies4 έγραψε:Εγώ πάλι έχοντας φάει την φολα πέρυσι με Τσάλοφ και κυρίως ΤΤ που ήταν απωθημένο, φέτος δεν θα σχολιάσω καμία μεταγραφή. Όλα στο χορτάρι.
vasgias έγραψε:Τσάπρα είχαμε. Πέρασε εργομετρικά στα Σπάτα (λέγεται).
GEOL έγραψε:O Valentin Rosier κλείνει Οσασούνα.