Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Eagle1980 »

aivas19 έγραψε:Ροζιερ και Τειλορ ειναι τεραστιες αναβαθμισεις και μαζι με Μπαμπα και Σαστρε (θα ηθελα Τσαπρα ή Σαλιακα) παμε για τρομερη 4αδα στα μπακ

100%
miketoumba88

Δημοσίευση από miketoumba88 »

Vladimir Coufal από west ham τελειώνει το συμβόλαιο του .32 ετών αλλά μεγάλη χρημστιστηριακη αξία. Μήπως είναι το δεξί μπακ που ακούγεται;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

renegade έγραψε:
Portable έγραψε:Ο Μπαμπα, δεν θέλει ανταγωνισμό. ΑΝΑΣΕΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΠΉΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΠΟΥ Ο ΛΟΥΤΣΟΣ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΌ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ.

Αν ήθελε απλά ανταγωνισμο και κάποιον να παίξει τα 2/5 των παιχνιδιών θα πηγαίναμε σε ανάλογη περίπτωση όπως δεξιά με τον σάστρε.
Από τον χειμώνα οι παίκτες που ενδιαφερόμαστε είναι για παίκτες οι οποίοι είναι δυνητικά βασικοι

Δεν έχω πειστεί ότι ο Τέιλορ είναι ξεκάθαρα ανώτερος του Σάστρε παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Ούτε εγώ
Ήλπιζα σε κάτι πιο ποιοτικό
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Θα ήθελα να παραμείνει ο Οττο μαζί με Μπαμπά και να παρουμε Ερικ της Αλ Αιν για αριστερό μπακ και Λεντεζμα της Αϊντχόφεν για δεξι. Νομιζω θα φτιάχναμε μια τετράδα για όλα τα γούστα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ε όχι
Ε όχι
Ναι δεν είναι Όττο αλλά υπάρχει τεράστια απόσταση από τον σάστρε.
Ένα παιδί που έρχεται από μια ομάδα ανώτερου ( ναι ξέρω ενοχλεί) επιπέδου,με γεμάτες σεζόν,με 20 συμμετοχες στο Τσάμπιονς λιγκ τα τελευταία τρία χρόνια... σίγουρα είναι μια καλυ προσθήκη.
Οκ έχει κάποια αρνητικά όπως ότι δεν έχει δείξει στοιχεία leadership έως τώρα ή ότι έχει κάποια θέματα στην άμυνα αλλά σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλός παίκτης
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ πάλι έχοντας φάει την φολα πέρυσι με Τσάλοφ και κυρίως ΤΤ που ήταν απωθημένο, φέτος δεν θα σχολιάσω καμία μεταγραφή. Όλα στο χορτάρι.
Είτε πάρουμε τον Τσαπρα, είτε Τέιλορ είτε Ροζιερ είτε Κριστιάνο Ρονάλντο
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Με Μπάμπα έχω προβληματιστεί , δε ξέρεις ποιος θα εμφανιστεί. Ο παικταράς πέρυσι ή ο δίδυμος αδερφός του και αρχιλαθερ φέτος.

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι πιστεύουν στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

nunies4 έγραψε:Εγώ πάλι έχοντας φάει την φολα πέρυσι με Τσάλοφ και κυρίως ΤΤ που ήταν απωθημένο, φέτος δεν θα σχολιάσω καμία μεταγραφή. Όλα στο χορτάρι.

Ο Ρονάλντο είναι ανεπιθύμητος από την 4
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

nunies4 έγραψε:Εγώ πάλι έχοντας φάει την φολα πέρυσι με Τσάλοφ και κυρίως ΤΤ που ήταν απωθημένο, φέτος δεν θα σχολιάσω καμία μεταγραφή. Όλα στο χορτάρι.

Ναι. Άλλωστε την ομάδα τού 2018 και 2019 που πετούσε, με πολλούς αγνώστους την φτιάξαμε που όταν ήρθαν γκρινιάζαμε. Στο χορτάρι. Πάντως ο Μπάμπα χρειάζεται ανάσες φέτος πάλι καλά που δεν τραυματίστηκε ο άνθρωπος.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ειδικά από Τσαλοφ. Πόσα χρόνια έλεγα φερτον στον ΠΑΟΚ φερτον στον ΠΑΟΚ ,ήρθε έκανε 2 ματσ στην αρχή είπα βρήκαμε φορ κι από εκεί και πέρα 3 καλές στιγμές σε όλες τις διοργανώσεις. Το μόνο που κοιτάω είναι ηλικίες κι αν έρχονται από φουλ σεζόν ή είναι τίποτα μπακαγιοκο φάση
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

O Valentin Rosier κλείνει Οσασούνα.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

vasgias έγραψε:Τσάπρα είχαμε. Πέρασε εργομετρικά στα Σπάτα (λέγεται).

Αλλη μια στρατηγικη ηττα σε Ελληνα παιχτη.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

GEOL έγραψε:O Valentin Rosier κλείνει Οσασούνα.

κριμα, ηταν πολυ καλη περιπτωση
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

ουδεν νεωτερον απο το μετωπο. απλα στην συνεντευξη του ο προπονητης μας αναφερεται στις μεταγραφες που αυτος εκανε επελεξε πες το οπως θες και τι λεει :Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιόδου, οι παλιοί παίκτες κάπως λανθασμένα πίστευαν ότι "κερδίσαμε το πρωτάθλημα, πρέπει να παραμείνουμε στην ομάδα". Δεν είναι έτσι τα πράγματα! Πρέπει να έχεις την ικανότητα να καταλαβαίνεις ότι μπαίνεις σε μια νέα σεζόν, σε μια νέα πρόκληση και ότι έρχονται και άλλοι που επίσης θέλουν να παίξουν και θέλουν να κερδίσουν. Αυτοί που ήρθαν, ήρθαν με το πρόσχημα "ερχόμαστε στον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, επιβάλλεται να παίξουμε".

με λιγα λογια εσυ που εισαι κοουτς σε ολο αυτο , δεν βλεπεις οτι οι παλιοι θεωρουν δεδομενη την παραμονη τους και οι νεοι οτι πρεπει σωνει και καλα να παιξουν?? μιλας σαν δημοσιογραφος τωρα ετσι ακουγεται αυτο. Τους βλεπεις καθε μερα απο το καλοκαιρι , εχεις κακη πρπονητικη στιγμη με την μαλμε στο εντος, με τις αλλαγες στο τελος κλπκλπ τα γνωστα ,
Και επειδη μιλαμε για μεταγραφες παμε στον τειλορ , ερχεται βασικος απο την σελτικ ας πουμε με 40 εμφανισεις και εδω ξαφνικα παει στις 15 -αντε 20 σαν αλλαγη . Θα παει βασικος ??? οχι ερχεται για αλλαγη . Θα ξενερωσει αυτος οπως ο ντεσποτοφ που ειρθε σαν φιρμα και βρεθηκε στον παγκο αλλαγη. Αν ερθει παικτης επωνυμος θελει να παιξει ΒΑΣΙΚΟΣ!!! αν δεν μπορει να παιξει βασικος ο κολλευ με παρουσια στο καμπιονατο επι χρονια τοτε ειναι λαθος μεταγραφη! οσο επαιξε σε μια κακη φορμα ολων των παικτων ε δεν ηταν ο χειροτερος αλλα παει και αυτος. Αν φερνεις ονοματα θελουν να παιξουν στο ελλαντα. ε μην φερνεις ονοματα αλλα φερε παικταραδες να μην την βλεπουν στην τελικη!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”