Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Ο Μειτέ και ο Μπακαγιόκο είναι πολύ διαφορετικοί παίκτες. Το τακτικό κομμάτι είναι που προβληματίζει εμένα παρά η διάφορα στην ποιότητα καθώς έχω εμπιστοσύνη ότι με τον Λουτσέσκου ο Μπακαγιόκο θα βρει τον εαυτό του. Ε παραμένει ένα καθαρό αμυντικό χαφ που η συμμετοχή του στην επίθεση περιλαμβάνει σχεδόν αποκλειστικά κατεβασιές με την μπάλα. Δεν είναι άμπαλος αλλά δεν έχει καμία σχέση με τις δεξιότητες του Μειτέ στο κράτημα και μοίρασμα της μπάλας - ίσως είναι και το πιο αδύναμο του σημείο.
Σωστός, πάντα παίζει ρόλο και το επίπεδο του πρωταθλήματος.obanebane έγραψε:Δε νομίζω ρε συ John να μπορεί να γίνει σύγκριση σε αυτο το κομμάτι, ο ένας έπαιζε στο γαλλικό πρωτάθλημα, το δεύτερο πιο "γρήγορο" πρωτάθλημα του πλανήτη και ο αλλος σε ένα από τα πιο "αργά" ας πούμε σχετικά ανταγωνιστικά πρωτάθληματα της Ευρώπης.
Μεγάλη κουβέντα και εγώ με Μεϊτέ είμαι,γιατί είδαμε τι μπορεί να δώσει, απλά σε αυτό που γράφεις έχω τη διαφωνία μου και την καταθέτω.
Σε κάθε περίπτωση ακόμα και να κάνουμε λάθος στις αναλύσεις μας ή να διαβάζουμε τα νούμερα διαφορετικά θεωρω ότι τετοιες συζητήσεις έχουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα από ατέρμονες διενέξεις όπως η χθεσινοβραδινή με διακύβευμα «ποιος την έχει πιο μεγάλη».
Και είμαστε και ον τοπικ[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
- navigator11
Θα μπορούσε να έχει βάση το σκεπτικό σου, Νίκο. Το θέμα είναι όμως ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά και, θεωρώντας δεδομένο ότι θα εμφανιστούν μεγάλες ευκαιρίες τις ερχόμενες ώρες, δε θα είμαστε οι μόνοι στον ποδοσφαιρικό πλανήτη που θα κυνηγάμε κάποιο, τηρουμένων των αναλογιών, κόλπο γκρόσο. Δε νομίζω πως ήταν η σοφότερη επιλογή να φτάσουμε σε αυτό το χρονικό σημείο, ψάχνοντας να αντικαταστήσουμε πρώην παίχτες της βασικής μας πέρσι εντεκάδας. Μακάρι να κάτσει η φάση στο φινάλε και να αναβαθμιστεί το επίπεδο της ομάδας. Στο μιλητό τουλάχιστον όλους αυτό τους/μας νοιάζει.nikos_algio έγραψε:Επιτρέψτε μου να δώσω την αιρετική μου άποψη - σκέψη για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Η ομάδα δεν περιμένει να δει αν θα περάσει στο UEL για να κάνει μεταγραφές αλλά περιμένει να δει ποιοι δε θα περάσουν τόσο στο UEL αλλά πολύ περισσότερο στο UECL και θα έχουν ανάγκη από ρευστότητα για να καλύψουν τις όποιες τρύπες θα τους προκύψουν.
Συνολικά, έχουμε πάρει 12Μ από Κούλιε και έχουμε δώσει καμιά 7-8Μ ήδη. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έχουμε περισσότερα έξοδα από ότι έσοδα και θα έρθουν τουλάχιστον ένας χαφ και ένας στόπερ που δεν έχουν ακουστεί και αυτή τη στιγμή ανήκουν σε ομάδες και θα χρειαστεί να δώσουμε κάποια εκατομμύρια για τον καθένα.
Τονίζω ξανά ότι είναι προσωπική εκτίμηση, προσπαθώντας να βγάλω κάποιο λογικό συμπέρασμα στο που οφείλεται η όποια καθυστέρηση.
ΠΦΟΠ
Miles έγραψε:Με 5 εκ. τον δίνουμε και μένει τρίτος ο Σαμάτα και όλοι ευχαριστημένοι - για Λουτσέσκου δεν ξέρω...aivas19 έγραψε:«Πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει ο Μπράντον Τόμας»
Απο Νοβασπορτς
Να γεμισουμε tattoo τον Σαματα και να τον βαψουμε ξανθο...
- nikos_algio
Δεν έχεις άδικο navi. Και εγώ είμαι της άποψης ότι στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε πρέπει να έχεις "κλεισμένο" το ρόστερ σου και απλά να κοιτάς αν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε κάποια θέση που θα προκύψει η λεγόμενη ευκαιρία.
Ωραίος κι εσύ φίλε, κι ωραία η σελίδα που ανέφερες, την τσέκαρα κι έχει όντως πολύ πράμα.JohnDag έγραψε: Ωραίος και εμπεριστατωμένος.
Εγώ βλέπω στατιστικά από fbref.com που έχει τα στατιστικά τους από τις τελευταίες 365 μέρες.
Υπάρχουν αρκετές διάφορες, σε κάποια υπερέχει ο Μειτε, σε αλλά ο Μπακαγιόκο.
Και υπάρχουν και ομοιότητες, λογικό για παίκτες που παρότι έχουν διαφορετικό ρόλο κινούνται στο ίδιο μέρος του γηπέδου.
Το στατιστικό όμως που κάνει την μεγάλη διαφορά και αν έχεις εικόνα από τους παίκτες το ξέρεις ήδη είναι το dispossessed. Πόσες φορές δηλαδή παραχώρησαν κατοχή οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι.
Εκεί ο Μειτε έχει 0.15 ανά ματς ποσοστό που τον βάζει στους καλύτερους της Ευρώπης. Η βαθμολογία που του δίνει το σάιτ σε αυτό το στατιστικό είναι 99%. Η σύγκριση γίνεται με τα στατιστικά όλων των υπολοίπων χάφ ανά την Ευρώπη.
Ο Μπακαγιόκο έχει 1.03 με ποσοστό 29%.
Αυτό το στατιστικό από μόνο του αρκεί για να καταλάβουμε ποια είναι η βασική διαφορά ανάμεσα στους δυο παίκτες.
Νομίζω αυτό που βλέπεις με τις τελευταίες 365 μέρες για τον Μειτέ έχει στατιστικά μόνο από το Κονφερενς αφού δεν καλύπτουν Ελλάδα, οπότε δεν είναι τόσο μεγάλο και ασφαλές δείγμα. Αν βάλεις να δεις την αντίστοιχη ανάλυση από την Serie A του 22-23 (προτιμώ να συγκρίνω αυτές τις χρονιές γιατί παίζανε και οι δύο σε μικρή ομάδα καλού πρωταθλήματος οπότε είναι πιο έγκυρη η σύγκριση) ο Μειτέ έχει dispossesed 1.14, άρα χειρότερο από του Μπακαγιοκο.
Στην άμυνα φαίνεται πιο δυνατός ο Μπακαγιόκο όντως, με καλύτερα τακλιν και ιντερσεπτιονς. Μόνο στις απομακρύνσεις είναι μπροστά ο Μειτέ.
Στα επιθετικά ο Μειτέ υπερτερεί πολύ στα shot creating actions αλλά υστερεί πολύ στα σουτ και σε ότι έχει να κάνει με τελείωμα φάσης. Ο Μπακαγιοκο σουτάρει, σκοράρει και πατάει περιοχή περισσότερο.
Βάζω και τα λινκ για όποιον θέλει να δει περισσότερα:
https://fbref.com/en/players/59bf127b/s ... ing-Report
https://fbref.com/en/players/5cec2c74/s ... ing-Report
δεν ειναι απιθανο σεναριοΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με όσα διαβάζω εδώ μέσα, περιμένω άφιξη Κόλευ, Μπακαγιόκο και εν συνεχεία παραίτηση Luce και αντικατάσταση με Ivic
ο στοχος του κλαμπ, το τσου λου χαθηκε...
ο Ιβαν θεωρει οτι φταιει ο Ραζβαν που παρουσιασ μια ομαδα ανετοιμη, αυτος κρατησε για τους αγωνες αυτους τα 3Κ, και δεν υπεκυψε στις υπερβολικες απαιτησεις του Μειτε, ο οποιος εκβιασε μετσω του Λουτσε το κλαμπ
Ο Λουτσε θεωρει οτι ο Ιβαν δεν του εκανε ο μοναδικο χατιρι που ηθελε, το βασικο γραναζι της μαδας τον Μειτε...πιστευει οτι αν τον ειχε θα περνουσε στο προκριμ. γυρο.
το γυαλι μεταξυ των δυο εσπασε και πιστευω οτι με καλα αποτελεσματα θα κολησει γιατι η ομαδα χρειαζεται και τον Ιβαν και τον Λουτσε, ετσι μονο θα ξαναπαρουμε πρωταθλημα, κανωντας υποχωρησεις και οι 2
Καλα, αν και πιστευω πως ειναι μπαρουφες οι φημες περί προτασης του βαζελου, σε περίπτωση παντως που συμβει κατι τετοιο θα προκειται περι τρελης χαστουκας το να χασουμε δηλαδή απο αμεσο συνδιεκδικητη μας έναν παιχτη που κυνηγαμε τρεις μηνες τώρα.Aye4 έγραψε:Ο Μειτε τελικά, μάλλον στον βαζελο θα κλείσει?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Για όσους θέλουν και φωνάζουν Μειτε. Ο παίκτης έχει 1% πιθανότητα να έρθει πάλι. Πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω και τα μέσα έξω για να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα.
- Σουριναμέζος
-
Για μένα το δίλημμα είναι ένα:
Παίρνεις παίκτη μάλλον υποδεέστερο αλλά με όρεξη να έρθει (Μπακαγιόκο)
ή παίκτη μάλλον καλύτερο αλλά με μικροτερη διάθεση προσφοράς ( Μειτε);
Παίρνεις παίκτη μάλλον υποδεέστερο αλλά με όρεξη να έρθει (Μπακαγιόκο)
ή παίκτη μάλλον καλύτερο αλλά με μικροτερη διάθεση προσφοράς ( Μειτε);
Αν δεν φερουμε Μειτε θα κανουμε τεραστια χαζομαρα. Ακομη περισσοτερο αν παει σε ανταγωνιστη. Τοτε θα κατανοησουμε την αξια του. Θα συμμαζεψει αμυντικα οποια ομαδα τον παρει. Εχει τρομερη υποδοχη πρωτης πασας και τρελο κρατημα. Αυτο ακριβως π θελει ο Λουτσεσκου. Τ9ν βραχο στον οποιο θα ακουμπαει η αμυνα την μπαλα με ασφαλεια για να την βγαλει μπροστα. Μπορει να το κανει το ιδιο καλα ο Μπακαγιοκο? Αν ναι καλως. Αν οχι την βαψαμε
- trelopaoki444
sic-4 έγραψε:Miles έγραψε:Με 5 εκ. τον δίνουμε και μένει τρίτος ο Σαμάτα και όλοι ευχαριστημένοι - για Λουτσέσκου δεν ξέρω...aivas19 έγραψε:«Πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει ο Μπράντον Τόμας»
Απο Νοβασπορτς
Να γεμισουμε tattoo τον Σαματα και να τον βαψουμε ξανθο...
Τον αδερφο του Μπραντον ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ?

Και για να ειμαστε οντοπικ εγω μετα απ τις κινησεις των Σορετιρε, ΤΤ και Τσαλοφ δε μπορω με τιποτα να πω οτι το τιμ που ασχολειται με τις μεταγραφες εχει αποτυχει. Προφανως κ εχει αντικειμενικες δυσκολιες στο να φερει αυτους ή αυτον που εχει λοκαρει ΚΑΙ εχει εγκρινει ο ραζβαν. Οποτε υπομονη. Ξερω ειναι δυσκολο αλλα μετα αν δεν τα καταφερουν κραζουμε ολοι μαζι. Μεχρι τοτε ΥΠΟΜΟΝΗ
- Metagrafakias
Athens έγραψε:δεν ειναι απιθανο σεναριοΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με όσα διαβάζω εδώ μέσα, περιμένω άφιξη Κόλευ, Μπακαγιόκο και εν συνεχεία παραίτηση Luce και αντικατάσταση με Ivic
ο στοχος του κλαμπ, το τσου λου χαθηκε...
ο Ιβαν θεωρει οτι φταιει ο Ραζβαν που παρουσιασ μια ομαδα ανετοιμη, αυτος κρατησε για τους αγωνες αυτους τα 3Κ, και δεν υπεκυψε στις υπερβολικες απαιτησεις του Μειτε, ο οποιος εκβιασε μετσω του Λουτσε το κλαμπ
Ο Λουτσε θεωρει οτι ο Ιβαν δεν του εκανε ο μοναδικο χατιρι που ηθελε, το βασικο γραναζι της μαδας τον Μειτε...πιστευει οτι αν τον ειχε θα περνουσε στο προκριμ. γυρο.
το γυαλι μεταξυ των δυο εσπασε και πιστευω οτι με καλα αποτελεσματα θα κολησει γιατι η ομαδα χρειαζεται και τον Ιβαν και τον Λουτσε, ετσι μονο θα ξαναπαρουμε πρωταθλημα, κανωντας υποχωρησεις και οι 2
Αν δεν τρολαρεις ουτε εχθρός μας δεν έγραφε κατι τετοιο…Αφηνεις υπόνοιες οτι ο Ιβαν με τον Λουτσε ειναι μαλωμένοι και θα τον διώξει την ωρα που πριν 2 μηνες ο ενας υμνούσε τον αλλον…Αν το διάβαζε ενας εχθρός μας αυτο θα χαιρόταν πιο πολυ απο τιτλο,ελπιζω να τρολαρεις ουτε σαν σκέψη δεν υπαρχει αυτο…