Η δυσλειτουργία στην ΠΑΕ υπήρχε ανέκαθεν, απλά τότε έπεφταν χρήματα και δε φαινόταν τόσο.Mailman_4 έγραψε:Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις, βγες και πες το μας και εγώ προσωπικά θα το σεβαστώ.
Τα ψέμματα όμως των τελευταίων 3-4 χρόνων δείχνουν ασέβεια. Μία τα πλασματικά ανοίγματα (εν μέσω εκποίησης των ασημικών μας), μία το δήθεν ffp, μία ο στρατηγός Λουτσέσκου, την άλλη το selling club, μία ο Μπότο, την άλλη η αυτάρκεια...
... και πλέον έχουμε και νέο παραμύθι να ασχοληθούμε... την "δυσλειτουργία της ΠΑΕ", ή οποία βέβαια όταν δόθηκε το ΟΚ (για να μην διαλυθούμε τελείως) βρήκε σοβαρό στόπερ μέσα σε μια εβδομάδα.
Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
- Μπαρκαρούτσος
Mailman_4 έγραψε:Έχω την άποψή μου στο θέμα αυτό, αλλά δεν θα ήθελα να εξηγήσω πιο συγκεκριμένα, διότι δεν έχω αποδείξεις, μόνο ενδείξεις.Μαυρο Χιονι έγραψε:Θα ήθελα να εξηγήσεις πιο συγκεκριμένα σχετικά με τα πλασματικά ανοίγματα και το δήθεν ffp.Mailman_4 έγραψε:Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις, βγες και πες το μας και εγώ προσωπικά θα το σεβαστώ.
Τα ψέμματα όμως των τελευταίων 3-4 χρόνων δείχνουν ασέβεια. Μία τα πλασματικά ανοίγματα (εν μέσω εκποίησης των ασημικών μας), μία το δήθεν ffp, μία ο στρατηγός Λουτσέσκου, την άλλη το selling club, μία ο Μπότο, την άλλη η αυτάρκεια...
... και πλέον έχουμε και νέο παραμύθι να ασχοληθούμε... την "δυσλειτουργία της ΠΑΕ", ή οποία βέβαια όταν δόθηκε το ΟΚ (για να μην διαλυθούμε τελείως) βρήκε σοβαρό στόπερ μέσα σε μια εβδομάδα.
Αλλά άφησε τη φράση που απομόνωσες απ' έξω. Για τα υπόποιπα τι λες?
Άρα αυτά που είναι στο μυαλό σου, τα θεωρείς γεγονότα. Και θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά;
Οκ, για πάμε:
Mailman_4 έγραψε:τα πλασματικά ανοίγματα (εν μέσω εκποίησης των ασημικών μας)
μία το δήθεν ffp,
Αυτά είπες είναι στο μυαλό σου, οπότε
Mailman_4 έγραψε:μία ο στρατηγός Λουτσέσκου
Τι σημαίνει αυτό; Είναι κάποιο από τα ψέματα των 3-4 τελευταίων χρόνων;
Ναι, τι; Ψέμα κι αυτό; Δεν πουλάμε;Mailman_4 έγραψε:την άλλη το selling club
Τι σημαίνει αυτό; Είναι κάποιο από τα ψέματα των 3-4 τελευταίων χρόνων;Mailman_4 έγραψε:μία ο Μπότο
Ψέμα κι αυτό; Βλέπεις εσύ να συνεχίζει ο Ιβάν να ρίχνει λεφτά σε βαρέλι δίχως πάτο;Mailman_4 έγραψε:την άλλη η αυτάρκεια...
Τελικά είναι ψέμα ή όχι η δυσλειτουργία της ΠΑΕ;Mailman_4 έγραψε:έχουμε και νέο παραμύθι να ασχοληθούμε... την "δυσλειτουργία της ΠΑΕ".
Όταν ήρθες την πρώτη φορά σε διώξαμε ως Ρωσοπόντιο.
Όταν είπες ότι θα φέρεις τον Μπερμπάτοφ γελάσαμε.
Όταν είπες ότι θα φέρεις την χαρά στην Τούμπα γελάσαμε ξανά.
Όταν είπες ότι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι από τη Θεσσαλονίκη ξαναμανά γελάσαμε.
Όταν ζητήσαμε το ΠΑΟΚ tv το έκανες αλλά εμείς ψάχναμε για σπασμένα για να γλιτώσουμε το 5ευρω (δεν μας άρεσε και ο Σπυρόπουλος).
Όταν ζητήσαμε μεγάλο όνομα προπονητή έφερες Στέφενς.
Όταν ζητήσαμε έναν έμπειρο τεχνικό διευθυντή έφερες τον Άρνενσεν.
Όταν ζητήσαμε να μην κατεβάσεις την ομάδα το έκανες.
Οι άλλοι στηρίζουν πρεζέμπορες, λαθρέμπορες και γιαννάκηδες αλλά εμείς σε ψέγουμε γιατί έκανες δηλώσεις κατά του κούλη.
Πλήρωσες τα χρέη αλλά βγάλαμε κομπιουτεράκια για να μετρήσουμε τα έσοδα από τις πωλήσεις.
Έχουμε ξεχάσει πως είναι να μη χρωστάς πουθενά αλλά στα τέτοια μας γιατί 4οι βγαίναμε και με χρέη.
Στο γήπεδο δεν πάμε γιατί δεν αποδίδουν τα χρήματα που ρίχνεις.
Εγώ στη θέση σου θα είχα φύγει Ιβάν
Όταν είπες ότι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι από τη Θεσσαλονίκη ξαναμανά γελάσαμε.
Όταν ζητήσαμε το ΠΑΟΚ tv το έκανες αλλά εμείς ψάχναμε για σπασμένα για να γλιτώσουμε το 5ευρω (δεν μας άρεσε και ο Σπυρόπουλος).
Οι άλλοι στηρίζουν πρεζέμπορες, λαθρέμπορες και γιαννάκηδες αλλά εμείς σε ψέγουμε γιατί έκανες δηλώσεις κατά του κούλη.
Πλήρωσες τα χρέη αλλά βγάλαμε κομπιουτεράκια για να μετρήσουμε τα έσοδα από τις πωλήσεις.
Έχουμε ξεχάσει πως είναι να μη χρωστάς πουθενά αλλά στα τέτοια μας γιατί 4οι βγαίναμε και με χρέη.
Για εμένα ναι. Ή πέστο δικαιολογίες, για να κερδιθεί χρόνος μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες και ασχοληθεί ξανά σοβαρά.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Ψέμα κι αυτό;
Αποεπένδυση γίνεται εδώ και μια τριετία τουλάχιστον.
- Montrealiotis
Τουλάχιστον εδώ, η συντριπτική πλειοψηφία αναγνωρίζει όλα όσα έγραψες παραπάνω και έχει σε υψηλή εκτίμηση τον Ιβαν. Αν στα facebook και στα ραδιόφωνα επικρατεί άλλη άποψη δεν το ξέρω, γιατί δεν έχω Facebook και δεν ακούω ραδιόφωνα. Όποτε θεωρώ αυτό που έγραψες εδώ άτοπο, χωρίς παρεξήγηση.Fawkes έγραψε:Όταν ήρθες την πρώτη φορά σε διώξαμε ως Ρωσοπόντιο.
Εδω είμαστε οπαδοι και άρρωστοι με την ομάδα μας, γι αυτό και περνάμε τον χρόνο μας εδω. Εκτός από κάτι τύπους πυροτεχνήματα, όλοι θελουμε τον Ιβαν, που ακόμα και έπεσαν τα καράβια του έξω, και δεν μπορεί να βάλει κι αλλά λεφτά, ας μας το πει και είμαστε εδω να βάλουμε πλάτη, όπως κάναμε με τον Ζαγοράκη, που δεν φτάνει ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι την προσφορά του Ιβαν.
Πονάμε για την ομάδα μας και θελουμε να καθαρίσει αυτό το φαινομενικό μπουρδελο που υπάρχει στην διοίκηση. Αλλά να το καθαρίσει αυτός, γιατί αυτόν θελουμε. (Προφανώς και είναι μέρος του προβλήματος, αλλά έχει ανεβεί πολύ ψηλά στις συνειδήσεις μας, που δεν θελουμε να τον αγγίξουμε). Αν κάνουμε λάθος και δεν είναι αυτό που φαίνεται, το μπουρδελο, ας βγει να μας μιλήσει, αυτός ή κάποιος άλλος ειλικρινά κι εδω είμαστε.
Ο Ιβαν έχει κάνει παρά πολλά και πληρώσει παρά πολλά για τον ΠΑΟΚ. Έχει γίνει ένας από μας. Δεν θα φύγει έτσι απλά.
-
Mailman_4 έγραψε:Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις, βγες και πες το μας και εγώ προσωπικά θα το σεβαστώ.
Ασέβεια???
Ασέβεια όντως υπάρχει και είναι από μέρους σου και των ομοίων σου προς τον Ιβάν Σαββίδη.
Από αχαριστία δε, απροσμέτρητη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Πέμ 06 Ιούλ 2023, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Το βασικό σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ είναι το "στο μυαλό μου είναι έτσι τα πράγματα, έχω ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις, δε θέλω να επεκταθώ". Δεν έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο χρήστη αυτό μόνο. Ευθύνη έχει δίχως άλλο και ο Σαββίδης για αυτό, μεταξύ αρκετών άλλων. Και δεν ξέρω αν γίνεται απλά με την έλευση 4-5 ποιοτικών παιχτών, ακόμα και σε 5 μέρες που λέει ο λόγος, αυτή η κατάσταση να αναστραφεί. Δεν είναι τόσο απλό. Καθένας πλέον περιμένει απλά στη γωνία να "ωριμάσει το φρούτο" και να ξεσκίσει τις σάρκες και της ομάδας, πέραν της ΠΑΕ. Δε γίνεται καθαρά αγωνιστικά να μη δοθούν μέσα σε μια ολόκληρη σεζόν οι ... κατάλληλες αφορμές για να έχουμε γενικευμένο ξέσπασμα. Έτσι το βλέπω εγώ το πράγμα. Το χέρι ήδη έχει οπλιστεί. Το πότε θα γίνει η "απόπειρα" είναι πια δευτερευούσης σημασίας.
-
Έχει γίνει καλή δουλειά για αυτό από τις τοξικές φωνές και γραφίδες εντός και εκτός πόλης.
- Montrealiotis
Το χέρι έχει οπλιστεί, δικαίως ή αδίκως.
Οι διοικούντες μαζί με τον Ιβαν, τι κάνουν για αυτό; Δεν πρέπει να προλάβουν το κακό; Κάπως;
Ή μήπως πάλι δεν ξέρει τίποτα ο Ιβαν όπως τότε με την ανανέωση Βιεϊρίνια. Οι ομάδες έχουν οπαδούς, όχλο, που θέλει και μια διαχείριση.
Οι διοικούντες μαζί με τον Ιβαν, τι κάνουν για αυτό; Δεν πρέπει να προλάβουν το κακό; Κάπως;
Ή μήπως πάλι δεν ξέρει τίποτα ο Ιβαν όπως τότε με την ανανέωση Βιεϊρίνια. Οι ομάδες έχουν οπαδούς, όχλο, που θέλει και μια διαχείριση.
- navigator11
Εσύ θεωρείς ότι δίνοντας 500k πχ ο Ιβάν για να έρθει αύριο ο Σαματά η κατάσταση θα ηρεμήσει έστω και λίγο; Το πρόβλημα φαίνεται να είναι πολύ βαθύτερο. Γνώμη μου. Τα διαβάζεις σε όλα τα νήματα, δεν αναφέρομαι καθόλου στο τι συμβαίνει εκτός φόρουμ. Κακεντρέχεια τρομερή απέναντι στον Λουτσέσκου. "Πούλα και φύγε" στον Ιβάν. Σκίσιμο στον Μπότο. Βρίσιμο εσχάτως και στον Γιώργη. Μπινελίκια για Γκαγκάτση, Γκοντζάρεβα, κυρκυρηδες κοκ. Αυτό το πράγμα δε γιατρεύεται έτσι απλά. Ούτε καν με πλήρες ξήλωμα όλης της διοίκησης. Ούτε καν με μια ανέλπιστα καλή σεζόν.Montrealiotis έγραψε:Το χέρι έχει οπλιστεί, δικαίως ή αδίκως.
Ο πρώτος υπεύθυνη για αυτό που γίνεται.
Πρέπει να καταλάβει ότι όσο περισσότερο συναισθηματικα ενεργεί τόσο περισσότερο τον @@@
Πρέπει να καταλάβει ότι όσο περισσότερο συναισθηματικα ενεργεί τόσο περισσότερο τον @@@
Εγώ θα την κάνω την πρόταση μου, κι ας μείνει εδώ μέσα στα μεταξύ μας.
Ο Ιβάν έχει επιλέξει να μην φαίνεται. Να μην ακούγεται. Δεκτό, αν και όχι απολύτως κατανοητό.
Αυτή τη στιγμή είναι εμφανής η απουσία ποδοσφαιρικής λογικής εντός της ομάδας.
Φαίνεται απο τη μια να εμπιστεύεται κάποια άτομα, αλλά αυτά είναι το ίδιο κρυμμένα με τον Ιβάν.
Γιατί δεν κάνει μια γερή μεταγραφή στη θέση του αναπληρωτή ceo, ώστε η ΠΑΕ να αποκτήσει ένα πρόσωπο προς τα έξω;
Controversial πρόταση, αλλά θα την κάνω. Ας γίνει πρόταση στον Ζήση να έρθει και να αναλάβει.
Ο Μάκης ας συνεχίσει να κάνει τη δουλειά που κάνει. Να μιλάει με ενώσεις, παράγοντες κλπ.
Ο Κυρ² ας συνεχίσει να βγάζει τις εύγλωττες ανακοινώσεις του μια φορά το τρίμηνο.
Αλλά να έχουμε κάποιον στην κεφαλή, κάποιον που θα μπορεί ανάμεσα σε τόσους να κρίνει και λίγο ποδοσφαιρικά. Κάποιον με γνώση της θέσης και του ρόλου. Με φωνή που θα ακούγεται, με εμπειρία.
Αυτή τη στιγμή, έχεις από την μια την απουσία του Ιβάν, και από την άλλη την εικόνα ακυβέρνητου καραβιού. Ας αναλάβει κάποιος, κι ας μην είναι ο Ζήσης, να φορτωθεί λίγο από το βάρος, να φανεί προς τα έξω. Αλλά να φαίνεται.
Ο Ιβάν έχει επιλέξει να μην φαίνεται. Να μην ακούγεται. Δεκτό, αν και όχι απολύτως κατανοητό.
Αυτή τη στιγμή είναι εμφανής η απουσία ποδοσφαιρικής λογικής εντός της ομάδας.
Φαίνεται απο τη μια να εμπιστεύεται κάποια άτομα, αλλά αυτά είναι το ίδιο κρυμμένα με τον Ιβάν.
Γιατί δεν κάνει μια γερή μεταγραφή στη θέση του αναπληρωτή ceo, ώστε η ΠΑΕ να αποκτήσει ένα πρόσωπο προς τα έξω;
Controversial πρόταση, αλλά θα την κάνω. Ας γίνει πρόταση στον Ζήση να έρθει και να αναλάβει.
Ο Μάκης ας συνεχίσει να κάνει τη δουλειά που κάνει. Να μιλάει με ενώσεις, παράγοντες κλπ.
Ο Κυρ² ας συνεχίσει να βγάζει τις εύγλωττες ανακοινώσεις του μια φορά το τρίμηνο.
Αλλά να έχουμε κάποιον στην κεφαλή, κάποιον που θα μπορεί ανάμεσα σε τόσους να κρίνει και λίγο ποδοσφαιρικά. Κάποιον με γνώση της θέσης και του ρόλου. Με φωνή που θα ακούγεται, με εμπειρία.
Αυτή τη στιγμή, έχεις από την μια την απουσία του Ιβάν, και από την άλλη την εικόνα ακυβέρνητου καραβιού. Ας αναλάβει κάποιος, κι ας μην είναι ο Ζήσης, να φορτωθεί λίγο από το βάρος, να φανεί προς τα έξω. Αλλά να φαίνεται.
Νομίζεις δεν του έχει γίνει πρόταση?
Και μάλιστα όχι μόνο μια φορά.
Κανείς δεν θέλει να γίνει στέλεχος της ΠΑΕ.
Και μάλιστα όχι μόνο μια φορά.
Κανείς δεν θέλει να γίνει στέλεχος της ΠΑΕ.
Ειλικρινά δεν έχω καμία γνώση και πληροφόρηση για το τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη.
Ράδιο δεν ακούω
Μόνο παοκμανια για ενημέρωση, και κανα ειδησεογραφικό μια στο τόσο.
Με βάση αυτά σχηματίζω τις απόψεις μου
Αν δεν έρθει ο Ζήσης, ας έρθει κάποιος άλλος. Πιστεύω μια προσθήκη στη διοίκηση, ειδικά ενός ποδοσφαιρανθρωπου θα βοηθούσε
Θα μου πεις πέρα από τον ΖΒ, ποιος;
Ράδιο δεν ακούω
Μόνο παοκμανια για ενημέρωση, και κανα ειδησεογραφικό μια στο τόσο.
Με βάση αυτά σχηματίζω τις απόψεις μου
Αν δεν έρθει ο Ζήσης, ας έρθει κάποιος άλλος. Πιστεύω μια προσθήκη στη διοίκηση, ειδικά ενός ποδοσφαιρανθρωπου θα βοηθούσε
Θα μου πεις πέρα από τον ΖΒ, ποιος;