Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023

Άβαταρ μέλους
Descartes

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023

Δημοσίευση από Descartes »

Το έχω αναφέρει ξανά. Δεν γράφω πουθενά αλλού εκτός απο το Paokmania απο τότε που ξεκίνησε ως φόρουμ και διαδικτιακό ραδιόφωνο. Κάποτε έγρφα και στο PAOKG4.ORG μέχρι που σταμάτησε το site.

Με τον Τάκη Φλώρο θα τον συγκρίνω, απο αυτόν ανέλαβε μια Κυπελλούχο ομάδα η οποία ήταν στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος. 1,5 χρόνο μετά την πρόσληψή του συζητάμε την εξέλιξη της ομάδας. Με ποιόν θέλεις να τον συγκρίνω? Και με τον Αμποντάντζα αν θέλεις τον συγκρίνουμε, επειδή προπόνησαν και οι δύο το ίδιο διάστημα παίκτριες του ΠΑΟΚ.

Να αναφέρω ξανά την προσωπική μου άποψη οτι θα πήγαινα σε προπονητές απο άλλες χώρες και οτι ήταιν άκαιρη η αντικατάσταση του Φλώρου.
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Descartes έγραψε:Το έχω αναφέρει ξανά. Δεν γράφω πουθενά αλλού εκτός απο το Paokmania απο τότε που ξεκίνησε ως φόρουμ και διαδικτιακό ραδιόφωνο. Κάποτε έγρφα και στο PAOKG4.ORG μέχρι που σταμάτησε το site.

Με τον Τάκη Φλώρο θα τον συγκρίνω, απο αυτόν ανέλαβε μια Κυπελλούχο ομάδα η οποία ήταν στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος. 1,5 χρόνο μετά την πρόσληψή του συζητάμε την εξέλιξη της ομάδας. Με ποιόν θέλεις να τον συγκρίνω? Και με τον Αμποντάντζα αν θέλεις τον συγκρίνουμε, επειδή προπόνησαν και οι δύο το ίδιο διάστημα παίκτριες του ΠΑΟΚ.

Να αναφέρω ξανά την προσωπική μου άποψη οτι θα πήγαινα σε προπονητές απο άλλες χώρες και οτι ήταιν άκαιρη η αντικατάσταση του Φλώρου.

Ελα τωρα.... Με τρολαρεις .... Καλα κανεις και συγκρινεις τον Φλωρο με τον Φενολιο . Ειναι ο πριν και ο μετα λογικο.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ. ΜΟΝΟΟΟΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ :lol: :lol: :lol: :lol:
Απλα εγω εκφραζω την απορια ΓΙΑΤΙ εχει μεινει στην μνημη των περισσοτερων οτι εμεις τον διωξαμε ενω εγινε το αντιθετο.
Αν θυμαστε καλαειχαμε σχολιασει εδω στο φορουμ το γεγονος οτι ο γνωστος καλοπροαιρετος πορτοκαλιδης ειχε βγαλει και αρθρο που ελεγε οτι μας παρατησε επειδη του δινανε χαρτακι το ποια θα παιζει και επενεβαιναν στη δουλεια του.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

O Φλώρος είναι μια μεγάλη και σημαντική προσωπικότητα στο Ελληνικό βολεϊ και ΠΑΟΚτσής. Δεν θα τον αδειαζαν επισήμως. Φυσικά και παραιτήθηκε.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? Μάλλον εσύ τρολάρεις.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

steven123 έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ. ΜΟΝΟΟΟΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ :lol: :lol: :lol: :lol:
Απλα εγω εκφραζω την απορια ΓΙΑΤΙ εχει μεινει στην μνημη των περισσοτερων οτι εμεις τον διωξαμε ενω εγινε το αντιθετο.
Αν θυμαστε καλαειχαμε σχολιασει εδω στο φορουμ το γεγονος οτι ο γνωστος καλοπροαιρετος πορτοκαλιδης ειχε βγαλει και αρθρο που ελεγε οτι μας παρατησε επειδη του δινανε χαρτακι το ποια θα παιζει και επενεβαιναν στη δουλεια του.

Steven, κάνε μια αναδρομή στο περυσινό τόπικ (που είχε και διπλάσιες σελίδες...) και θα δεις τι είχαν γράψει μέλη του φόρουμ που είχαν ακούσει προσωπικά μέλη της διοίκησης και τον χορηγό να έχουν σοβαρά παράπονα για τον προπονητή Φλώρο. Είναι 100% βέβαιο ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι μαζί του και ήταν εμφανές. Όπως δεν είναι/ήταν ευχαριστημένοι με τον Φενόλιο, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν τον έδιωξαν.

Είναι βέβαια πιθανό να του έκαναν κουβέντα για τα παράπονα προσπαθώντας να τον εξωθήσουν σε παραίτηση, και ο Φλώρος να έφυγε και μόνος του.

Πάντως άρθρο του Λέμον που να λέει αυτά που περιγράφεις δεν θυμάμαι, ούτε μπόρεσα να βρω ψάχνοντας τώρα. Αυτό το έγραψε τώρα ως σχόλιο για το (υποτιθέμενο) ενδιαφέρον μας για τον Καμπερίδη.

Αυτά είναι περασμένα βέβαια, αλλά πολλές φορές πρέπει να ανατρέχουμε στο παρελθόν για να μην επαναλαμβάνουμε λάθη στο μέλλον.
steven123

Παιδιααα. Μιας και τελειωσε η χρονια για φετος αν και θα συζητησουμε πιθανοτατα και αλλα για τους λογους αποτυχιας θα ηθελα να μοιραστουμο ολοι μαζι τα ονειρα και τις σκεψεις μας για την νεα σεζον. Τι θα θελατε απο το νεο ΠΑΟΚ?
Τι θα θελατε να μεινει ιδιο τι να αλλαξει ( σε οποιοδηποτε επιιπεδο ειτε φιλοσοφια ειτε παικτριες κτλπ) και κυριως αν και δεν ξερω κατα ποσο εχεο νοημα να κανουμε τις προτασεις μας για παικτριες ειτε ντοπιες ειτε ξενες ειτε που παιζουν Ελλαδα ειτε οχι θα θελατε στην ομαδα μας ( τηρουμενων των αναλογιων της δυναμικης του πρωταθληματος. Μη πει κανεις Μποσκοβιτς :lol: :lol: :lol: :lol: )
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Τελικά η Κάφρεϊ πάει στην Τουρκία, όχι στην ΑΕΚ!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Να κι ένα καλό (;) νέο.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Είναι καλό νέο...δεν θα μου καθόταν καθόλου καλά να την έβλεπα αντίπαλο...

Κοιτώντας στη βάση του Volleybox, είδα ότι αρκετές παίκτριές μας έχουν status --> "looking for a club"

Μερτέκη, Λιάγκη, Πόλυ, Μπλάνκο.

Πιθανώς βέβαια να είναι και τακτική των γραφείων τους (βασικά είναι 1-2 γραφεία αυτά).

Είδα παράλληλα την πορεία του Καμπερίδη ως προπονητή. Δεν ενθουσιάστηκα. Δεν είδα να έχει βγει κάποια αθλήτρια σε υψηλό επίπεδο από το πέρασμα του από τον βάζελο για παράδειγμα. Ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν στη διοίκηση....
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Και μένα δε θα μου καθόταν καθόλου καλά, διότι θα χάναμε μια πάρα πολύ καλή αθλήτρια η οποία θα πήγαινε σε ανταγωνίστρια ομάδα, με πάρα πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Τούρκος της ΑΕΚ.
ΥΓ 1 fuzz περιμένω το σχόλιο-κείμενο σου για τον Φενόλιο.
ΥΓ 2
steven123 έγραψε:Μιας και τελειωσε η χρονια για φετος αν και θα συζητησουμε πιθανοτατα και αλλα για τους λογους αποτυχιας θα ηθελα να μοιραστουμο ολοι μαζι τα ονειρα και τις σκεψεις μας για την νεα σεζον. Τι θα θελατε απο το νεο ΠΑΟΚ?

Επιφυλάσσομαι προσωπικά να γράψω
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Τι είναι αυτός ο Κσμπεριδης ρε παιδια; Γενάρη δεν έλεγαν φεύγει ο Μάρκο, έρχεται ο Αμποτανζα;

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το Γιώργο ξέρω μόνο και το Μιχάλη!
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Χωρίς να λαμβάνω υπόψη τι έχει γραφτεί και τι έχει ή θα γίνει με τις αποχωρήσεις, πηγαίνω πέντε ημέρες πίσω, ήτοι την επόμενη της ήττας αποκλεισμού από τον γαύρο και απαντώ στον φίλο steven123, για το ρόστερ της επόμενης σαιζόν. Καταρχήν πιστεύω πως σε καμιά περίπτωση το ρόστερ μας δεν ήταν υποδεέστερο των άλλων φέτος. Η θέση που υπολειπόμασταν συντριπτικά ήταν η θέση της βασικής πασαδόρου (καθόλου αμελητέο βέβαια). Με βάση αυτή την υποκειμενική διαπίστωση και με τη δική μου οπτική, για την επομένη χρονιά θα διαμόρφωνα το ρόστερ ως εξής:
α) Πασαδόρος: Ξένη πασαδόρος με αναπληρωματική και φέτος την Ηλιοπούλου. Η θέση δεν μπορεί να καλυφτεί από καλή ελληνίδα καθώς η Χριστοδούλου που ακούστηκε, είναι σε τεράστια πτώση τα τελευταία χρόνια. Φάνηκε η μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι του γαύρου από τη στιγμή που έφερε την Καράρο. Η μοναδική περίπτωση που θα συζητούσα για ελληνίδα είναι η περίπτωση της Παπαφωτίου, που αν και μεγάλη σε ηλικία είναι πολύ καλή. Πέραν των τεράστιων ευθυνών του Ιταλού στην φετινή αποτυχία, μεγάλο μερίδιο κατέχει η κάλυψη της θέσης από τη Βεργίδου η οποία δεν ήταν καλή τόσο σε επίπεδο ποιότητας της πάσας (αργό μοίρασμα, χαμηλές μπάλες κλπ) όσο κι επιλογών (ελάχιστος πρώτος χρόνος, προβλέψιμο παιχνίδι κλπ)

β) Ακραίες: Όσο και να φανεί περίεργο, θα κρατούσα όλες τις φετινές. Καφρει, Στράντζαλη, Μερτέκη και Κλέπκου. Αρκεί η Μερτέκη να δεχόταν τον ρόλο της 3ης στην ιεραρχία. Θεωρώ ότι στις ακραίες ήμασταν πλήρεις. Μπορεί να χάναμε σε υποδοχή, καθώς καμιά πέραν της Κλέπκου δεν είχε τα πολύ υψηλά υποδοχής, αλλά το κάλυπτε με την υψηλή αποτελεσματικότητα στην επίθεση και τη βοήθεια στο μπλοκ. Από κει και πέρα στην πίσω ζώνη η Κλέπκου είναι υπερπολύτιμη. Με δεδομένο πως η Κάφρει μας χαιρέτησε (ευτυχώς δεν πάει στην ΑΕΚ, όπως ακούγεται), θα πρέπει να υπάρξει επιλογή παίκτριας με τα χαρακτηριστικά της.

γ) Κεντρικές: Από τις περσινές παίκτριες θα κρατούσα την Μπλάνκο, η οποία έχει τα σωματικά αλλά και τα ηγετικά προσόντα, αποδεχόμενος ότι έχει κάποια θέματα συγκέντρωσης που φαινόταν ειδικά στα πλαινά μπλοκ. Δεν θα ανανέωνα την Πολυνοπούλου ως 2η, η οποία έκανε μια μετριοκακή χρονιά. Όπως έγραψα κι άλλη φορά το πρόβλημα στο μπλοκ ήταν κυρίως αυτή κι όχι η Μπλάνκο. Η συνεισφορά της στο μπλοκ που ποτέ δεν ήταν το δυνατό της σημείο, ήταν ανύπαρκτη φέτος. Φέτος όμως ήταν και μέτρια και στην επίθεση που διακρινόταν συνήθως. Πέραν αυτού θεωρώ ότι ο κύκλος της στην ομάδα έκλεισε. Για την Τερζόγλου δεν τίθεται θέμα είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Πάμε στο μεγάλο γρίφο που ακούει στο όνομα της Τσιόγκα. Δεν τίθεται θέμα επίσης να μείνει ελεύθερη, αλλά κατά πόσο είναι έτοιμη να πάρει τη θέση της 2ης κεντρικής. Έχει τα σωματικά προσόντα, πολύ καλό σερβίς, αρκετά δυνατή στο μπλοκ αλλά η επίθεση της υστερεί ακόμη, τουλάχιστον όσο την παρακολούθησα σε μας φέτος, διότι δεν έχω εικόνα από την παρουσία της στη Λαμία. Βρίσκεται όμως σε ένα μεταίχμιο που πρέπει να κάνει το ξεπέταγμα. Εδώ είναι βέβαια και θέμα προπονητή και διαχείρισης του υλικού (ααα ρε μαλάκα Φενόλιο…). Αν δεχόταν να μείνει ως 3η με πολύ αυξημένο χρόνο συμμετοχής τη θέση της 2ης θα έπρεπε να την καλύψουμε με ελληνίδα. Απ’ αυτές που υπάρχουν εγώ προσωπικά θα επέλεγα την Καλαντάντζε, η οποία κάνει πολύ καλή χρονιά με την ΑΕΚ. Το ενδεχόμενο της τελειωμένης Γιώτα, μόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο μπορώ να το εκλάβω.

δ) Διαγώνιος: Αν επιλεχθεί έμπειρη διαγώνιος με παραστάσεις κι εμπειρία, σχετικά μεγάλη στην ηλικία, θα κρατούσα τη Λιάγκη ως αναπληρωματική, η οποία φέτος θα μπορούσε να δώσει αρκετά πράματα στην ομάδα παίρνοντας χρόνο σε πιο εύκολους αγώνες ώστε να έχουμε κι αυτή σε ετοιμότητα αλλά και ξεκούραστη την Κρολ, αλλά ας όψεται ο τύπος στον πάγκο. Αν επιλεγεί διαγώνιος ηλικιακά 28-30, πάλι θα την κρατούσα βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα συμφωνούσε να μείνει με περιορισμένο ρόλο. Σε αντίθετη περίπτωση δεν έχω κάποια άλλη διαγώνιο στο μυαλό μου που θα μπορούσε να καλύψει τη θέση.

ε) Λίμπερο: Δεν τίθεται θέμα ως προς την Ξανθοπούλου. Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Κάθε χρόνο και καλύτερη. Το θέμα είναι η αναπληρωματική λίμπερο σε περίπτωση που τραυματιστεί η Μαρτίνα, όπως έγινε και φέτος και πέρυσι. Η Παπαδοπούλου είναι πολύ καλή και πολύ ταλαντούχα, αλλά πολύ μικρή στην ηλικία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πέραν της απειρίας της να έχει μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση της. Το είδαμε και φέτος όπου σε ένα αγώνα ήταν καταπληκτική και στον αμέσως επόμενο κάκιστη. Παρ’ όλα αυτά αν ήταν να πάρω ένα ρίσκο θα το έπαιρνα εδώ.
Επιγραμματικά θα άλλαζα βασική διαγώνιο (ξένη), πασαδόρο (ξένη) οπωσδήποτε και την Πολυνοπούλου. Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζω τις οικονομικές απαιτήσεις των εκάστοτε παικτριών και το μπάτζετ της φετινής σαιζόν. Οι παραπάνω κρίσεις μου, στηρίζονται στην εικόνα που έχω από τους αγώνες που παρακολούθησα, τις όποιες γνώσεις έχω επί του αθλήματος και τα συγκεντρωτικά στατιστικά των παικτριών μας, τα οποία επιφυλάσσομαι να παραθέσω κάποια στιγμή για να μπορούν να γίνουν και οι οποιεσδήποτε συγκρίσεις, επιβεβαιώσεις ή ενστάσεις επί των γραφομένων μου. Βέβαια όλα τα παραπάνω απαιτούν κι ένα προπονητή ο οποίος να μπορεί να υποστηρίξει το όλο πρότζεκτ να αναδείξει τα προτερήματα της κάθε παίκτριας, να καλύψει τα μειονεκτήματα της και να διαχειριστεί το υλικό της ομάδας. Σε όλα τα παραπάνω δεν μπαίνει στην εξίσωση ο αστάθμητος παράγοντας των τραυματισμών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Willie the Pimp την Τετ 26 Απρ 2023, 15:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις του Willie.
Νομίζω οι περισσότεροι θα συμφωνούσαμε.

Το πιο σημαντικό όμως είναι οι διαθέσεις του Αμοιρίδη στο οικονομικό. Θα αντέξει το φετινό κάζο, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι ο ίδιος πίστευε πως η φετινή ομάδα θα έπαιρνε κάποιο τίτλο.

Θα απογοητευτεί ή θα πεισμώσει όπως ο Ιβάν τα πρώτα χρόνια;

Δεύτερο σημαντικό για μένα είναι ο προπονητής. Γίνεται να βάλουμε τον Μιλενκόσκι και στις γυναίκες;
Είναι εντυπωσιακό τί επιρροή (θετική ή και αρνητική) μπορεί να έχει ο προπονητής.

Ανακεφαλαιώνοντας: Παίρνοντας το θετικό σενάριο ότι ο Αμοιρίδης πεισμώνει και συνεχίζει έστω και με το ίδιο μπάτζετ.
ΠΡΕΠΕΙ να ψάξει για έναν προπονητή με φιλοδοξίες και όχι έναν αλαζόνα με παρελθόν που θα μας αντιμετωπίζει με "καθρεφτάκια".
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

DikefalosG4 έγραψε: ΠΡΕΠΕΙ να ψάξει για έναν προπονητή με φιλοδοξίες και όχι έναν αλαζόνα με παρελθόν που θα μας αντιμετωπίζει με "καθρεφτάκια".

Συμφωνώ φίλε μου. Η παραπάνω πρόταση σου συμπυκνώνει κι αντικατοπτρίζει πλήρως, το ζήτημα του μελλοντικού προπονητή της ομάδας και του Φενόλιο στον 1,5 σχεδόν χρόνο του στον πάγκο μας.
steven123

Τελικα ΟΣΦΠ ΠΑΟ οι τελικοι. Και οσο και να κοροιδευουμε τελικα η ΑΕΚ καταστραφηκε απο μεσα.
Στο τεταρτο σετ και ενω ειχε γινει επικη ανατροπη ο Οτσαλ εβγαλε την Νιζετιχ και εβαλε τη Βλαχακη και την Καλντερον στην υποδοχη.... Δηλαδη λευκη πετσετα.
Τελικα τα δημοσιευματα του γακατανομαστου επιασαν τοπο. Αναρωτιεμαι τι παιχτηκε.
Και ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΙΠΟΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΤΕΣ πρασινες.
Αφου δεν τον πηραμε εμεις ας το επαιρνε τουλαχιστον η καλυτερη ομαδα που ειναι η ΑΕΚ. Μου τη σπαει που τελικο θα ειναι οι αλλοι δυο που καταφεραν οτι καταφεραν λογω τυχης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steven123 την Τετ 26 Απρ 2023, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”