4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Re: 4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Θα τα ξαναπούμε στην Τούμπα.
https://youtu.be/s75vWOeAgeo?si=dG801JnsffOJz_Ch
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://youtu.be/s75vWOeAgeo?si=dG801JnsffOJz_Ch
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλή σταδιοδρομία και δεν λέμε αντίο, αλλά στο επανιδείν. Σίγουρα μετά από μερικά χρόνια θα ξαναφορέσεις την ασπρόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο αετό, γιατί: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΟΚ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
6ο του γκολ εις τας Ευρωπας.
Καλη αντάμωση ΥΓΕΊΑ κ τα λέμε ξανά, για να κλείσεις εδώ την καριέρα σου.
Καλη αντάμωση ΥΓΕΊΑ κ τα λέμε ξανά, για να κλείσεις εδώ την καριέρα σου.
- ΑποστόληςΑ
Κρίμα που χάνουμε τέτοια ποιότητα παίκτη και ανθρώπου
Θεωρώ ότι τέτοια παίκτες που βγαίνουν από τος ακαδημίες μαθαίνοντας για τόσα χρόνια , πρέπει να προσφέρουν 3-4 χρόνια στην πρώτη ομάδα και μετά να φεύγουν
Δυσαναπλήρωτο κενό
Καλή συνέχεια παικτουρα !!
Θεωρώ ότι τέτοια παίκτες που βγαίνουν από τος ακαδημίες μαθαίνοντας για τόσα χρόνια , πρέπει να προσφέρουν 3-4 χρόνια στην πρώτη ομάδα και μετά να φεύγουν
Δυσαναπλήρωτο κενό
Καλή συνέχεια παικτουρα !!
Θα μου λείψεις παικταράς από τον ΠΑΟΚ μας.
Προσωπικά θα σε απολαμβάνω πιο συχνά τώρα στη Μπουνντεσλιγκα.
Μικρή η βολφσμπουργκ , πιστεύω σκαλοπάτι είναι για σένα,
BVB και Bayern πονάνε κ καραδοκούν σ αυτή τη θεση
Προσωπικά θα σε απολαμβάνω πιο συχνά τώρα στη Μπουνντεσλιγκα.
Μικρή η βολφσμπουργκ , πιστεύω σκαλοπάτι είναι για σένα,
BVB και Bayern πονάνε κ καραδοκούν σ αυτή τη θεση
- Caballo Viejo
Διαβάζεις τη δήλωση που έκανε για το πέναλτι και καταλαβαίνεις πολλά.
Αυτό το παιδί θα κάνει μεγάλη καριέρα.
Αυτό το παιδί θα κάνει μεγάλη καριέρα.
- kataramenos5
Μικρε εισαι ακομα στην αρχη της διαδρομης.Εχεις δρομο ακομα.kataramenos5 έγραψε: 08-22
Και λαθη θα κανει, και γκολ θα φαμε αλλα ο τυπος εχει ξεκαθαρα τα προσοντα να παει ψηλα. Αρκει να τον στηριξουμε και να του δωσουμε χρονο
Δουλεια δουλεια και λιγο δουλεια ακομα.Καλη αντάμωση.
ΥΓ Δωσαμε αγωνα να μη σε κανει πουλεν ο Απο .Να τα θυμασαι αυτά .
- potamda
- Bet Guru 2023
Μια ερώτηση ήθελα να απαντήσεις έτσι από περιέργεια.
Η μεταγραφή σου ήταν δεδομένη άσχετα με την είσοδο της ομάδας στο Τσαμπιονς Λιγκ ή δρομολογηθηκε μετά τον αποκλεισμό; Και από τη δική σου πλευρά και από την πλευρά της διοίκησης.
Η μεταγραφή σου ήταν δεδομένη άσχετα με την είσοδο της ομάδας στο Τσαμπιονς Λιγκ ή δρομολογηθηκε μετά τον αποκλεισμό; Και από τη δική σου πλευρά και από την πλευρά της διοίκησης.
- O Teleutaios Savourai
Καλή συνέχεια παιχταρά!! Ότι καλύτερο στην καριέρα σου και ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις !
Ελπίζω να σε ξαναδούμε μια μέρα στην ΠΑΟΚαρα μας !
Ελπίζω να σε ξαναδούμε μια μέρα στην ΠΑΟΚαρα μας !
Τραγικά πράγματα προσωπικά για εμένα αυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ …
Παίχτης που μόλις μπήκε στα 20, πανηγυρίζουν οπαδοί που φεύγει επειδή πουλήθηκε …
Για εμένα ξεκάθαρα μικραίνει ο ΠΑΟΚ στα μάτια μου … δεν το περίμενα ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη θα χειρίζεται έτσι τέτοια θέματα. Και πολύ κακό παράδειγμα για όλους τους νέους των ακαδημιών
Προσωπικά θεωρώ ότι ο τρόπος που έχει χειριστεί ανάλογες περιπτώσεις ο γαύρος ήταν πάντα πολύ καλύτερος … πάντα ο γαύρος κρατούσε αυτούς που ήθελε κι δεν πουλούσε
Το ίδιο πέρσι ο Μελισσανίδης κει φέτος ο Αλαφούζος
Ο ΠΑΟΚ ενώ είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος εδώ και μια δεκαετία χειρίζεται τραγικά το θέμα.
Και βγαίνουν οπαδοί να λένε καλή τύχη Κωτσάκη και να γυρίσεις εδώ να κλείσεις την καριέρα σου …
Καλά ρε μερικοί … καταλαβαίνετε τι γράφετε ; Τι είναι ο ΠΑΟΚ ; Φιλανθρωπικό ίδρυμα ηλικιωμένων είναι ;; Μάλλον διαφορετική ομάδα υποστηρίζουμε
Ξεκάθαρα μειώνει τον ΠΑΟΚ ο χειρισμός κι τα χειροκροτήματα … για εμένα οποίος φεύγει καλά κάνει για την πάρτη του αλλά για εμένα έχει τελειώσει … ιδίως όταν έπαιξε 1 χρόνο μπάλα … να έπαιζε 3-4 τουλάχιστον ΟΚ
Παίχτης που μόλις μπήκε στα 20, πανηγυρίζουν οπαδοί που φεύγει επειδή πουλήθηκε …
Για εμένα ξεκάθαρα μικραίνει ο ΠΑΟΚ στα μάτια μου … δεν το περίμενα ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη θα χειρίζεται έτσι τέτοια θέματα. Και πολύ κακό παράδειγμα για όλους τους νέους των ακαδημιών
Προσωπικά θεωρώ ότι ο τρόπος που έχει χειριστεί ανάλογες περιπτώσεις ο γαύρος ήταν πάντα πολύ καλύτερος … πάντα ο γαύρος κρατούσε αυτούς που ήθελε κι δεν πουλούσε
Το ίδιο πέρσι ο Μελισσανίδης κει φέτος ο Αλαφούζος
Ο ΠΑΟΚ ενώ είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος εδώ και μια δεκαετία χειρίζεται τραγικά το θέμα.
Και βγαίνουν οπαδοί να λένε καλή τύχη Κωτσάκη και να γυρίσεις εδώ να κλείσεις την καριέρα σου …
Καλά ρε μερικοί … καταλαβαίνετε τι γράφετε ; Τι είναι ο ΠΑΟΚ ; Φιλανθρωπικό ίδρυμα ηλικιωμένων είναι ;; Μάλλον διαφορετική ομάδα υποστηρίζουμε
Ξεκάθαρα μειώνει τον ΠΑΟΚ ο χειρισμός κι τα χειροκροτήματα … για εμένα οποίος φεύγει καλά κάνει για την πάρτη του αλλά για εμένα έχει τελειώσει … ιδίως όταν έπαιξε 1 χρόνο μπάλα … να έπαιζε 3-4 τουλάχιστον ΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Ο γαύρος κρατούσε και αυτούς που ήθελαν να φύγουν. Ο ΠΑΟΚ δεν κρεμά δελτία στο ταβάνι και (κατ'εμέ) καλά κάνει.
Ούτε ο Razvan θα ήθελε να κοουτσάρει έναν ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να είναι εδώ.
Ούτε ο Razvan θα ήθελε να κοουτσάρει έναν ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να είναι εδώ.