Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Odi έγραψε:Κάνε τις προτάσεις σου, ανοιχτό forum είναι.
Δεν εχει σημασια τι λεω εγω. Ειναι απλο. Ανοιξτε ενα τοπικ και ρωτηστε ποιοι ενδιαφερονται να γινουν μελη. Στη συνεχεια βαλτε τα μελη του φορουμ να αποφασισουν.Το πιο απλο και δημοκρατικο.Εγω μπορεί να θελω ξέρω γω jibbie,hasio,Antarctica, το θεμα ειναι αν θελουν αυτοι και το φορουμ.Το φορουμ μπορεί να θέλει dragon...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ θέλω Joshua, Kataramenos και Αποστόλη.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

I just wanna see Μπαρκαρούτσος going rogue and spreading chaos :twisted:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

μονο ο Dimg4 μπορει να φερει την ανοιξη
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

+1
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Napoli4 έγραψε:I just wanna see Μπαρκαρούτσος going rogue and spreading chaos :twisted:

Εικόνα
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

gika έγραψε:Εγώ θέλω Joshua, Kataramenos και Αποστόλη.
Η τελεια mod team
μαζι με τον Dimg4
και τον prist64.-
Plus "V" φυσικα!

(For V-olakiotis)
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Γιατί αν αλλάξουν οι mod, θα σταματήσει η ειρωνεία, η μιζέρια και τα offtopic.

Η μονη ενδιαφέρουσα λύση είναι να γίνουν όλοι mod για μια μέρα, να δούμε τι θα μείνει όρθιο στο τέλος :twisted:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Προτείνω μάλιστα αυτό να γίνει την τελευταία μέρα των μεταγραφών.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

astral έγραψε:Γιατί αν αλλάξουν οι mod, θα σταματήσει η ειρωνεία, η μιζέρια και τα offtopic.

Η μονη ενδιαφέρουσα λύση είναι να γίνουν όλοι mod για μια μέρα, να δούμε τι θα μείνει όρθιο στο τέλος :twisted:
Τα offtopic ειναι το μικροτερο προβλημα του φορουμ.Τωρα αυτο που εσυ αποκαλεις μιζερια για καποιον μπορει να ειναι η αποψη του και οσο την εκφραζει με τον σωστο τροπο ειναι δικαιωμα του.Τωρα οσον αφορα την ειρωνεια και γενικα την απρεπη συμπεριφορα οταν μελη της μοντ τιμ την ασπαζονται και την χρησιμοποιουν πως περιμενεις να αλλαξει κατι?
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

astral έγραψε:Γιατί αν αλλάξουν οι mod, θα σταματήσει η ειρωνεία, η μιζέρια και τα offtopic.

Αν αλλαξουν οι μοντς δεν θα μπορουν καποιοι να γραφουν ξεδιαντροπα οτι υποστηριζαν προσωπα και γεγονοτα, ενω αυτοι γραφτηκαν εδω μεσα χρονια..... αργοτερα.
Αν αλλαξουν οι μοντς, πολυ πιθανον να μην μπορει η αντιθετη αποψη να βαπτιζεται μιζερια και ο γραφων να χαρακτηριζεται αλλοθρησκος ελαφρα τη καρδια, και αρκετες φορες να στιγματιζετε σαν κακομοιρης που τρωει ξυλο απο τη γυναικα του και μπαινει εδω μεσα να ξεδωσει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το να λεμε οτι δεν ευθυνεται η ομαδα των διαχειριστων,οταν η εικονα του φορουμ ειναι προβληματικη,παρα μονο τα μελη,ειναι σαν να λεμε ότι δεν φταιει η εκαστοτε κυβερνηση για την εικονα της χώρας παρα μονο οι πολιτες. Η αληθεια και στις δυο περιπτωσεις ειναι συνηθως καπου στη μεση και για αυτο το λογο πρεπει να αλλαζουν συνεχως οι ιθύνοντες σε καθε περιπτωση μεχρι να εξασφαλιστει με τις δικες τους αποφασεις η καλυτερη λειτουργια...Οταν σε προβληματιζει ο εριστικος λογος του dimg4 η του joshua αν θες αλλα οχι ξερω γω του dragon δεν λειτουργεις ως διαχειριστης αλλα ως διαμορφωτης.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, γιατί δεν είναι forum γενικού περιεχομενου ώστε να λέει κάποιος ότι ο ένας βάζει τους κολλητούς του, ο άλλος τα παίρνει (τυχαία παραδείγματα), και δεν τρέχει τίποτα να το συζητάμε.
Αλλα συμφωνώ ότι για να λειτουργήσει χρειάζεται σωστή διαχείριση KAI σωστή συμπεριφορά.

όσο για τον εριστικό λόγο, όπως και η μιζέρια μπορεί να είναι εντελώς υποκειμενικoς, εκτος αν γίνεται επί προσωπικού.

Εγώ δε βλέπω γενικότερη μεροληψία ως προς τους κανονισμούς και μάλιστα υπάρχει ελαστικότητα άλλες φορες στα offtopic, άλλες φορες σε εκφράσεις, άλλες φορες σε spam, ακόμα και σε 2-3 φασίστες που το έπαιζαν ΠΑΟΚ κλπ. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν λάθη, αλλα η κουβέντα θα πρέπει να γίνεται με βάση τους κανόνες (ακόμα και για την αλλαγή τους) και όχι αυθαίρετα με τα πρόσωπα.

Πάντα θα υπάρχουν παράπονα, αλλα αν υπήρχε γενικότερο πρόβλημα στη λειτουργία θα είχε γίνει χαμός σε αυτό το νήμα από αναφορές σε συγκεκριμένα περιστατικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Easy to say οταν είσαι στη μια " πλευρα ". Ρωτα και την άλλη...
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Mitsospaoki4 έγραψε:Προτείνω μάλιστα αυτό να γίνει την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Τρελός είσαι; Θα ζητήσουν κι ένσημα! :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”