Ακριβως.mbison έγραψε:Iβαν γράφεις για dna ΠΑΟΚ, αυτό που έκανες όμως δεν συνάδει. Εμεις δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους. Την αδικία πολεμάμε τόσα χρόνια με πάθος.
Τίτλους πήραμε και χωρίς εσένα και χωρίς λεφτά. Διάβασε την ιστορία μας.
Θα θελα να ξερα από που κι ωσπου πλασάρεις τον Ρουμανο σαν αυτόν που θα πραγματώσει τα όνειρα σου. Ο Ρουμάνος τόσο καιρό δεν βρήκε ομάδα στην Ευρώπη. Μόνο για Αραβία και Κίνα είναι.
Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Θα αρχίσουμε τώρα πάλι, μετά τα Αμπελ vs Πάμπλο θα έχουμε τα Πάμπλο vs Ραζβαν.
Καλά πάμε,συνεχίστε.
Καλά πάμε,συνεχίστε.
Σοβαρα ακριβως και ολα αυτα για τον Γκαρσια??? Διαβασε την ιστορια μας στον Ιβαν? Τιτλους πηραμε και χωρις εσενα στον Ιβαν? Λιγο ντροπη ρε...Προπονητη αλλαξε δεν σκοτωσε κανεναν...Dimg4 έγραψε:Ακριβως.mbison έγραψε:Iβαν γράφεις για dna ΠΑΟΚ, αυτό που έκανες όμως δεν συνάδει. Εμεις δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους. Την αδικία πολεμάμε τόσα χρόνια με πάθος.
Θα θελα να ξερα από που κι ωσπου πλασάρεις τον Ρουμανο σαν αυτόν που θα πραγματώσει τα όνειρα σου. Ο Ρουμάνος τόσο καιρό δεν βρήκε ομάδα στην Ευρώπη. Μόνο για Αραβία και Κίνα είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 26 Μάιος 2021, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Dimitris_L4 έγραψε:Ο Γκαρσία όταν κλήθηκε από την ΠΑΕ είχε δυο στόχους.. 2η θέση και κυπελλο.. Διωχνεις έναν προπονητη που πετυχε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τους στόχους του.. Για μένα αυτό δεν είναι ηθικό.. Ιδίως όταν προκειται για μια μορφή της οικογένειας του ΠΑΟΚ..theo-drama έγραψε:Δλδ τι και πως επρεπε να του συμπεριφερθει,ποιο ηταν το λαθος του Ιβαν.Dimitris_L4 έγραψε:Η συμπεριφορά απέναντι στον Γκαρσία ήταν ανήθικη.. Κ τ λέω εγώ που δεν τον ήθελα να συνεχίσει..
Η προσληψη του Ραζβαν ειναι ΚΑΥΛΩΤΙΚΗ...
ΠΟΣΟ ΠΑΟΚ ρε πουστη μου...
Το καραβι του τωρινου ειδικα ΠΑΟΚ,επι Ιβαν,ειναι μεγαλο και επιπλεον μπορει να καιγοταν το χαρτι του Γκαρσια ως πρωτου,για την σεζον που ερχεται.
Γνωμη μου φυσικα.
- Sick Bastard
Στο μεταξύ οι ίδιοι που δεν έγιναν ΠΑΟΚ για τους τίτλους, πρώτοι θα έτρεχαν να φερουν τον Λουτσέσκου αν ο ΠΑΟΚ έχανε το κύπελλο ή/και τη δεύτερη θέση.obanebane έγραψε:Θα αρχίσουμε τώρα πάλι, μετά τα Αμπελ vs Πάμπλο θα έχουμε τα Πάμπλο vs Ραζβαν.
Καλά πάμε,συνεχίστε.
Κανεις λαθος, εγω προσωπικα δεν ειμαι σαν μερικους που περιμενουν ενα ματς για να διωξουν προπονητη.
Προβατοποίηση εκ Ρωσίας.joshua έγραψε:Σοβαρα ακριβως και ολα αυτα για τον Γκαρσια??? Διαβασε την ιστορια μας στον Ιβαν? Τιτλους πηραμε και χωρις εσενα στον Ιβαν? Λιγο ντροπη ρε...Προπονητη αλλαξε δεν σκοτωσε κανεναν...Dimg4 έγραψε:Ακριβως.mbison έγραψε:Iβαν γράφεις για dna ΠΑΟΚ, αυτό που έκανες όμως δεν συνάδει. Εμεις δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους. Την αδικία πολεμάμε τόσα χρόνια με πάθος.
Sick Bastard έγραψε:Στο μεταξύ οι ίδιοι που δεν έγιναν ΠΑΟΚ για τους τίτλους, πρώτοι θα έτρεχαν να φερουν τον Λουτσέσκου αν ο ΠΑΟΚ έχανε το κύπελλο ή/και τη δεύτερη θέση.obanebane έγραψε:Θα αρχίσουμε τώρα πάλι, μετά τα Αμπελ vs Πάμπλο θα έχουμε τα Πάμπλο vs Ραζβαν.
Καλά πάμε,συνεχίστε.
Γι'αυτό σου έγραψα αν το είδες, ότι τελικά δεν μας αποπροσανατόλισε ο τελικός και ο τίτλος,όπως είχες γράψει ότι φοβόσουν.
Το λες και πρόοδο και όχι μόνο.
[/quote]ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Διωχνεις ενα προπονητη που σε προστατευσε απολυτα. Που προστατεψε τον αχρηστο μηχανισμο της ΠΑΕ που εχουμε.Totem_pk έγραψε:[quote=
Ο Γκαρσία όταν κλήθηκε από την ΠΑΕ είχε δυο στόχους.. 2η θέση και κυπελλο.. Διωχνεις έναν προπονητη που πετυχε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τους στόχους του.. Για μένα αυτό δεν είναι ηθικό.. Ιδίως όταν προκειται για μια μορφή της οικογένειας του ΠΑΟΚ..
Τους εκανε μαγκες τους αχρηστους. Δεν κρινω την κινηση του Ιβαν μην παρεξηγηθω. Κρινω αυτους που την προκαλεσανε.
Διαλεγεις τον ευκολο στοχο,, δηλ.χτυπας το σαμάρι.
Θεωρεις τουλάχιστον αφελή τον Ιβάν.[/quote]
Οχι φιλε. Εχω γραψει σε αλλο τοπικ την αποψη μου. Και εδω εγραψα την συνεχεια. Λαθος μου. Εγραφα να διωξει αυτους που διωξαν, Ιβιτς,Λουτσε, παικτες και τωρα τον Γκαρσια.
Προβατοποιηση εκ Ρωσιας επειδη επιλεγω να στηριξω τον Σαββιδη? Ας κρατησω τη ψυχραιμια μου...
- navigator11
Εντάξει, Μην τρελαίνεσαι ρε Τζόσουα. Θα γραφούν και υπερβολές, οκ. Αναμενόμενο είναι.joshua έγραψε:Σοβαρα ακριβως και ολα αυτα για τον Γκαρσια??? Διαβασε την ιστορια μας στον Ιβαν? Τιτλους πηραμε και χωρις εσενα στον Ιβαν? Λιγο ντροπη ρε...Προπονητη αλλαξε δεν σκοτωσε κανεναν...Dimg4 έγραψε:Ακριβως.mbison έγραψε:Iβαν γράφεις για dna ΠΑΟΚ, αυτό που έκανες όμως δεν συνάδει. Εμεις δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους. Την αδικία πολεμάμε τόσα χρόνια με πάθος.
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από τον κάθε Πάμπλο Γκαρσία και κάθε Ραζβάν Λουτσέσκου..
Ευχαριστούμε τον τεράστιο Πάμπλο Γκαρσία και σίγουρα στο μέλλον θα τον ξαναδούμε διότι το αίμα νερό δεν γίνεται και καλώς ήρθες νταμπλούχε Ραζβάν Λουτσέσκου..
Στηρίζουμε τον οποιονδήποτε θα είναι στον πάγκο της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου!!
Ιβάναρε είσαι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Διαβάζω μερικές απόψεις συνοπαδών,ότι ο Λουτσέσκου διάλεξε Ελλάδα αντί για Ευρώπη..
Όποιος νομίζει ότι δεν ήταν σύμφωνος όλος ο επίσημος ΠΑΟΚ εκείνη την εποχή και ο Ιβάν μαζί,το λιγότερο εθελοτυφλεί..
Μη τα ισωπεδώνουμε όλα παιδιά..
Επίσης η επανπρόσληψη του Λουτσέσκου είναι μια έμμεση παραδοχή ότι κάτι άλλο συνέβη κι έφυγε τότε όπως έφυγε κι όχι για τα λεφτά..
Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστούμε τον τεράστιο Πάμπλο Γκαρσία και σίγουρα στο μέλλον θα τον ξαναδούμε διότι το αίμα νερό δεν γίνεται και καλώς ήρθες νταμπλούχε Ραζβάν Λουτσέσκου..
Στηρίζουμε τον οποιονδήποτε θα είναι στον πάγκο της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου!!
Ιβάναρε είσαι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Διαβάζω μερικές απόψεις συνοπαδών,ότι ο Λουτσέσκου διάλεξε Ελλάδα αντί για Ευρώπη..
Όποιος νομίζει ότι δεν ήταν σύμφωνος όλος ο επίσημος ΠΑΟΚ εκείνη την εποχή και ο Ιβάν μαζί,το λιγότερο εθελοτυφλεί..
Μη τα ισωπεδώνουμε όλα παιδιά..
Επίσης η επανπρόσληψη του Λουτσέσκου είναι μια έμμεση παραδοχή ότι κάτι άλλο συνέβη κι έφυγε τότε όπως έφυγε κι όχι για τα λεφτά..
Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk