Μακάρι. Ο ΠΑΟΚ έχει την δύναμη να κάνει κάτι που εάν πετύχει θα κλείσει την Nova. Εάν ήμουν CEO στην Nova θα είχα πάρει προσωπικά το 1ο αεροπλάνο και θα πήγαινα όπου βρίσκεται ο Σαββίδης και θα έκανα σοβαρή πρόταση. Εάν ο ΠΑΟΚ πάρει πάνω από 4 μύρια η Nova θεωρώ πως ανήκει στο παρελθόν. ΘΑ ΧΑΡΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ.Taseos έγραψε:Λ 200.000 θα δεις apple.ο λαος του ΠΑΟΚ ςιναι πολυ μεγαλος
Τηλεοπτικά δικαιώματα
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Δε νομίζω να υπάρχουν αυτά τα νούμερα ρε φίλε. Και με 20000 κόσμο στο γήπεδο.
Εγώ προσωπικά σε άλλη ομάδα ποτέ ούτε ευρώ. Οπότε εμείς και εμείς θα είμαστε, τι 200.000?
Πόσους δέκτες νόβα έχουν ΠΑΟΚτσήδες, ε τόσοι θα είναι πάνω κάτω με εξαίρεση τα ντέρμπι.
Όσοι πηγαίνουν στα καφέ θα συνεχίσουν να πηγαίνουν.
Εγώ προσωπικά σε άλλη ομάδα ποτέ ούτε ευρώ. Οπότε εμείς και εμείς θα είμαστε, τι 200.000?
Πόσους δέκτες νόβα έχουν ΠΑΟΚτσήδες, ε τόσοι θα είναι πάνω κάτω με εξαίρεση τα ντέρμπι.
σε ολο τν κοσμο οχι μονο ελλαδα.Tolaros έγραψε:Δε νομίζω να υπάρχουν αυτά τα νούμερα ρε φίλε. Και με 20000 κόσμο στο γήπεδο.
- Επισκέπτης
Και εγώ αμφιβάλλω για πολύ κόσμο από Ελλάδα.(είμαστε ψιλό τζαμπατζιδες
)
Αλλά δεδομένου των οπαδών μας στο εξωτερικό, μην σας κάνει έκπληξη ένα νούμερο κοντά στις 150.000

Αλλά δεδομένου των οπαδών μας στο εξωτερικό, μην σας κάνει έκπληξη ένα νούμερο κοντά στις 150.000
- invincible
Φυσικά τι νομίζεις αυτό υπήρχε χρόνια στην Αμερική το θέμα είναι ότι δεν τολμούσε να το κάνει κανένας πρώτος. Εμείς πάντως δεν ανακαλύψαμε το pay per view υπήρχε απλά δεν τολμούσε κανείς να το κάνει γιατί αν το κάνανε και οι 4 μεγάλες ομάδες θα χρεοκόπουσε το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί οι μικρές δεν έχουν την δυναμική να το κάνουν αυτό.apple64 έγραψε:Μακάρι. Ο ΠΑΟΚ έχει την δύναμη να κάνει κάτι που εάν πετύχει θα κλείσει την Nova. Εάν ήμουν CEO στην Nova θα είχα πάρει προσωπικά το 1ο αεροπλάνο και θα πήγαινα όπου βρίσκεται ο Σαββίδης και θα έκανα σοβαρή πρόταση. Εάν ο ΠΑΟΚ πάρει πάνω από 4 μύρια η Nova θεωρώ πως ανήκει στο παρελθόν. ΘΑ ΧΑΡΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ.Taseos έγραψε:Λ 200.000 θα δεις apple.ο λαος του ΠΑΟΚ ςιναι πολυ μεγαλος
Να ξέρεις ότι δεν θα το αφήσει έτσι αυτό η Νοβα θα πιέσει Κούλη στο μέλλον για ειδική νομοθεσία να απαγορευτεί αυτό με την δικαιολογία ότι δεν θα υπάρχει πρωτάθλημα.

- thanos-xanthi
φοβερη κινηση
πρωτοποριακό εγχείρημα
μακάρι όλα να πάνε καλά
κατούρα τους στη μάπα Ιβαν
πρωτοποριακό εγχείρημα
μακάρι όλα να πάνε καλά
κατούρα τους στη μάπα Ιβαν
Φιλε υπαρχει ενας ζαμπλοθτος ιδιοκτητης που παιζει τα ψιλα του ελλαδα κ δεν τον νοιαζει το κερδος απο τον ΠΑΟΚ.
κυριοι πλεον το ζητημα δεν ειναι το που θα πηγαίνει ο καθενας να δει το ματς
το ζητημα ειναι να δίνει τα 5 και ας μην το βλεπει κιολας
διοτι η ζαρια ειναι χοντρη
και παίχτηκε
ειχε τ αρχίδια να την παίξει ο τρελλος!
και πλεον ολοι ειμαστε μπροστα στις ευθυνες μας σαν ΠΑΟΚτσήδες
προσωπικα θεωρω προδοτη τον εκαστοτε που δεν θα δώσει τα 5
το ζητημα ειναι να δίνει τα 5 και ας μην το βλεπει κιολας
διοτι η ζαρια ειναι χοντρη
και παίχτηκε
ειχε τ αρχίδια να την παίξει ο τρελλος!
και πλεον ολοι ειμαστε μπροστα στις ευθυνες μας σαν ΠΑΟΚτσήδες
προσωπικα θεωρω προδοτη τον εκαστοτε που δεν θα δώσει τα 5
Είναι απίστευτα σημαντικό να πληρώσουμε το 5€ρο ΟΛΟΙ τις πρώτες αγωνιστικές.
ΟΛΟΙ
ΟΛΟΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος apple64 την Τρί 20 Αύγ 2019, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είπαμε, με 77.777 συνδρομές (των 5€) μ.ο. ανά αγώνα, μαζεύονται 7εκ.
Αλλά, όπως ειπώθηκε και προηγούμενα, δεν είναι αυτό το θέμα.
Το μεγάλο ζήτημα για εμένα είναι ότι με την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού, σε 2-3 χρόνια θα βάλει τελικά λουκέτο η κωλονόβα.
Και αυτό δεν το λέω εξαιτίας της αντιμετώπισης του ΠΑΟΚ, αλλά γιατί μας έφαγε την ψυχή τόσα χρόνια...
Όταν έπαιζε μόνη της, πληρώναμε συνδρομές 50 και 60 € το μήνα...
Βγήκε ο oteTV με συνδρομές 18 και 20 €και άρχισε να τους κλείνει το σπίτι.
Αναγκάστηκε τότε να κατεβάσει και αυτή στα 30 περίπου €, αλλά έχασε ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην ευρώπη...
Δυστυχώς, εμένα με βρήκαν στην ανάγκη και αναγκαζόμουν να πληρώνω την κωλονόβα όταν κατοικούσα στο εξωτερικό και σε απομονωμένο νησί (όχι για τα αθλητικά, αλλά για τα ελεύθερα κανάλια).
Αλλά ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Περιμένω να πάθουν αυτό που τους αξίζει γιατί δεν σεβάστηκαν ποτέ τους τον Έλληνα τηλεθεατή.
Αλλά, όπως ειπώθηκε και προηγούμενα, δεν είναι αυτό το θέμα.
Το μεγάλο ζήτημα για εμένα είναι ότι με την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού, σε 2-3 χρόνια θα βάλει τελικά λουκέτο η κωλονόβα.
Και αυτό δεν το λέω εξαιτίας της αντιμετώπισης του ΠΑΟΚ, αλλά γιατί μας έφαγε την ψυχή τόσα χρόνια...
Όταν έπαιζε μόνη της, πληρώναμε συνδρομές 50 και 60 € το μήνα...
Βγήκε ο oteTV με συνδρομές 18 και 20 €και άρχισε να τους κλείνει το σπίτι.
Αναγκάστηκε τότε να κατεβάσει και αυτή στα 30 περίπου €, αλλά έχασε ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην ευρώπη...
Δυστυχώς, εμένα με βρήκαν στην ανάγκη και αναγκαζόμουν να πληρώνω την κωλονόβα όταν κατοικούσα στο εξωτερικό και σε απομονωμένο νησί (όχι για τα αθλητικά, αλλά για τα ελεύθερα κανάλια).
Αλλά ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Περιμένω να πάθουν αυτό που τους αξίζει γιατί δεν σεβάστηκαν ποτέ τους τον Έλληνα τηλεθεατή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Τρί 20 Αύγ 2019, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάτι μου λέει ότι αν προχωρήσει το εγχείρημα και μπορέσει να υποστηριχτεί και τεχνικά, μπορεί να δούμε περισσότερες συνδρομές από το εξωτερικό σε σχέση με τις εγχώριες. Επίσης πολύ πιθανό είναι να μην ανακοινώνονται τα σχετικά στοιχεία.
- paok re niamou
ειμαστε πολλοι και παντου σε ολο το διαπλανητικο συστημα. Πιστευω οτι θα τριβετε τα ματια σας με τους συνδρομητες του εξωτερικου
- navigator11
Σημασία έχει ότι ο ΠΑΟΚ, με τη συγκεκριμένη κίνηση, επιχειρεί επανάσταση. Και οφείλουμε να τον ακολουθήσουμε. Στο βαθμό, εννοείται, που ο καθένας μας δύναται. Ο Ιβάν, για πολλοστή φορά, γράφει στα ΠΑΠΑΡΙΑ του το όποιο τυχόν κόστος μπορεί να έχει στην τσέπη μπροστά στην ικανοποίηση να χύσει το παρακράτος στη μάπα. Προφανώς και δεν πρόκειται για απόφαση, που λήφθηκε μόνο με το θυμικό. Προφανώς και έχουν εξεταστεί διάφορες παράμετροι και επελέγη αυτό που επελέγη. Στήριξη μέχρις εσχάτων.