Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- invincible
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια χαλάμε την ζαχαρένια μας τζάμπα τελευταία μέρα τον μεταγραφών θα είναι στο τηλέφωνο ο Ρεμπε. Μετά σας φταίνε οι προπονητές. Είπε ο Αμπελ πρεπει να γίνουν όλα γρήγορα. Πες δεν ήταν ο Αμπέλ ήταν άλλος και του φέρνανε τις μεταγραφές 15 Αυγούστου... Τι θα έλεγε... Πάρε φορ πάρε χαφ πάρε αριστερό μπακ και μετά πουλα... όχι πρωτα θα πουλήσω μετά θα ψάχνω... 

-
- Επικοινωνία:
Τι σχέση έχει ο Adolfo"El Trueno" Valencia με τον Nunez; Μη γράφουμε ότι να'ναιGospi έγραψε:Αν δεν φερεις εναν Νουνιεζ, ή εναν Βαλντσια δεν κανεις τπτ!
Καποτε οντως οι μεταγραφικες περιοδοι του ΠΑΟΚ ηταν πολυ ροκ!
ασχετα που οι μισοι περνουσαν και δεν ακουμπουσαν!
Τι σχέση εχουν? Ειχαν κάτι το εξωτικο αμφοτεροι. Δεν συγκρινω παιχτικη αξια. Αναφερομαι στο γκελ που καναν σαν ακουσμα. Εχουμε χρονια να φερουμε εναν λατιν παιχτη... Που να δειχνει φαντεζι (ειναι δεν ειναι). Εξαλλου σαν μεταγραφες ειχαν βαρος λογω των ποσων που ακουστηκε οτι δαπανηθηκαν...
Δεν τιθεται θεμα συγκρισης παιχτικα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς και εννοώ με πολλούς δανεικούς.
Κάτι που κάναμε στα πρώτα χρόνια του Ιβάν στην ομάδα.
Κάτι που κάναμε στα πρώτα χρόνια του Ιβάν στην ομάδα.
-
- Επικοινωνία:
Το Nunez στην Ονδούρα είναι κάτι σαν το Παπαδόπουλος στην Ελλάδα!Εκείνη την εποχή υπήρχε πράγματι παίκτης Nunez που έκανε πράγματα και θάματα και ο οποίος δεν είχε καμμιά σχέση με τον δικό μας που έμοιαζε περισσότερο με μπρελοκLuigi Vampa έγραψε:Μπλεξαν τα μπούτια τους, άλλον ήθελαν, αλλον είδαν, άλλον αγόρασαν. Σίγουρα έχει κ λάθη το άρθρο, πάλι καλά που αναφέρει ότι έπαιζε ΕλλαδαGospi έγραψε:Το οποιο αρθρο δεν αναφερει πουθενα τον ΠΑΟΚ και λεει πως ο Νιουνιεζ επαιζε δανεικος σε εμας...
Καλη φαση!
Εδω βεβαια ειχαμε ακουσει οτι ειναι δικος μας και οτι τον δωσαμε κοντα στα 700.000 εκατομμυρια τοτε στην Σαντερλαντ...
ωραιες εποχες!
-
- Επικοινωνία:
Λέγοντας για Latin παίκτες, πήρε το μάτι μου πως ο Gaitan είναι ελεύθερος!!!Gospi έγραψε:Τι σχέση εχουν? Ειχαν κάτι το εξωτικο αμφοτεροι. Δεν συγκρινω παιχτικη αξια. Αναφερομαι στο γκελ που καναν σαν ακουσμα. Εχουμε χρονια να φερουμε εναν λατιν παιχτη... Που να δειχνει φαντεζι (ειναι δεν ειναι). Εξαλλου σαν μεταγραφες ειχαν βαρος λογω των ποσων που ακουστηκε οτι δαπανηθηκαν...
-
Καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις. Τότε ο κάθε παίκτης κουβαλούσε μια ιστορία, σήμερα φαίνονται όλοι σαν να είναι μια κόπια (ακριβά αυτοκίνητα, πλέι στέισον, xbox, μεγάλα ακουστικά). Επίσης το ίντερνετ μας έχει πήξει στην κυκλοφορία. Τότε ερχόταν ο Πάολο Κομινχες κ είχα χυσει πάνω μου χωρίς να ξέρω το γιατίGospi έγραψε:Τι σχέση εχουν? Ειχαν κάτι το εξωτικο αμφοτεροι. Δεν συγκρινω παιχτικη αξια. Αναφερομαι στο γκελ που καναν σαν ακουσμα. Εχουμε χρονια να φερουμε εναν λατιν παιχτη... Που να δειχνει φαντεζι (ειναι δεν ειναι). Εξαλλου σαν μεταγραφες ειχαν βαρος λογω των ποσων που ακουστηκε οτι δαπανηθηκαν...

- invincible
ρε παιδιά συγκρίνεται λάθος εποχές εκείνη την εποχή ο Κοκαλης πείρε Τζολε και Γιανακοπουλο από τον Πανηλιακό. Τώρα δεν βρίσκεις σε μικρές ομάδες τέτοιους παιχτες λαχεία. Ο Ντέμης έπαιζε στον Απόλλωνα πέρασε για δοκιμή από τον ΠΑΟΚ και δεν τον πήραμε γιατί το σκαουτινκ τον βρήκε κοντό! Πηραμε από το πάσχα πρόωρη μεταγραφή για του χρόνου Οκκα Εγκωμίτη από τον Μποτο τον μανατζερ και στην Ελλάδα γελούσαν όλοι και στην Κύπρο οι Κύπριοι μου λέγανε τι παιχταράδες πήρατε και μετά ο Οκκας έπαιξε μετά από εμάς σε γαυρο, κουλα και εξωτερικό. Ο Ναλιτζης ήταν πρώτος σκορερ στον Πανιώνιο τώρα που να δεις πρώτο σκορερ στον Νιονιο. Στον Πανιώνιο έπαιξε ο Ρεκόμπα ρε φίλε. Που να τα δεις τώρα αυτά. Πειρανε μεταγραφή τον Ταισον από εμάς οι Αγγλοι και μετά είπανε λάθος πάιχτης... Δεν υπήρχε ούτε ίντερνετ ούτε τίποτα. Ο Τετράτζε ήρθε από Ρομα σακάτης υποτειθετε και σε εμάς έπαιξε μπάλα.
Μην συγκρίνετε άλλες εποχές...
Μην συγκρίνετε άλλες εποχές...
Είδα κάτι μηνύματα από νωρίτερα, παιδιά ο ξερολας των μεταγραφών είναι ένα διαχρονικό παιχνίδι εδώ στο φόρουμ που κάνουμε προσωπικές εκτιμήσεις, μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Ο Κύριος με κεφαλαίο Κ, Τζελας, κάνει απίστευτη δουλειά και μας διασκεδάζει. Ότι έμαθα από το πρωι το εχω μεταφερει στον Σουρμε, απολαμβάνω τα γενέθλια μου με την οικογένειά μου. Μην ανησυχείτε, είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, και αυτά που ακούω με έχουν κάνει πολύ αισιόδοξο ακόμα και με τον Άμπελ προπονητή
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καταρχάς χρόνια πολλά!!
Πιστεύεις πως θα έχουν γίνει οι κατάλληλες κινήσεις μέχρι την αρχή της προετοιμασίας;;
Πιστεύεις πως θα έχουν γίνει οι κατάλληλες κινήσεις μέχρι την αρχή της προετοιμασίας;;
- rade paprica
Χρόνια πολλά αδερφέ +1 και από μένα για αυτά π έμαθες ααχαχ υγειά τπτ άλλοGoMaRoS έγραψε:Είδα κάτι μηνύματα από νωρίτερα, παιδιά ο ξερολας των μεταγραφών είναι ένα διαχρονικό παιχνίδι εδώ στο φόρουμ που κάνουμε προσωπικές εκτιμήσεις, μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Ο Κύριος με κεφαλαίο Κ, Τζελας, κάνει απίστευτη δουλειά και μας διασκεδάζει. Ότι έμαθα από το πρωι το εχω μεταφερει στον Σουρμε, απολαμβάνω τα γενέθλια μου με την οικογένειά μου. Μην ανησυχείτε, είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, και αυτά που ακούω με έχουν κάνει πολύ αισιόδοξο ακόμα και με τον Άμπελ προπονητή
- invincible
Χρόνια πολλά φίλε αλλά αμα ξέρεις πες θα γίνουν 3 κινήσεις ή θα γίνει 1 ή 2 μέχρι την Δευτέρα κτλ. Να ξέρουμε να κοιμηθούμε ήσυχοι ... και εγώ έχω ρουφιάνους μου λένε έμαθα από την ΠΑΕ εκείνο το ένα το άλλο... αλλά από στόμα σε στόμα μία πληροφορία αλλιώς ξεκινάει αλλιώς φτάνει...
αλλά αυτά αλλάζουν συνέχεια σήμερα είναι έτσι αύριο είναι γιουβέτσι μεθαύριο γκομανέτσι.