11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Salvador Allende
- thodoris31
Re: 98.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που πρέπει να συνεχίζει την αποθεραπεία του μακριά απο την ομάδα.
- Salvador Allende
Χρόνια πολλά Λέο. Ήσουν παίκτης με μεγάλα ποτέντιαλ που κανένας στην ηλικία σου σε επίπεδο Ν/Α Ευρώπης δεν έφτανε (γνώμη μου). Δυστυχώς όμως λίγο ο τραυματισμός, πολύ το ότι έχεις μυαλά 15χρονου θα σε κρατήσουν μακρυά από τα υψηλού επιπέδου (και μέτριου ίσως) πρωταθλήματα που ονειρευόσουν. Σου εύχομαι ότι καλύτερο, η πρώτη σου χρονιά δε θα ξεχαστεί αλλά να μη μας γράφεις γιατί μας γέμισες ελπίδα και στο τέλος με τη συμπεριφορά σου μας πίκρανες. ΛΑΚΑΜΑ.
έβαψε και το μαλλί, πάει αυτός.
Να του βρούμε κάνα μαγαζάκι στην Τσιμισκή να πουλάει τα ρούχα του.
Να του βρούμε κάνα μαγαζάκι στην Τσιμισκή να πουλάει τα ρούχα του.
-
Μπαστα ρε συντροφε, γιατι στο τελος πες πες θα πιστεψουμε οτι χασαμε την ευκαιρια της δεκαετιας. Το ταβανι του Ζαμπα ηταν ο πολυ καλος ΠΑΟΚ ή εστω μια ομαδα ενα κλικ πανω απο τον ΠΑΟΚ. Σαφως χειροτερος παικτης του Τζολη κι ας τον εριχνε 2 χρονια οταν αυτος εκανε το ντεμπουτο του σε μας, και ουτε καν στους καλυτερους στην ηλικια του στη ΝΑ Ευρωπη - σκεψου οτι την ιδια χρονια καθιερωνεται ο Ντανι Ολμο στην Ντιναμο Ζαγκρεμπ πριν παει να παιζει βασικος στην Λειψια κι αρχισει να γραφει συμμετοχες με την Εθνικη Ισπανιας, για να μην πιασουμε τους οποιους Γιουγκοσλαβους βγηκαν, ή τους τιμιους και συνεπεις Ρουμανους. Παικτης με πολυ καλη ντριμπλα, ταχυτητα, και σεντρα για τα ελληνικα δεδομενα, αλλα ως εκει. Το κριμα ειναι οτι δεν βγαλαμε τα σπασμενα και θα τον χασουμε ελευθερο για να γυρισει στην Βραζιλια να παιξει σε καμια μικρομεσαια ομαδα.Salvador Allende έγραψε:Χρόνια πολλά Λέο. Ήσουν παίκτης με μεγάλα ποτέντιαλ που κανένας στην ηλικία σου σε επίπεδο Ν/Α Ευρώπης δεν έφτανε (γνώμη μου). Δυστυχώς όμως λίγο ο τραυματισμός, πολύ το ότι έχεις μυαλά 15χρονου θα σε κρατήσουν μακρυά από τα υψηλού επιπέδου (και μέτριου ίσως) πρωταθλήματα που ονειρευόσουν. Σου εύχομαι ότι καλύτερο, η πρώτη σου χρονιά δε θα ξεχαστεί αλλά να μη μας γράφεις γιατί μας γέμισες ελπίδα και στο τέλος με τη συμπεριφορά σου μας πίκρανες. ΛΑΚΑΜΑ.
- Salvador Allende
Δεν αναφέρθηκα στον παίκτη Ζαμπά όσο έπαιξε στον ΠΑΟΚ αλλά στο ταβάνι του συνολικά ως παίκτη με βάση τη σωματοδομή και την τεχνική που ήδη είχε (γι'αυτό τον πήραμε με τόσα φράγκα άλλωστε).
Αν ήταν παραπάνω εργατικός ειδικά στα ζητήματα που υστερούσε (όλα τα mental attributes στο FM για να μην τα λέω ένα-ένα), θα έπαιρνε μεταγραφή σε ομάδα επιπέδου προημιτελικών ΤσΛ/Εuropa, όπως και οι περιπτώσεις που ανέφερες. Άλλοι παίκτες δεν έχουν τέτοιο ταβάνι, αυτός όμως είχε άσχετα του ότι τα πέταξε όλα στον κάλαθο των αχρήστων.
Αν ήταν παραπάνω εργατικός ειδικά στα ζητήματα που υστερούσε (όλα τα mental attributes στο FM για να μην τα λέω ένα-ένα), θα έπαιρνε μεταγραφή σε ομάδα επιπέδου προημιτελικών ΤσΛ/Εuropa, όπως και οι περιπτώσεις που ανέφερες. Άλλοι παίκτες δεν έχουν τέτοιο ταβάνι, αυτός όμως είχε άσχετα του ότι τα πέταξε όλα στον κάλαθο των αχρήστων.
-
Κι εγω το ιδιο λεω, απο πουθενα δεν προκυπτει τετοιο ταβανι. Το ειπαμε οι ιδιοι στον εαυτο μας για να το πιστεψουμε. Ομαδα προημιτελικων ΤσΛ ειναι πχ η Ντορτμουντ στην οποια επαιζε βασικος στα 17 του ο Σαντσο και φετος στα 17 τους ο Ρεϊνα κι ο Μπελιγχαμ. Μιλαμε για παικτες 2 χρονια νεοτεροι απο τον Ζαμπα οταν αυτος ηρθε στον ΠΑΟΚ που ηδη θεωρουνται σουπερσταρ. Ο δε Σαντσο που ειναι τωρα 19, ειναι αναμεσα στα κορυφαια εξτρεμ του κοσμου. Το ταβανι του Ζαμπα ηταν οι ομιλοι του Γιουροπα, δηλαδη ενας συνεπης αλλα οχι εξαιρετικος ΠΑΟΚ.
- episimos73
Ούτε εγώ τρελαινόμουν, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση ότι στο Βατερλώ με την Τσέλσι εδώ μέσα ήταν ο μόνος που μπόρεσε να σταθεί σε αθλητικό επίπεδο. Αυτό σίγουρα κάτι δήλωνε για τις προοπτικές του αλλά η τεχνική του, η τακτική προσήλωση και, προπάντων, το μυαλό του δεν ήταν μάλλον για παραπάνω. Ήρθε και ο τυφώνας πρώην προπονητής, ο τραυματισμός και οι σοβαρές επιπλοκές και τον αποτελείωσαν. Ειλικρινά, δεν ξέρω πως μπορεί να σώσει την καριέρα του, δε με νοιάζει κιολας. Από τον ΠΑΟΚ πάντως φαίνεται ότι τελείωσε. Μια αλλαγή περιβάλλοντος μπορεί να τον βοηθήσει.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Ένα Μπαν στον κύριο παρακαλω.
Συνδέθηκε από το Ισλαμαμπάντ/Βλαδιβοστόκ/υπερπέραν τελοσπαντων για να πει λουμπινα το παλικάρι μας
Συνδέθηκε από το Ισλαμαμπάντ/Βλαδιβοστόκ/υπερπέραν τελοσπαντων για να πει λουμπινα το παλικάρι μας
- Salvador Allende
Φίλε @Ριαν όχι δε λέμε το ίδιο. Εγώ υποστηρίζω ότι είχε όλα τα φόντα να πιάσει μεταγραφή πάνω από 10 χαρτιά και να φτάσει να παίζει σε ομάδα επιπέδου Ντόρτμουντ. 20 χαρτιά ρήτρα είχε κάτι θα ήξεραν για να του την έβαλαν.
@Μπαρκαρούτσο, το παλικάρι πληρώνεται γύρω στα 750 χιλιάρικα/έτος. Καλό έ?
@Μπαρκαρούτσο, το παλικάρι πληρώνεται γύρω στα 750 χιλιάρικα/έτος. Καλό έ?
- Μπαρκαρούτσος
Άλλοι κοροϊδεύουν τον κόσμο και παίρνουν λεφτά, άλλοι κάνουν τους αθλητές και παίρνουν λεφτά και άλλοι γαμιώνται στα βαπόρια και σκοτώνονται και δεν έχουν χαρεί τα λίγα λεφτά που τους έμειναν...
Τα φιλιά μου από τη μέση του Ατλαντικού!
rainmaker έγραψε:Ένα Μπαν στον κύριο παρακαλω.
Τα φιλιά μου από τη μέση του Ατλαντικού!