Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από desperando »

Ακριβώς έτσι είναι φίλε μου Γκόραν.
Ο μόνος λόγος που έφυγα από τη χώρα ( μιας και έβγαζα πολύ καλά λεφτά για την εποχή) ήταν γιατί δεν ήθελα να είμαι σκλάβος εγώ και τα παιδια μου.

Υγ καλό είναι να κοιτάς την καμπούρα σου περισσότερο απ' ότι το στόμα μου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ποπ κορν με γευση μπάρμπεκιου κ πορτοκαλάδα χωρις ανθρακικό
giapas

Δημοσίευση από giapas »

fanta μπλε ;
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

ΣΟΥΤΙΑ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

desperando έγραψε:Ακριβώς έτσι είναι φίλε μου Γκόραν.
Ο μόνος λόγος που έφυγα από τη χώρα ( μιας και έβγαζα πολύ καλά λεφτά για την εποχή) ήταν γιατί δεν ήθελα να είμαι σκλάβος εγώ και τα παιδια μου.

Υγ καλό είναι να κοιτάς την καμπούρα σου περισσότερο απ' ότι το στόμα μου
Μην με προτείνεις ρε desperando να κάνω κάτι, το οποίο δεν κάνεις πρώτα εσύ...Ποτέ ως τώρα εδώ μέσα έστω...
Ο καθένας μας κρίνεται σαν άνθρωπος απ τις επιλογές του στην ζωή του κι απ τα γραφόμενα του εδώ μέσα σαν φορουμικός χαρακτήρας...Ας μας κρίνουν λοιπόν οι συμφορουμίτες μας γα τα εδώ μέσα και σαν ανθρώπους, ας μας κρίνουν οι συγγενείς, οι πραγματικοί φίλοι (όχι οι εικονικοί, του διαδικτύου) και όλοι οι μακρινοί απόγονοι μας...
Έστω κι αν οι δικοί σου, πιθανά, όχι μόνο να μην έχουν ιδέα από Ελλάδα αλλά και να μην μιλάν καν τα ελληνικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εν τω μέσω πολέμου, θα σας το πω ευγενικά, ως παράκληση :

Σκαστε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σιγά ρε κι εσύ...Ανατσουτσουρώθηκα απ την ευγένεια σου... :twisted:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

agios έγραψε:ΣΟΥΤΙΑ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο μουγκοθόδωρος πάλι κρυμμένος
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

goran 64 έγραψε: Έστω κι αν οι δικοί σου, πιθανά, όχι μόνο να μην έχουν ιδέα από Ελλάδα αλλά και να μην μιλάν καν τα ελληνικά...
Ωραία ρητορική φίλε Γκόραν θυμίζει λίγο αυτή από Πειραιά μεριά που χρεισιμοποιουν για τον Σαββίδη,τα ελληνικά του και την καταγωγή του.
Μπορείς αν θες επίσης να έρθεις από δω να τα πεις αυτά στους Έλληνες δεύτερης και τρίτης γενιάς για το πόσο γνωρίζουν από Ελλάδα.

Ευτυχώς για σένα ξέρω ότι δεν τα πιστεύεις αυτά, απλά η προσωπική μας κόντρα σε οδήγησε να γράψεις κάτι τέτοιο.

Όπως είπα και παραπάνω στον άλλο φίλο καλή καρδιά,οι καιροί δεν χωράνε τις μικροαντιπαλοτητες μας.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

sn0ufel4 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... ous-milane

Γομαρε το ζήτησες
ΜΠΡΑΒΟ ΣΝΟΥΦ!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

H θυρα 4 ακομα σιωπα? Γιατι?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

H Θύρα 4 συνυπέγραψε την πρώτη ανακοίνωση που βγήκε.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Θα τα πω γιατι θα σκασω....

Ποσο προσκυνημενοι...ποσο ραγιαδες. ....ποσο γιουσουφακια. ....
.....μπορει να ειστε ολοι εσεις οι ντεμεκ εκπροσωποι της Μακεδονιας...ποσο;

Λιγη ντροπη ρε....λιγη τσιπα ρε .
......φτουσας ρε πεταμενοι,...γ@μω τι φυτρα σας κοπροσκυλα...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ο γνωστός ατζέντης, Μίροσλαβ Στέβιτς μίλησε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε για τον Ιβάν Σαββίδη κι έκανε λόγο για απειλές που δέχεται ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, αλλά και το περιβάλλον του, ενώ σημείωσε πως ο "Δικέφαλος" ξεφεύγει από τα ελληνικά πρότυπα, κάτι που δεν αρέσει...

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Η αντίδραση του προέδρου δεν ήταν φυσιολογική. O Ιβάν Σαββίδης οπλοφορεί, γιατί ο ίδιος, η οικογένεια του, αλλά και πολλοί υπάλληλοι του, δέχονται τηλεφωνικές απειλές και απειλές για βόμβες!

Ο Σαββίδης, από όσο γνωρίζω, έλαβε άδεια οπλοφορίας πριν από έναν μήνα. Το όπλο φάνηκε στις φωτογραφίες, εξαιτίας της συναισθηματικής φόρτισης που είχε, δεν είχε καμία πρόθεση να απειλήσει κανέναν. Ποτέ δεν θα το έκανε. Ο Σαββίδης το μόνο που ήθελε ήταν να αποτρέψει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, από το να μπουν στο γήπεδο.

Η ατυχία του ήταν ότι από την ένταση, έβγαλε το παλτό του. Φυσικά δεν είχε καμία δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν απείλησε κανέναν. Ο Σαββίδης, άλλωστε, αναγνώρισε το λάθος του. Ποτέ δεν έχει αντιδράσει έτσι στο παρελθόν, είναι ένας ήσυχος άνθρωπος.

Ο πρόεδρος είναι ένας εγκάρδιος άνθρωπος. Το όνειρο του είναι να δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, μετά από πολλά χρόνια. Έχει βάλει πολύ από την ενέργεια, την ψυχή του και τα χρήματα του στον ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος έχει μεγαλώσεις απότομα υπό την ηγεσία του, θα μπορούσα να πω ότι λειτουργεί στα πρότυπα των γερμανικών ομάδων. Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που πληρώνει στην ώρα της, τους μισθούς των παικτών.

Ο Σαββίδης είναι η καρδιά και η ψυχή του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή του και πολλοί είναι αυτοί που τον αγαπούν στην Θεσσαλονίκη. Ο Σαββίδης, είναι πάνω απ’όλα ένας άνθρωπος παλαιών αρχών. Κανένας παίκτης δεν έχει παραπονεθεί ποτέ για αυτόν. Είναι σαν πατέρας τους.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος, που παρά τα προβλήματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει διαφορετική νοοτροπία από τις υπόλοιπες ομάδες. Το ότι είναι από την Θεσσαλονίκη, είναι το πρόβλημα, καθώς το… λόμπι των Αθηνών κάνει τα πάντα για να σιγουρέψει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ, όμως, αξίζει την πρώτη θέση! Η Ελλάδα χρειάζεται ένα καθαρό πρωτάθλημα"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”