97. Λάζαρος Λάμπρου
- ΑποστόληςΑ
Re: 97. Λάζαρος Λάμπρου
Απογοήτευση, διαβάζω.
Είχα προβλέψει ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος θα ήταν τα δύο "Λ" (Λάμπρου και Λημνιός)...
Είχα προβλέψει ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος θα ήταν τα δύο "Λ" (Λάμπρου και Λημνιός)...
- buffalobill4
Καλά Αποστόλη κσι εγώ κάποτε πίστευα ότι στη δεξιά πλευρά της εθνικής θα παίζουν φουτσινι κάπαγιαννίδης αλλά έπεσα έξω. Συμβαίνουν αυτά.
-
καταλαβαινεις ποσο χαμηλα εφτασε ο λαμπρου οταν μεχρι και ο ντιμ εγκαταλειπει την στηριξη 

- buffalobill4
Ναι και εγώ είμαι ο γκάι αρμαντοDimg4 έγραψε:Καλα εσυ επεσες τοσο εξω που ο Ριαν εγινε μελος εδω μεσα

-
Μην το γελας Μπαφαλο, ενας θεουλης με ειχε ρωτησει αν οντως ειμαι ο Καπαγιαννιδης.
Κατ'εμε επρεπε υποχρεωτικα να εχουμε ολοι εδω ονοματα καλτ παικτων μας. Οτιδηποτε λιγοτερο ειναι υποπτο. 

ντιμ δεν λέω όλα τα σωστάDimg4 έγραψε:Νταξει ρε Μουρινιο, ηρεμησε λιγο. Μερικοι το ενα, αλλοι το αλλο και εσυ δηλαδη ελεγες ολα τα σωστα και δε σε ακουγε η παε.danirifle έγραψε:βάλε τον λάμπρου, λέγανε μερικοί
βάλε τον λάμπρου λοιπόν
παίχτης που δεν έχει 1 καλό ματς με τον ΠΑΟΚ
θα με πεις, ποιον να βάλει εκεί? τον χτυπημένο τζόλη με 2 προπονήσεις μεσοβδόμαδα, ή τον χτυπημένο χθες ζίφκο?
άλλοι λένε βάλε τον ουάρντα πλάγια (μανία να τον σβήσουμε στον ασβέστη) και βάλε τον καγκάβα 10άρι (προς το παρόν παίχτης τετραγωνικού)
από όπου και να το πιάσεις, λερώνεσαι
είπα ότι είναι αβάσιμο κάποιος να φωνάζει να μπει ο λάμπρου
ποιος λάμπρου? ξαναλέω 1 καλό παιχνίδι του δε θυμάμαι
γενικά κουνάμε εύκολα το δάχτυλο στους προπονητές, γιατί δε βάζουν αυτούς που θέλουμε, και όταν τους βάζουν μέσα είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλο
εντωμεταξυ χαιρομαι που δε στραβωσες γιατι τωρα που το διαβασα το ειπα καπως στραβοστομικα 

- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή να μην προβλέψω ότι οι Μπαλωμένος, Παναγιώτου και Κωνσταντέλιας θα παίζουν ομού στην Εθνική Ελλάδος σαν βασικοί και αναντικατάστατοι...
Παίκτης μετρίων δυνατοτήτων που πηγάζουν κυρίως από το νοητικό του επίπεδο. Δεν κάνει για ΠΑΟΚ, ίσως για ομάδες του υποβιβασμού να κάνει, για μας σίγουρα όχι.
Το βλέπουμε όλοι νομίζω.

Το βλέπουμε όλοι νομίζω.

Ειμαι δικαιος φιλε. Δε θα επιμεινω αν δω οτι επεσα εξωNorte έγραψε:καταλαβαινεις ποσο χαμηλα εφτασε ο λαμπρου οταν μεχρι και ο ντιμ εγκαταλειπει την στηριξη