Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
- anekfrastos
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Φέρε Αλονσο από Μπάγερν για 1,5 χρόνο και το φυσέκι τον Ροδαλέγκα από Τουρκία (λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι) και είμαστε ΟΚ για χειμώνα. Καλοκαίρι πας για 1 εξτρέμ και 1 μπακ και ότι προκύψει σε 10άρι. Εννοείται ότι κρατάς Τσίμι και Γκάρι σίγουρα για τώρα και το καλοκαίρι αμα πάρουμε σούπερ προσφορές το βλέπουμε.
http://www.transfermarkt.com/hugo-rodal ... eler/37934
btw (σε σύγκριση με Μπίσε) ο Πέλκας φαίνεται ανεβασμένος σωματικά φέτος. Αν πράγματι έχει μπει σε mode βελτίωσης και βαρέθηκε να είναι γατάκι, θα έχει να δώσει
Για ουκρανούς συμφωνώ με όσους έγραψαν ότι είναι περίεργα φρούτα (και οι περισσότεροι πρώην σοβιετικοί που δε βγήκαν από τη χώρα τους ποτέ). Ακόμα και οι Αρσάβιν και Σεβσένκο που θεωρούνται τα μεγαλύτερα "success stories" της τελευταίας 20ετίας από πρώην σοβιετική χώρα (ξεχνώ κάποιον αυτού του επιπέδου;) ποτέ δεν έγιναν σουπερσταρ και είχαν σκαμπανεβάσματα.
http://www.transfermarkt.com/hugo-rodal ... eler/37934
btw (σε σύγκριση με Μπίσε) ο Πέλκας φαίνεται ανεβασμένος σωματικά φέτος. Αν πράγματι έχει μπει σε mode βελτίωσης και βαρέθηκε να είναι γατάκι, θα έχει να δώσει
Για ουκρανούς συμφωνώ με όσους έγραψαν ότι είναι περίεργα φρούτα (και οι περισσότεροι πρώην σοβιετικοί που δε βγήκαν από τη χώρα τους ποτέ). Ακόμα και οι Αρσάβιν και Σεβσένκο που θεωρούνται τα μεγαλύτερα "success stories" της τελευταίας 20ετίας από πρώην σοβιετική χώρα (ξεχνώ κάποιον αυτού του επιπέδου;) ποτέ δεν έγιναν σουπερσταρ και είχαν σκαμπανεβάσματα.
Ωχ, μπήκα να γράψω ακριβώς αυτό. Παρακαλώ να μοιραστώ το κράξιμο με τον αδερφό πιο πάνω.ABALAEA2 έγραψε:Τώρα αν πω εγώ ότι θέλω για 10άρι μας τον Μάριν που φεύγει από το γαύρο και τον θεωρώ παικταρά, θα φάω κράξιμο??

1...Γιατί φεύγει απ τον πουστόγαυρο??? Μήπως φώναξε "ΑΪΝΤΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ" στα αποδυτήρια???ABALAEA2 έγραψε:Τώρα αν πω εγώ ότι θέλω για 10άρι μας τον Μάριν που φεύγει από το γαύρο και τον θεωρώ παικταρά, θα φάω κράξιμο??
2...Είναι πιο ψηλός απ τον "καληνύχτα" (Μπουονανότε), τον τέως της κούλας ή όχι???
3...Σε ποια θέση υπολογίζεις ότι θα μας βοηθήσει ο Μάριν??? ΣΤΟ 10???
4...Ο Πέλκας τι λιγότερο έχει δηλαδή???
Γρηγόρη καλημέρα. Για διαφορές με Πέλκα, δες εδώ. Έχει μπόλικες.....goran 64 έγραψε:1...Γιατί φεύγει απ τον πουστόγαυρο??? Μήπως φώναξε "ΑΪΝΤΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ" στα αποδυτήρια???ABALAEA2 έγραψε:Τώρα αν πω εγώ ότι θέλω για 10άρι μας τον Μάριν που φεύγει από το γαύρο και τον θεωρώ παικταρά, θα φάω κράξιμο??
2...Είναι πιο ψηλός απ τον "καληνύχτα" (Μπουονανότε), τον τέως της κούλας ή όχι???
4...Ο Πέλκας τι λιγότερο έχει δηλαδή???

http://www.transfermarkt.de/marko-marin ... eler/35251
Ποιος Μαριν ρε παλικάρια;
Ο Τύπος είναι μισθοφορος ολκής,μακριά από γερμανους,ολλανδους και λοιπούς τέτοιους λαούς που μας βλέπουν σαν παρακατιανους.
Έχουμε καεί από δαύτους και ακόμα καιγόμαστε εδώ που τα λέμε.
Ο Τύπος είναι μισθοφορος ολκής,μακριά από γερμανους,ολλανδους και λοιπούς τέτοιους λαούς που μας βλέπουν σαν παρακατιανους.
Έχουμε καεί από δαύτους και ακόμα καιγόμαστε εδώ που τα λέμε.
- Chuck Norris
Ποιος Μάριν ρε παιδιά; Για κάποιο λόγο αλλάζει κάθε τρίμηνο ομάδα και θα τον φέρουμε σε μας;
@cellophan, καλησπέρα...cellophan έγραψε:Γρηγόρη καλημέρα. Για διαφορές με Πέλκα, δες εδώ. Έχει μπόλικες.....goran 64 έγραψε:1...Γιατί φεύγει απ τον πουστόγαυρο??? Μήπως φώναξε "ΑΪΝΤΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ" στα αποδυτήρια???ABALAEA2 έγραψε:Τώρα αν πω εγώ ότι θέλω για 10άρι μας τον Μάριν που φεύγει από το γαύρο και τον θεωρώ παικταρά, θα φάω κράξιμο??
4...Ο Πέλκας τι λιγότερο έχει δηλαδή???![]()
http://www.transfermarkt.de/marko-marin ... eler/35251

Τις είδα, τις είδα...

Τώρα μήπως μπορείς να απαντήσεις εσύ και στις ερωτήσεις 1, 2 και 3 που παρέβλεψες βιαστικά πηγαίνοντας κατ ευθείαν στην 4 και ειδικότερα στην Νο 1???

- ilovegame27
- PAOK_Antarctica
Ρε παιριά, ποιος Μαρίν;
(είδα που ρωτάνε όλοι και ρωτάω κι εγώ, δεν ξέρω τι παίζει
)
(είδα που ρωτάνε όλοι και ρωτάω κι εγώ, δεν ξέρω τι παίζει

Marin έχουμε το λεοβατς
Πρώτη Γενάρη πρεπει να ανακοινώσουμε Βιεϊρίνια
Ο κάμπος γινεται ποιοτική αλλαγη κανεις διδυμαρα με ματος
Τωρα για φορ φοβαμαι οτι θα παμε για μικου που τον εχω παρει με κακο ματι
Να πω την αληθεια μ αρεσε ο ενλοβου της καραμπακ
Π δυνατος παίκτης , ρίσκο αλλα βλεπω ειναι 26 νομιζα μεγαλύτερος ήταν
Πρώτη Γενάρη πρεπει να ανακοινώσουμε Βιεϊρίνια
Ο κάμπος γινεται ποιοτική αλλαγη κανεις διδυμαρα με ματος
Τωρα για φορ φοβαμαι οτι θα παμε για μικου που τον εχω παρει με κακο ματι
Να πω την αληθεια μ αρεσε ο ενλοβου της καραμπακ
Π δυνατος παίκτης , ρίσκο αλλα βλεπω ειναι 26 νομιζα μεγαλύτερος ήταν
- painkiller4
Μιας και είπες για καραμπαχ χθες ή προχθές έγραψε η μετροσπορτ για τον άλλο φορ που είχε βάλει και γκολ στο μεταξύ μας ματς ρειναλντο.
Πληροφοριακά, καπου ειδα οτι γραφτηκε για τον αζμουν της ροστοφ..ταλενταρα αλλα γράφεται για Λίβερπουλ.αλλα και μεις εχουμε σαββιδη οπότε ολα ειναι πιθανά
Έπειτα ένας χαφ τους ήταν ωραίος Βραζιλιάνος η Πορτογάλος
Τον ρειναλντο
Δεν το θυμάμαι
Τον ρειναλντο
Δεν το θυμάμαι
PAOK_Antarctica έγραψε:Ρε παιριά, ποιος Μαρίν;
(είδα που ρωτάνε όλοι και ρωτάω κι εγώ, δεν ξέρω τι παίζει)

Ωραίος...