Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
Περιπτερε πολύ ποιο αθλια η εμφάνιση της ομαδας περσυ με άγγελο από αρχές Δεκεμβρίου και μετά 3-4 τρώγαμε κάθε εβδομάδαΠεριπτερος έγραψε:Οσο και να χρειαζεται να διατηρηθεί η ψυχραιμία (όχι να σπρώχνουμε τους παίκτες στο γήπεδο) είναι σαφές ότι η ομάδα με το 2ο μπάτζετ της κατηγορίας δεν πρόκειται με εσένα να μπεί ούτε στα Play Off.
Πήρες μία ομάδα του 5 και θα έλεγα μπράβο, εάν την πήγαινες έστω στο 5,5.
Την πήγες στο ΜΗΔΕΝ (0) !!!.
Ομάδα β' κατηγορίας είναι ο ΠΑΟΚ σου και επειδή τυχαίνει να είμαι μισό αιώνα ΠΑΟΚτσής, σου λέω ΦΥΓΕ, μήπως και έλθει κανένας άλλος και δούμε στοιχειωδώς ποδόσφαιρο από την ομάδα μας, που δεν είναι ομάδα σου.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η παράθεση του Γκόραν σβήστηκε! Στον Περίπτερο αναφέρεσαι... δεν χρειάζονται τα "στολίδια" του Γκόραν, νομίζω!
Ντίνος
fossa έγραψε:Άλλαξε το πρόγραμμα σήμερα.
Δεν έχει ρεπό. Μια χαρά μπαρ έχει και το Μακεδονία
Ποιο βαρύ βιογραφικό από στέφενς δύσκολα να βρούμε αλλά δυστυχώς και αυτός απαξιωθηκε γρήγοραGimnistis έγραψε:Το αυτο μανιακε. Απο την άλλη βεβαια προπονητές με τεράστια εμπειρια και δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στον ΠΑΟΚ.
Κωλοτουμπας δεν ειμαι. Ποτε δεν ειπα οτι νιωθει ΠΑΟΚ. Οποτε πριν γραψεις κατι, δες αν ισχυει αυτο που γραφεις γιατι εκτιθεσαιYupis έγραψε:Ψοφάμε για λαικισμό όμως. Την Τετάρτη λέγαμε μετά τις δηλώσει ότι νιώθεις από ΠΑΟΚ και σήμερα λέμε είσαι ύποπτος.
- Dinos_Liverpool
Το ύποπτος είναι μια ανοησία και μισή
- ΑποστόληςΑ
Διαβάζω κριτική για τους παίκτες μας: Τζιόλη, Τζαβέλλα, Βίτορ, Κίτσιου, Πέλκα, Μυστακίδη κλπ κι όλοι τους απέδωσαν κάτω του μετρίου. Για σκεφτείτε λοιπόν και τον προπονητή που μ' αυτούς πρέπει να κερδίσει!
Eκεί δεν είχε όμως Τουντοροστηριξη (δεν έφταιγε η μεσημβρια, η αρνητικη ενεργεια, το ροστερ, η ατυχια). Και για ενα πλασε του Στοχ έχασες τους ομιλους Τσου Λουeorptol έγραψε:Ποιο βαρύ βιογραφικό από στέφενς δύσκολα να βρούμε αλλά δυστυχώς και αυτός απαξιωθηκε γρήγοραGimnistis έγραψε:Το αυτο μανιακε. Απο την άλλη βεβαια προπονητές με τεράστια εμπειρια και δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στον ΠΑΟΚ.
- abc_o_ karpouzas
ΑποστόληςΑ έγραψε:Διαβάζω κριτική για τους παίκτες μας: Τζιόλη, Τζαβέλλα, Βίτορ, Κίτσιου, Πέλκα, Μυστακίδη κλπ κι όλοι τους απέδωσαν κάτω του μετρίου. Για σκεφτείτε λοιπόν και τον προπονητή που μ' αυτούς πρέπει να κερδίσει!
συμφωνα με τον ....π.χ.... Omar316 και του μισου αιωνα ΠΑΟΚτση αν ειχαμε προπονητη επιπεδου
θα κερδιζαμε
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΡΛΑ !!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ !!!
Δέν φταίει κανένας προπονητής.Αυτη ειναι η ομάδα, με τους αναπληρωματικούς και μή πιτσιρικάδες να κάνουν τη μία μ@λακία πίσω απο την άλλη.Κάποτε θα σταματήσει και αυτό.
Και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι.Ο προπονητής και καλός είναι και μια χαρά φιλοσοφία έχει και δουλεύει.
Όποιον προπονητη και να ειχες αυτη τη στιγμη με αυτο το υλικο και με τους πιο ταλαντουχους παικτες σου εκτος εντεκάδας τα ιδια και χειροτερα θα γινονταν.
Αυτο που χρειάζεται η ομαδα ειναι προστασία - πίστη - υπομονή - στηριξη στα δυσκολα - αγάπη - κατανόηση.
Εχει αποδειχτει οτι δεν δίνουμε ΤΙΠΟΤΑ απο τα παραπανω, θελουμε άμεσα τίτλους, νέο προπονητή κάθε τρείς μήνες (γιατί εμείς ξέρουμε καλύτερα όπως και οι αρδ που το λένε, οπως και οι εχθροι μας που τριβουν τα χέρια τους), θέλουμε αίμα στην κάθε άτυχη στιγμή, και πολλα άλλα στραβά και ανάποδα...
Σε κάθε αγωνιστική η ειρωνεία πάει σύννεφο και στρέφεται σε όλους και σε όλα μέσα στην ομάδα.
Κερδίζει η ομάδα - Τούντορ φύγε - Χανει η ομάδα - Τουντορ φύγε - Ισσοπαλία η ομάδα - Τουντορ φύγε... αρκεί να μην μπορέσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να γίνει σοβαρή δουλειά στην ομάδα.(οπου Τούντορ βάλτε Μπόλονι,Δώνη,ΑΑ,Στέφενς,Χάβο,Σάντος,Μουρίνιο,Κλόπ,Γκουαρντιόλα,κλπ.)
Ειμαι σίγουρος 100% ΟΠΟΙΟΣ προπονητής και να έρθει, ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ !!!
Έχουμε ξεφτιλίσει τον θεσμό του προπονητή εδώ και καιρό, και ποτέ δεν θα στεριώσει άνθρωπος σε αυτό το ρόλο.
Έχουμε ξεφτιλίσει την ίδια την ομάδα εκατοντάδες φορές (δεν θα μπορουσαν να το κάνουν καλύτερα οι αλλόθρησκοι πανταχού εχθροί μας), καίγοντας τους παίκτες μας, καίγοντας παράγοντες που θα μπορούσαν να προσφέρουν (βλ. ¨Αρνεσεν), καταστρέφοντας κάθε καλή προσπάθεια που ξεκινάει.
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ !!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
Δέν φταίει κανένας προπονητής.Αυτη ειναι η ομάδα, με τους αναπληρωματικούς και μή πιτσιρικάδες να κάνουν τη μία μ@λακία πίσω απο την άλλη.Κάποτε θα σταματήσει και αυτό.
Και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι.Ο προπονητής και καλός είναι και μια χαρά φιλοσοφία έχει και δουλεύει.
Όποιον προπονητη και να ειχες αυτη τη στιγμη με αυτο το υλικο και με τους πιο ταλαντουχους παικτες σου εκτος εντεκάδας τα ιδια και χειροτερα θα γινονταν.
Αυτο που χρειάζεται η ομαδα ειναι προστασία - πίστη - υπομονή - στηριξη στα δυσκολα - αγάπη - κατανόηση.
Εχει αποδειχτει οτι δεν δίνουμε ΤΙΠΟΤΑ απο τα παραπανω, θελουμε άμεσα τίτλους, νέο προπονητή κάθε τρείς μήνες (γιατί εμείς ξέρουμε καλύτερα όπως και οι αρδ που το λένε, οπως και οι εχθροι μας που τριβουν τα χέρια τους), θέλουμε αίμα στην κάθε άτυχη στιγμή, και πολλα άλλα στραβά και ανάποδα...
Σε κάθε αγωνιστική η ειρωνεία πάει σύννεφο και στρέφεται σε όλους και σε όλα μέσα στην ομάδα.
Κερδίζει η ομάδα - Τούντορ φύγε - Χανει η ομάδα - Τουντορ φύγε - Ισσοπαλία η ομάδα - Τουντορ φύγε... αρκεί να μην μπορέσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να γίνει σοβαρή δουλειά στην ομάδα.(οπου Τούντορ βάλτε Μπόλονι,Δώνη,ΑΑ,Στέφενς,Χάβο,Σάντος,Μουρίνιο,Κλόπ,Γκουαρντιόλα,κλπ.)
Ειμαι σίγουρος 100% ΟΠΟΙΟΣ προπονητής και να έρθει, ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ !!!
Έχουμε ξεφτιλίσει τον θεσμό του προπονητή εδώ και καιρό, και ποτέ δεν θα στεριώσει άνθρωπος σε αυτό το ρόλο.
Έχουμε ξεφτιλίσει την ίδια την ομάδα εκατοντάδες φορές (δεν θα μπορουσαν να το κάνουν καλύτερα οι αλλόθρησκοι πανταχού εχθροί μας), καίγοντας τους παίκτες μας, καίγοντας παράγοντες που θα μπορούσαν να προσφέρουν (βλ. ¨Αρνεσεν), καταστρέφοντας κάθε καλή προσπάθεια που ξεκινάει.
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ !!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
- Kostomanolis
Σημερα δεν ειδα το ματς, δεν ασχοληθηκα καν, οποτε δεν μπορω να τον κρινω. Πιστευω ομως οτι εδω που εχει φτασει το πραγμα και σε συναρτηση με τα εξωγηπεδικα δεν εχει και τοσο σημασια η τελικη βαθμολογια. Αν εμεις ειμαστε ξενερωμενοι με την κατασταση στο ελληνικο ποδοσφαιρο μετα την Τεραρτη, φανταστειτε με τι ψυχολογια παιζουν οι παικτες.
Καθαρα αγωνιστικα, οπως ειπε και καποιος αδελφος, μια αλλαγη προπονητη αλλαζει το κλιμα για 15 μερες μαξ και στην ομαδα το 90% των παικτων τον στηριζουν. Οποτε ας τελειωαει η χρονια και τοτε ας κριθει.
Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
Καθαρα αγωνιστικα, οπως ειπε και καποιος αδελφος, μια αλλαγη προπονητη αλλαζει το κλιμα για 15 μερες μαξ και στην ομαδα το 90% των παικτων τον στηριζουν. Οποτε ας τελειωαει η χρονια και τοτε ας κριθει.
Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
Μια χαρα ειναι, δεν τον κοβω τοσο χαζο ετσι ωστε λιγες μερες μετα τον πανικο να χρησιμοποιησει τυχαια παικτες γαυρου για συγκρισηeorptol έγραψε:Το ύποπτος είναι μια ανοησία και μισή
έχασε ο ΠΑΟΚ από τον πάνθρακα και έχουμε 15 σελίδες στο τόπικ του τούντορ.
αυτό λέει πολλά
αυτό λέει πολλά