Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Οτι θελετε να πειτε πείτε το , αλλά ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Σεμνοτυφος και εσυ?Μακρια απο γηπεδα γιατι βριζουν και ενιοτε κοπανανε κιολλας...
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Gimnistis »

desperando έγραψε:Ο άνθρωπος με πάνω από 30.000 ποστ σε ένα φόρουμ κουνάει το δάχτυλο στον Σαββίδη γιατί λέει γράφει συχνά στα σοσιαλ μίντια. Έλα νιμου στο τόπο σου
Και πριν μου απαντήσει κανείς ότι αυτός είναι διοίκηση και υιός του μεγαλομέτοχου,θα του πω ότι πρώτα απ όλα είναι οπαδός της ομάδας,πολύ περισσότερο οπαδος από πολλούς δήθεν που γράφουν εδώ μεσα

Άντε γιατί μας τα πρηξατε με τα κόμπλεξ σας με το γιωργη
Άτυχης εξίσωση του φόρουμ με μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και μαλλον μελλοντικού προέδρου. Αν εγώ γράψω στο ΠΑΟΚμανια είναι η γνώμη μου. Σε περίπτωση που ήμουν μέλος του ΔΣ θα εξέφραζα θέση της ΠΑΕ. Είναι εύκολα διακριτά τα δυο από τον καθένα. Αυτό ανεξάρτητα από το τι γράφει το ΠΑΟΚμετρο του καθενός...

Το να ασκείς κριτική στο Γ. Σαββιδη δεν αποτελεί κόμπλεξ. Ο Γιώργης και ο κάθε Γιώργης όταν εκφράζεται μέσω των σοσιαλ μίντια θα πρέπει να γνωρίζει πως κρίνεται από τον καθένα και κυρίως από τον οπαδό του ΠΑΟΚ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Δε μ'αρεσει η πολυλογια του Γιωργου γιατι οξυνει το κλιμα. Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Δεν ειναι επισημη θεση της παε καθε τοποθετηση του.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

aspromaura ioannina έγραψε:Μια μεριδα του κοσμου τον θεωρει ανωριμο και ασοβαρο στελεχος και πως με τις αναρτησεις του χαλαει την εικονα του ΠΑΟΚ. Απο κει και περα ορισμενοι σπευδετε καθε φορα να ανταπαντησετε σε καθε κριτικη που του ασκουμε. Δεν παει ετσι παιδια. Δεν υπαρχει ιερο τοτεμ στον ΠΑΟΚ. Ιερο τοτεμ ειναι μονο η ιδεα ΠΑΟΚ. Οποιοσδηποτε συμμετεχει στην ΠΑΕ, απο τον φροντιστη μεχρι τον Σαββιδη θα κρινετε παντοτε αναλογως της προσφορας και των πραξεων του. Η προσφορα του Γ. Σαββιδη ποια ειναι μεχρι σημερα; Μπορει να μου απαντησει καποιος, διχως να καταφυγει στο κλασικο ''ΘΑΑΑ αναλαβει τον ΠΑΟΚ καποια στιγμη'' ή ''κανει πολεμο στους αλλοθρησκους μεσω insta και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι'';
Και μία άλλη μερίδα οπαδών ( κυρίως νεότεροι ) θα τον γουστάρει με χίλια. Ποιοι είμαστε εμείς που θα το κρίνουμε;
Ειλικρινά θεωρείς ότι δεν επηρεάζει τον πατέρα του;
Άρα και όλα τα καλά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, έχουν γίνει αγνοία του;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

MANIAKOS έγραψε:
desperando έγραψε:Ο άνθρωπος με πάνω από 30.000 ποστ σε ένα φόρουμ κουνάει το δάχτυλο στον Σαββίδη γιατί λέει γράφει συχνά στα σοσιαλ μίντια. Έλα νιμου στο τόπο σου
Και πριν μου απαντήσει κανείς ότι αυτός είναι διοίκηση και υιός του μεγαλομέτοχου,θα του πω ότι πρώτα απ όλα είναι οπαδός της ομάδας,πολύ περισσότερο οπαδος από πολλούς δήθεν που γράφουν εδώ μεσα

Για μένα λες ;

Σε πρηξαμε κιολας ... ποιος ακριβως νομίζεις οτι εισαι;
Όποιος ακριβώς νομίζεις ότι είσαι εσύ που σε κάθε ευκαιρία χαλιεσαι και θεωρείς ότι κατέχεις την μοναδική αλήθεια του σωστού
Το οτι θα παρει στα χέρια του τον ΠΑΟΚ αυριο μεθαύριο ένας ανρθωπος που αλλαζει γνωμη καθε μετα φοβίζεις εμάς τους δήθεν οπαδούς .....
Τον ΠΑΟΚ το μόνο που φοβάμαι είναι μην τον πάρει στα χέρια του κάποιος απατεώνας τύπου δρόσου, γουμενου κτλ.
Ευτυχώς η γκαυλα του Γιώργη για τον ΠΑΟΚ είναι τέτοια που κάποιοι λίγοι κατσαπλιαδες σχολιαστες των πάντων,είναι δύσκολο να τον διώξουν από αυτή την ομάδα.

Όσο γι αυτούς που τον συγκρίνουν με τον τρακη είναι τόσο φελλοί που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αν έξω είναι μέρα ή νύχτα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΠΕραν απο μεγάλος ψεύτης εισια κ αγενής στις εκφράσεις σου
Για μια ακομα φορα
Ψεύτης γιατι δεν με πείραξε οτι γραφει στα μίντια αλλα το τι γραφει σε αρκετα απο αυτα ...
Ενω εχει πει οτι δε θα γραφει .... μονος του τα πε ...

Όπως τωρα μιλάς για γκαβλα σε αλλη χρονική στιγμή θα τα γυρίσεις ... όπως εχει ξανακάνει κατακρίνοντας τους αλλους που ομως Ήσουνα ενα απο αυτους ...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

MANIAKOS έγραψε:ΠΕραν απο μεγάλος ψεύτης εισια κ αγενής στις εκφράσεις σου
Για μια ακομα φορα
Ψεύτης γιατι δεν με πείραξε οτι γραφει στα μίντια αλλα το τι γραφει σε αρκετα απο αυτα ...
Ενω εχει πει οτι δε θα γραφει .... μονος του τα πε ...

Όπως τωρα μιλάς για γκαβλα σε αλλη χρονική στιγμή θα τα γυρίσεις ... όπως εχει ξανακάνει κατακρίνοντας τους αλλους που ομως Ήσουνα ενα απο αυτους ...
Σιγά μη σε ρωτήσει αν θα γράψει και ποτέ.
Είπε ξειπε χέζει την υπογραφή του.
Σιγά μην κάνει και δημοσκοπιση αν του επιτρέπουν οι οπαδοί να ξαναγράψει.

Προσωπικά δεν παρακολουθώ καθόλου τι γράφει και τι όχι και όσα λίγα έχω διαβάσει εδώ μέσα στο μεγαλύτερο τους ποσοστό διαφωνώ.οπως και με το τελευταίο του ποστ,εγώ θα του έγραφα Έλληνες είναι και φαίνονται.
Αλλά το πέσιμο που του κάνει μια μικρή ψευτοσεμνοτιφη μερίδα οπαδών το θεωρώ τελείως άδικο και "ελληνικό".

Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που του τη λένε αν ήταν 25χρονοι εκατομμυριούχοι θα έκαναν τρισχειροτερα

Υγ ΠΑΟΚτσης είμαι η αγένεια είναι κάτι που με χαρατηριζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Σάβ 04 Νοέμ 2017, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

desperando έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:

Για μένα λες ;

Σε πρηξαμε κιολας ... ποιος ακριβως νομίζεις οτι εισαι;
Όποιος ακριβώς νομίζεις ότι είσαι εσύ που σε κάθε ευκαιρία χαλιεσαι και θεωρείς ότι κατέχεις την μοναδική αλήθεια του σωστού
Το οτι θα παρει στα χέρια του τον ΠΑΟΚ αυριο μεθαύριο ένας ανρθωπος που αλλαζει γνωμη καθε μετα φοβίζεις εμάς τους δήθεν οπαδούς .....
Τον ΠΑΟΚ το μόνο που φοβάμαι είναι μην τον πάρει στα χέρια του κάποιος απατεώνας τύπου δρόσου, γουμενου κτλ.
Ευτυχώς η γκαυλα του Γιώργη για τον ΠΑΟΚ είναι τέτοια που κάποιοι λίγοι κατσαπλιαδες σχολιαστες των πάντων,είναι δύσκολο να τον διώξουν από αυτή την ομάδα.

Όσο γι αυτούς που τον συγκρίνουν με τον τρακη είναι τόσο φελλοί που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αν έξω είναι μέρα ή νύχτα
Κατσαπλιαδες και φελλοι οσοι εχουν αντιθετοι αποψη απο σενα. Να χαρω εγω εναν εξυπνο και δημοκρατη ανθρωπο. Μπραβο μαν ωραιος. Καλα ΜΠΑΝια.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Dimg4 έγραψε:
Taseos έγραψε:Αλλαξε γνωμη. Να ζητησει αδεια τι θα γραφει ; Τι σε κανει να πιστευεις οτι ενδιαφερεται για το τι πιστευεις για αυτα που αναρτα; Εχετε ξεφυγει. Αν δεν σας αρεσει μην τον διαβαζετε ή μην του κανετε like.
Τυχαινει να ειμαστε ΠΑΟΚ και να ειναι στη διοικηση του ΠΑΟΚ. Αν δεν το καταλαβες. Με τη δικη σ λογικη ας σερνονται και οι παικτες, ας πεσουμε και κατηγορια... αν δε σου αρεσει κανε unlike στην σελιδα του ΠΑΟΚ και πατα σε αλλη ομαδα.... λογικη?
Προσωπικα με ενδιαφερει να στηριζει οικονομικα τον ΠΑΟΚ. Καθοκου δεν με νοιαζει τι γραφει στα κιταπια του. Κ για να σου μαι κ πιο ειλικρινης νοιωθω κ ασφαλεια διαβαζοντας εδω ποσο χρονο σπαταλα ποσταροντας για ΠΑΟΚ. Ασφαλεια οτι θα εχουμε συνεχεια. Διοτι αν το καταλαβες στον ΠΑΟΚ απο νεοεμφανιζομρνους παραγοντες μονο τον αμοιριδη εχουμρ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Οκ ντεσπεραντο δείχνεις ν την ποιοτητα σπυ σαν άνθρωπος τελος απο μενα
Να μ μην κανω κ παραπανω ποστ κ γραψει το κοντέρ παραπανω κ συγχύζεσαι
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

xrisitsapa έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:Μια μεριδα του κοσμου τον θεωρει ανωριμο και ασοβαρο στελεχος και πως με τις αναρτησεις του χαλαει την εικονα του ΠΑΟΚ. Απο κει και περα ορισμενοι σπευδετε καθε φορα να ανταπαντησετε σε καθε κριτικη που του ασκουμε. Δεν παει ετσι παιδια. Δεν υπαρχει ιερο τοτεμ στον ΠΑΟΚ. Ιερο τοτεμ ειναι μονο η ιδεα ΠΑΟΚ. Οποιοσδηποτε συμμετεχει στην ΠΑΕ, απο τον φροντιστη μεχρι τον Σαββιδη θα κρινετε παντοτε αναλογως της προσφορας και των πραξεων του. Η προσφορα του Γ. Σαββιδη ποια ειναι μεχρι σημερα; Μπορει να μου απαντησει καποιος, διχως να καταφυγει στο κλασικο ''ΘΑΑΑ αναλαβει τον ΠΑΟΚ καποια στιγμη'' ή ''κανει πολεμο στους αλλοθρησκους μεσω insta και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι'';
Και μία άλλη μερίδα οπαδών ( κυρίως νεότεροι ) θα τον γουστάρει με χίλια. Ποιοι είμαστε εμείς που θα το κρίνουμε;
Ειλικρινά θεωρείς ότι δεν επηρεάζει τον πατέρα του;
Άρα και όλα τα καλά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, έχουν γίνει αγνοία του;
Σιγουρα υπαρχουν πολλα ατομα που εκφραζονται μεσω του Γ.Σαββιδη. Δεν ειπα ποτε το αντιθετο. Και αν θελουν να τον αποθεωνουν ή απλα να τον υποστηριζουν με υγεια τους με χαρα τους. Ποιος ειμαι εγω που θα τους πω τι πρεπει να κανουν; Απο την αλλη εχουμε ελευθερια γνωμης και ο καθενας μπορει να εκφρασει τις αποψεις του για τον οποιονδηποτε. Προσωπικα δεν θεωρω τον εαυτο μου ''μικρο'' απεναντι στον Σαββιδη και καθε Σαββιδη, οπως και κανεναν αλλον ΠΑΟΚτση μικροτερο του. Ολοι οι ανθρωποι ισιοι ειμαστε. Οπαδοι του ΠΑΟΚ ειμαστε και κρινουμε ενα μελος του Δ.Σ. Thats all.

Και μια που με ρωτας, με το χερι στην καρδια σου απαντω πως δεν νομιζω οτι επηρεάζει τον Ιβαν Σαββιδη, ο Γ. Σαββιδης, τουλαχιστον οχι στα σημαντικα ζητηματα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

MANIAKOS έγραψε:Οκ ντεσπεραντο δείχνεις ν την ποιοτητα σπυ σαν άνθρωπος τελος απο μενα
Να μ μην κανω κ παραπανω ποστ κ γραψει το κοντέρ παραπανω κ συγχύζεσαι
Καλά από ποιότητα χαρακτήρα εννοείται ότι η λέξη αλήτης είναι πολύ λίγη για να με χαρακτηρίσει, πάλι καλά που υπάρχουν και οι ποιοτικοι χαρακτήρες σαν την πάρτη σου που ως χόμπι έχουν το σταυρό και το ξεκατινιασμα.
Άναψε και κανα κεράκι και για μας.
Φιλιά
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

συν π
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”