Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
zissos

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από zissos »

Μόλις προσέλαβε πρόεδρο με 4 χρόνια συμβόλαιο, δεν νομίζω να είναι στα πλάνα του να φύγει άμεσα. Πιστεύω ότι πρώτα θα ασχοληθεί να κάνει τον ΠΑΟΚ βιώσιμο (γιατί κακά τα ψέμματα ΔΕΝ είναι) και μετά θα αποφασίσει ανάλογα με τα συμφέροντα του. Και όσο αφορά την περίπτωση να τον "φύγουν" δεν δίνω μεγάλη σημασία. Αν υπήρχε τέτοια περίπτωση θα τον είχαν "φύγει" ήδη.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Odi έγραψε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω,γιατί υπάρχουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σχετικά με τον Σαββίδη,δηλαδή ή ότι είναι Θεός ή να φύγει.

Αναμφίβολα μας έσωσε οικονομικά σε μια κατάσταση που ήμαστε για τα σκυλιά.Το δεν θα είχαμε ή δεν θα έχουμε την τύχη του σκουληκιού ή της κούλας δεν μου λέει κάτι.Καλά του σκουληκιού εννοείται πως θα το αποφεύγαμε,αλλά της κούλας δεν το νομίζω.Ποιος θα έβαζε λεφτά;Ποιος θα στήριζε την ομάδα;Ποιοι παράγοντες θα υπήρχαν;

Από την άλλη μου έχει δείξει ο Ιβάν πως μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ πρώτο και φόβητρο;Ξεκάθαρα όχι.Μου έχει δείξει πως κάνει πολλά λάθη;Σαφώς ναι.Μου έχει δείξει πως προφανώς θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα των χρεών για να ενισχύσει την ομάδα;Σαφέστατα.Εγώ προσωπικά το βρίσκω λογικό.Δεν είναι ΠΑΟΚτσάκι από τα γεννοφάσκια του ο Ιβάν σαν εμάς.Πήρε μια χρεωμένη ΑΕ και πριν επενδύσει χοντρά επάνω της,θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Όλοι οι επιχειρηματίες αυτό θα έκαναν.Εδώ ο Μελισσανίδης που ξέρουμε τί μέγεθος είναι έριξε την κούλα στην Γ,για να ξεφορτωθεί τα χρέη.Τί να λέμε τώρα.

Έσι έλεγαν οι γριές για τον Μυτιληναίο και πού είναι τώρα;Η ΑΕΚ που είναι ακριβώς;Εγώ ευχαριστώ τον Θεό που δεν έχουμε καταλήψεις κλπ όμορφα.Που δεν είμαστε λογιστές και δεν έχουμε σκοτούρες οικονομικής φύσης,

Από την άλλη ξεκάθαρα έχει ρίξει εκατομμύρια ο Ιβάν στις ΑΜΚ,αλλά και για το ρόστερ πέρυσι μόνο έδωσε 27 εκατομμύρια.Και αν έπαιρνε το κύπελλο ίσως να το έβλεπε και πιο ζεστά το θέμα και φέτος.

Εν ολίγοις η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.Ούτε οι αφορισμοί είναι σωστοί,ούτε οι θεοποιήσεις.Ηρεμήστε λίγο και δείτε τα πράγματα αντικειμενικά.Αυτά από εμένα.

Μια χαρα τα λες... ομως η τελευταια σου προταση δεν κολαει με το υπολοιπο κειμενο σου... Με βαση το κειμενο σου η αληθεια δεν ειναι καθολου στη μεση... ειναι εμφανεστατα υπερ της παραμονης του Ιβαν... Οπως το λες.. δεν μας εχει δειξει οτι ειναι σε θεση να κανει τον ΠΑΟΚ πρωτο, αλλα σταματησαμε να ειμαστε λογιστες και να τρεμουμε τα χειροτερα... Οπως λες, εβαλε καποια φραγκα, ισως οχι τεραστια.. αλλα δεν προκειται να τα βλεπαμε αλλιως αυτα τα φραγκα... Απο που προκυπτει απο το κειμενο σου οτι η αληθεια ειναι στη μεση? Απο που προκυπτουν αιτιες εκδιωξης του? Απο πουθενα... Αντιθετα προκυπτουν πολλοι λογοι παραμονης του..

ΥΓ: Αυτο το "δεν ειναι ΠΑΟΚτσης απο τα γεννοφασκια του" γιατι το ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ σε καθε ευκαιρια με τοση ΣΙΓΟΥΡΙΑ? Ο ανθρωπος οταν ηρθε και ανελαβε δηλωσε οπαδος της ομαδας.... οκ.. τι θα ελεγε, "ειμαι ΤΣΣΚΑ"? Κραταμε ομως τη δηλωση... Απο την αλλη... Ποντιος στο εξωτερικο... Κατι ελεγαν στο τοπικ του Παπαδοπουλου καποιοι φιλοι σχετικα με αυτο... και τελος... το παραδειγμα του Παπαδοπουλου με την ασπρομαυρη φανελα στο ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ λεει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για να μπορουμε ελαφρα τη καρδια να λεμε: "ελα μωρε... ηταν ΠΑΟΚτσακι και στο Ροστωφ"...
δεν λεω οτι ηταν ΠΑΟΚτσακι.... αλλα δεν μπορω σε καμια περιπτωση να δηλωνω κατηγορηματικα οτι δεν ηταν
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και για εμένα δεν πρέπει να φύγει εννοείται.Αυτό που ήθελα να πω είναι πως και οι "πολέμιοι" του έχουν κάποια επιχειρήματα και δεν είναι τελείως παράλογοι.

Αν με ρωτούσες εμένα προσωπικά,θα σου έλεγα πως ενδεχόμενη φυγή του Ιβάν θα σημάνει και καταστροφή.Αυτά τα "ο ΠΑΟΚ δεν είναι κούλα" τα εστερνίζομαι,αλλά δεν τα θεωρώ λύση.Τί θέλουμε δηλαδή;Συλλαλητήρια για να φανεί το μεγαλείο του λαού;Δεν το ξέρουμε ήδη;Θέλουμε να ψάχνουμε πάλι διαχειριστές και διοικήσεις πρωτοδικείου;Μπορούν να ξαναγίνουν τέτοια πράγματα;Εμένα μου φαίνεται δύσκολο έως απίθανο.

Και τέλος να πω πως προτάσεις του τύπου "θα δούμε ποιος θα αναλάβει όταν έρθει η ώρα" μου φαίνονται προσωπικά αερολογίες και ασόβαρα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

sic-4 έγραψε:
Odi έγραψε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω,γιατί υπάρχουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σχετικά με τον Σαββίδη,δηλαδή ή ότι είναι Θεός ή να φύγει.
Odi... δεν υπαρχουν καθολου εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις...

Πολλοι λενε "να φυγει", κανενας δεν λεει "ειναι Θεος"...

Οι του "να φυγει" ειναι που εκφραζουν μια ακραια αποψη, κατα τη γνωμη μου χωρις βασεις...
Οι του "να μεινει" δεν ειπαν καθολου οτι ειναι Θεος.. απλα λενε οτι δεν εχουμε καλυτερη εναλλακτικη...

Μην τσουβαλιαζουμε λοιπον... Ετσι οπως το λες ειναι σαν να λες.. γραφικοι και οι μεν, γραφικοι και οι δε... κανενας δεν ειπε οτι ειναι Θεος ο Σαββιδης.. πολλοι ειπαν οτι ειναι λαμογιο, ψευτης, λιγος..
Το "είναι Θεός" είναι όντως υπερβολικό και κανείς δεν το λέει.Σε αυτούς που τον βρίζουν ή θέλουν αποχώρηση του πιστεύω απαντάω πιο πάνω. :pano:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Odi έγραψε:Και για εμένα δεν πρέπει να φύγει εννοείται.Αυτό που ήθελα να πω είναι πως και οι "πολέμιοι" του έχουν κάποια επιχειρήματα και δεν είναι τελείως παράλογοι.

Αν με ρωτούσες εμένα προσωπικά,θα σου έλεγα πως ενδεχόμενη φυγή του Ιβάν θα σημάνει και καταστροφή.Αυτά τα "ο ΠΑΟΚ δεν είναι κούλα" τα εστερνίζομαι,αλλά δεν τα θεωρώ λύση.Τί θέλουμε δηλαδή;Συλλαλητήρια για να φανεί το μεγαλείο του λαού;Δεν το ξέρουμε ήδη;Θέλουμε να ψάχνουμε πάλι διαχειριστές και διοικήσεις πρωτοδικείου;Μπορούν να ξαναγίνουν τέτοια πράγματα;Εμένα μου φαίνεται δύσκολο έως απίθανο.

Και τέλος να πω πως προτάσεις του τύπου "θα δούμε ποιος θα αναλάβει όταν έρθει η ώρα" μου φαίνονται προσωπικά αερολογίες και ασόβαρα πράγματα.

κατανοω οτι προσπαθεις να εισαι συμβιβαστικος και καλα κανεις...
ομως θα επιμεινω.. λες οτι οι "πολεμιοι" του εχουν καποια επιχειρηματα... ποια ειναι αυτα????
Το οτι εκανε λαθη? Οκ.. να φυγει και να παρουμε τον Πάπα....
Το οτι δεν βαζει 100μυρια το χρονο? Δρομο.. να ερθει ο Ρόμαν.. οχι ο δικος μας.. ο Αμπραμοβιτς...
Το οτι διοικει εξ αποστασεως? Ναι.. αυτο ειναι προβλημα οντως... οχι ομως επιχειρημα για να φυγει... Το να φυγει, δεν μου εξασφαλιζει καλυτερη διοικηση... Να βελτιωθει αυτο το κομματι λοιπον.. ηδη ο ανθρωπας εκανε κινηση γι αυτο...
Δεν βλεπω κανενα σοβαρο επιχειρημα να εχουν οσοι λενε να φυγει ο Ιβαν... απλα κραυγες...

οποτε.. σεβομαι και εκτιμω τις συμβιβαστικες διαθεσεις σου, αλλα ξαναλεω.. μην τσουβαλιαζεις... μην εξισωνεις τις δυο αποψεις... Η μια ειναι ακραια, αστηριχτη και καταστροφικη...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Το εχουμε ως λαος γενικα αλλα πολυ περισσοτερο ως οπαδοι του ΠΑΟΚ: ξεχναμε ευκολα..και αφου ξεχασουμε, αρχιζουμε τις μαγκιες και τις μεγαλοστομιες...
Καθομαστε εδω και μηνες κολλημενοι στον υπολογιστη να μαθουμε ποιον παικταρα εκατομμυριων θα παρουμε..ξεχναμε οτι πριν μερικα χρονια καναμε το ιδιο μηπως και μαθουμε ποιος θα φιλοτιμηθει να ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ βαζοντας κανενα φραγκακι να βγαλουμε τη χρονια...
Ο σαββιδης με ολα τα ελαττωματα και τα λαθη του, εχει φερει την ηρεμια στην ομαδα ωστε εμεις να σκεφτομαστε ποια μεταγραφη θα κανουμε και οχι αν θα εχουν να πληρωθουν οι παικτες και ποιος θα κανει προσφυγη...εμεις ως νεοπλουτοι εχουμε πλεον λυσει ολα μας τα προβληματα και ασχολουμαστε με τις μεταγραφες αποκλειστικα...
Στο φιλικο του γαυρου με την Μπιλμπαο οι γαυροι εβριζαν τον ΠΑΟΚ επι 10 λεπτα...ως αντιπαλο τους..πριν μερικα χρονια ουτε που υπηρχαμε στο πλανο...
Σταματηστε μερικοι τα μεγαλα λογια του τυπου "στο καλο", "εδω δεν ειναι ροστωφ" και αλλες τετοιες ομορφιες...δεν ειμαι κανενας αυλικος του σαββιδη αλλα αν φυγει το ροστωφ θα μοιαζει ρεαλ μαδριτης σε σχεση με μας...υποστηριξτε τον ΠΑΟΚ, δωστε χρονο στον προπονητη και κρινετε με ηρεμια και μετριοπαθεια...ολοι μας το καλο της ομαδας θελουμε και ουσιαστικα με αυτο που κανουμε, αφηνουμε τον χοντρο και τα τσουτσεκια του σε αθηνα και θεσσαλονικη να κανουν ουσιαστικα αυτο που θελουν...ηρεμια αδελφια..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

sic-4 έγραψε:
Odi έγραψε:Και για εμένα δεν πρέπει να φύγει εννοείται.Αυτό που ήθελα να πω είναι πως και οι "πολέμιοι" του έχουν κάποια επιχειρήματα και δεν είναι τελείως παράλογοι.

κατανοω οτι προσπαθεις να εισαι συμβιβαστικος και καλα κανεις...
ομως θα επιμεινω.. λες οτι οι "πολεμιοι" του εχουν καποια επιχειρηματα... ποια ειναι αυτα????
Το οτι εκανε λαθη? Οκ.. να φυγει και να παρουμε τον Πάπα....
Το οτι δεν βαζει 100μυρια το χρονο? Δρομο.. να ερθει ο Ρόμαν.. οχι ο δικος μας.. ο Αμπραμοβιτς...
Το οτι διοικει εξ αποστασεως? Ναι.. αυτο ειναι προβλημα οντως... οχι ομως επιχειρημα για να φυγει... Το να φυγει, δεν μου εξασφαλιζει καλυτερη διοικηση... Να βελτιωθει αυτο το κομματι λοιπον.. ηδη ο ανθρωπας εκανε κινηση γι αυτο...
Δεν βλεπω κανενα σοβαρο επιχειρημα να εχουν οσοι λενε να φυγει ο Ιβαν... απλα κραυγες...

οποτε.. σεβομαι και εκτιμω τις συμβιβαστικες διαθεσεις σου, αλλα ξαναλεω.. μην τσουβαλιαζεις... μην εξισωνεις τις δυο αποψεις... Η μια ειναι ακραια, αστηριχτη και καταστροφικη...
Ούτε για μένα είναι σοβαρά αυτά τα επιχειρήματα.Ξεκάθαρα.Έχουν οδηγήσει σε πολλά λάθη,αλλά ως εκεί.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Odi έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Odi... δεν υπαρχουν καθολου εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις...

Πολλοι λενε "να φυγει", κανενας δεν λεει "ειναι Θεος"...

Οι του "να φυγει" ειναι που εκφραζουν μια ακραια αποψη, κατα τη γνωμη μου χωρις βασεις...
Οι του "να μεινει" δεν ειπαν καθολου οτι ειναι Θεος.. απλα λενε οτι δεν εχουμε καλυτερη εναλλακτικη...

Μην τσουβαλιαζουμε λοιπον... Ετσι οπως το λες ειναι σαν να λες.. γραφικοι και οι μεν, γραφικοι και οι δε... κανενας δεν ειπε οτι ειναι Θεος ο Σαββιδης.. πολλοι ειπαν οτι ειναι λαμογιο, ψευτης, λιγος..
Το "είναι Θεός" είναι όντως υπερβολικό και κανείς δεν το λέει.Σε αυτούς που τον βρίζουν ή θέλουν αποχώρηση του πιστεύω απαντάω πιο πάνω. :pano:

Μην απολογεισαι ρε συ :) δεν σου τη λεω.. απλα παιρνω αφορμη απο τα λογια σου για να πω σκεψεις...
:pano:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εννοείται αυτό,συζήτηση κάνουμε.. :)
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

tolis14 έγραψε:Το εχουμε ως λαος γενικα αλλα πολυ περισσοτερο ως οπαδοι του ΠΑΟΚ: ξεχναμε ευκολα..και αφου ξεχασουμε, αρχιζουμε τις μαγκιες και τις μεγαλοστομιες...
Καθομαστε εδω και μηνες κολλημενοι στον υπολογιστη να μαθουμε ποιον παικταρα εκατομμυριων θα παρουμε..ξεχναμε οτι πριν μερικα χρονια καναμε το ιδιο μηπως και μαθουμε ποιος θα φιλοτιμηθει να ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ βαζοντας κανενα φραγκακι να βγαλουμε τη χρονια...
Ο σαββιδης με ολα τα ελαττωματα και τα λαθη του, εχει φερει την ηρεμια στην ομαδα ωστε εμεις να σκεφτομαστε ποια μεταγραφη θα κανουμε και οχι αν θα εχουν να πληρωθουν οι παικτες και ποιος θα κανει προσφυγη...εμεις ως νεοπλουτοι εχουμε πλεον λυσει ολα μας τα προβληματα και ασχολουμαστε με τις μεταγραφες αποκλειστικα...
Στο φιλικο του γαυρου με την Μπιλμπαο οι γαυροι εβριζαν τον ΠΑΟΚ επι 10 λεπτα...ως αντιπαλο τους..πριν μερικα χρονια ουτε που υπηρχαμε στο πλανο...
Σταματηστε μερικοι τα μεγαλα λογια του τυπου "στο καλο", "εδω δεν ειναι ροστωφ" και αλλες τετοιες ομορφιες...δεν ειμαι κανενας αυλικος του σαββιδη αλλα αν φυγει το ροστωφ θα μοιαζει ρεαλ μαδριτης σε σχεση με μας...υποστηριξτε τον ΠΑΟΚ, δωστε χρονο στον προπονητη και κρινετε με ηρεμια και μετριοπαθεια...ολοι μας το καλο της ομαδας θελουμε και ουσιαστικα με αυτο που κανουμε, αφηνουμε τον χοντρο και τα τσουτσεκια του σε αθηνα και θεσσαλονικη να κανουν ουσιαστικα αυτο που θελουν...ηρεμια αδελφια..

++++
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Προσωπικα δεν θελω να φυγει.Εγραψα ότι δεν περιμενω να πετυχει τιποτα σημαντικο στον ΠΑΟΚ.Γιατι πολύ απλα δεν ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ.

@Kostas54
Τωρα φιλε μου τι συγκρινεις?Τον ΠΑΟΚ με τις ομαδες γειτονιας?

@Sic-4
Όταν ο ΠΑΟΚ φτασει σ αυτό το σημειο,το ξερεις πολύ καλα ότι ΟΛΟΙ,οσες διαφορες και να εχουμε μεταξυ μας,θα συσπειρωθούμε γυρω του,γιατι τοτε θα ξανα-αρχισουν τα δυσκολα.Μαθημενα τα βουνα στα χιονια.Οποτε η λυση(εστω προσωρινη) θα βρεθει όπως βρεθηκε και τις προηγούμενες φορες.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Για το προπονητικο που εθιξε ο ντεσπε.
Στην θερμη θα δημιουργηθει ενα προπονητικο που πρωτιστως θα εξυπηρετει την ομαδα μας το αν εχει καποια οφελη απο αυτο ο μεγαλομετοχος μας σε βαθος χρονου ειναι απολυτα λογικο μιας κ η ομαδα δεν θα σπαταλησει ουτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ για την ανεγερση του.
Στην τελικη αν το δεις ξεκαθαρα οικονομικα ΜΟΝΟ καλυτερη ειναι η κατασταση στην ομαδα κ οχι χειροτερη.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Η λύση (έστω και προσωρινή) θα βρεθεί;

Δηλαδή αυτό θέλουμε;Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καταρχην και μονο το οτι οποιος κανει κριτικη στον ιβαν και λεει οτι ο λογος που ηρθε στον ΠΑΟΚ δεν ηταν γιατι αγαπουσε την ομαδα απο μικρος αλλα για αλλους λογους που τους ξερει μονο ο ιδιος ιβαν ποιοι ειναι αυτοι ακριβως τρωει πεσιμο ως καποιος που θελει να διωξει τον ιβαν εμενα μου λεει πολλα.

απο κει και περα ο ΠΑΟΚ θα υπαρχει ειτε με τον ιβαν ειτε χωρις αυτον και δεν προκειται να φτασει στο επιπεδο του ρουλη και της κουλας απλα γιατι ειναι ΠΑΟΚ και οχι καποια ομαδουλα οπως οι παραπανω.

και να πω και μια προσωπικη αποψη περνοντας πασα απο μια κουβεντα που ειπε σημερα ο αγγελιδης.
ειπε την λεξη υπομονη. προσωπικα 100 φορες γουσταρω να κανω υπομονη με προεδρο διοικησης πρωτοδικειου τον παμπλο,με 20.000 διαρκειας και με ατελειωτη ΠΑΟΚτσιδικη γκ@υλα,παρα αυτο το αναλατο τερατουργημα που καμια σχεση με ΠΑΟΚ δεν εχει.
ουτως ή αλλως ειτε με παμπλο ειτε με ιβαν 3-4ος θα ειμαι,τουλαχιστον ας ειμαι μαγκικα και ΠΑΟΚτσιδικα και οχι σαν κοκονα .

και μη μου πει κανεις για τα παγωμενα και πως θα τα πληρωσω.
μια χαρα μπορει η ομαδα να διαθεσει ενα ποσο που θα ειναι κοντα στα 2 μυρια τον χρονο για τα χρεοι.
μηπως τωρα τι? ενα μπατζετ στα 5-6μυρια εχω με τον σαββιδη να διανυει την τριτη του σεζον στην ομαδα και το μονο που καρπωνεται ειναι την δουλεια του ζαγορ με τις ακαδημιες.

υγ υγ συγνωμη αλλα απο καταστροφολογια δεν θα παρω
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sekeris4 έγραψε:Προσωπικα δεν θελω να φυγει.Εγραψα ότι δεν περιμενω να πετυχει τιποτα σημαντικο στον ΠΑΟΚ.Γιατι πολύ απλα δεν ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ.

@Kostas54
Τωρα φιλε μου τι συγκρινεις?Τον ΠΑΟΚ με τις ομαδες γειτονιας?

@Sic-4
Όταν ο ΠΑΟΚ φτασει σ αυτό το σημειο,το ξερεις πολύ καλα ότι ΟΛΟΙ,οσες διαφορες και να εχουμε μεταξυ μας,θα συσπειρωθούμε γυρω του,γιατι τοτε θα ξανα-αρχισουν τα δυσκολα.Μαθημενα τα βουνα στα χιονια.Οποτε η λυση(εστω προσωρινη) θα βρεθει όπως βρεθηκε και τις προηγούμενες φορες.

Ρε συ.. αντεχεις παλι μπαχαλα και προσωρινες λυσεις?
Και αντε.. ΠΑΟΚ εισαι... αντεχει το σκαρι σου...
Δεν ειμαι καθολου σιγουρος ομως οτι εστω κι ετσι θα βρεθει η λυση... Οι εποχες εχουν αλλαξει... Δεν μπορουσα να διανοηθω οτι η κουλα θα επεφτε Γ.. κι ομως εγινε... και το ξερεις καλα οτι ασχετα με το τι υπαρχει στη δικη μας συνειδηση, το κωλοκρατος των Αθηνων υπολογιζει και νταντευει την κουλα πολυ περισσοτερο απο εμας... Φαντασου λοιπον...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”