Άγγελος Αναστασιάδης
- Μπαρκαρούτσος
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Αν είναι δυνατόν. Αν μπω στο gossipmania, τα ίδια πάνω κάτω θα δω. Η τρίχα τριχιά.
Περιστατικά σαν αυτό συμβαίνουν σε ΚΑΘΕ ομάδα, ΚΑΘΕ αθλήματος, ΚΑΘΕ επιπέδου κι εσείς έχετε φέρει τη καταστροφή.. Είπε κάτι παραπάνω ο Άγγελος (μάλλον) και στράβωσαν λίγο δυο αθλητές. Ο ένας ήδη ζήτησε συγγνώμη. Ο άλλος θα μιλήσει αύριο με τη διοίκηση.
Και δώσ'του θεωρία και πρόλογο..."Ήθελε να φύγει ο Vitor", "Ο Άγγελος έχασε τα αποδυτήρια", "Και σε άλλες ομάδες τα ίδια κάνει" και τα λοιπά...
Ο Αγγελίδης θα κρίνει.
Περιστατικά σαν αυτό συμβαίνουν σε ΚΑΘΕ ομάδα, ΚΑΘΕ αθλήματος, ΚΑΘΕ επιπέδου κι εσείς έχετε φέρει τη καταστροφή.. Είπε κάτι παραπάνω ο Άγγελος (μάλλον) και στράβωσαν λίγο δυο αθλητές. Ο ένας ήδη ζήτησε συγγνώμη. Ο άλλος θα μιλήσει αύριο με τη διοίκηση.
Και δώσ'του θεωρία και πρόλογο..."Ήθελε να φύγει ο Vitor", "Ο Άγγελος έχασε τα αποδυτήρια", "Και σε άλλες ομάδες τα ίδια κάνει" και τα λοιπά...
Ο Αγγελίδης θα κρίνει.
Αναστασιάδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενές»
Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκοψε από την αποστολή για το ματς με τη Ζίμπρου τους Τζαβέλλα και Βίτορ λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενείο.
Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε μία αψιμαχία με τον Αλέξανδρο Τζιόλη και ο Μιγκέλ βίτορ δεν ακολουθούσε τις εντολές του Αγγελου Αναστασιάδη σε μία άσκηση με αποτέλεσμα ο προπονητής του ΠΑΟΚ να γίνει έξαλλος.
Συγκεκριμένα, ο Βίτορ και οι συμπαίκτες του έπρεπε να περάσουν πάνω κάποια εμπόδια και στη συνέχεια να σουτάρουν με δύναμη, όμως, ο Πορτογάλος στόπερ, όμως, προτίμησε να κάνει πλασέ και ο Αναστασιάδης τον έστειλε στα αποδυτήρια, λέγοντας του: «Με δουλεύεις; Άλλα ζητάω και άλλα κάνεις» με τον Βίτορ να απαντά: «Αυτά μπορώ, αυτά κάνω».
Ο Ελληνας τεχνικός τον έστειλε στα αποδυτήρια και ο Βίτορ έβριζε και ξεσπούσε σε ανθρώπους του προπονητικού τιμ με τον Αναστασιάδη να συνεχίζει: «Αυτά κάνατε και πέρυσι; Γι' αυτό ήσασταν έτσι;. Δεν είναι καφενές ο ΠΑΟΚ για να κάνει ό,τι θέλει ο καθένας εδώ μέσα».
Μια μέρα μετά τα περιστατικά ο Αναστασιάδης ζήτησε από τους Τζαβέλλα και Βίτορ να απολογηθούν ενώπιον των συμπαικτών τους με τον Ελληνα αμυντικό να παραδέχεται το λάθος του, αλλά ο Πορτογάλος αρνήθηκε και υπέπεσε και σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα!
http://www.gazzetta.gr/football/article ... ai-kafenes
Δεν είναι καφενές ο ΠΑΟΚ κύριοι..Αυτά που ξέρατε με τα γελάκια στις προπονήσεις και τα f*uck off στον προπονητή της ομάδας ξεχάστε το..Εδώ είναι ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια και ομάδα.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκοψε από την αποστολή για το ματς με τη Ζίμπρου τους Τζαβέλλα και Βίτορ λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενείο.
Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε μία αψιμαχία με τον Αλέξανδρο Τζιόλη και ο Μιγκέλ βίτορ δεν ακολουθούσε τις εντολές του Αγγελου Αναστασιάδη σε μία άσκηση με αποτέλεσμα ο προπονητής του ΠΑΟΚ να γίνει έξαλλος.
Συγκεκριμένα, ο Βίτορ και οι συμπαίκτες του έπρεπε να περάσουν πάνω κάποια εμπόδια και στη συνέχεια να σουτάρουν με δύναμη, όμως, ο Πορτογάλος στόπερ, όμως, προτίμησε να κάνει πλασέ και ο Αναστασιάδης τον έστειλε στα αποδυτήρια, λέγοντας του: «Με δουλεύεις; Άλλα ζητάω και άλλα κάνεις» με τον Βίτορ να απαντά: «Αυτά μπορώ, αυτά κάνω».
Ο Ελληνας τεχνικός τον έστειλε στα αποδυτήρια και ο Βίτορ έβριζε και ξεσπούσε σε ανθρώπους του προπονητικού τιμ με τον Αναστασιάδη να συνεχίζει: «Αυτά κάνατε και πέρυσι; Γι' αυτό ήσασταν έτσι;. Δεν είναι καφενές ο ΠΑΟΚ για να κάνει ό,τι θέλει ο καθένας εδώ μέσα».
Μια μέρα μετά τα περιστατικά ο Αναστασιάδης ζήτησε από τους Τζαβέλλα και Βίτορ να απολογηθούν ενώπιον των συμπαικτών τους με τον Ελληνα αμυντικό να παραδέχεται το λάθος του, αλλά ο Πορτογάλος αρνήθηκε και υπέπεσε και σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα!
http://www.gazzetta.gr/football/article ... ai-kafenes
Δεν είναι καφενές ο ΠΑΟΚ κύριοι..Αυτά που ξέρατε με τα γελάκια στις προπονήσεις και τα f*uck off στον προπονητή της ομάδας ξεχάστε το..Εδώ είναι ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια και ομάδα.
Εγώ δεν το βλέπω αυτό που λες. Προφανώς σπάνια θα ακούσεις κάποιον να πει τα αρνητικά. Συνήθως οι ποδοσφαιριστές αποφεύγουν τις συγκρίσεις του διαφορετικού τρόπου λειτουργίας των προπονητών ενώ αν θα μπουν στην διαδικασία να αναφερθούν σε κάτι θετικό το ποδοσφαιρό είναι τόσο πολύπλευρο που υπάρχουν κάμποσα διαφορετικά στοιχεία που μπορεί να έχει ξεχωρίσει ο καθένας. Δεν θεωρώ λοιπόν τυχαίο πως οι περισσότεροι σε δηλώσεις τους κάνουν κατευθείαν αναφορά σε αυτό σε σχέση με οτιδήποτε άλλο..buffos έγραψε:Έχεις δει εσυ δηλώσεις ποτέ διαφορετικού ύφους από παίκτες? Έχεις δει ποτέ κανένα να λέει, πέρσι ήταν καλύτερα? Ο περσινός προπονητής ήταν πολύ καλύτερος? Ο προπονητής είναι άσχετος? Ο προπονητής είναι αγενής? κλπ κλπ κλπaoratos έγραψε: "Αν και πέρσι δεν ήμουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή βλέπω μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Αυτή είναι η βάση από εκεί και πέρα με δουλειά μπορείς να πετύχεις..." .
Εγώ βλέπω οτι παντού και πάντα σε όλες τις ομάδες τα ίδια λέγονται και γράφονται (και όχι μόνο στις ομάδες)
-
Karelias έγραψε:Odi έγραψε:Ναι εκείνο το ωραίο απόγευμα που φάγαμε ντόρτι από το Γιάνεννο μια χαρά τα είχε τα αποδυτήρια..Επίσης ο Γκαρσία αν δεν χτυπούσε ο Βιτόλο μέσα στην Τρίπολη το 2009 μπορεί να ήταν από τότε παρελθόν καθώς "δεν ήθελε να παίξει μέσα αριστερά στην Χέρενφέιν".thanos-xanthi έγραψε:ο Σαντος, παντως εφερε βολτα αποδυτηρια με Γκαρσια, Ιβιτς, Κονσεισαο, Μπιζερα κτλ
εδω ο αλλος θελει να μεινει με την Κ20 για να τους φερει βολτα
το σεβασμο δε τον απαιτεις, τον κερδιζεις
αν χασεις τ αποδυτηρια, το χασες και το παιχνιδι..
Δεν έγινε έτσι.
Θμίζω ότι ο Σάντος έφυγε και στο τελευταίο του ματς στο Βικελίδης, όλοι οι παίχτες είχαν να πουν τα καλύτερα γι αυτόν. Δεν έχασε στιγμή τα αποδυτήρια γιατί είχε την ουσιαστική στήριξη της διοίκησης.
Το 4αμπλα στα Γιάννενα και στο ΟΑΚΑ με την κούλα, δεν είχαν να κάνουν με τα αποδυτήρια είχαν να κάνουμε με τις υποσχέσεις τις διοίκησης που δεν υλοποιήθηκαν, κάτι σαν λευκή απεργία. Για τον δε Γκαρσία, ο ίδιος ο Σάντος έχει πει, πως τον είχε για διώξιμο αλλά μέσα απ τη συμπεριφορά του και την προσπάθειά του τον έπεισε ότι έκανε λάθος.
Μην τα κάνουμε όλα μια σαλάτα αχταρμά για να δημιούργησουμε επιχειρήματα κι εντυπώσεις που δεν υπάρχουν
Ρε μάγκες στο δημοτικό μας μάθαν να συγκρίνουμε τα όμοια κλάσματα ..... ο Σάντος πήρε μια ομάδα την άφησε εσκεμένα να καταρεύση μια χρονιά πήρε ότι παίκτη γούσταρε ....έχανε ολα τα ντέρμπυ για 22 μήνες και στα 2 χρόνια παρουσίασε μια ομάδα που δεν έτρωγε γκολ ... κάτι το οποίο ο Αναστασιάδης το έκανε σε 60 μέρες με το ένα δέκατο του μπατζετ του καρπουζά .....ο οποίος είχε τη στήριξη των ΑΡΔ της διοικησης και του Μπαμπα από την επαρχία Λαγκαδά .
Αδερφέ σε παρακαλώ όχι χαρακτηρισμοί..Επεξεργάστηκε η λέξη..Odi.
Σοβαρά. Επειδή σε 3 (ακριβώς 3) φιλικά δεν δέχτηκε γκολ, το συγκρίνεις με μια ομάδα που σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα δέχτηκε 16? Φαντάζομαι ανέκδοτο είναι? Με μια ομάδα που είχε 10 συνεχόμενες νίκες?chris.paok.mytilene έγραψε: κάτι το οποίο ο Αναστασιάδης το έκανε σε 60 μέρες με το ένα δέκατο του μπατζετ του καρπουζά .....
Αδερφέ σε παρακαλώ όχι χαρακτηρισμοί..Επεξεργάστηκε η λέξη..Odi.
Και στο κάτω κάτω ο Σάντος ήταν ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ. Έφυγε και σου είπε χωρίς να αυξήσεις το μπάτζετ παραπάνω δεν μπορείς να πας. Αντίο. Αυτό είναι τιμιότητα.
Η οποιαδήποτε αποτυχία βαρύνει ΚΑΙ τον ΑΑ στο 100%, διότι τις απαιτήσεις τις γνωρίζει και το να αναλάβει με αυτές τις συνθήκες είναι δική του επιλογή. Το να καλύπτεις τα λάθη των άλλων δεν είναι αρετή.
Θέλω ο πρόεδρος και κυρίως ο τεχνικός διευθυντής που στο κάτω κάτω τον βαραίνει περισσότερο η απόφαση της επιλογής να στηρίξουν τον προπονητή, όποιος και να είναι αυτός, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι την τελευταία μέρα του πρωταθλήματος!! Και να γίνει κατανοητό αυτό από όλους, παίκτες, δημοσιογράφους, οπαδούς έτσι ωστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και να μην βρίσκει χώρο να παίξει τα παιχνίδια του!
Πολλά ζητάω??
Ζήση, φέτος με την διοικητική αλλάγη θα ξεκινήσω για τελευταία φορά με καλή πίστη απέναντι σου προσπαθώντας να πείσω τον ευατό μου ότι απαλαγμένος από τα προεδρικά σου καθήκοντα
και με τον τεχνοκράτη πάνω από το κεφάλι σου ότι σοβάρεψες, προσαρμόστικες, έμαθες από τα λάθη τα δικά σου και τον γύρω σου (που όλοι φύγανε εκτός από σενα) και ότι αφοσιωμένος πλεον στον ρόλο που ισχυρίζεσαι ότι ξέρεις να κάνεις καλά θα σταματήσεις τις φαλτσοδίες.
Η προχειροδουλειά και η τσαπατσουλιά η δική σου και των συνεργατών σου οδήγησε πέρσυ στις φάπες από τον βάζελο σε play-off και κύπελλο και πρόπερσυ στο παρα 1'' ξεφτιλισμό από τον Ατρόμητο.. Πρόσεχε γιατί φέτος στερέψαν οι δικαιολογίες σου!
Η όποια αλλαγή προπονητή από εδώ και πέρα είναι η μεγαλύτερη παραδοχή αποτυχίας σου!
Πολλά ζητάω??
Ζήση, φέτος με την διοικητική αλλάγη θα ξεκινήσω για τελευταία φορά με καλή πίστη απέναντι σου προσπαθώντας να πείσω τον ευατό μου ότι απαλαγμένος από τα προεδρικά σου καθήκοντα

Η προχειροδουλειά και η τσαπατσουλιά η δική σου και των συνεργατών σου οδήγησε πέρσυ στις φάπες από τον βάζελο σε play-off και κύπελλο και πρόπερσυ στο παρα 1'' ξεφτιλισμό από τον Ατρόμητο.. Πρόσεχε γιατί φέτος στερέψαν οι δικαιολογίες σου!
Η όποια αλλαγή προπονητή από εδώ και πέρα είναι η μεγαλύτερη παραδοχή αποτυχίας σου!
-
Φίλος επειδή παριστάνεις τον Αφελή κι επιδεί σου άρεσε το προσονήμιο κόλακας που σε χαρακτηρίσανε πιο πανω εγω δε μιλώ με εικασίες ο ένας είναι 60 μέρες κι άλλος ήταν 3 χρόνια για να συγκριθούν πρέπει να εργασθουν το ίδιο χρονικό διάστημα ....... Εγώ είμαι Π.Α.Ο.Κ. δεν είμαι ΑΑ ή Σάντος φυσικά κι έχει όλη την ευθύνη ο ΑΑ σε ότι κάνει και σε ότι γίνει ...... Εγώ θέλω η ομάδα να βελτιώνεται και να κατακτά τίτλους - η καραμέλα εγώ δεν έγινα ΠΑΟΚ από τους τίτλους δεν ευσταθεί εγώ έγινα Π.Α.Ο.Κ. από τους τίτλους του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ κλίνουμε 12 χρόνια χωρίς τίτλο και 30 δίχως πρωτάθλημα γκεγκε .....?
Όσο για την τιμιότητα
α) ο πορτογάλος έφυγε γιατί ο θόδωρας του δινε 600 χιλ ηθελε 800 χιλ είδε και τη βίλλα στο Σάνυ κι έφυγε ,..... για να μη μιλήσω για το αγωνιστικό
β)Σαν εκλέκτορας της εθνικής θα πω ότι ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 8 κι αποκλειστηκε από το μουρίνιο αλλά στη εθνική ο τίμιος Σάντος στο Γιούρο δε κάλεσε το Χιώτη αλλά το Χαλκιά που τα πνιγε μες στην Τούμπα με το βάζελο .....
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή ....!!!!
Όσο για την τιμιότητα
α) ο πορτογάλος έφυγε γιατί ο θόδωρας του δινε 600 χιλ ηθελε 800 χιλ είδε και τη βίλλα στο Σάνυ κι έφυγε ,..... για να μη μιλήσω για το αγωνιστικό
β)Σαν εκλέκτορας της εθνικής θα πω ότι ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 8 κι αποκλειστηκε από το μουρίνιο αλλά στη εθνική ο τίμιος Σάντος στο Γιούρο δε κάλεσε το Χιώτη αλλά το Χαλκιά που τα πνιγε μες στην Τούμπα με το βάζελο .....
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή ....!!!!
Εγώ ρε παιδιά δε βλέπω καμια μεγαλη διαφορα μεταξύ Σαντος και ΑΑ αγωνιστικά . Και οι δυο πανω κατω το ίδιο ποδοσφαιρο παίζουν. Σφιχτοι πίσω να κρατήσουν το 0 και δουλεμένες αντεπιθέσεις. Μπάλα ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ξέρει να παίζει. Για τον ΠΑΟΚ που όλοι ονειρευόμαστε δε κάνει κανένας απο τους δυο. Και οι δυο ειναι απλά για να βάλουν τις βάσεις για μια καλή ομαδα. Μεχρι εκεί. Το μονο πλεονέκτημα που εχει ο Σαντος ειναι οτι λόγο ονόματος και εθνικότητας μπορούσε να φέρει παιχτες τύπου Βιερινια και Λινό.
Όσον αφορά το θέμα Βιτορ οτι και να εγινε το δίκιο το εχει ο Αναστασιαδης πολύ απλά γιατι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, οποιος και να ειναι αυτός, ειναι πανω απο οποιονδήποτε παίχτη. Αν του πει πριν σουταρεις θα κανεις τρεις τούμπες στον αέρα ο παίχτης θα κάνει τρεις τούμπες στον αέρα. Τέτοιοι καβγάδες και παρεξηγήσεις γίνονται σε όλες τις ομάδες το θέμα απο δω και πέρα ειναι πως θα το χειριστούν διοίκηση και προπονητής. Αν και στο παρελθόν η διαχείρηση τέτοιων καταστάσεων απο τον μηχανισμό του ΠΑΟΚ ήταν τραγική και συνήθως όχι απλά δε λυνόταν το προβλημα, μεγάλωνε κι όλας...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όσον αφορά το θέμα Βιτορ οτι και να εγινε το δίκιο το εχει ο Αναστασιαδης πολύ απλά γιατι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, οποιος και να ειναι αυτός, ειναι πανω απο οποιονδήποτε παίχτη. Αν του πει πριν σουταρεις θα κανεις τρεις τούμπες στον αέρα ο παίχτης θα κάνει τρεις τούμπες στον αέρα. Τέτοιοι καβγάδες και παρεξηγήσεις γίνονται σε όλες τις ομάδες το θέμα απο δω και πέρα ειναι πως θα το χειριστούν διοίκηση και προπονητής. Αν και στο παρελθόν η διαχείρηση τέτοιων καταστάσεων απο τον μηχανισμό του ΠΑΟΚ ήταν τραγική και συνήθως όχι απλά δε λυνόταν το προβλημα, μεγάλωνε κι όλας...
Sent from my iPhone using Tapatalk
α) Ποιός με χαρακτήρισε??? Μάλλον δεν διάβασες καλά το πόστ. Ξαναδιάβασε το και μετά τα λέμε. Είμαι περίεργος πραγματικά. Αντε μια λέξη την διάβασες λάθος. Από τα συμφραζόμενα δεν κατάλαβες οτι δεν βγάζει νόημα αυτό που νόμισες οτι διάβασες!!!chris.paok.mytilene έγραψε:Φίλος επειδή παριστάνεις τον Αφελή κι επιδεί σου άρεσε το προσονήμιο κόλακας που σε χαρακτηρίσανε πιο πανω εγω δε μιλώ με εικασίες ο ένας είναι 60 μέρες κι άλλος ήταν 3 χρόνια για να συγκριθούν πρέπει να εργασθουν το ίδιο χρονικό διάστημα .......
chris.paok.mytilene έγραψε:κάτι το οποίο ο Αναστασιάδης το έκανε σε 60 μέρες με το ένα δέκατο του μπατζετ του καρπουζά .....
β) Εσύ έκανες σύγκριση και σου απάντησα οτι δεν μπορείς να συγκρίνεις. Πραγματικά διαβάζεις τα κείμενα ή τα περνάς στο φτερό? Συγκρινε τα δυο σου ποστ και θα καταλάβεις (ελπίζω) οτι φάσκεις και αντιφάσκεις.chris.paok.mytilene έγραψε:δε μιλώ με εικασίες ο ένας είναι 60 μέρες κι άλλος ήταν 3 χρόνια για να συγκριθούν πρέπει να εργασθουν το ίδιο χρονικό διάστημα
Ουδέν σχόλιο. Ενα πόστ από την αρχή μέχρι το τέλος λάθος. λάθος . λάθος.ο τίμιος Σάντος στο Γιούρο δε κάλεσε το Χιώτη αλλά το Χαλκιά που τα πνιγε μες στην Τούμπα με το βάζελο .....
άποψη απο site δημοσιογράφου της ομάδας που με βρισκει 100% συμφωνο:
Λίγες ώρες πριν βρεθούμε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψουμε στην Μολδαβία. Επειδή στον ΠΑΟΚ ποτέ δεν πλήττεις και αυτό είναι το μόνο σίγουρο, είχαμε το θέμα με τον Βιτόρ και τον Τζαβέλλα. Η καλύτερη... πάσα για κάποιους έτσι ώστε για μια ακόμη φορά να μιλήσουν για τον άξεστο, τσομπάνη προπονητή που έχει η ομάδα. Όχι ότι δεν το περίμενα ότι θα συμβεί κάποια στιγμή. Απλά έτυχε να συμβεί τον Αύγουστο...
Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν στέκομαι στον Αναστασιάδη. Δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο. Απλά αυτός είναι στην παρούσα φάση ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Τον αντιμετωπίζω ως προπονητή της ομάδας μου αυτή τη στιγμή. Στέκομαι λοιπόν απέναντι στον θεσμό του προπονητή και αυτή είναι η βάση για το σχόλιο μου σήμερα.
Η ερώτηση μου σαφής: Ποιον ΠΑΟΚ θέλουμε; Θέλουμε έναν ΠΑΟΚ με ξεκάθαρους κανόνες στα αποδυτήρια; Θέλουμε έναν ΠΑΟΚ που θα έχει ένα αφεντικό στα αποδυτήρια; Θέλουμε έναν ΠΑΟΚ που οι καλοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές του θα γνωρίζουν ποια είναι τα όρια τους;
Ή θέλουμε έναν ΠΑΟΚ που ο κάθε παίκτης θα κάνει ότι γουστάρει; Ότι με μια συγνώμη θα μπορεί να θεωρεί ένα θέμα λήξαν όταν αυτό όμως είναι επανάληψη περσινών παρόμοιων περιστατικών;
Διαβάζω και ακούω διάφορες απόψεις. Ότι ο Αναστασιάδης επειδή δεν έχει λύσεις στα στόπερ έπρεπε να βάλει πάνω απ' όλα την ομάδα και όχι τον εγωισμό του και να πάρει τους δυο παίκτες στην αποστολή.
Μα, την ομάδα έβαλε πάνω απ' όλα με αυτή την άποψη του. Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι στενόμυαλος ή εμπαθής με τον προπονητή του.
Η χρονιά δεν τελειώνει στο ματς της Πέμπτης. Αλλά αν έπαιρνε τον Βιτόρ και τον Τζαβέλλα στην αποστολή ένα είναι σίγουρο: ο Αγγελος θα είχε ήδη χάσει όλη τη χρονιά γιατί πολύ απλά θα είχε χάσει τα αποδυτήρια...
Δεν μπορείς να προσπεράσεις πειθαρχικά παραπτώματα με την λογική ότι δεν έχω άλλους στόπερ. Γιατί έτσι δείχνεις σε όλα τα αποδυτήρια ότι είσαι "μικρός" και λιγόψυχος.
Με αυτή την απόφαση που πήρε ο Αναστασιάδης κέρδισε ήδη τα αποδυτήρια. Γιατί έδειξε ότι δεν έχει χαϊδεμένα παιδιά. Έδειξε ότι είναι ίσος προς όλους. Έδειξε επίσης ένα πράγμα: ότι πάνω απ΄όλα τον ενδιαφέρει η ομάδα και ομάδα σημαίνει πειθαρχία, σημαίνει ξεκάθαροι ρόλοι, σημαίνει "εγώ είμαι το αφεντικό εδώ μέσα"
Αν ο Αναστασιάδης έκανε τα στραβά μάτια σε έναν παίκτη (σήμερα ήταν ο Βιτόρ θα μπορούσε να είναι άλλος) που τα σπάει, βρίζει, χτυπά και κλωτσά ότι βρίσκει μπροστά του, τότε ο προπονητής θα είχε χάσει οριστικά τον σεβασμό των ποδοσφαιριστών.
Αν ο Αναστασιάδης έκανε τα στραβά μάτια σε έναν παίκτη που πέρσι μιλούσε πολύ - στον Τζαβέλλα αναφέρομαι- αλλά δεν άλλαξε στάση παρά τα όσα έλεγε στην Ολλανδία, τότε κυρίως θα έκανε κακό στον ιδιο τον παίκτη.
Ο Βιτόρ και ο Τζαβέλλας πρέπει -αν θέλουν να κάνουν καλό στον εαυτό τους πρώτα απ' όλα- να μπουν στην διαδικασία και να σκεφτούν ένα πράγμα: δεν τον ενδιαφέρει τον Αναστασιάδη ότι θα ήταν ενδεκαδάτοι την Πέμπτη. Τον ενδιαφέρει να μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν ότι είναι μέλη μιας ομάδας και όχι μιας άναρχης παρέας κακομαθημένων ποδοσφαιριστών.
Εγώ προσωπικά αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλω. Την "ομάδα" και όχι ένα σύνολο όπου η ασυλία, το χάιδεμα και ο "ωχ αδελφισμός" κυριαρχεί στα αποδυτήρια.
Κλείνω με κάτι που είμαι απόλυτα βεβαιος. Αύριο ο ΠΑΟΚ θα περάσει αέρας από την έδρα της Ζίμπρου. Γιατί αυτό το περιστατικό έκανε καλό στην ομάδα. Δεν αναφέρομαι στην απουσία των δυο παικτών αλλά στο ότι οι υπόλοιποι παίκτες κατάλαβαν ότι ο προπονητής είναι δίκαιος.
Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι αν έπαιρνε την απόφαση αυτή ο Στέφενς θα μιλούσαμε όλοι για τον σκληρό Ολλανδό και θα τον αποθεώναμε. Έτσι δεν είναι;
- Μπαρκαρούτσος
Azrael έγραψε:άποψη απο site δημοσιογράφου της ομάδας που με βρισκει 100% συμφωνο:
Λίγες ώρες πριν βρεθούμε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψουμε στην Μολδαβία. Επειδή στον ΠΑΟΚ ποτέ δεν πλήττεις και αυτό είναι το μόνο σίγουρο, είχαμε το θέμα με τον Βιτόρ και τον Τζαβέλλα. Η καλύτερη... πάσα για κάποιους έτσι ώστε για μια ακόμη φορά να μιλήσουν για τον άξεστο, τσομπάνη προπονητή που έχει η ομάδα. Όχι ότι δεν το περίμενα ότι θα συμβεί κάποια στιγμή. Απλά έτυχε να συμβεί τον Αύγουστο...
Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν στέκομαι στον Αναστασιάδη. Δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο. Απλά αυτός είναι στην παρούσα φάση ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Τον αντιμετωπίζω ως προπονητή της ομάδας μου αυτή τη στιγμή. Στέκομαι λοιπόν απέναντι στον θεσμό του προπονητή και αυτή είναι η βάση για το σχόλιο μου σήμερα.
Η ερώτηση μου σαφής: Ποιον ΠΑΟΚ θέλουμε; Θέλουμε έναν ΠΑΟΚ με ξεκάθαρους κανόνες στα αποδυτήρια; Θέλουμε έναν ΠΑΟΚ που θα έχει ένα αφεντικό στα αποδυτήρια; Θέλουμε έναν ΠΑΟΚ που οι καλοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές του θα γνωρίζουν ποια είναι τα όρια τους;
Ή θέλουμε έναν ΠΑΟΚ που ο κάθε παίκτης θα κάνει ότι γουστάρει; Ότι με μια συγνώμη θα μπορεί να θεωρεί ένα θέμα λήξαν όταν αυτό όμως είναι επανάληψη περσινών παρόμοιων περιστατικών;
Διαβάζω και ακούω διάφορες απόψεις. Ότι ο Αναστασιάδης επειδή δεν έχει λύσεις στα στόπερ έπρεπε να βάλει πάνω απ' όλα την ομάδα και όχι τον εγωισμό του και να πάρει τους δυο παίκτες στην αποστολή.
Μα, την ομάδα έβαλε πάνω απ' όλα με αυτή την άποψη του. Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι στενόμυαλος ή εμπαθής με τον προπονητή του.
Η χρονιά δεν τελειώνει στο ματς της Πέμπτης. Αλλά αν έπαιρνε τον Βιτόρ και τον Τζαβέλλα στην αποστολή ένα είναι σίγουρο: ο Αγγελος θα είχε ήδη χάσει όλη τη χρονιά γιατί πολύ απλά θα είχε χάσει τα αποδυτήρια...
Δεν μπορείς να προσπεράσεις πειθαρχικά παραπτώματα με την λογική ότι δεν έχω άλλους στόπερ. Γιατί έτσι δείχνεις σε όλα τα αποδυτήρια ότι είσαι "μικρός" και λιγόψυχος.
Με αυτή την απόφαση που πήρε ο Αναστασιάδης κέρδισε ήδη τα αποδυτήρια. Γιατί έδειξε ότι δεν έχει χαϊδεμένα παιδιά. Έδειξε ότι είναι ίσος προς όλους. Έδειξε επίσης ένα πράγμα: ότι πάνω απ΄όλα τον ενδιαφέρει η ομάδα και ομάδα σημαίνει πειθαρχία, σημαίνει ξεκάθαροι ρόλοι, σημαίνει "εγώ είμαι το αφεντικό εδώ μέσα"
Αν ο Αναστασιάδης έκανε τα στραβά μάτια σε έναν παίκτη (σήμερα ήταν ο Βιτόρ θα μπορούσε να είναι άλλος) που τα σπάει, βρίζει, χτυπά και κλωτσά ότι βρίσκει μπροστά του, τότε ο προπονητής θα είχε χάσει οριστικά τον σεβασμό των ποδοσφαιριστών.
Αν ο Αναστασιάδης έκανε τα στραβά μάτια σε έναν παίκτη που πέρσι μιλούσε πολύ - στον Τζαβέλλα αναφέρομαι- αλλά δεν άλλαξε στάση παρά τα όσα έλεγε στην Ολλανδία, τότε κυρίως θα έκανε κακό στον ιδιο τον παίκτη.
Ο Βιτόρ και ο Τζαβέλλας πρέπει -αν θέλουν να κάνουν καλό στον εαυτό τους πρώτα απ' όλα- να μπουν στην διαδικασία και να σκεφτούν ένα πράγμα: δεν τον ενδιαφέρει τον Αναστασιάδη ότι θα ήταν ενδεκαδάτοι την Πέμπτη. Τον ενδιαφέρει να μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν ότι είναι μέλη μιας ομάδας και όχι μιας άναρχης παρέας κακομαθημένων ποδοσφαιριστών.
Εγώ προσωπικά αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλω. Την "ομάδα" και όχι ένα σύνολο όπου η ασυλία, το χάιδεμα και ο "ωχ αδελφισμός" κυριαρχεί στα αποδυτήρια.
Κλείνω με κάτι που είμαι απόλυτα βεβαιος. Αύριο ο ΠΑΟΚ θα περάσει αέρας από την έδρα της Ζίμπρου. Γιατί αυτό το περιστατικό έκανε καλό στην ομάδα. Δεν αναφέρομαι στην απουσία των δυο παικτών αλλά στο ότι οι υπόλοιποι παίκτες κατάλαβαν ότι ο προπονητής είναι δίκαιος.
Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι αν έπαιρνε την απόφαση αυτή ο Στέφενς θα μιλούσαμε όλοι για τον σκληρό Ολλανδό και θα τον αποθεώναμε. Έτσι δεν είναι;
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Συνέντευξη τύπου δίνει σε λίγο ο αγγελος. Ελπίζω να μην αναλωθει πάλι σε αμπελοσοφιες και σε κράξιμο των δημοσιογραφων.
κάθε τσούτσα που βαριέται έρχεται στον ΠΑΟΚ και μετά θέλει να φύγει. Κερκίδα και άντε γειά,, και αν για μια μακ@κι@ θέλει να φύγει φέρε 2 μύρια και στο καλό.